Far Cry 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
i7-3770+Hyper TX3 EVO / Asrock B75 Pro3 / Sapphire 280X Vapor-X Tri-X / 16GB DDR3 1600mhz cl9 / Samsung 850 Evo 250Gb SSD / LG 42LB650V Cinema3D | Logitech Z-5500
i7-3770+Hyper TX3 EVO / Asrock B75 Pro3 / Sapphire 280X Vapor-X Tri-X / 16GB DDR3 1600mhz cl9 / Samsung 850 Evo 250Gb SSD / LG 42LB650V Cinema3D | Logitech Z-5500
Mentsd meg a Földet... az egyetlen bolygó ahol lehet SÖRT kapni!
Valaki megtudja mondani, hogy amikor elmentem a csajért a palota után, ahol a csávó bemondta amit a papíron volt, mit kell csinálni? Mert ez a nõ nekem csak a fegyverét baszkurálja.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Asrock P67 PRO|Intel Core i5 2500K | ASUS Radeon R9 280X DirectCU II Top | 8gb Kingston 1600 Mhz DDR3| Cooler Master Real power 620 W | Windows 10 64-Bit
Pont mint munkatársam...😊
ennyit tudok.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Eddig 3 fegyverállást jelöltem meg de még mindig nem hagy békén...
Notebook: Lenovo ideapad Y580 Gamer
Autó,sniper,élet, töltény-nél vált át.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
5
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
A zebrát viszont mikor elfutott elkezdtem üldözni kocsival. <#vigyor>#vigyor> Õszintén mondom én zebrát még ilyen gyorsan irányt váltani nem láttam, mint ahogy az irányt váltott. Mintha csapágyakon gördülne. <#hehe>#hehe>
Apropó mikor kimentem egy küldetést teljesíteni a sivatagba hát a homok komolyan elborzasztott. Nem a kinézete, hanem a fizikája. Merthogy olyan mintha beton lenne. Lelövöm az ellent, és az ráesik a homokra és nem belesüpped. A lejtõs részen úgy csúszik rajta lefele, mint a jégen. Nem is merül el egy kicsit sem, és nem is tolul a teste körül a homok, mint ahogy az elvárható lenne, mikor csúszik le rajta, vagy elesik benne.
Egyszóval semmi kapcsolata nincs vele, szinte hozzá sem ér. Még jó hogy a víz nem ilyen. <#hehe>#hehe>
"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"
Asrock P67 PRO|Intel Core i5 2500K | ASUS Radeon R9 280X DirectCU II Top | 8gb Kingston 1600 Mhz DDR3| Cooler Master Real power 620 W | Windows 10 64-Bit
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
van ennek valami értelme? mikor zöldre vált?
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Szabad országban, szabad ember azt csinál, amit szabad.
"aláírás max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett" Akkor inkább hagyjuk. : ]
nekem eddig bejön a játék
Lenne egy hülye kérdésem! Ugye elég sok ilyen sziklás hegy van a mapon! Kérdésem a következõ: Fel lehet mászni valahogy a tetejükre? Mert egy bizonyos magasságon túl nem enged tovább... olyan mintha ott lenne egy láthatatlan fal:S Pedig tudnám díjazni ha fel lehetne mászni, jó kis sniper helyeket lehetne találni!
Az extrák alatt azt értem a szavannai állatokat, esetleg még vmi olyasmi extrát, h monnyuk az oroszlánok levadásznak egy gnut, és én ezt mind végignézhetem.
Szabad országban, szabad ember azt csinál, amit szabad.
Konfig: Junoszt TV, Commodore64, CPU Mos 6510 1,25 Mhz|RAM 64Kb Datasette magnó, 2db joystick
igaz, csak egy tár erejéig használtam a snipát, mert mit sem ér, ha minden ellennek sasszeme és tökéletes célzóképessége van :\
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
élet a legjobb méreg
]
Asus P5QL, E8500@3,7GHZ,PQI 4GB DDR2 800MHZ,Asus GTX260, 2X500GB HDD, Samsung 223BW TFT