Far Cry 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szasza20
Sztem is el lehet vele baromkodni!

i7-3770+Hyper TX3 EVO / Asrock B75 Pro3 / Sapphire 280X Vapor-X Tri-X / 16GB DDR3 1600mhz cl9 / Samsung 850 Evo 250Gb SSD / LG 42LB650V Cinema3D | Logitech Z-5500

Nincs meg az a hangulata mint egy original crytek játéknak, de el lehet vele hülyülni
Szasza20
hasonló gépem van és nálam is így megy! A DDR3 meg minek még? 4 giga DDr2 rammal melyik játék nem megy? 😊

i7-3770+Hyper TX3 EVO / Asrock B75 Pro3 / Sapphire 280X Vapor-X Tri-X / 16GB DDR3 1600mhz cl9 / Samsung 850 Evo 250Gb SSD / LG 42LB650V Cinema3D | Logitech Z-5500

nem te vagy a béna...pár erõszakos ugrással néha picit feljutsz..aztán úgyis lecsúszol...mert...csak...sajna nem hegymászós alkatra van építve...
Gando
hát ezaz... milyen dolog már hogy megsoroznak egy AK val és erre elkezded kihúzni a drótot a lábadból??? amúgy nekem rohadtul tetszenek az ilyen dolgok, imádom.. csak kevés játékba van még ilyesmi 😞

Mentsd meg a Földet... az egyetlen bolygó ahol lehet SÖRT kapni!

Sziasztok!

Valaki megtudja mondani, hogy amikor elmentem a csajért a palota után, ahol a csávó bemondta amit a papíron volt, mit kell csinálni? Mert ez a nõ nekem csak a fegyverét baszkurálja.

lol,nekem ilyen törések sosincsenek,meg hogy belémáll szög faág stb 😄

Nekem tovább szokta bírni 😛 Viszont kár h nem KELL aludni :S

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

zooleeh
koszi a valaszt!

Asrock P67 PRO|Intel Core i5 2500K | ASUS Radeon R9 280X DirectCU II Top | 8gb Kingston 1600 Mhz DDR3| Cooler Master Real power 620 W | Windows 10 64-Bit

Valami vélemény a 4541-re?Másnál is így van, vagy én vagyok béna?
Azt bírom benne hogy 3 méter futás után meg akar halni.
Pont mint munkatársam...😊
Gyerekek PKM-re senki ne pazaroljon gyémántot. Hihetetlen mekkora fos, hiába van egy tárban 100 golyó, csak kettõt tudsz kilõni úgy hogy célba is találjon. A többi megy a holdra. Kettesével meg szánalom megölni vele bárkit is, pedig pont a darálás lenne a lényeg vele... mostani küldiben is 10-en támadtak rám, elfogyott a többi ammom, és only PKM-el be is szoptam ahogy kell.
DarkSector
Mindig egy aktatáskában van.
ennyit tudok.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

5-el térkép elõvesz és ilyenkor jobb klikk
Bucser
Nem értem. az emberek 95%-a miért nem olvassa el amit írnak a training során? (elsõ pár mission)

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

És mennyi mindent kell a távcsõvel skubizni?
Eddig 3 fegyverállást jelöltem meg de még mindig nem hagy békén...
Viktor9202
Am a gyémántot h lehet felvenni? Mer a GPS-en a zöld fény már nagyon pittyog, és még sehol a gyémánt :S:S Addig nem tudok továbbjutni. Valaki help pls

Notebook: Lenovo ideapad Y580 Gamer

Ilyenkor nyomj egy lövést és a térképen jelezni fogja amit látsz.
Autó,sniper,élet, töltény-nél vált át.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

DarkSector
mindent kijelez a játék.
5

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Bokafix2
Kár hogy csak messze a sivatagos részen van zebra. A dzsungeles részeken is alig van valami állat, néha feltûnik egy-két kecske az is rögtön nyúlcipõt húz mikor meglát.
A zebrát viszont mikor elfutott elkezdtem üldözni kocsival. <#vigyor> Õszintén mondom én zebrát még ilyen gyorsan irányt váltani nem láttam, mint ahogy az irányt váltott. Mintha csapágyakon gördülne. <#hehe>

Apropó mikor kimentem egy küldetést teljesíteni a sivatagba hát a homok komolyan elborzasztott. Nem a kinézete, hanem a fizikája. Merthogy olyan mintha beton lenne. Lelövöm az ellent, és az ráesik a homokra és nem belesüpped. A lejtõs részen úgy csúszik rajta lefele, mint a jégen. Nem is merül el egy kicsit sem, és nem is tolul a teste körül a homok, mint ahogy az elvárható lenne, mikor csúszik le rajta, vagy elesik benne.
Egyszóval semmi kapcsolata nincs vele, szinte hozzá sem ér. Még jó hogy a víz nem ilyen. <#hehe>

"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"

zooleeh
hello Hogy kell elovanne a tavcsovet valaki segitene?koszi

Asrock P67 PRO|Intel Core i5 2500K | ASUS Radeon R9 280X DirectCU II Top | 8gb Kingston 1600 Mhz DDR3| Cooler Master Real power 620 W | Windows 10 64-Bit

Gando

mila69en
ahhaaa köszi

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

Shep
Ha zöld és lenyomod a bal egérgombot akkor rápakolja a térképre pl. a géppuskafészket ha azt nézed éppen.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

csak tipp,de ha zöld,akkor tiszta a terep,piros,akkor ellenség a láthatáron?
Mr_no_NaMe
Harc közben történõ gyógyításnál állítja el a vérzést, szedi ki a golyót meg ilyenek. Ha nincs harc, akkor simán beadja magának az érzéstelenítõt.
mila69en

van ennek valami értelme? mikor zöldre vált?

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

Shep
Ja, ok. Kösz.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Freddycom
majd ha már csak egy egység életed van és nyomsz egy "F"-tm akkor csinál vmi olyat amit te írtál.

Szabad országban, szabad ember azt csinál, amit szabad.

Synchronous
Mert ahhoz gondolom nagyon le kell szállnia a hp-nak. Nekem mikor teljesen lement akkor jött az egyik buddie (társ) aki segített biztos helyre kerülni, és akkor ott fogóval kiszedte a lábából a golyót és csak utána jött a szuri.

"aláírás max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett" Akkor inkább hagyjuk. : ]

Shep
Nekem miért mindig csak az injekciót szúrja magába, miért nem csípõfogózza magát mint a videoban?

mila69en
ja és lebegteti a fegyvert?😄 vagy fent akadt a bokron?<#zavart2>

mila69en
pedig van esõ meg szélvihar is bár esõvel csak ilyen lájtossal találkoztam én is😊 nagyon jo mikor lengedeznek a fák mint az állat😄

hé ebben a videóban fúj a szél😊
Encore
A pisztoly helyett lehet nálad uzi, igaz nem géppisztoly de legalább az is sorozatlövõ.
Megvettem a fegyverboltban a camo suit-ot, a kérdés, hogy azt is fel kell venni a szomszédos épületben, vagy az egybõl rám kerül? Csak azért kérdezem,mert nem vettem észre, hogy "láthatatlanabb" vagy halkabb lennék osonás közben. Osonás amúgy van a játékban? (csak gugolni szoktam és megyek a növények között,de könnyen kiszúrnak). Ja a másik, kb 4-5 órát játszottam eddig vele,de esõvel még nem találkoztam, sem nagyobb szélviharral.

nekem eddig bejön a játék
Hali all!
Lenne egy hülye kérdésem! Ugye elég sok ilyen sziklás hegy van a mapon! Kérdésem a következõ: Fel lehet mászni valahogy a tetejükre? Mert egy bizonyos magasságon túl nem enged tovább... olyan mintha ott lenne egy láthatatlan fal:S Pedig tudnám díjazni ha fel lehetne mászni, jó kis sniper helyeket lehetne találni!
Gando
mind1 marad a madafakin krájszisz az legalább megy szépen...

mila69en

nem idén kezdték az SM3-as kártyákat kiadni,azt hiszem 7es széria is tudja már,manapság az meg fillérekért...
zomgzerg
nem mondhatjuk meg mire költsd a pénzed, de azért az évek folyamán 5 (öt) ezer forintot félretehettél volna 1 ilyen kártyára.

Gando
hang van... kép nincs... ergó B*SSZÁK MEG A K*RVA SM3-AT MÁÁÁ

Freddycom
nagyon remélem h lesz vmi kis extra majd játékhoz, akár a Sims sorozathoz.
Az extrák alatt azt értem a szavannai állatokat, esetleg még vmi olyasmi extrát, h monnyuk az oroszlánok levadásznak egy gnut, és én ezt mind végignézhetem.

Szabad országban, szabad ember azt csinál, amit szabad.

extra sensory
Hát pisztoly helyére nem is lehet rakni, gondolom a méret is számít. Én próbáltam a pisztollyal kicserélni de nem lehet. Én azt tanácsolom ha nappal nyomulsz a snipert válaszd, ha éjszaka akkor meg a géppisztolyt mert akkor könnyebb a közelbõl elbánni velük mert az NPC-k bambábbak éjszaka. Én így tapasztaltam.

Konfig: Junoszt TV, Commodore64, CPU Mos 6510 1,25 Mhz|RAM 64Kb Datasette magnó, 2db joystick

ProGabe
én ezt úgy oldottam meg, hogy pisztoly, snipa és képkarabély (a nagy dobtáras dög) a special slotba 😊

igaz, csak egy tár erejéig használtam a snipát, mert mit sem ér, ha minden ellennek sasszeme és tökéletes célzóképessége van :\

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

LackoMester
tényleg szép,jól is fut a game..és igen elég hosszú a játékidö...de nekem ez e beosonós,azt mindenkit lelövök...hát..eleinte furcsáltam... összesitve nagyon jó.teszik és zebrát is löhetek...:-)

élet a legjobb méreg

#4523 valaki<#kerdes>
]

Asus P5QL, E8500@3,7GHZ,PQI 4GB DDR2 800MHZ,Asus GTX260, 2X500GB HDD, Samsung 223BW TFT

IvanovicsTech
Köszönöm

Mercedes CLK 270

IvanovicsTech
Köszönöm.

Mercedes CLK 270

Bokafix2
A gyémánt egy épületben van az asztalon egy dobozban.

"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"