1376
Mi történik?
-
#84 ezen műr én is gondolkoztam. például apránként minden egyes agyadban lévő sejtet és idegszálat mesterségesre cserélni (pl. nanorobotokkal). Ha pedig már az egész agy helyettesítve van, akkor a test végzetes működési zavara után könnyebb lenne azt átültetni, esetleg mesterséges testbe beültetni. -
#83 de jó lenne konzerválni a tudatunk -
#82 mi történik?
valószínüleg meghalunk és a tudatunk semmivé válik.
sajnos. -
#81 ÖRKÉNY ISTVÁN
Sír
[center]
N
e
f
J ó é j t
l
j
a
z
e
l
a
l
vástól, mert amire sokszor
oly elborzadva gondolsz, nem más,
mint álmaid elcsöndesült örökkévalósága
és új sejtszövetbe épülése tested egykor volt molekuláinak. -
#80 : o)))))))))))))))))))))))))))))))))) -
#79 Itt van maga a hír: link -
#78 Itt egy kétkedő cikk. Olvasd el és döntsd el h ebben hiszel e v. az ellenkezőjében:
link -
Vlala #77 Változó... van akié gondolkodik, van, akié csak hüleségeket kérdez :-P -
#76 és az agyunk mit csinál? -
#75 A télapó nem létezik, ez tudományos tény.Az, hogy az emberek mit látnak a klinikai halál állapotában az tudományosan NEM bizonyított egyik oldal részéről sem, tehát ilyenformán ezidáig csakis hit kérdése lehet(ahogy Garrett is írta) a lélek is és a hallucinációs magyararázat is egyaránt. -
Devla #74 -
Vlala #73 Lélek vagy nem lélek... szerettetek már valakit? Akkor van lelketek! -
Devla #72 Mondtam mar, hogy en vagyok a Telapo? Ha nem tudod bebizonyitani az ellenkezojet, akkor ugyanannyi esely van arra hogy igaz, mint arra, hogy nem, ugye? (nem.) -
#71 "Pedig semmivel sem biztosabb, mint az, hogy mégiscsak van lélek."
hmmmm.... -
#70 ez csak HIT kérdése :D -
#69 Semmivel sem nagyobb mendemonda, mint xy professzor hallucináció vagy kémiai folyamat magyarázata.Annyi, hogy a kételkedők jobban elfogadják a földhözragadtabb magyarázatot.Pedig semmivel sem biztosabb, mint az, hogy mégiscsak van lélek. -
#68 nemertem az SG-s tajszolast :D -
#67 kamuak -
#66 tudsz mutatni valami olyan oldalt, stb-t ahol ez hivatalosan is le van írva, nempedig csak mendemonda?
meg allitolagugyhallottamhogyvan1ismerosom aki mondta...
Amugy szerintem a halál előtt / után az a pár mg eltérés lehet folyadék elpárolgás, vagy hasonló dolog is. -
#65 csőlátás+ halucináció :) -
#64 Állítólag megmérték a lélek súlyát. Több haldokló embert mértek meg halála előtt és után. Mindegyik esetben ugyanannyi volt az eltérés. (pár gramm, nemtom pontosan)
Egyik hívő ismerősöm szerint a bibliában az van, hogy halál után a test tudattalanul fekszik, az alváshoz hasonlítható, csak soha nem ébred fel az illető. Ez igaz? És akkor az ember lelkével mi történik (mármint a biblia szerint)?
Az a baj, hogy ahány vallás annyi féle "elmélet" van. Nem lehet tudni melyik igaz, ha igaz is vmelyik egyáltalán... -
#63 sry, felcseréltem véletlen a sorrendet :))))
(Lol, mekkora állat vok...) -
OPM #62 "nem hagyja el a testünk a lelket"
Nekem elég sokszor volt már olyan érzésem hogy már sodort volna magával az álom, de hirtelen észbekaptam és "magamhoz tértem". Elég furcsa volt, mintha pár mp-cel előtte lelkileg nem azon a helyen lettem volna, hanem egy sokkal nyugodtabb, lágyabb, könnyebb világban.... -
#61 sztem azért alvásnál nem hagyja el a testünk a lelket...csak akkor, mikor meghaltunk. Kár, hogy senki nem tudja, hogy mi van a biológiai halál után, csak azok, akik meghaltak... -
OPM #60 meg azt is hogy a lélek kilép a testből és felülről látják magukat egy ideig
amúgy szerintem, minden éjszaka, amikor álmodunk, elhagyja lelkünk a testük -
#59 A klinikai halál állapotából visszajövőtől tudjuk, hogy ők vmi alagútszerűségben voltak, és látták a fényt az alagút végén, de nem értek el odáig. -
#58 közvélemény kutatás :) sok embert érdekel -
Takezó #57 Csak nekem nehéz elhinnem azt, hogy valóban érdekel olyan emberek véleménye, akik nemcsak, hogy nem authentikusak, de még csak nem is ismered őket? ;) -
#56 lehet tudná. lehet, h a halál az elét következő fokozata. halál után is élünk, csak nem úgy, mint eddig.
szal nem szabad semmit kizárni. -
Devla #55 Akkor johet a kovetkezo kerdes. Van halal az elet utan? :) -
#54 de én nem konkrétan az újászületésről beszélek mert nem biztos, hogy újászületünk... -
#53 ugyanez van ujászületés, miazértelme stb topikokban leirva csak kifejtve is :P -
Shadow_THH #52 Kenny tudná? -
#51 ez is kérdés :) -
#50 Szerintem semmi, vagyis nemtudom. Halál nagy szívás. D: -
Devla #49 Nem, o se tudna. -
#48 és halott ember tudná a választ? -
#47 halál szóra nem jött ki egy sem... -
#46 Nem. Ez egy olyan dolog amire élő ember nem is tudná a választ. Engem igazából az érdekel ki mit gondol. -
#45 es te honnan tudod hogy nem ők tévednek?