Far Cry 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Venni nem vettem semmit csak a legelején egy kötelezõt azt azóta semmit.
Next PC upgrade: 2022
Intel Core i7-4960X, 32GB DDR3, R9 295X2
Mentsd meg a Földet... az egyetlen bolygó ahol lehet SÖRT kapni!
"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"
Intel Core i7-4960X, 32GB DDR3, R9 295X2
http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux
A gyémántokat úgy tudjátok megtalálni, hogy ahol jelez a készülék zölden villog ott szép lassan elkezdesz forogni ,de nem mint a vadállat mert akkor nem biztos hogy észreveszed.Egy helyen folyamatosan zölden fog világítani tehát NEM villogni fog hanem világítani egyfolytában.Na ebbe az irányba kell elindulni és meglesz a gyémántos aktatáska még hanggal is jelzi nekünk ha nagyon közel van az árú.
Sok esetben nem lesz szemmel látható a dolog mert pl épületek tetején is találtam már de oda értelemszerûen fel lehet menni ha követed a zöld fényt mert odavezet a létrához.
Videót is csináltam hogy jobban érezhetõ legyen!
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Melyik grafika opció javíz a víz minõségén? Most minden medium, de ha vízbe esek cska nagy barnaság, egyedül az eget látom hogy tudjam merre kell úszni. Létezik ún. "átlátszó" víz is a játékban? 😄
http://flickr.com/photos/zolika90/
Amúgy meg sok játék után nekem úgy tûnik, hogy a vízi közlekedés a legkifizetõdõbb...
i7-3770+Hyper TX3 EVO / Asrock B75 Pro3 / Sapphire 280X Vapor-X Tri-X / 16GB DDR3 1600mhz cl9 / Samsung 850 Evo 250Gb SSD / LG 42LB650V Cinema3D | Logitech Z-5500
i7-3770+Hyper TX3 EVO / Asrock B75 Pro3 / Sapphire 280X Vapor-X Tri-X / 16GB DDR3 1600mhz cl9 / Samsung 850 Evo 250Gb SSD / LG 42LB650V Cinema3D | Logitech Z-5500
Ha kivágtad az utolsó fát, és megmérgezted az utolsó folyót, rá fogsz jönni, hogy a pénzt nem lehet megenni.
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
iceQ is sztem itt akadt el.
Úgylátom kitûnõen mûködik az integrált IQ teszt a játékban.
WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]
Csak nem tudom hogyan kell megoldani a feladatot!Érted?
A diamond trackert hogyan kell megcsinálni!Pls help!
Egyébként rádrohanó dzsipp ellen a gránát a legjobb... vagy ha idõben meglátod akkor kilõni sniperrel a sofõrt.
Amikor felbõg a motor, utána kell gránátot alávágni, mert akkor állnak meg hogy leugráljanak. És még pont mielõtt odébb mennének az embereik szétmegy az egész.
A flare gunt még nem próbáltam 😊 Azzal embert ölni nem lehet? 😄 Direkt találattal?
A gránátvetõt én elvittem egy körre, de az meg túl brutális.. Egy kisebb tábort olyan 7-8 másodperc alatt rommá lehet lõni vele.. 😄
1280x1024, minden very highon DX10-ben.
Innentõl meg a páncélököl jobb, azzal lehet robbantgatni is.
Egyik misszióhoz kaptam gránátvetõt, de az sajnos a sniper helyére került... szóval nem tarthattam meg 😊 Pedig annak lenne igazán értelme a PKM helyére...
Mike bárjából jöttem ki és egy sárgajelzésü (gondolom mellékküldetést) adott ahol Palaba mutat és egy templomba kell bemenni vagy mi és nem tok micsinálni...plz help
Egyébként az utolsó helyen lévõ explosivet sem ajánlom senkinek. Fixen lerakható robbanószerkezet, amivel az esetek 1%-ában ha mész valamire, szóval 10 diamondot messze nem ér meg.
Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.