Far Cry 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gando
ezt úgy szeretem 😄 ha azt csinálsz amit akarsz(bizonyos keretek közt, mert gondolom benzint inni nem lehet...), unalmas... ha madzagon rángatnak végig, szintén... mondjuk az én szavamat nem lehet hivatalosnak venni mert még csak most fog kiderülni hogy egyáltalán hajlandó-e menni a gépemen 😄 de azért egy próbát megér

Mentsd meg a Földet... az egyetlen bolygó ahol lehet SÖRT kapni!

SigS
Jól megbonyolították...jó unalmas lett.
Nem értem miért kellet még az eget is narancssárgára festeni... 30 perc játék után asszem uninstall lesz...
Amúgy szép
<#schmoll2>

"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)

bertino
robbanóanyaggal biztos frappánsabb lenne, de az elején nekem sose volt, most meg egy kicsit megint meguntam, rakátéval azért unalmas mert egy kattintás és csáó, küldetés teljesítve...

de azért reménykedem késõbb remélem jobban beindul, csak az eleje ilyen "szopatós"

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

wedge31
Ez igaz de a respawnra nincs magyarázat bár lehet hogy majd találunk egy földalatti clongyárat...

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

és hát ez olyan,mint mikor Groove street-esként megölsz egy Ballas-t,akkor minden Ballas utálni fog és lövöldözni,körbemegy a drót😊
Encore
Egy órája csináltam meg én is ugyanezt, de én leugrottam a folyóba és azzal a csónakkal léptem le. 😊

Amúgy legalább megmagyarázzák miért támad meg minket minden õrjûrat, azok is, akiknek épp dolgozunk. Mert mi titkos akciókat hajtunk végre csak a "vezetõség" tud rólunk épp ezért a saját frakciónk emberei sem tudnak rólunk.
bertino
nekem a második ilyen küldi már elég unalmas volt :\

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Bezzeg ha nem lenne így, akkor meg az lenne a baj, hogy dögunalom a játék az ellenfelek hiánya miatt, és akkor meg azért szar.<#whatever> Szerintem sokkal jobb így, mintha a nagy üres, totálisan kiírtott pályán kéne bóklászni. 😉

Én még csak pár órája kezdtem el, de mérföldkövekkel jobb az elsõ résznél (sõt, még a Crysisnál is, bár jobban belegondolva ez nem nagy szó). Megvan a sajátos hangulata, mint a STALKER-nek. Nálam eddig az év FPS-e, bár még a Clear Sky-t nem kezdtem el. 😊

8,4 GHzx 24 magos Cell, NVIDIA-Ati-3dfx-SCEI RSX, 120Tb HDD, 24x BluRay, 512GB XDR, 512 GB GDDR10, OS: MyOS, LCD 1320\" Sony Bravia

grebber
Most volt egy egész jó küldetés.
Meg kell ölni a hegyen Gokumba nevû egyént.Ahogy felismertem elvileg õ egy korábbi megbízónk.Kinyírtam.Mennék következõ küldetésért ekkor kiírja hogy meneküljek el innen 😄
Ebben a pillanatban vagy 15 en betámadtak egy viskó belsejében voltam jöttek be 3asával kb henteltem <#gun> õket hegyekbe.Amikor tiszta volt az út az ajtóig mondom go kifelé.Az ötlet jó is lett volna ha az ablakon nem kurtak volna be egy idõben két gránátot<#csodalk>
Szerencsére hátrahúzódva nem sérültem sokat kinyírtam mindenkit és a hegyen lévõ sárkányrepülõvel komótosan távoztam.... VOLNA ha nem megyek neki a sziklának és zuhanok le.. Szerencsére a folyóba 😄

Next PC upgrade: 2022

Lol, én mindig mek az orvoshoz, az meg ad más utat 😛

Ugrálószmájlislogos.: ha jól veszem ki a szövegbõl akkor az underground küldetések adnak pirulákat.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Eagle16
8%-nál járok, ezek a konvoj pusztítós küldetések tetszenek 😄

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

STREEX
Ha kifogyok a malária kapszulákból mi a teendõ?Semmit nem kell csinálni?

Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036

koschwarz
pont az ilyen #&@§fejek (mint pl. sötétszektor...az agyában...<#hehe>) miatt nem fogok ebbe a topikba sem járni (most is miért vagyok itt?...<#fejvakaras>)

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Igazából az benne a gáz h itt 2 frakció harcol 1mással, de így is minden keresztezõdésben letámadnak, tök 8 kinek questelsz...

Gando
valakinek akkor is elkellene tüntetni a hullákat XD

Rakétra/lõszeres post-nál elég jó helyre lõni és kihalnak mind maguktól.
Lõszeres doboz felrobban nem gyenge.

DarkSector
várom a ds-t...<#fogmosas>

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Gando
te nem küldenél oda embereket, hogyha a kellemes napernyõd alatti teácskád szürcsölését félbeszakítja egy olyan hír hogy kiirtották az egész ott posztoló szakaszodat?!
és minek állsz le lövöldözni?? 😄 hajts közéjük 😄

De most élvezed h idejössz és csak ócsárolod a gamet ? 😊 Ha nem tetszik -fav és kész. Nem fogsz senkinek se hiányozni.

20%nál járok már meguntam eléggé az egészet,de valahogy végig kéne szenvedni

NeBby
Bocsi , ha valkit kidobok Hamachirol ,csak sosincs hely ...
1órája dobtam ki 10 embert , máris televan megint<#miaz>

Starcraft2 e-mail: [email protected]

DarkSector
Jah te cseszted el..
hogy feltelepítetted a gépedre.<#vigyor3>

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

lac coo
Hát játszogattam vele, nem rossz de hamar bele fogok unni az tuti ...
Most pl ott tartok, hogy semmi küldetésem nincs csak megyek bele a nagyvilágba és lövök akit érek ! 😊))
Biztos valamit én csesztem el ....

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

DarkSector
Adok egy FF-t és az elég lesz.

DarkSector
Jah majd az eladások.
azok, amik az elõrendelések jó részét tartalmazzák (vakon vásárlás!)
Azt lehet majd lesz belõle top1.

DarkSector
Istenem most mi lesz...<#confused>

Majd eladások meg tesztek megmutatják, h mennyire jó 😊

Egyébként a 2. "térkép" is olyan mint az 1. ?

Az tényleg rossz. Engem most az zavar h nincs rpg-m mert leadtam géppágyúért :S

DarkSector
Lassan körvonalazódik majd, hogy mekkora nagy játék ez.
hidd el...<#whatever>

Nivea
hát srácok neharagudjatok denekem nem jön be ajáték:S olyan mint vmi fps gta afrikában:S a story se fogott meg nagyon... a környezet se...

SeanJRRussel
Nekem az bassza fel az agyam h vannak ugye a katonai "ellenõrzõpontok" ott akárhányszor kinyírom õket következõ alkalommal megint ottvannaka katonák.Sztem nagyon vontatott elég szar keresztbe kaszul járkálni és folyton folyvás az úton álló katonákat lõdözni.Ahoz képest nem nagy a map szerintem.

Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb

Frank99
na, errõl beszélek.
ha most ott összeszedtem a két gyémántot, akkor mi van?
késõbb visszajöttem, és be tudtam menni a vezérhez....

innen megyek majd tovább.

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

Fritz Von...
Én nemrég kezdtem el, elõször normálon. Olyan 3-4 óra játék után azt tudom mondani, hogy nagyon jóra sikerült. A látvány, a terület, az MI, minden ott van a szeren. 😊
Féltem, hogy a Far Cry elsõ részéhez képest nem lesz olyan jó, de kellemesen csalódtam, sõt, nagyon kellemesen! Azt hiszem, hogy mielõtt a sztori részt folytatnám, megcsinálom a fegyveres küldetéseket, hogy legyen mibõl válogatni arzenált. 😊

Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar

Nem is lesz a helyén! Ott a gép, ülj le elé és vegyél egy stukkert! Azután kimész és a másik épületben felveszed a skulot meg amit vettél...
Nekem nagyon bejön a játék, fõleg az a kemény amikor kilõnek, és az egyik társunk segítségünkre szalad... Na ott én csak néztem! Olyankor nekemis ERROR-t mond az agyam amikor el kell jutnunk A-ból B-be... Fõleg amikor az ammos bácsitól kapjuk a melót.
PhantomAss
hali
nálam a játék elején, amikor a fegyverkereskedõhöz kellene menni, miután az elsõ gyémántot megtaláltam, a kereskedõ nincs a helyén
már mindent kipróbáltam, elmentem aludni, visszamentem késõbb, visszatöltöttem régebbi állást, de sosincs ott
kb 2 órája ezzel szórakozok..
mit kéne csinálnom?

GOOBY, pls

Freddycom
DX10-ben minden Ultra High és 28 FPS
DX9-ben minden Ultra High és 45-50 (!) FPS

Látványban sztem nincs akkora különbség. Bár nekem is Vista van fent, de tuti fent hagyom, mert sztem ezerszer megbízhatóbb és gyorsabb, (ha van hozzá megfelelõ számú RAM-od), mint egy XP.

Szabad országban, szabad ember azt csinál, amit szabad.

FlyHigh
jaja, csak itt busznak hívják.<#vigyor>

Thrash \'Till Death

reaper4
kifejezik az érzéseiket 😊 nem baj az. csak mást ne basztassanak azért, mert nem ugyanaz a véleményük... persze a hülyéket osztani kell 😄 komoly dolgok ezek 😊

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

hi! van különdbség sebességbe és látványba a dx9 és dx 10 között ? mert ha jobb ebben is a dx9 akkor felrakom az XP-t .

ASUS P5WDH Deluxe , Intel Core2Duo E6750 , 2gb ram , Asus 8800 GTS 320 mb

wedge31
Vagy valami gyors teleport mint az oblivionba mert ez igy baromi vontatott.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

lol
gduck

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

Encore
A városban van két olyan rész, ahova nem mehetsz oda, különben lõnek. Pirossal jelzi a térkép, azokat kerüld el és a városban nem fog bántani senki.
Az a gáz h akinek nem tetszik/bugos/rosszul fut, az túlzásokba esik ócsárlás terén. Akinek meg nagyon bejön, az is dícsérés terén.

Remélem lesz vmi patch, ami lesz benne repülõ 😄

MoLc
hogymüködik ez a gyémánt keresõ mert én nem értem 😞 ?

Nem tudom, hogy tudja-e, de gondolom nem. Sima Amd 3000+-om van.
reaper4
nincs hát😊. én csak a legelején vok és a hsz-ek alapján alkottam véleményt és így osztom az észt 😊. hiszek nekik miért is hazudnának. ettõl függetlenül fogok játszani vele. ha nem tetszik zuzom le. nem ez lesz az elsõ 😛. peace

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

reaper4

Egyébként elején tényleg élvezeted. De mikor a jobb alsó sarokban levõ srác mondja h menjek a map másik felébe... hát akkor elmegy az ember kedve. Ráaduásul a célpont még a buszmegállótól is messze van :S