Far Cry 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dante73
Lassan forogj. Ha folyamatosan világít, akkor indulj el elõre. Beleakadsz.

http://www.freetvmaci.info/

zooleeh
megmondana valaki h a azt a tavcsovet melyik gombal lehet hasznalni? koszi

Asrock P67 PRO|Intel Core i5 2500K | ASUS Radeon R9 280X DirectCU II Top | 8gb Kingston 1600 Mhz DDR3| Cooler Master Real power 620 W | Windows 10 64-Bit

Dante73
Vettem egy sniper-t. Viszont csak a géppisztoly helyére lehet tenni. Én pedig FPS-ben általában géppisztoly, sniper, pisztoly + valamivel szoktam nyomulni. Mert így elég gáz, hogy vagy messzirõl sniperkedek, vagy halál, mert közelrõl szert sem ér... marad a pisztoly, abból meg max 2 faszi egy tár....
Lehet azt valahogy választani, mit teszek le? Ill minek a helyére vegyem fel a mesterlövész puskát?

http://www.freetvmaci.info/

Encore
A sineket is érdemes használni sokszor oda is megy sín, ahová út nem és ilyenkor érdemes ráhajtani.
Akinek esetleg meg van eredetiben, megírhatná milyen multi, vannak-e már szerverek. A multi miatt szeretném megvenni.

Asus P5QL, E8500@3,7GHZ,PQI 4GB DDR2 800MHZ,Asus GTX260, 2X500GB HDD, Samsung 223BW TFT

IvanovicsTech
Hello!Én még csak az elején vagyok de már most elakadtam.Mikor kiszabatítotam a csajt,utána vissza mentem ahoz a két taghoz.Mikor kijöttem aszt mondja nézem a gps-en a zöld ledet és keresek valami gyémántot.De mikor már kurva gyorsan vilog én akkor se látok semmit.Ha valaki tud mondani valami okosat akor mondja,megköszönöm.

Mercedes CLK 270

Nemtom. Eddig jött ha kinyírtak...

Mr_no_NaMe
Aki a grafikát és a játékmenetet szídja az nem tudom hol él. A grafika már csak azért is top, mert az én elvileg már alsókategóriásnak számító gépemen is very high-ultrahigh között szépen stabil 30-40 fps-el szalad. A sun ray SEMMIT nem lassít, és ha jön valami eltévedt golyó amitõl csillagokat látok, még akkor se szaggat. Ez a játék az optimalizáció legékesebb példája talán 2006tól.
A játékmenettel is nem értem mi a baj...igen, igen repopolnak az ellenfelek, de ki mondta, hogy szisztematikusan kocsival az úton kell menni? Van lábad, menjél "légvonalba" és érdekes, sokkal másabb lesz a játékmenet.
Nemrég a sivatag szélén voltam, és szembetaláltam magam egy táborral xD
Eszembejutott, hogy van lángszóróm...mondom minek pazaroljam a skulót? Ráküldtem 1 liter anyagot valami kóróra, ami belobbantotta az egész tábort úgy ahogy van xDD Hordók, gázpalackok, jeepek robbantak, emberek röpködtek. Nagyon jó a feeling.
PRILUKI!
Akkor mentesz, amikor csak akarsz <#papakacsint>

tudod <#confused>
-gyorsmentés "F5"-gomb
-"ESC"-gomb és mentesz
-vagy a játékban kétféle képpen is (kék ládikó a falon, alvás után)

ha ennyiféle mentés kevés <#nemtudom> akkor vidd végig egyszuszra <#nyes>
itt meglehet nezni a beallitasokat
http://www.youtube.com/watch?v=WQgEOeg1IM4
Sleepy Bone
Hello!

Szerintetek mér van az, hogy ha hamachin csatizni akarok, akkor kidobja a szervert, csak éppen amint csatlakoznék aztmondja h nem sikerült és próbáljam újra késõbb... 😞((

KÖszi a helpet: Fundy

TDU Nick: PuskasAdam CoD4 Nick: Fundy

Viktorr
Spanodat hogy lehet segítségül hívni?

Igen ám, de a pap-tól kapott "bogyók" egyszer csak elfogynak ... utána megint a pap lesz a kulcsfigura, csak nem közvetlenül tõle kapod meg az utánpótlást, hanem ha elvégzel valami feladatot neki, akkor a célponton töltik fel a cuccost. De ne aggódj, ha a malária felzabál mert más feladatokkal elkúrod az idõt, akkor megint a pap-tól indulsz útnak. Öröm az ürömben, hogy ilyen esetben legalább az útközben összeszedett fegyvered megmarad. Amúgy a térkép folyamatosan mutatja a különbözõ küldetéseket és más más színû jelöléssel. A pap féle feladat a sárga. (térkép = "5"-ös gomb)
Hali!
Nekem azért nem a legjobb az angolom, ezért volna is 1 kérdésem:
Veszítek pénzt vagy jutalmat azzal, ha spanomon keresztül hajtok végre 1 küldetést, vagy nem???

Firerock
akkor a warez topciba nézzem?

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

Asszem lehet váltani, de nekem se sikerült, max fegyverre váltani tûrõl xD õ,û
gombokat nyomogasd, hátha.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Jármû használatkor lehet külsõ nézetre váltani valahogy?

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

HarryProf
Nekem egyébként lehet 2 munkát egyszerre (a haveromét és egy másikat) , és nem tûnik el egyik sem, ha a másikat megcsinálom.
Egyébként általában (ha jól tudom) az fps-ek lényege a lövöldözés, harc. Szerintem ez az FC2-ben megvan, csak kivan egészítve ezzel a küldetés rendszerrel, aminek hála nem csak agyatlanul mész a térképen elõre és ölsz akit látsz, hanem valami kisebb célt is ad. Persze vannak hibái a játéknak, de nekem marhára tetszik.

Far Cry 4 - www.FarCryHc.hu Far Cry Hungarian Community

Belenyomok 3 tût és meghal, rossz helyre nyomom neki vagy lehet váltani a pozíciókat? Már ötödjére csinálom de nem segít rajta!
Nekem azt írja hogy updateljem a drivert, pedig így is megy szaggatás nélkül és nem tölt tovább 10mp-nél

Am már leszedtem a legújabb drivert, felraktam, restart és kék halál... Visszaraktam a régit ugy sincs semmi baj vele...
Ne hagyd meghalni. 1szer nekem is meghalt egyik de inkább loadoltam.

zomgzerg
ha tényleg értenéd akkor tudnád hogy MIÉRT NEM LEHET MIND A KETTÕT!!!!

Nem a töredezettség miatt tölt sokat. Akinek hiányzik az az alaplap driver ami kell hozzá, annak megöli a gépét, nem hogy sokáig tölt... egyáltalán nem tölt.
mila69en
ne az isohunton legyen a legkeresettebb hanem az eladási listákon... és ubiék kapjanak vérszemet és álljanak neki a 3-ik résznek is... mégtöbb ötlettel ebben a környezetben teljesen felgyújtható afrikával búzakalászt kaszáló civilekkel majmokkal stb stb...

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

The Protector
Eyg szuper tipp.Akinek sokat tölt futtason végig egy rendszertöredezettségmentesítõt,de a legjobb a defrag.Néha csodákra képes.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

hosszú játéknak igérkezik. mintha még nemitte volna végig senki 😄

a szükség törvényt bont. BF3 gebeboy

milyen tanulatlan? minden szót értek belõle azzal nicns bajom.csak a feladatok nekem unalmasak ennyi
Semmi értelme, max annyi mint a 80-as évek végén gyûjtögetted az érméket és megölted a sárkányt. Tipikus Arcade csilivili grafikával. Nemhiába konzol kompatíbilis.
zomgzerg
ha ilyen tanulatlan vagy akkor várd meg a feliratos változatot.

mila69en
ja majmok😄D

nah viccet félre téve nagyon fílinges játékot kovácsoltak össze ubiék a hangulat az fenomenális vannak hiányosságok mint minden játéknál dee rég volt olyan fps játék ami 2 napig fent lett volna a gépemen az meg hagyján hogy még meg is veszem(csak legyen már itthon kapható:S)... utoljár asszem a BP-volt

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

am mi az értelem a játéknak? ide oda rohangálok megcsinálom a feladatot és semmi változás.Megcsinálom a következõt,köverkezõt,.... és semmi.
Meg mi értelme hogyha egy munkát elvállalok felhív a spanom hogy menjek oda is és ha megcsinálom az õ feladatát akkor a sima feladatot elveszik.MIÉRT NEM LEHET MIND A KETTÕT??
am én maxon nyomom grafikában és cssak még azért élvezem😄
Most van egy mission ahol nem tudom hoyg mit csináljak, megöltem a rendõrfõnököt, de elõtte beugrottam a fehér bajuszos faszihoz aki segített nekem hogy ... nem részletezem! Most nekem kell viszonozni a segítséget úgy hogy ki kell nyírnom a konvojos faszikat, ki is nyírom de közben a fehér bajszos faszi megsérül... Mint mindíg nekem kell segítenem neki, nyomom bele a tûket, de nem segít rajta. A 3. tûnél mindíg meghal, akkor ez most nem az én hibám, vagy itt meg kellene halnia? (már egy párszor megmentettem) Vagy vmit szarul csinálok az élesztésnél? Az elején ki ír ilyen szarságokat... Nem értem ez mit takar, nyomogatom a gombokat oszt elõránt egy desert eagle-t és leppuffantja a csávót. Ennek mi értelme van?
Erre nem mondok semmit Encore, úgyis mindig azt hiszik egyesek hogy hazudok... A gépem: AMD x2 6000, 2GB corsair DDR2 800mhz RAM, Gigabyte9600 GT. Vista64... Full részletesség DX10, 1600x1200-ban reccenésmentesen fut. (élsimítást nem használok, nincs rá szükség). Szarom le a DDR3-akat. Majd esetleg 2 év múlva.
R-betû
Azért megkérdeném azoktol akik unatkoznak a játék közbe,hogy milyen fokozaton nyomják... Én a legnehezebbet választottam,én nem unatkozom mert rohadtul résen kell lenni ,mivel nem lehet menteni állandoan,és irto könnyen meghalok..

Ezek a zebrák rohadt hülyék 😄 MEg elõre a szavannában azok meg elkezdenek elõttem futni, és kacskaringóznak elõttem, beszarás xD

broman191
Nekem hamarabb betölt mint a Crysis...és játszható is. Alacsony beállításokkal is meglepõen fílinges, és gyors. 😊)) Csak a textúrák és a shading van medium-on, azért abból nem engedek. 😊

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

LackoMester
majok?az milyen állat?ja majmok...:-)
azért mert vannak sinek,még nem kell közlekednie vonatnak..holtvonalak,MO is van elég..ha jól tudom...
azért van sok haszontalanság az 1 biztos...

élet a legjobb méreg

R.

mila69en
eza játék sztem tök gagyi mert nincsenek benne majok pedig halom õket! meg vonat sem közlekedik pedig vannak sinek😄<#idiota>

mire jó az a távcsõ szerüség mikor nézem a mappot jobb klikk és elõveszi azta egyszemes távcsövet vagy mit😄D piros célkereszt néha zöldre vált és ott lehet kattintani mintha fotózna vagy mittom én.... az mire jó?

LackoMester
kb.10 másodperc...na itt jön elö a (4G😎 DDR3 elönye....

élet a legjobb méreg

lac coo
A térképet meg lehet valahogy nézni egészében, játék közben ?

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

zooleeh
a beta -alatt a far cry-hoz kiadott 8.10 hotfix-re gondoltal?

Asrock P67 PRO|Intel Core i5 2500K | ASUS Radeon R9 280X DirectCU II Top | 8gb Kingston 1600 Mhz DDR3| Cooler Master Real power 620 W | Windows 10 64-Bit

zooleeh
sziasztok nalam lefagy felorankent ,nemtudom... alaplap driver ill. hankartya driver erdemes lenne frissiteni?
valakinek van problemaja a catalyst 8.10 hotfix-el? <#szomoru1><#szomoru1><#szomoru1>

alt+enter talán.

buldozer99
srácok,hogy lehet megoldani hogy ne ablakban fusson a game? tegnap még ment normál,most meg indítom és ablakban fut:S

Forca Barca

Fel kell rakni a legújabb nforce alaplap drivert(legfontosabb), legújabb videókártyadrivert (a béta nem jó) alaplapi hangot jó használni a másikat letiltani, minden windóz frissítést letölteni és fut mint a nyúl. Nekem elhihetitek mert 2 napja ezzel szórakoztam.
zzeN
jár már vki ott h a pálya másik felén egy városba el kell mennie egy dokihoz, majd ki kell jutni a városból? 1folytába jönnek az ellenek, kib. nehéz, vkinek sikerült megcsinálnia?

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

Eagle16
15 perc azért nagyon sok.
Nekem 20 másodperc 2 gb-tal, úgyhogy ott valami más gond (is) lesz.

Olyan gondja már másnak is volt hogy csak forgott a jel és nem csinált semmit.
A warez topikban írtak róla, elvileg ha letiltod a hangot úgy megy, de úgy meg mi értelme...

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

SeanJRRussel
SEGÍTSETEK MÁR PLEASE!!!Ott járok h elfogyott a gyógyszerem és a papbácsi adott egy olyan küldetést h vmit elvileg megkell feújni.Le kel menni a map jobb alsó sarkába egy házhoz.Van pár fegyveres egy kocsis,azokat kinírom,megyek a házhoz de nem lehet bemenni,nem jelenik meg a kéz az ajtóknál.Bármit csinálok nem tudok tovább jutni és a GPS folyamatosan azt a helyet jelöli.(A háznál van vmi busz rom,pár sír és egy buggy)

Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb