9022
Far Cry 2
-
#5406 Thx! Megpróbálom! -
ben89 #5405 én ezt a fegyver vásárlást nem értem teljesen!ugye ha elmész a fegyverboltba akkor odakell ülni a géphez és ott gyémántért cserébe tudsz venni fegyót,és kiegészítőket!pl ha vettél egy fegyvert akkkor a bolt melletti épületben rakja le,ugye?és mik ezek a ládák?mert az elején nem engedte h belerakja bármit is de sztem amióta vettem vmi kiegészítést egy stukihoz azóta beletudom rakni,de viszont változást nem tapasztalok,szóval ezek mire jók? -
#5404 [IMG]http://kepfeltolto.hu/i/?t=thb&id=268307[/IMG][/URL]]Ez a hegy másik oldala -
#5403 A folyó túloldalán van az az út, ami egyszer csak végetér. Na az egy sárkányrepülőben ér véget. ;-) -
#5402 Nem tudom lehet nem az a rész amire gondolok,de nincs ott a sziklálknál egy vastag fa kicsit megdölve?? Mert azon feltudsz menni.
-
#5401 Részletes térképek mintkét helyszínről -
#5400 Sziasztok!
Kellene egy kis segítség!
Elakadtam az egyik gyémánt-nál. Elvileg a hegyen van és gőzöm sincs, hogy hogy lehet oda feljutni.
Kép -
The Best #5399 -
The Best #5398 ezt irta mikor telepitettem -
#5397 valaki tudna egy részletes térképet linkelni a második területről? köszi :) -
#5396 amúgy van "jó" befejezése is a játéknak? én kétfélét megcsináltam, egyik sem húdejó
aki végigvitte spoilerben leírhatná -
The Best #5395 sziasztok ezt irta ki mikor telepitettem. -
Varga10 #5394 Nekem csak kifagy és újra is indul rögtön nem ír ki semmit -
Cat 02 #5393 Leparkoltam xD
Bug...
nap :) -
tmisi #5392 Ja azt lehet de aztán meg át kell menni a raktárba, és ott írja ki hogy kell a primary crate. :D -
#5391 elmondja nekem valaki, hogy hova tűntek felülről a dolgok itt?
mármint mivel tudnám visszavarázsolni őket? csomó mindent nyomkodtam már, de semmi D: -
Cat 02 #5390 Akkor vegyél a számítógépnél 1 fegyvert ha az a quest, ne a ládákat baszkuráld :D -
tmisi #5389 Weapon Shopban hogy lehet unlockolni a ládákat? Már van közel húsz gyémántom. Mert az kéne a fegyverhez. :) A fegyvervásárlás a főküldi, ott tartok. -
#5388 én mondjuk nem várom,h.vége legyen...a Dead Space-t majd utánna megnézem,igéretesnek tünik az is,és lassan itt a november 11-jön a COD5...nálam ez Best Off... -
#5387 Sziasztok!
Annyit szeretnék kérdezni ha megveszem a Camo Suitot akkor azt egyből megkapom vagy azt is fel kell venni mellette mint a fegyvereket? -
#5386 hát nekem leginkább az irányítással vannak gondjaim... eléggé szaggatott :(
pedig smooth kivan kapcsolva... ha bekapcsolom akkor meg olyan mintha egy cérnán húznám a célkeresztet... -
#5385 igazság szerint nemrég én is benyomtam a 931 gyémánt opciót ^^ természetesen csak 1x ^^ -
#5384 hát nemtom, nálam a lopakodás nemmegy sajnos
a fc1-ben tökjól meg volt oldva, általában lopakodtam
bokorba sunnyogtam, mp5-tel egy lövés fejbe azt hali
itt valahogy nem működik nekem
az első fegyó amit megvettem a silent mp5 volt, de minek...
hiába sunnyogok a dzsindzsában, 100 m-ről kiszúrnak, és mindenki odajön
ha vkit sikerül fejbelőnöm hangtompítóssal, hiába, mert az összes ember elkezd lőni
próbáltam a dart riflét is, ugyanez..
sőt megvettem a sunnyogósrucit is kemény 43(?) gyémántért, feleslegesen
na mindegy
csak jobban is kidolgozhatták volna -
#5383 Ez igaz de a mellékküldetések miatt hot unalmas lesz a game.
Csak felhozom a Dead Space-t 8 óra a végigjátszása de abban 1 percet nem unatkoztam olyan hangulatot áraszt magából a game.
Itt meg alig várja az ember végre véget érjen már! -
xido #5382 Áá..csak Solid Snake meg Sam Fisher hatással voltak rám -
#5381 igazad van -
#5380 ha az összes mellékküldetést is kiviszed jóval több mint 12 óra... -
Cat 02 #5379 Ott én is 10 óra körül vok, xfire-n meg ~25 -
#5378 Igen mert mentéseknél méri a rendes játékidőt. -
#5377 Nézz át a warez topikba ott multiznak mint a disznó hamachival.
-
Cat 02 #5376 Ingame óra szerint ? -
#5375 Attól függ ha csak a főküldetéseket csinálod akkor kb olyan 12 órás a game.
Én most vagyok 10 óránál és 73% de még van 10 főküldetés. -
Cat 02 #5374 Van sg-s hamachi szoba ahol szokták tolni. -
#5373 Ha valakinek sikerült már a multit hamachin működésre bírnia, az ne tartsa magában a tudást, ossza meg már velünk, legyen olyan kedves! -
#5372 -
#5371 én most járok benne 12%-nál azt megmondaná valaki h kb hány órtát kell még nyomnom h kitoljam:D -
_xT #5370 Irtam neked, hogy mikent tudod felvarazsolni a 180.43 as driver a kartyadra: Klikk Azert kiprobalhattad volna:( Megj: nekem a laptopomat sem tamogatja a 180.43-as driver de ezzel a modszerrel felraktam ra es szepen mukodik minden. -
Cat 02 #5369 Másodszor én is így akarom.
Csak fő questek. Dart Rifle, hangtompítós pisztoly. Csak még végigjátszom rendesen előtte. -
#5368 Hubammeg Te sok Rambo filmet nezhettel. -
#5367 Egyes barmok meg csítelve szerzik a gyémántokat.