Far Cry 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hát bemész abba a házba😊..rögtön a legelsõ küldetés mondhatni a legelsõ safehouse után..ahogy mész az úton,jobbkanyar,ott lesz pár házikó,meg vagy 4 õr..a legvégében van egy ház,ahol egy csávótúsz...
Gando
bár sztem senkinek sincs már ilyen fostalicska gépe úgy hogy nekem kéne kísérletezni XD

Mentsd meg a Földet... az egyetlen bolygó ahol lehet SÖRT kapni!

Nem tudom kinyitni mert nem jelenik meg a kéz rajta .. úgy kell egyébként?

MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3

Ja, én is csak olvasom a sok gyökeret és nem hiszek a szemenek. Azért, mert képtelenek ráérezni a játék ízére, hangulatára, azért, mert nem látják meg az egész varázsát, máris nyögne és sírnak. Állítom, hogy ezerszer jobb ez mondjuk egy Stalkernél - énszerintem ez annak a riválisa, és ötszörösen lezúzza azt minden szempontból.

A konstruktív kritkák érdekelnek, de az, hogy nincs változatosság, ezért szar... Miért bazeg, mit vártatok? Állatmentõ akciókat meg szafarizást? Lol. Háborús övezetben vagytok egy free roam keretében, egy hatalmas területen.

Mi kéne még? Inkább Stalkerezzetek....

www.gamedroid.hu

Gando
csak arra vagyok kíváncsi hogy igen vagy nem 😄

FlyHigh
én így 5 óra játék után adnék neki 95%-ot.

Thrash \'Till Death

BiG G
a crysisnek és a far cry 2-nek a legjobb tudomásom szerint már vajmi kevés köze van egymáshoz 😊

http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux

Bucser
Az ajtón keresztül?

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

bordy
nálam így nézz ki a banch. nem rossz,nem rossz.
ha még 2x-aa-t elbírná az lenne a királyság. ráérek bõven majd a nyári kártya felhozatalból választani újat asszem. 😄

Gando
ne kényszerítsetek arra hogy lewarezoljam... 😄

koschwarz
asszem errõl a topicról is kénytelen leszek leszokni...látom a hiperigényes warez-kommjuniti szerint ez egy baromi rossz játék lett (megint). nem olvasom tovább az ilyen szarságokat.<#szomoru2><#wilting>

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Hali!Véletlennûl nemtudjátok,hogy lehet beállitani a graft úgy ,hogy célzásnál ne homályosodjon el a képernyõ széle?Néha nemlátok tõle semmit!
Sziasztok... van egy olyan pálya a játék eleje fele, hogy ki kell szabaditani valakiket egy "befalazott házból" (bricked up buliding) egy kakasviadalnál..

Az lenne a kérdésem, hogy abba a házba hogy lehet bejutni?

MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3

BiG G
megoldódott a "nem mozdulok, nem tudok semmit sem csinálni az elsõ küldetésem elõtt" probléma: csak akkor van, ha a magyar csávót (Paul Ferenc-et) választom fõhõsnek.

http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux

HeadHunter86
Így van, és ez megöli a játékot. 0 változatosság.

FlyHigh
sötétben automatán bekapcsol, azt tudom.

Thrash \'Till Death

Mi köze a Crysishez ennek ? A Crysis is fasza játék szvsz, de ehhez képest még az is nagyon, de nagyon lineáris.
Nekem ezért is tetszik a FC2, mert mertek a készítõk egy kevésbé mainstream-hangulatú játékot csinálni, ahol minden sarokban lõ rád az ellen. Amúgy meg tudsz buszozni is...

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

FlyHigh
Szerintem szép a grafika, dx10-ben maxon nyomom és nem eszi le a gépemet, pöröghet az akció.

Thrash \'Till Death

Wanted
A jármûveken elvileg van világítás. Sikerült valakinek bekapcsolnia?

I7 9700K | ASUS MAXIMUS XI CODE | 2X8GB PATRIOT VIPER RAM | ASUS STRIX GTX 1080TI | ASUS PG279Q | Playstation 4 PRO |

FlyHigh
Nekem inkább ez grafikai megvalósítás tetszik, ezt többre tartom mint a sima crysist, a warhead az más.😄

Thrash \'Till Death

Nem túlságosan bonyolult:

2 fõ frakció küldetései
Fegyverkereskedõk küldetései
Az Underground küldetései ami a maláriához kell
+ a rádióantennáknál kapható küldetések

Szerintem ennyi.

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

Gando
ugye ezt már nem lehet megoldani hogy sm2vel szaladgáljon? mert a crysist még meglehetett 😄 (bár ha tovább van fejlesztve akkor nem valószínü)

reaper4
nekem nem tölt sokat,,, legalábbis az elején, mert még keveset toltam.

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

Bucser
Azét töltöget percekig, mert az egész térképet betölti egyszerre.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Sorry, ez mondjuk pont nem olyan kép... De itt van ez.

www.gamedroid.hu

DarkSector
A játék "csak" 6900ft.....szar, ezért mondj nemet a warezra....XD

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Netrat
Óriási ez a game! Félelmetes a grafikája, ütõs a hangulata, végre egy igazi fps.

De miért tölt ilyen rohadt lassan?! Ez valami bug, vagy nálam van csak? Eléggé jó a vasam, annyi RAM van, hogy a fél játék elférne benne, akkor meg miért töltöget percekig? Vagy az 1.1 Patch majd megoldja? 😊

a fõszál elvileg,hogy a "Sakált" likvidáld nem?..legalábbis a töltéseknél mindig azt írja ki,mint monológ,hogy belépett az országba,5 perc múlva látta,hogy elkurvult a helyzet és a "Jackal" tehet mindenrõl,aki kézben tartja a katonaságot,meg az egész fegyverkezést és õt kell kinyírni...vagy ilyesmi😊
milenne hogyha valaki csinálna még 1 hamachi szobát azoknak akik már nem fértek be az eddigibe..
rage
"Select "Additional Content" at the main menu, then select "Promotion Code". Enter one of the following codes to activate the corresponding cheat function.
Unlock Extra Missions
Enter SpujeN7x as a case-sensitive code."

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

Szerintem is. 😊

www.gamedroid.hu

gduck
?

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

rage
SpujeN7x - próbáljátok ki, mint promóciós kód.

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

reaper4
hmm. elég jól optimalizálták. 1680-ban dx 10-ben csont fullon kivéve aa átlag 45-50fps. azt hittem szarabbul fog futni.. mondjuk vannak penne érdekes dolgok pl: rakétavetõvel rálõttem 1 fára és a fa mögött robbant a töltény, ugyanez farakásra: meg se moccant a farakás... na mind1 nem vártam semmit szal akkorát nem is csalódtam.

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

a hamachin valaki csinálhatna helyet mivel én is csatlakoznék...
Prince23
Hát ez a játék most már kissé kezd monoton lenni, persze küldetésileg.
olyan mint a boiling point és merc 2. kár hnincs fõszál, mármint mi kell megkeressük a fõküldit... na mindegy a hangualata még mindig odavág.

grebber

Ezt a föküldetéses dolgot asszem kezdem kapizsgálni vagy legalábbis remélem.
Pala nevezetû helyen adnak fõküldiket máshol egyelõre nem kaptam.

Next PC upgrade: 2022

grebber
Menüben kapcsold be!

Next PC upgrade: 2022

Sziaztok célkeresztet lehet kirakni? Mert most nincs
ronso

A napfelkelte verhetetlen..D

Sakkoo.......Baszkiiii

Ja, és az AI ettõl még ugyanúgy viselkedik. Nem butul le, csak nem sebez annyit.
wedge31
Hát igen akkor nem volt ember aki full grafal tudta tolni az elsö részt én is csak bö egy ével a megjelenés után ezt meg kapásbol minden maxon.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Én csak javasolni tudom mindenkinek, hogy easy-n kell játszani. Akkor bõven marad tér élvezni is a játékot.
A saját fegyverem élethûen sebez, fejessel lehet irtani rendesen, plusz gránáttól, tûztõl is halnak ahogy kell. A bekapott találatokól meg nem halok meg egybõl, párat azért kibírok így. Igy is volt mondjuk hogy meghaltam, amikor 2 sniper elõl nem birtam elbújni, vagy 5-6 shotis támadott meg a vasútállomáson az egyik csarnokban... vagy elbasztak autóval, elégtem a bozóttûzben stb. 😄
Viszont nem folyamatos szenvedés a játék.
Szasza20
Sztem mindenki többet várt tõle! Én is! Bár Én jól elszórakozok vele ahogy tonyr (#4224) is <#nevetes1> Az elsõ rész az mérföldkõ volt grafikailag akkor, de ez most nem egy mérföldkõ a grafika szempontjából!

i7-3770+Hyper TX3 EVO / Asrock B75 Pro3 / Sapphire 280X Vapor-X Tri-X / 16GB DDR3 1600mhz cl9 / Samsung 850 Evo 250Gb SSD / LG 42LB650V Cinema3D | Logitech Z-5500

elitehun
A tûz a valóságban sem a legjobb barátod
NeBby
Uprisingot tolunk hamachin , lehet jöni!
leírás

Starcraft2 e-mail: [email protected]

Nem játszottam olyan túl sokat vele, de eddig egyetértek veled /lehet a késõbbiekben változni fog a véleményem/.
Egy valami viszont tuti: a graf egyenlõre röhej a Crysis után. Tiszta Call Of Juarez.

fotográfik kolomp edisön :D

tonyr
LOL... nem jo ez a game ? hát akinek nem teccik az gyorsan törölje le !!!
én meg lépek vissza irtani a sok nig*át ak-val, javitom a verdám, lövöm magam életért, szedem a pirulákat malária ellen...ja és még a kihalofélben lévö állatoknak is segitek átjutni az örök vadászmezökre :f

Süti konzolbirodalma https://www.youtube.com/@sutikonzol

Összegzés:

A tûz nemhogy elõny hanem kifejezetten zavaró mivel van mikor pont a tovább utadat zárja el pl.egy szûkebb úton ahol két oldalt sziklák vannak,na és nemutolsósorban az ellenség ahelyett hogy égne vígan lövöldöz ki a tûzbõl.
Sebesülések:persze hogy akkor kapok kritikus találatot amikor 4-5 ember támad rám és ha nem gyógyítom magam meghalok,szal legnagyobb tûzharcban kell a golyót kiszednem a combomból,engem ez is zavar lehet hogy mást nem fog nem tudom.
Küldetések:egy küldetést amit felveszel megtalálni minimum negyed óra jobb esetben,elvégezni a küldetést két perc,ez is borzalom hogy mennyit kell menni a pusztában egy küldetésért amit 3 ember kinyírásával meg is csinálsz 2 perc alatt.
Térkép:szerintem zavaró hogy állandóan a térkép foglalja el a monitor 80%-át de viszont ha nem használod nem tudod hol vagy abszolút.
Jármûvek:amellett hogy igénytelenül néznek ki még akkor is találatot kapnak mikor már a lövöldözõ ellenséget elhagytuk egy kilométerrel..no comment..

Fegyverek:igénytelenül néznek ki,tiszta rozsda mind és két tár után dobhatod el,naneeee...A bunkó,bugyuta mesterséges intelligenciát meg inkább nem is említem mikor áll az ellenfél tõled egy méterre és csak azt várja mikor lövöd pofán,szörnyû..
Ez a játék nem méltó a Far Cry névhez.Aki Far Cry-al akar játszani az vegye meg az elsõ részt ami most perpill nem kerül 1000 ft-ba,de ne ezt a borzalmat.
Na arra mondjon bárki bármi okosságot hogy a setup.exe re miért nem reagál...

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -