Far Cry 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mentsd meg a Földet... az egyetlen bolygó ahol lehet SÖRT kapni!
Nem értem miért kellet még az eget is narancssárgára festeni... 30 perc játék után asszem uninstall lesz...
Amúgy szép
<#schmoll2>#schmoll2>
"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)
de azért reménykedem késõbb remélem jobban beindul, csak az eleje ilyen "szopatós"
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Amúgy legalább megmagyarázzák miért támad meg minket minden õrjûrat, azok is, akiknek épp dolgozunk. Mert mi titkos akciókat hajtunk végre csak a "vezetõség" tud rólunk épp ezért a saját frakciónk emberei sem tudnak rólunk.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Én még csak pár órája kezdtem el, de mérföldkövekkel jobb az elsõ résznél (sõt, még a Crysisnál is, bár jobban belegondolva ez nem nagy szó). Megvan a sajátos hangulata, mint a STALKER-nek. Nálam eddig az év FPS-e, bár még a Clear Sky-t nem kezdtem el. 😊
8,4 GHzx 24 magos Cell, NVIDIA-Ati-3dfx-SCEI RSX, 120Tb HDD, 24x BluRay, 512GB XDR, 512 GB GDDR10, OS: MyOS, LCD 1320\" Sony Bravia
Meg kell ölni a hegyen Gokumba nevû egyént.Ahogy felismertem elvileg õ egy korábbi megbízónk.Kinyírtam.Mennék következõ küldetésért ekkor kiírja hogy meneküljek el innen 😄
Ebben a pillanatban vagy 15 en betámadtak egy viskó belsejében voltam jöttek be 3asával kb henteltem <#gun>#gun> õket hegyekbe.Amikor tiszta volt az út az ajtóig mondom go kifelé.Az ötlet jó is lett volna ha az ablakon nem kurtak volna be egy idõben két gránátot<#csodalk>#csodalk>
Szerencsére hátrahúzódva nem sérültem sokat kinyírtam mindenkit és a hegyen lévõ sárkányrepülõvel komótosan távoztam.... VOLNA ha nem megyek neki a sziklának és zuhanok le.. Szerencsére a folyóba 😄
Next PC upgrade: 2022
Ugrálószmájlislogos.: ha jól veszem ki a szövegbõl akkor az underground küldetések adnak pirulákat.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
Lõszeres doboz felrobban nem gyenge.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
és minek állsz le lövöldözni?? 😄 hajts közéjük 😄
1órája dobtam ki 10 embert , máris televan megint<#miaz>#miaz>
Starcraft2 e-mail: [email protected]
hogy feltelepítetted a gépedre.<#vigyor3>#vigyor3>
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Most pl ott tartok, hogy semmi küldetésem nincs csak megyek bele a nagyvilágba és lövök akit érek ! 😊))
Biztos valamit én csesztem el ....
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
azok, amik az elõrendelések jó részét tartalmazzák (vakon vásárlás!)
Azt lehet majd lesz belõle top1.
Egyébként a 2. "térkép" is olyan mint az 1. ?
hidd el...<#whatever>#whatever>
Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb
ha most ott összeszedtem a két gyémántot, akkor mi van?
késõbb visszajöttem, és be tudtam menni a vezérhez....
innen megyek majd tovább.
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
Féltem, hogy a Far Cry elsõ részéhez képest nem lesz olyan jó, de kellemesen csalódtam, sõt, nagyon kellemesen! Azt hiszem, hogy mielõtt a sztori részt folytatnám, megcsinálom a fegyveres küldetéseket, hogy legyen mibõl válogatni arzenált. 😊
Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar
nálam a játék elején, amikor a fegyverkereskedõhöz kellene menni, miután az elsõ gyémántot megtaláltam, a kereskedõ nincs a helyén
már mindent kipróbáltam, elmentem aludni, visszamentem késõbb, visszatöltöttem régebbi állást, de sosincs ott
kb 2 órája ezzel szórakozok..
mit kéne csinálnom?
GOOBY, pls
DX9-ben minden Ultra High és 45-50 (!) FPS
Látványban sztem nincs akkora különbség. Bár nekem is Vista van fent, de tuti fent hagyom, mert sztem ezerszer megbízhatóbb és gyorsabb, (ha van hozzá megfelelõ számú RAM-od), mint egy XP.
Szabad országban, szabad ember azt csinál, amit szabad.
Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit
ASUS P5WDH Deluxe , Intel Core2Duo E6750 , 2gb ram , Asus 8800 GTS 320 mb
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Remélem lesz vmi patch, ami lesz benne repülõ 😄
Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit