Far Cry 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nathan66
Én egyre jovbban kezdem megszeretni. fõleg, ha majd fullos fegyverek lesznek a birtokomban és nemkell egy tárat az ellenbe lõni. Mármint az Assault fegyverekre gondolok. Érdekes viszont, hogy a kis .45ös egy fejlövéssel 200m rõl is kicsinálja a tagokat(és rohadt pontos), de egy AK vagy G3 meg nem... Ezért lenne jó az AR vagy valami NATO-s. Viszem még és majd elérhetõ les úgyis mind.

bordy
na végre volt pici idõm menni vele. még adok neki esélyt, de kb 1:30 órát nyomtam és kb semmi sem történt. hááát nem tudom még...
10%-ig el kínlódok vele még minimum. majd meg látom még mi lesz ezzel. eddig nem nagyon kötött le úgy hogy most azt érezzem hogy most még menni kell hogy lássam hogy mi lesz, hogy na jó még egy küldit megcsináljak.

Rage47
jaja 😞
kbsztt frusztráló, hogy mindig harcolnom kell vagy 8 szor mire odaérek valahova
Insomnia93
köszi szépen ... most meg probálom h leszedem a legujjabat... ( am nem tom éppen beszélek avval a két haverommal azt mondják h egész jo a game... szal nem tom majd kiprobálom... 😄 ) mindenesetre még1x köszi a segitséget....
csá all jo8

Ahova ti mentek én már onnan rég vissza fele jövök....

A legújabb DirectX újratelepítése megoldja a problémádat!De szerintem nem ér annyit ez a játék hogy kínlódj vele,harmat gyenge eresztés....
Insomnia93
csáá all

pls valaki segitsen máár letöltöttem a far cry 2-öt dee ugyanazt töltötem le mint másik két haverom... szal felrakom a játékot frissiti is a pb-t meg a net freamwark 2.0-át és utána pedig crack-elem és kiirja h
Az alkalmazást nem sikerült elinditani, mert d3dx9_38.dll nem található. Az alkalmazás ujratelepitése megoldhatja a problémát....
és már pedig ujra is raktam a játékot és akkor is ugyanezt csinállja...
pls help

Ahova ti mentek én már onnan rég vissza fele jövök....

Balumann
Hát, ilyen nálam sztem nincs (a becsapódásnak meg persze van hangja), de a hangok tényleg elég gyengék lettek megcsinálva, és még 5.1 -ben sem szól nálam. A Crysis Warheadben azért messze jobbak voltak a hangok.

És sajnos tényleg elég uncsivá válik a játék idõ után, hogy állandóan át kell menni ugyan azokon a helyeken, és mindig ugyan ott ,ugyan annyian, ugyan úgy megtámadnak, ha megpróbálok áthajtani akkor máris beszálltak 2-en a kocsiba és üldöznek...
Nagyon remélem, hogy ezzel a motorral még sok játékokat fognak csinálni, mert gyönyörûen fut kis akadások nélkül és nagyon jó dolgok vannak benne. De azt is, hogy nem fognak ilyen GTA szerû játékokat csinálni. Mert a GTA -ban még elmegy a helyszín miatt (ha minden 2. sarkon megtámadnának az is elég uncsi lenne...), inkább legyen lináris. Ráadásul amit leginkáb nem szeretek, hogy idõnként elég sok kell az ellenségbe, hogy meghalljon.

Az utóbbi a problémám a multival is, ami egyébként tényleg egész jó lenne. De az élet lehetne jóval kevesebb multiban. Meg ott még inkább hiányolom a kihajolást, hogy teljesen ki kell állni a fal mögül ha lõni szeretnék.

<#idiota>

fotográfik kolomp edisön :D

Ugy ez valami Tech-demo akrna lenni,mert ez gáz így.Ennek a játéknak nagyobb volt a füstje mint a lángja,agyonra hypolták,istenítették.Én még bízok egy normális rendes méretû verzióban,mert ez egy bughalmaz!
Blekk Síp
Nálam a hangok elég érdekesek...
Olyan messze van az ellen, hogy alig látok el addig, mégis amikor bármivel rám lõ, az olyan hangos, mintha közvetlenül mellettem lövöldözne.
Másnál is így van?

Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM

Mr_no_NaMe
Hmm...újabb 3-4 óra játék után is azt mondom, hogy tök izgi 😊
Sniperkedés pedig nagyon feelinges, csak kár, hogy nagyon egyszerû :S
Dragunov puskát merre vagy mikor fogok kapni? Szeretném már kipróbálni 😛
Amúgy a sniperre mi az az accuracy fejlesztés? Legszarabb sniperrel 10 kilóméterre ellövök egy bolhát, akkor minek rá az accuracy upgrade?
Mellesleg megvettem de semmi különbséget nem láttam utána :S
grebber
8 óra 20 perc 42% 30 megtalált gyémánt

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Most volt megint egy olyan misszió amit nem lehet "túlélni".Lehet választani hova akarunk menni.Én Paul Ferencet választottam egy táborba voltak bezárkózva egy házban körülöttük sok ellen.Elkezdtem leszedegetni õket majd bementem Feriékhez.Az ellenség irtózatos módon támadásba lendült ablakok szétlõve és hát életem pik pak elfogyott.Egy kocsi platóján tértem magamhoz ahonnan leestem.Atom homokvihar alig lehet benne menni.Elérek egy házhoz de bemenni már nem tudok összeesem.A házban térek magamhoz egy faszi leápolt.

Next PC upgrade: 2022

zomgzerg
5 ora utan kibaszottul unalmas mar ez a maszkalas es a folosleges harcok kozben 😞
assassins creed 2

Encore
Úgy 30%-ék után kezdenek érdekes küldetések jönni, hajót kell kísérni, meg teherautót elvezetni ide-oda. A telefonon érkezõ mellékküldetések általában valamilyen alternatívát nyújt az aktuális fõküldetés helyett.

Egy haver hívott, hogy menjek az egyik safe house-ba. Este odaértem, elmondta a mondókáját, majd elkezdett fekvõtámaszokat csinálni. Én meg beállítottam az órát hogy legyen reggel. Reggel a csávó még mindig nyomta a fekvõket. 😄
kifli
pont akartam is kérdezni
am gartulálok hozzá
The Protector
A topik nevében köszönjük építõ jellegû hozzászólásodat.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

kifli
Köszönjük a topik nevében!!

SigS
Bolti megjelenés elõtt 13 nappal és 1:40 perc játékidõ után büszként töröltem a géprõl

"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)

rambuu
Én most 85%-nál vagyok, de befejezem akkor kezdem ujra, és majd amikor kapsz egy munkát felveszed, és hív a haverod akkor majd azokat csinálom, me eddig csak a piros küldetéseket csináltam.

rambuu
Ja eltud, olyankor ujra kapsz majd munkát a dokinál.

The Protector
ezt írtam én is.
Melleasleg el tud gogyni a gyógyszer?

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

kifli
a gyógyszer az malária ellen van...
The Protector
sztem tuti ki lehet este már.ez a lényeg én egy táskát akartam felvenni és ájultam el.

SigS
Szerintem te kevered a LEGO Racer-el <#fejvakaras>

nyirog
és am este sem lehet kimenni a sivatagba?

lac coo
Sokan elõbb be akarnak lépni, aztán nem megy, bejelentkeznek és írnak, hogy miért ...! 😊)))
Rég voltam büntiben nem tudom hogy megy ... 😛

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

The Protector
lac coo.hogyan írnék szted ha nem lennék bejelentkezve.gondolkodj(nem bántás)mellesleg írtam h büntiben vagyo(3db ponttól se saját se gumi nem látogatható.
Nyirog:1 ahol vakítóan fehér a homok ott hõhutát kapsz azért szarakodik a kép és ájulsz el,a kocsid hûtõvize is felforr(bugginál legalábbis).2
2mikor zöldül meg torzul a kép és kijön alul 1 gyógyszeres doboz ikon akkor nyomj h betût.mellesleg a palack víz is gyógi if you seriuslo wounded.

grebber
Mellékküldetések mind errõl szólnak!Mondjuk a fõ küldetések sem valami eget rengetõek!

Next PC upgrade: 2022

nyirog
hy 2 kérdés: ahogy kimegyek a térképrõl a sivatagba és megyek egy darabig úgy másfél percig autóval, akkor a kép elkezd olyan lenni mint a stalkerban mikor radioaktív szennyezett területen vagyunk... és a csávesz összeborul utána meg felál, de sokkal hátrébb annál ahol összeborult.... szóval lehetne vhogyan tovább bóklászni a sivatagban vagy a csóka mindig összeesik? 2.: a malária ellnei pirulákat hogyan lehet úgy használni(kiválasztani) h nem fogyasztom el elõtte az összes injekciót?

ti hány % nál vagytok? mert én 8, és remélem a 100%ig nem arol fog szolni, hogy elkell menni mindig a toronyhoz, ahol kapok egy oylan missziot hogy löjj le valakit , aztán ennyi

DarkSector
Vn az elején megfertõzõdsz, és ha nem kapod meg az ellenszert, akkor egy gonosz démonná alakulsz át.
Bár akkor könnyebb megölni az embereket (ha démonalakban vagy)

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

SigS
Ennek a malária gyógyszernek van valami értelme vagy csak az is egy küldetés?

DarkSector
Mindkét kérdésedre:
1. vedd meg.
2. boltban magyar.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

lac coo
Be kell jelentkezned a forumra, csak utána tudsz ezekbe a topikokba belépni !
Ha megjelenik magyarul, biztos fel lehet tolni erre is ...

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

The Protector
Gyerekek.Mesésen jó játék.Megéri a 7 rongyot.Amint kijöm magyarul meg is veszem.És hasít mint a disznó,pedig nem egy erõs vga-m van.med-High-on nyomom.

Bokafix2
Ja, nekem is olyan érzésem van, mintha egyes helyeken újratermelõdnének az ellenfelek. Az elsõ küldetések egyikében is ilyen volt. Kiírtottam pár enemit, kicsivel késõbb visszamentem megint tele volt a terület.

Nah mindegy, nekem teccik amúgy a játék, egyedül a felhõkkel nem vagyok megelégedve, mert olyanok mintha a Serious Sam 1. részét látnám. De a naplemente - és felkelte a helyén van, színek, árnyékok változása rendben. A grafika - hogy Pély Barnához hasonlóan fejezzem ki magam - nem igazán jön át. Ha 2007-ben adták volna ki, egyidõben a Crysisszal, akkor még jobban elmenne, de így nincs bocsánat a Montreal csapatának. Majd a 3. részben szebb lesz.
A faluk és a kisebb tanyák környéken ösztönösen hiányolom a csirkéket. Ki tudja miért... <#idiota>
Ja és ha megközelítem az ellenséget mindig láthatatlan üzemmódba akarok váltani. De nem megy. <#hehe>
Kijöhetne egy mod, amiben nanoruhával lehetne nyomni... néznének is nagyot a falusiak. <#idiota>

"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"

Ebben csak az a lol, ha kiszeded a 2 kísérõt, és el tud menekülni a teherautó, akkor sincs elvesztve... ugyanis megkerüli a hegyet oszt jön újra...és újra...és újra... amíg ki nem szeded.

Eddig a legnehezebb hely ahova bementem az északi vasútállomás volt. Egy csomó roncs vagon, meg épület, és vagy 50 ember. Ki is nyírtak, jött a buddy... aztán utána már csak sikerült.

Az outpostok meg respawnolnak. Sajnos ez van. Elég béna, és idegesítõ egy idõ után. Elég a következõig elmenni, az elõzõn máris lesznek páran.

A legjobb hely az gettó szerû falu, ahol csupa ilyen bádogból összetákolt viskó van. Egy szemétfolyóval elválasztva. Na ott kurvajót irtottam. Gránátokat, molotovokat be, felégettem az egészet a gecibe 😄

Upgradek közül egyébként érdemes az equipmenteket is venni, pl több gránátot, meg több lõszert lehet vinni utána...
Én azzal nem tudtam színmélységet 16 bit fölé vinni 😄

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Az nagy szívás, mert a PKM lószart se ér...
Hát ez az uj nvidia driwer hót szar akad töle mint állat elötte meg jó volt
C:\Documents and Settings\lacimaci\Dokumentumok\My Games\Far Cry 2

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Gando
mondjuk megoldhatták volna lefizetéssel 😄

Mentsd meg a Földet... az egyetlen bolygó ahol lehet SÖRT kapni!

kifli
gyertek multizni hamachin

Szoba neve: FarCry2-SG
Jelszava: fc2

1.0.1.5-ös hamachi kell vagy régebbi
dm megy szal lan szerverek közt a dm szervereket keressétek ki vagy írjatok hamachin ha nem megy valami
nem lehet valahogy végérvényesen kiírtani a postokat? mert baszott idegesítõ hogy amit scoutoltam már ott is van mindíg valami ellen ha átmegyek rajta :\
Szasza20
Úristen hogy megoszlanak a vélemények, dehát kinek a pap, kinek a papné, nekem mondjuk a lánya <#nyes>

i7-3770+Hyper TX3 EVO / Asrock B75 Pro3 / Sapphire 280X Vapor-X Tri-X / 16GB DDR3 1600mhz cl9 / Samsung 850 Evo 250Gb SSD / LG 42LB650V Cinema3D | Logitech Z-5500

Tudja valaki, hová menti a játék a num8-al felvett videókat?
(ez a játék beépített felvevõje!?)
donyyy20
baszott nagy játék asszem ma hajnalig nyomom!!!!!!!!!

Markus Schulz For President!