Far Cry 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Encore
Az nagyon kevés memória, itt sokkal nagyobb a terep mint a crysisban. Nekem úgy 15-20 másodpercet tölt, két gigával.
Firerock
szevasztok
nektek is sokat tölt?
én már 4ed órája várok hogy betöltsön de még mindig tölt,nem fagyott le mert forog az a jel ott fönt
756 ramom van de attól nem kéne ilyen lassan betölteni
a Crysis tök hamar bejött

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

gduck
Köszi megnézem! Játszani meg mindig éjszaka játszom, este 10 után <#wink>

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

Encore
Ha lennének civilek a sok Iq bajnok azokra is lõne, aztán szidná az Mi-t. hogy milyen hülye, még csak vissza se lõ. 😄 De tényleg nem ártott volna pár civil.

Kicsit megakadtam, kéne gyógyszert szereznem, fel is vettem egy ilyen szokásos "papírt leszállítok - gyógyszert kapok" küldetést a dokitól. Odamegyek a házhoz, levadászom az ellenségeket és nem enged bemenni. Próbáltam vagy hatszor nekifutni újra a küldetésnek. Abba a házba kell bemenni, mert nincs más a környéken (egy tó keleti oldalán fekszik). Próbáltam nappal menni, éjjel, hajnalban, de semmi. Ilyenkor mi van?

davidka003
"Mellesleg nekem semmilyen tûzfalam nincs és sose szopok be vírust , nem kell minden szart megnyitni és kész."

Én is így vagyok. Felesleges a tûzfal, csak lassítja a gépet.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

NeBby
Egyszerûen szedd ki a Far Cry 2 t a tiltásból , hogy ne figyeljen rá ! Azért mondtam az uninstallt , mert lusta vagyok mindenkinek elmagyarázni , hogy hogykell... Mert énis játszani akartam nempedig 30 embernek magyarázni <#vigyor2>
Amúgy ha addig kiszeded míg játszol és utána visszateszed , akkor nem fenyeget semmilyen veszély. Mellesleg nekem semmilyen tûzfalam nincs és sose szopok be vírust , nem kell minden szart megnyitni és kész.

Starcraft2 e-mail: [email protected]

Eagle16
Ja értem, szóval még nem járok ott.
Most csinálok pár fõküldetést is, hogy haladjak.
Normál nehézségen játszom, de néha fél tár is kell egy emberbe, elég jól bírják...
(Ezért is szoktam mindig mesterlövész fegyvert vinni)

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

gduck
Van errõl a hamachiról valami teszt valahol? Ahol mondjuk biztonsági szempontból is tesztelték? Mert az tuti hogy nem fogom FULLra kinyitni a tûzfalat miatta <#wave>

NeBby
Pontosan , a paphoz kell menni! Azthiszem olyan 16% nál kapsz olyan küldetést , egy ilyen kéz lesz a jele Pala közepén.

gduck
Csak az a baj, hogy a fele nem tetszik vélemény abból adódik, hogy nem értik miért támadnak/nem támadnak rá szitukat <#confused>
Akinek meg nem tetszik a sok ellenõrzõpont, utazzon busszal <#nyes>

Eagle16
Sziasztok!

Megmondaná valaki hogy merre találom az "Underground" küldetéseket?
Tudom hogy valami paphoz kell menni, és ott kapok gyógyszereket is.
Most 12%-nál járok, és nagyon tetszik a játék 😊

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

SigS
<#eljen>

Eddig ahogy nézem majdnem fele/fele a tetszik/nem tetszik arány... ez van elcseszték...
Elsõ részt 2x (lehe 3x) játszottam le, nagyobb élmény volt <#shakehead>

"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)

mNzJean
"Akinek meg nem tetszik, az uninstall, viszlát a topictól és várja Jézuskával a nídforszpid száztizenegyet meg a kálofduti negyvenet"

Szerintem a fórum pont erre való ,hogy mindenki elmondja a véleményét a játékról akkor is ha az negatív vélemény. Neked tetszik másnak nem ,de azért ha olyan tökély lenne a játék mint ahogy te azt írod ,nem lennének tele a külföldi fórumok is hasonló negatív észrevételekkel. Az SG-mindíg is errõl szólt , amíg kulturáltan mondja el mindenki a véleményét addig ne mond meg ,hogy ki mivel játszon és melyik topicot látogassa.

xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info

NeBby
<#taps>
De igazábol azon voltam kiakadva , hogy nem írta ki , hogy mivel és hogy ki ölt meg... Biztosan nagyon elbújtál és nem értek el az UBI mûholdjai <#nyes>

Tegnap game fasza volt, Brenyo-t mindig 1 lövéssel öltem sniperrel, õ meg nem tudta mi van xD

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

a tegnapi gém nagyon jó volt, szépek voltak a csipás lövéseid brenyo, am spyker voltam tegnap ^^ megismételhetnénk valamikor..
Azt sem kellene ám elfelejteni egy játék lefikázásánál, hogy ha egyszer egy készítõ azt mondaná: "egye-bassza összerakok én egy full extra, minden újdonságot felvonultató gamét, most megmutatom a játékostársadalomnak, hogy mire képes a mai technika (!?)
Hááááát? .... sokan nem tudnák annyira lebutítani a beállítást, hogy akár egy röccenés is megjelenjen a képernyõjén .... olyan silány vasakon nyomja a többség!
NeBby
Eredetivel is lehet Hamachizni!
Amúgy én is meg fogom venni , de ettõl független legtöbbször hamachin fogom tolni , szervezett , összeszokott bandával ! Annál jobb nincs....

alex88 : Gyere fel hamachira és ha megvagyunk elegen akkor. Tegnap se jöttek 6 kor , csak úgy bekászálódtak páran 7-8 fele , de ettõl függetlenül nagyon jót játszottunk!

Nem is ez a rossz benne, mert ok hogy már káosz van, de hogy ennyire kihalt legyen az egész... ez egy szar ötlet volt, hogy nincsenek civilek sehol, nincs közlekedés, nincsenek a földeken dolgozó emberek, állatot terelgetõk... és nincs annyi vadállat sem, mint amennyi lehetne.

A játék kb olyan, mint ha a GTA-ban a városban nem lakna senki, csak üres utcákon lehet hajtani, ráadásul minden keresztezõdésben van egy rendõrautó egy felfegyverzett squad egységgel... ja és ha 50méterrel elhagyod a keresztezõdést, akkor respawnolnak.
Kb ugyanilyen, 3 napos játék lenne. Most vagyok 8%-nál, és véresen unalmas az egész. Az elején amíg felfedezgettem még jó volt, de most hogy már majdnem mindenhol jártam, ennyi...
Héééé skacok ... ejnye bejnye! Ti már játszotok? <#ravasz1> Ahha (!?) szóval titeket láttalak a múltkor Ferihegyen a NewYork-i gép érkezése után? <#hehe>

Idehaza (hivatalosan) még meg sem jelent a játék, a fórumon pedig már a négyezredik hozzászóláson is túl van a társaság <#vigyor2> ... helyes!

Amúgy ne essetek abba a hibába, hogy a játékot/-kat összehasonlítjátok. Semmi értelme egyiket fikázni a másik javára, hisz más a kiadó, más megoldásokkal és más "nagyfejûek" készítik õket.
Nekem is van kedvencem amihez egyes game lejátszása után visszatérek ... de hát lejátszom az újdonságokat és ez a lényeg. Persze jó lenne, ha valaki/-k kompetens ember/-ek elolvasnák az összes játékfórumot és ennek alapján csinálnának egy tökéletes game-t (ebbõl is egy kicsit, abból is egy csöppet), de jobb híján örüljünk, hogy folyamatos a fejlõdés, hogy mindig örülhetünk valami forradalminak és már rég a fiókba rakhattuk a tetriszeinket <#worship>

Tökéletességközeli játékot még nem sikerült alkotni, hiszen a mai technikai keretek között valami mindig a másik rovására megy:
-ha jó a grafika, blõdli a történet,
-ha fasza a játékélmény, silányok a karakterek,
-ha elájulsz a hangulattól ... valami biztos megsínyli a kárát
..... egyelõre itt tartunk, de bízhatunk a töretlen fejlõdésben, mint ahogy Némó-kapitány kitalálása óta ma már atom-tengeralatjáróval kavirnyáznak összevissza a szerencsések <#wow1>

FarCry2: nagyon jó játék ... hangulatos, élvezetes, tele van jobbnál-jobb megoldásokkal ... mászkáljatok, lövöldözzetek, élvezzétek a hangulatot és néha ücsörögjetek ki egy szirt szélére és csodáljátok Afrika tájait.
VRSDM
ettol fuggetlen nagyon elvezem es komolyan nagyon jo jatekot hoztak ossze!

u dont have to listen anybody else but me

VRSDM
bizony számomra egyedüli nagy hátránya a ellen ujratermelõdés, rengetegszer leirtottam már azt a folyoparti meredek szikla tetejen levo villat, es megyek arra es ujra es ujra ottvannak, ertem en hogy ujra jonnek be katonak, es elfoglaljak ujra, de legalabb egy kis reszen ha elvezhetnem a ven katonat, olyan rambo szazmillios erzesre gondolok, csonakba be, es elvezni ahogy suhanok a vizen, ahogy bognek a majmok stb. nem arra ugyelni hogy hol van a legkozelebbi helyorseg. amit persze mar ezerszer kivegeztem.

ha lehetne a "sajat bekes" teruletemet novelni az lenne az igazi, folyamatosan tisztitani meg a rosszfiuktol a dzsnugelt.

u dont have to listen anybody else but me

gduck
Majd akkor szóljatok ha eredetivel multiztok, mert én nem telepítek a gépemre "hamacsacsit" <#idiota>

gduck
A Crysishoz képest ez a vélemény felér egy 110%-os értékeléssel <#wave>

NeBby
Ez igaz.... Nincs tökéletes játék!
Mindenesetre nekem tetszik , igaz kicsit hiányos a single , de a multija nagyon ottvan!!!

Lehetett volna terjeszkedõs játékmenet, hogy legyen valami sikerélmény,nem csak a küldetések egymásutánja és semmi látszata. 😄
De a motor kifogástalan szerintem,gyönyörû grafika, jól optimalizált, a fizika pöpec.(Robánásokat rohadtul élvezem amikor pereg a falevél és mozognak a fák,por épületdarabok a levegõben.)Szerintem a tûz is nagyon jó, életszerû.

A TENZORMÁTRIXRA RÁHEGGESZTEM AZ OSZLOPVEKTORT ÉS EZ NAGYON MÓKÁS! :D

Pedig korrekt 😊

Egyébként tényéleg jó lenne ha lehetne csatlakozni 1ik félhez. Mert én pl az afrika jelûekhez akarok, de azok most nem adnak questet :S

Gerbill
Vadállat van benne, vagy csak jámbor legelészõ jószágok?😄

A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.

az "Oazis" elõtti sivatagban van sok állat ... én is lerodeóztam egy csomót (szegények) ... de amúgy nyílt területen találhatsz sok békésen legelészõ élõlényt (Leo-t még én sem láttam, pedig nagyon hiányzik kiterítve az ágyam elõl) <#nyes>
Béna magyarázatot könnyebb kitalálni, mint rendesen megcsinálni a játékot...
NeBby
Azért nincs civil , mert ahogy az elején is mondja , hogy ez már csak egy háborús övezet és az elején látod , ahogy megy ki a maradék civil ember!

Gerbill
Ezért lenne jó, ha nem "titkosküldetés"en lennék, hanem mondjuk dolgozom az egyik csapatnak akkor õk nem irtanak engem én nem irtom õket és esetenként foglalnék el nekik állomásokat. Persze a zsoldos mindig arra megy amerrõl a pénz jön, de ez így túlságosan kaotikus. Legalább egy nap telne el, és utána töltõdjenek újra azok a rohadt postok, ne úgy, hogy küldetésre menet, meg visszafele úton is lekelljen ölni a katonákat. Ezzel csak arra akarok utalni, hogy meglehet magyarázni mindent, attól még élvezhetetlenné teszi számomra a JÁTÉKot.

Ha belegondolsz, akkor hiába ölöd meg õket, jönnek mások. Sajnos gáz, de meg lehet érteni.

Gerbill
Te aztán nagyon rá vagy izgulva erre a játékra😄.
Amúgy egész jó lenne, de túlságosan kihalt a táj, egy darab civilt nem láttam eddig, és a fegyvermentes faluban is csak fegyveres katonákkal találkozok. Hiányolom még az állatokat is, hol vannak az oroszlánok akik a fa alatt szundikálnak, vízilovak, zsiráfok, zebrák, esetleg egy gnu csorda amin padlógázzal átlehetne hajtani. De legalább a vízben lenne valami krokodil. Felhoznám még hibaként a már sokszor említett õrállásokon újratermelõdõ katonákat, amit megoldhattak volna úgy, hogy elfoglalhatjuk õket, vagy lerombolhatjuk és akkor nemlesz ott többet katona. Habár nagyon kidolgozott a játék sok jó ötlettel mégis azt kell mondanom a Mercanaires 2 sokkal élvezetesebb még a sok bug ellenére is mint ez.
Ha pontoznom kellene 5 pontot adnék neki a 10-bõl.

Tipp:
A busszal való utazás sokkal gyorsabb, az õrhelyeken simán átcsúszol.
Érdemes camo öltözetet vásárolni, segít az õrjáratok elkerülésében.
Ha mission completed, akkor már nálad is lesznek egybõl a gyémántok.
STREEX
Amikor egy "óriásantennánál" veszünk fel küldetést azt mondja hogy a gyémántokat fizetségként az accountunkra helyezi.Ez mit takar?és hogy lehet hozzájutni

Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036

Encore
Köze nincs hozzá. Itt sokkal változatosabbak a küldetések, igaz, hogy lehetnének még változatosabbak is, de az AC-ben ugyanazt ismételgetted. Mot nem fogom összszámolni, de legalább nyolc-kilenc féle különbözõ küldetés típussal találkoztam (konvoj pusztítás, ember kiszabadítás, tartályok robbantása, terület kipucolás, térkép ellopása, nem emlékszem minek az ellopása és leszállítása, teherautó ellopása, merénylet). Úgy 30%-ék után indulnak be a dolgok úgy vettem észre.
Több helyrõl kell küldetéseket felvenni. Meg azt se felejtsük hogy ez akciójáték, persze hogy szinte minden küldetés erõszakba torkollik.
cicai
a képek alapján a víz sokkal szebb az 1. részben mint itt nem?

De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt

Az alkalmazás inicializálása nem megfelelõ (0xc000001d). Az alkalmazás befejezéséhez kattintson az OK gombra. Megoldás? Mwgfelelek a rendszerkövetelménynek...
zooleeh
bocs erre akartam reagalni <#eljen>

Asrock P67 PRO|Intel Core i5 2500K | ASUS Radeon R9 280X DirectCU II Top | 8gb Kingston 1600 Mhz DDR3| Cooler Master Real power 620 W | Windows 10 64-Bit

zooleeh
<#eljen><#worship>

Asrock P67 PRO|Intel Core i5 2500K | ASUS Radeon R9 280X DirectCU II Top | 8gb Kingston 1600 Mhz DDR3| Cooler Master Real power 620 W | Windows 10 64-Bit

Kb ua mint Assassin's Creed. Menny ide és ölj meg valakit, csak nem zászló van hanem gyémánt 😛

Egyébként az úszásos dolog korrekt lenne, én úgyis macsétával ölök mindenkit 😄 20 méterrõl rárontok. Eddig az volt a fun mikor shotisra mentem így és mire odaértem azt látom h épp unjameli a shotgunt xP

Látom, kezd sok lenni az user error... Emberek, nem kötelezõ ám a FC2-vel játszani! Nem tetszik, kilépsz, uninstall, keresel más szórakozási lehetõséget, pl. nemsokára jön a NFS száztizenegy, jó buta szar lesz, ott majd lehet nyálat csorgatni, hogy fudejó.

Érdekes, hogy az elsõ kétszáz poszt a "demo" érkezését követõen mind arról szólt, hogy juj, bepisiliek, olyan jó, aztán ahogy elkezdtek játszani az emberek, úgy jöttek rá, hogy bázzz, itt harcolni kell, sõt, figyelni is, hogy mikor mit csinálok, meg bázzz, hülye térképeket kell nézni, meg küldetéseket felvenni, mert nem automatikusan jön a következõ feladat, ha megnyomtam egy gombot vagy elfordítottam egy kapcsolót.

Meg bázz, ez nem egy kiszélesített láthatatlan csõ, ahol a játék végigvezet valami történeten, itt nekem kel megtalálnom mindent! Pfejdeszar!

Ráadásul az ellenség nem elég, hogy visszalõ, még jól is csinálja a dolgát és ezért is figyelni kell. Tényleg, hûdeszar és most már akkor dafke a grafikája is szar! Igaz, hogy évente ha kettõ ilyet látok mozogni a monitoromon - fõleg a tucatszar gépemmel -, már sokat mondtam, de akkor is szar és kész!

😄 😄 😄

Annak egyébként igaza van, aki azt írta, hogy ez hasonlít a Boiling Pointra. Ja, tiszta lopás a free roam játékmenet, meg hogy különbözõ arcoktól kell felvenni a küldiket. Skandallum! 😄 Pereljünk, égessünk! 😄

És olvastam egészen debil fikázásokat is. Mé nem ázik át a stukker egy úszkálás után. Aha, öreg, ha így lenne, azért vinnyognál, mert lehetetlenné teszik a játékocskádat. Mé nem láccik a tükörképem? Mert ez nem a Sims? :x

Meg fú, túl sokat kell mászkálni. Ja, de amikor a megjelenés elõtt beharangozták az ötven négyzetkm-et, akkor mindenki lelkesen tapsikolt, maga alá pisilt és meredt dákóval várta a megjelenést jelzõ countdown nullázását. Miért, mit vártatok, hétmérföldes csizmát? 😄 Vagy azt, hogy 50 nm-en belül Cesnával repülgettek ide-oda? Esetleg földalatti hálózatot a dzsungelben?

Vannak kocsik, rövid, és középmesszi távokra ideális. Frissen pucolt utakon nyugodtan mehetsz jeeppel. Aztán ugye ott van a lábad. Én ezt használom leginkább, ennek a legjobb a fogyaszása. Ráadásul így nem csak elsuhanok a dzsungel mellett, hanem benne vagyok, bejárom keresztül-kasul, felfedezek roncsokat, millió safe house-t, már egy rakat gyémántra bukkantam úgy, hogy nem is kerestem. Meg ugye a feeling, ahogy a napi fáradozásom közepette változnak a napszakok és idõjárási viszonyok... Legvégsõ esetben pedig ugye még mindig ott a buszozás lehetõsége. Szóval nem értem a sírás okát.

Szerintem egy csomó embernek nem jön be, hogy a fegyverek hajlamosak besûlni, meg felrobbanni. Sokkal jobb lenne, ha D3-asan stril plazmaágyúkkal lehetne írtani.

Volt, aki a Crysis szintû fizikát hiányolta. Aha, egy 10x nagyobb, nyitott terepen, 90%-ban hasonló színvonalú grafikával... 😄 Gondolkozz már ember! 😄 És persze ezzel az optimális hw-igénnyel. 😄 😄 😄

Nekem egyetlen egy gondom van ezzel a játékkal: Az a kurva respawn. De még ezt is elviselem kivételesen, mert legalább nem stalkeres idiótaságról beszélünk, ahol személyesen velem fordult elõ, hogy csávó tarkójába fél méterrõl engedtem bele fél tár stukker skúlót, erre hátranézett és leterített két slukk cigi között. Szóval itt legalább fekszik az ellen ha fekteted õket.

Akinek meg nem tetszik, az uninstall, viszlát a topictól és várja Jézuskával a nídforszpid száztizenegyet meg a kálofduti negyvenet. 😊

www.gamedroid.hu

Encore
Boiling pointhoz képest tényleg gyenge, de azért messze jobb mint az utóbbi évek akciójátékai (AITD, Assassin Creed,). Ebben nincsenek RPG elemek, ez végülis egy masszív akciójáték.

Nem hiszem el, hogy sokan még mindig az utazgatáson vannak kiakadva. A busz tökéletes, szinte minden küldetésre el lehet jutni busszal, a megállónál van kocsi én minden feladathoz el tudok jutni úgy, hogy egyszer vagy max kétszer támadnak meg útközben.

A free roam játékoknak része az utazgatás, csak míg egy GTA-ban a város, a járókelõk miatt pörgösebb még az odaút is, addig ebben a játékban afrikában vagyunk. AKinek bejön ez a kietlen táj, meg az afrika feeling az élvezi még z utazásokat is.

A zene viszont gyenge, olyan semmilyen. Pedig sokat vártam, mert a hangulatfokozás fontos eleme. A grafika szép. végre nem olyan plasztik hatású mint az UE3 motort használó játékok. Az irányításban sem érzõdik semmi konzolos hatás, csak óriási negatívum a kihajlás és a fekvés hiánya, de ha azt vesszük, ezt akár egy patchel is orvosolhatják.
zooleeh
igen igen és miért nincs benne egy jó kis családi botrány mint például a barátok közt-be:mondjuk a fõhõsünk megcsalná a feleségét <#wow1>
a játék nagyon király !!!!!!!!!

úgyvan!
miért nem csinálták meg, hogy ha a vízben állok, akkor rozsdásodik a fegyver? vagy ha leszar egy madár miért nem lehet hajat mosni? egyáltalán miért nem kell fürdeni? borzasztóan szar ez a játék.<#whatever><#unalmas>
még kavics sem megy a cipõmbe pedig órákig sétálok a poros úton. <#schmoll2><#levele>

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

XuChi
Tegnap ezen gondolkoztam hogy hol láttam ezeket a dolgokat.

És tényleg Boiling Point.

De ez az FC 2 borzasztóan unalmas, egyhangú és ócska.

Macséta csak azt nem vágja amire valójában való lenne 😄. A növényeket bokrokat beletapossuk a talajba majd szépen visszahajlik mintha semmi baja nem lenne. Vicces. Sõt inkább borzasztó.

A hangok is elég gyengék.

Sokkal többet tudnék róla irni csak most még reggel van komás vagyok. De igérem a közeljövõben leírom.

10/3 pontot ér nálam.

Üdv.

3Error
srácok, ez nagyon gyenge...
tiszta boiling point koppintás, csak a grafikán, fizikán kívûl...hmm... rosszabb...
piszok unalmas...
jaj de szomorú vagyok... <#szomoru1>

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

elég sok ziccer ki van hagyva belõle sajnos, amit már más játékban megoldottak, és itt meg nagyon is elvárható lenne... de valamiért mégis kihagyták
pl. a macséta baromira nem vágja a növényeket,
a fegyverek lehetnének vizesek úszás után, és úgy használhatatlanok egy darabig
kevés az állat csorda, egyáltalán az állat is
a fizika itt ott jó, de lehetne azér jobb is
ha elfoglalunk egy posztot, és pl medicina lesz belõle mert szétrobbantjuk a töltényeket, akkor ne telepedjenek már rá újra...
az utazás meg mondjuk teleport szerüen a buszokkal ... az katasztrófa lehetne gps szerüen az útvonalakon bérelni egy serpát😄 , ahol mondjuk ha ellenséges posztokon jelöljük be az útvonalat, akkor megtámadhatnak.... de ez ,hogy gta san utazgassak manuálisan ez baszott mód uncsi

egyelõre ennyi jut eszembe, de ennek ellenére tetszik a game, csak hát ezek a dolgok ha ott lettek volna, akkor még azt is mondom ,hogy jó a játék