Far Cry 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

elite
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
De ez a vége

Asus P5K Core2 Quad 6600@3GHz 4*1GB 1066MHz RAM Geforce GTX660 2GB OC

Tib
upsz... nem 8015, hanem 8016 <#vigyor5>

Far Cry Primal - www.FarCryHC.hu Far Cry Hungarian Community

Tib
Admin lécce törölni a #8015 HSZ-t, mert spoiler.

Gratulálok leonforce, Te tényleg nem csak színleled a hülyeséget... <#falbav>

te ugye most csak vicceltél,h leírod a játék végét?!
mert ugye senki nem lehet ilyen hülye!
leonforce
viszont van 1 kerdesem a jatekmenettel kapcsban...
hanyfelekeppen erhet veget a game..?
en vmi gyemantokkal teli taskat szedtem fel egy lezunat gep kozeleben es le kellett szallitani a hatarra a feketeknek atadni...a Sakall eltunt....aztan civilek maszkaltak es jott az alkotok neveinek felsorolasa...
ez a vege..?
hallottam vmi plusz kuldetes pack-rol single playerben..
errol mit tudtok..?

Seven-Four-Seven--Heavy

leonforce
csao..!
koszi..kiokumulaltam..ha be van kapcsolva az elsimitas akkor egszeruen nincs viz... 😞
na mid 1..hagyom mert elsimitas nelkul eleg ratyin nez ki a jatek,meg full grafikai beallitasokkal is... legfeljebb marad viz nelkul...ugyis kiszarad afrikaban a folyok nagyresze a szaraz evszakban.. 😊

Seven-Four-Seven--Heavy

leonforce
csao..!
koszi..!

Seven-Four-Seven--Heavy

Sziasztok! Engem érdekelne, hogy3200+os barton magos AMD procival el lehet valahogy indítani a játékot?alkalmazás inicializálása nem megfelelõ (0xc000001d) hibaüzenettel kidob.... Nincs valami trükk?
Tib
Hehe... Lehet újabb volt a proci, mint az alaplap és nem ismerte/kezelte rendesen.
Nekem is volt pár hasonló helyzetem mostanság: látta és kiírta a proci sebességét, de a pontos típusát nem (BIOS hardware monitor). Minden esetben a BIOS frissítése orvosolta a hibát 😊

Nincs mit mert azt pont nem mondtam 😊 Ha mondtam volna akkor hozzátettem volna hogy load setup default majd save fontos, de ezt általában írják is.
Ezer köszi a segítõkészségedért <#vigyor2>, sikerült megoldani végül, kiadtak az alaplapomhoz egy újabb bios update-et, csodák-csodája, mostmár hibátlanul megy, hála az égnek. Mégegyszer köszi.<#wink>
Új gépnél nehezebb a dolog mert bármelyik alkotóelem okozhatja a gondot. Ha a gépet magadnak raktad össze, akkor így jártál. Oldalakat tudnék írni mit csinálj, de ez elég offtopik lenne mivel neked nem csak ennél a játéknál jön elõ a hiba. Lehet hogy túlmelegszik a proci vagy a vga, nézegesd a hõmérsékletüket játék közben monitorozva pl. az ATT-vel, az tud háttérben is monitorozni. Szerintem keress olyan fórumot ahol inkább hardverrel foglalkoznak. Készülj fel szenvedésre, de az az ára a saját gépösszerakásnak. Ha egybe vetted, akkor vidd vissza a boltba, hogy csinálják meg :-)
Kipróbáltam amiket írtál, sajnos még mindig ua. az a helyzet, lassan katapultálok :-) (vadi új a cucc, ez a legidegesítõbb az egészben) <#nemtudom>
2GB memória az éppen a határon van, de elégnek kéne lennie ha szûkösen is. Mindenesetre a swap file-t fixen tedd 3GB-ra. Az indexelõ szolgáltatást kapcsold ki. Próbaképp semmi más ne fusson, víruskeresõ se. Msconfig-ban legegyszerûbb ezeket kikapcsolni, nem ms szolgáltatásokat kivenni, kivétel az ati cuccok, és az automata inditás-ból is mehet ki szinte minden, majd újraindítás. Lehet vírousod is, de lehet hogy a vinyód haldoklik, esetleg egy hard disk sentinelt futtathatnál.

Egyébként ez komplett új gép és kezdettõl ezt csinálja?
Nem.nem xp sp3 ja és 400w-os táp.
Az éppenhogy elég. Oprendszer? Fogadjunk hogy vista.
Szia!

Azt elfelejtettem, 2 Gb
RAM mennyi?
Sziasztok!

Lenne nekem egy "kis" problémám, nem tudom találkozott-e valaki a jelenséggel, adott egy amd 6000 dual-core proci, meg egy asus m2n-xe alaplap, + egy radeon 4670 videokari. Az a probléma vele, hogy játékoknál pl.: far cry2 pár percenként iszonyat belassul, eltelik 15-20 mp utána megint tökéletes, és ez a helyzet más játékoknál is. Kérlek segítsetek, már szinte mindent kipróbáltam, amit tudtam. (amd proci driver, legfrissebb catalyst, dual-core optimizer, coolnquite on/off stb ). elõre is nagyon köszi.
Rage47
TF2
coolpet
😊
en mar 222 gyemantnal vagyok 😊
nemtudom bug e, lehet a kezdeti 1et nem szamolja a 221 koze, es azzal van meg a 222. Megvan az osszes kai, de egy orposzt meg mindig hianyzik.
Mondjuk mostanaban nemjaccottam vele, zombikat irtok haverokkal COD5 coop-ban 😊))

Battletag: coolpet#2467

Heuro
coolpet:
Csak most tudtam visszajönni, de látom mindent megoldottál, még a nekem kiosztott feladatot is <#nemtudom><#wave>
Én még mindíg az elején vagyok, közel 30 óra játékidóvel :-)))

Az játék újratelepítése szerintem teljesen felesleges, inkább a directx-et illetve a videókártyád driverét frissítsd.
A mentéseid meg maradnak a ...\Dokumentumok\My Games mappában
Már ha a szabályos uninstall végén feltett kérdésre igennel válaszolsz!!!
Ugyanis meg kérdezi az uninstall a végén hogy meg tartod e a mentéseid? Katt az igen gombra!
Hogy az újra telepítés megoldaná e a víz megjelenítési próblémát, azt nem tudom.
1 próbát azért meg ér.
leonforce
szevasztok..
kerdes..:
mi lehet a problema..?NINCS VIZ a folyokban..egyszeruen hianyzik..(a leiras szerint a videokartyam tamogatott)
egyszeruen csak (az egyebkent gyonyoruen kidolgozott)ures folyomeder van...+a semmiben uszo vizi novenyek..eleg lehangolo.. 😞
telepitsem ujra a jatekot..?
az eddig megcsinalt kuldik akkor elvesznek..?vagy marad a mar mentett fileban..?
(amugy mar van dragunov..es sok mas..😊..)

Seven-Four-Seven--Heavy

Prince23
Szerintetek melyik játéknak van nagy multis forgalma?

1. Far Cry 2
2. Crysis gamepack

gduck
LOL <#taps>

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

Najó EEEEZ fura...
elkezdtem egy új játékot ( a régit elszúrtam) és nincsenek ott gyémántok ahol kéne... konkrétan palában kerestem de nemv oltak ott...
snowkid16
9800GTX+ fogok venni, a régi bedöglött :S Jó lesz a Far Cry 2 😄

Tib
Visszaolvasni?! Pontosan mirõl is beszélsz?
A #7984-es kérdésre #7985-ben írtam a választ. Ezt elolvasta, de nem értelmezte és újra kérdezett. Erre a #9788-ban mérgelõdtem az Õ stílusában.

Mellesleg ha beesek egy topic-ba, igen én visszalapozok 8-10 oldalt és megnézem a kérdésemet feltette-e már más és érkezett-e rá válasz.
Firefox >> CTRL+F >> beírni a keresett kifejezést
Innentõl csak lapozgatok és nyomkodom az F3-at. Ha a piros zöldre vált, elolvasom mi az. Gyors és hatékony megoldás <#email>

Tib
Ma összedobtam egy újabb pályát: Pac-Man's Maze <#vigyor>
Pici, de elférnek rajta jó páran. Hentelõs, sznájperes, bujkálós <#taps>
Támogatott játékmódok: DeathMatch, Csapat DeathMatch (Team DeathMatch), Szerezd meg a gyémántot! (Capture The Diamond), Felkelés (Uprising)

coolpet
most mit mergelodsz? te visszaolvasol 1000 hozzaszolast ha egy uj toicba felteszel egy kerdest?

Tib
"vehetek 1-2 fegyvert a monitor elott..de Dragunovot nem..
miert..?van mar penzem eleg..." >> <#falbav> Mint már írtam: Dragunov-ot venni pedig a fegyver boltban lehet, feltéve ha megcsinálsz egy pár küldetést azt ottani kereskedõnek...
...a faxert vagy ilyen k..va értetlen...<#confused> Mellesleg mindent leír a játék az elején, csak olvasni kellene <#nezze>

coolpet
No.
Vized lehet azert nincs mert regebbi a vidkarid/videokari drivered, vagy tul sok opciot kapcsoltal be, ami nem felel meg a videokari elvarasinak.

Dragunovot megkapd mar a 4. konvoj kinyirasa utan.
Egyszeru a keplet. ha vegeztel egy fokuldetessel, ne vegyel fel masikat, hanemmenj a fegyverboltba, ott a hapsi (felkialtjel) es vegyel fel egy konvojkinyiros feladatot.
Ha a 4ediket felvetted (leboa-seko 4 kuldi, Bowa-seko 4 kuldi) es megcsinaltad, akkor mar vasarolhato lesz a dragunov is.
Az armoryban (fegyobolt melletti epulet) megtalalod ha megvetted.

leonforce
koszi..
azt tudom...
vehetek 1-2 fegyvert a monitor elott..de Dragunovot nem..
miert..?van mar penzem eleg...(a faszert csinaltak ilyen k..va bonyolultra ezt az online shopot..?
a viz problemara nem tudsz vmit..?
csako

Seven-Four-Seven--Heavy

Tib
Dragunov-ot szerezni Dragunov-ot használó megölésével lehet... <#crazya>
Dragunov-ot venni pedig a fegyver boltban lehet, feltéve ha megcsinálsz egy pár küldetést azt ottani kereskedõnek <#vigyor> Vásárolni meg majd a boltban lévõ számítógépes rendszeren át lehet. A megvásárolt fegyverek a fegyó bolt melletti raktár falára kerülnek.

leonforce
szeva mindenkinek..!
grafikai problemam van...
egyszeruen NINCS VIZ a jatekban...csak MEDER..
(az elejen a amikor visz az urge a kocsival,akkormeg van viz is..)
ha a mederbe ugrom akkor uszik a nagy semmiben..persze hullamfodrok meg feeling h viz alatt vagyok van..CSAK VIZ NNCS..
hol lehet a problam..?
a masik..: hogy szerezhatak Dragunov-ot..?
mar van csomo lovem,de ha bemegyek 1 fegyver store-ba nem vehetek szart se...
hogy kell itt vasarolni..?
koszi a segitseget..!

Seven-Four-Seven--Heavy

leonforce
szia..!
kosz...megoldva.. 😊

Seven-Four-Seven--Heavy

Ny Papa
Sziasztok

A vasúti hídnál az uszályon nincs senki. Yabek hol tartózkodik, akit meg kell ölni.

Prince23
Megoldva!
AA off-on kell legyen (lol)

Prince23
Helló!
Nekem sp 3-al mindig töltés közben ledob az asztalra. Egyszerûen nem értem. 1.02 patch.

Igen segítettél, köszönöm. Bár nem örülök neki, hogy sárkánykodnom kell. Az nem nagyon megy nekem. De majd próbálgatom.

coolpet
kispalika:

A gyemant elerhetosege csatolva.
http://pbl.fw.hu/gyemant.jpg
A piros nyomvonalon felmesz a hegyre a safehousehoz, kinyirod a manusokat, ott lesz egy glider(sarkirepulo)
Azzal szepen leereszkesz a zold utvonalon a sziklara es csokolom 😊

csak igy lehet.

Remelem segitettem.

Coolpet

coolpet
Leonforce: csengett a mobilod, nyomd meg az 5os gombot., menj a piros nyil utan, szabadits ki egy embert, a tobbit lodd le. menj vissz keresd meg a detektorral a gyemantot(szinten 5os gomb) azt jacca 😊

Kispalika: Tudom melyik az, bemegyek game es meglesem hogy ertem el, 10 perc mulva megmondom, legyen fel ora el kell jutni oda 😊

koschwarz
mindig ezt csinyájja, minden játéktopikban. kérem szépen hülyének van nézve, aki eredeti játékot vesz. ez van, ilyen ez a magyarország. ilyen szempontból igaza van.<#hehe>

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Gyémántos kérdés. Az elsõ pályrészen egy kivételével mind megvan. Az az egy a középsõ térképrészen van, Palától É-ra, egy mentõhely mellett. Valahol találtam rá olyan megoldást, hogy kicsit följebb van egy sárkányrepülõ, azzal kell odarepülni. De nekem ez a repkedés nem nagyon megy, de még próbálgatom.
A másik amit nem tudom hogy lehetne megszrezni: Második páyrészen, szintén a középsõ térképrészen van, Mosate Salaótól ÉNY-ra, egy õrposzt közelében. Az út mellett van folyó, annak a túloldalán egy sziklán van a táska egy hulla társaságában. Próbáltam felugrani mindkét fajta hajóról, de egyikrõl sem sikerült, a szikla bármelyik pontján próbálom. Körbejártam az egész hegyet, de sehol nem jutok fel. Szemközti hegyet is megnéztem, de ott se lehet feljutni, hogy hátha lenne ott egy sárkányrepülõ.

leonforce
sziasztok..!
ma tettem fel a gamet,de mar az elejen elakadtam az elso kuldiben..
mi a tokomet kell csinalni azutan h megjavitottam azt a szar sarga autot..?
mert uj feladatot nem ad...
a kocsibabeszallni nem lehet,ellenseg nincs,stb...
pls help..!

Seven-Four-Seven--Heavy

danyi2
Mért nem indul a játék amikor fölrakom az 1.02 patchet ??????

Steam: zboard25

elitehun
Asszem a legújabb patch orvosolja ezt a problémát
danyi2
Amikor játszok lanba és utánna ki lépek nem menti el a szintemt nem tudjátok mért ???

Steam: zboard25