Far Cry 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://www.freetvmaci.info/
Asrock P67 PRO|Intel Core i5 2500K | ASUS Radeon R9 280X DirectCU II Top | 8gb Kingston 1600 Mhz DDR3| Cooler Master Real power 620 W | Windows 10 64-Bit
Lehet azt valahogy választani, mit teszek le? Ill minek a helyére vegyem fel a mesterlövész puskát?
http://www.freetvmaci.info/
Asus P5QL, E8500@3,7GHZ,PQI 4GB DDR2 800MHZ,Asus GTX260, 2X500GB HDD, Samsung 223BW TFT
Mercedes CLK 270
A játékmenettel is nem értem mi a baj...igen, igen repopolnak az ellenfelek, de ki mondta, hogy szisztematikusan kocsival az úton kell menni? Van lábad, menjél "légvonalba" és érdekes, sokkal másabb lesz a játékmenet.
Nemrég a sivatag szélén voltam, és szembetaláltam magam egy táborral xD
Eszembejutott, hogy van lángszóróm...mondom minek pazaroljam a skulót? Ráküldtem 1 liter anyagot valami kóróra, ami belobbantotta az egész tábort úgy ahogy van xDD Hordók, gázpalackok, jeepek robbantak, emberek röpködtek. Nagyon jó a feeling.
Akkor mentesz, amikor csak akarsz <#papakacsint>#papakacsint>
tudod <#confused>#confused>
-gyorsmentés "F5"-gomb
-"ESC"-gomb és mentesz
-vagy a játékban kétféle képpen is (kék ládikó a falon, alvás után)
ha ennyiféle mentés kevés <#nemtudom>#nemtudom> akkor vidd végig egyszuszra <#nyes>#nyes>
http://www.youtube.com/watch?v=WQgEOeg1IM4
Szerintetek mér van az, hogy ha hamachin csatizni akarok, akkor kidobja a szervert, csak éppen amint csatlakoznék aztmondja h nem sikerült és próbáljam újra késõbb... 😞((
KÖszi a helpet: Fundy
TDU Nick: PuskasAdam CoD4 Nick: Fundy
Nekem azért nem a legjobb az angolom, ezért volna is 1 kérdésem:
Veszítek pénzt vagy jutalmat azzal, ha spanomon keresztül hajtok végre 1 küldetést, vagy nem???
gombokat nyomogasd, hátha.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
Egyébként általában (ha jól tudom) az fps-ek lényege a lövöldözés, harc. Szerintem ez az FC2-ben megvan, csak kivan egészítve ezzel a küldetés rendszerrel, aminek hála nem csak agyatlanul mész a térképen elõre és ölsz akit látsz, hanem valami kisebb célt is ad. Persze vannak hibái a játéknak, de nekem marhára tetszik.
Far Cry 4 - www.FarCryHc.hu Far Cry Hungarian Community
Am már leszedtem a legújabb drivert, felraktam, restart és kék halál... Visszaraktam a régit ugy sincs semmi baj vele...
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
a szükség törvényt bont. BF3 gebeboy
nah viccet félre téve nagyon fílinges játékot kovácsoltak össze ubiék a hangulat az fenomenális vannak hiányosságok mint minden játéknál dee rég volt olyan fps játék ami 2 napig fent lett volna a gépemen az meg hagyján hogy még meg is veszem(csak legyen már itthon kapható:S)... utoljár asszem a BP-volt
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
Meg mi értelme hogyha egy munkát elvállalok felhív a spanom hogy menjek oda is és ha megcsinálom az õ feladatát akkor a sima feladatot elveszik.MIÉRT NEM LEHET MIND A KETTÕT??
am én maxon nyomom grafikában és cssak még azért élvezem😄
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
azért mert vannak sinek,még nem kell közlekednie vonatnak..holtvonalak,MO is van elég..ha jól tudom...
azért van sok haszontalanság az 1 biztos...
élet a legjobb méreg
mire jó az a távcsõ szerüség mikor nézem a mappot jobb klikk és elõveszi azta egyszemes távcsövet vagy mit😄D piros célkereszt néha zöldre vált és ott lehet kattintani mintha fotózna vagy mittom én.... az mire jó?
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Asrock P67 PRO|Intel Core i5 2500K | ASUS Radeon R9 280X DirectCU II Top | 8gb Kingston 1600 Mhz DDR3| Cooler Master Real power 620 W | Windows 10 64-Bit
valakinek van problemaja a catalyst 8.10 hotfix-el? <#szomoru1>#szomoru1><#szomoru1>#szomoru1><#szomoru1>#szomoru1>
Forca Barca
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
Nekem 20 másodperc 2 gb-tal, úgyhogy ott valami más gond (is) lesz.
Olyan gondja már másnak is volt hogy csak forgott a jel és nem csinált semmit.
A warez topikban írtak róla, elvileg ha letiltod a hangot úgy megy, de úgy meg mi értelme...
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb