Far Cry 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Asus P5K Core2 Quad 6600@3GHz 4*1GB 1066MHz RAM Geforce GTX660 2GB OC
Far Cry Primal - www.FarCryHC.hu Far Cry Hungarian Community
Gratulálok leonforce, Te tényleg nem csak színleled a hülyeséget... <#falbav>#falbav>
mert ugye senki nem lehet ilyen hülye!
hanyfelekeppen erhet veget a game..?
en vmi gyemantokkal teli taskat szedtem fel egy lezunat gep kozeleben es le kellett szallitani a hatarra a feketeknek atadni...a Sakall eltunt....aztan civilek maszkaltak es jott az alkotok neveinek felsorolasa...
ez a vege..?
hallottam vmi plusz kuldetes pack-rol single playerben..
errol mit tudtok..?
Seven-Four-Seven--Heavy
koszi..kiokumulaltam..ha be van kapcsolva az elsimitas akkor egszeruen nincs viz... 😞
na mid 1..hagyom mert elsimitas nelkul eleg ratyin nez ki a jatek,meg full grafikai beallitasokkal is... legfeljebb marad viz nelkul...ugyis kiszarad afrikaban a folyok nagyresze a szaraz evszakban.. 😊
Seven-Four-Seven--Heavy
Nekem is volt pár hasonló helyzetem mostanság: látta és kiírta a proci sebességét, de a pontos típusát nem (BIOS hardware monitor). Minden esetben a BIOS frissítése orvosolta a hibát 😊
Egyébként ez komplett új gép és kezdettõl ezt csinálja?
Azt elfelejtettem, 2 Gb
Lenne nekem egy "kis" problémám, nem tudom találkozott-e valaki a jelenséggel, adott egy amd 6000 dual-core proci, meg egy asus m2n-xe alaplap, + egy radeon 4670 videokari. Az a probléma vele, hogy játékoknál pl.: far cry2 pár percenként iszonyat belassul, eltelik 15-20 mp utána megint tökéletes, és ez a helyzet más játékoknál is. Kérlek segítsetek, már szinte mindent kipróbáltam, amit tudtam. (amd proci driver, legfrissebb catalyst, dual-core optimizer, coolnquite on/off stb ). elõre is nagyon köszi.
en mar 222 gyemantnal vagyok 😊
nemtudom bug e, lehet a kezdeti 1et nem szamolja a 221 koze, es azzal van meg a 222. Megvan az osszes kai, de egy orposzt meg mindig hianyzik.
Mondjuk mostanaban nemjaccottam vele, zombikat irtok haverokkal COD5 coop-ban 😊))
Battletag: coolpet#2467
Csak most tudtam visszajönni, de látom mindent megoldottál, még a nekem kiosztott feladatot is <#nemtudom>#nemtudom><#wave>#wave>
Én még mindíg az elején vagyok, közel 30 óra játékidóvel :-)))
Már ha a szabályos uninstall végén feltett kérdésre igennel válaszolsz!!!
Ugyanis meg kérdezi az uninstall a végén hogy meg tartod e a mentéseid? Katt az igen gombra!
Hogy az újra telepítés megoldaná e a víz megjelenítési próblémát, azt nem tudom.
1 próbát azért meg ér.
kerdes..:
mi lehet a problema..?NINCS VIZ a folyokban..egyszeruen hianyzik..(a leiras szerint a videokartyam tamogatott)
egyszeruen csak (az egyebkent gyonyoruen kidolgozott)ures folyomeder van...+a semmiben uszo vizi novenyek..eleg lehangolo.. 😞
telepitsem ujra a jatekot..?
az eddig megcsinalt kuldik akkor elvesznek..?vagy marad a mar mentett fileban..?
(amugy mar van dragunov..es sok mas..😊..)
Seven-Four-Seven--Heavy
elkezdtem egy új játékot ( a régit elszúrtam) és nincsenek ott gyémántok ahol kéne... konkrétan palában kerestem de nemv oltak ott...
A #7984-es kérdésre #7985-ben írtam a választ. Ezt elolvasta, de nem értelmezte és újra kérdezett. Erre a #9788-ban mérgelõdtem az Õ stílusában.
Mellesleg ha beesek egy topic-ba, igen én visszalapozok 8-10 oldalt és megnézem a kérdésemet feltette-e már más és érkezett-e rá válasz.
Firefox >> CTRL+F >> beírni a keresett kifejezést
Innentõl csak lapozgatok és nyomkodom az F3-at. Ha a piros zöldre vált, elolvasom mi az. Gyors és hatékony megoldás <#email>#email>
Pici, de elférnek rajta jó páran. Hentelõs, sznájperes, bujkálós <#taps>#taps>
Támogatott játékmódok: DeathMatch, Csapat DeathMatch (Team DeathMatch), Szerezd meg a gyémántot! (Capture The Diamond), Felkelés (Uprising)
miert..?van mar penzem eleg..." >> <#falbav>#falbav> Mint már írtam: Dragunov-ot venni pedig a fegyver boltban lehet, feltéve ha megcsinálsz egy pár küldetést azt ottani kereskedõnek...
...a faxert vagy ilyen k..va értetlen...<#confused>#confused> Mellesleg mindent leír a játék az elején, csak olvasni kellene <#nezze>#nezze>
Vized lehet azert nincs mert regebbi a vidkarid/videokari drivered, vagy tul sok opciot kapcsoltal be, ami nem felel meg a videokari elvarasinak.
Dragunovot megkapd mar a 4. konvoj kinyirasa utan.
Egyszeru a keplet. ha vegeztel egy fokuldetessel, ne vegyel fel masikat, hanemmenj a fegyverboltba, ott a hapsi (felkialtjel) es vegyel fel egy konvojkinyiros feladatot.
Ha a 4ediket felvetted (leboa-seko 4 kuldi, Bowa-seko 4 kuldi) es megcsinaltad, akkor mar vasarolhato lesz a dragunov is.
Az armoryban (fegyobolt melletti epulet) megtalalod ha megvetted.
azt tudom...
vehetek 1-2 fegyvert a monitor elott..de Dragunovot nem..
miert..?van mar penzem eleg...(a faszert csinaltak ilyen k..va bonyolultra ezt az online shopot..?
a viz problemara nem tudsz vmit..?
csako
Seven-Four-Seven--Heavy
Dragunov-ot venni pedig a fegyver boltban lehet, feltéve ha megcsinálsz egy pár küldetést azt ottani kereskedõnek <#vigyor>#vigyor> Vásárolni meg majd a boltban lévõ számítógépes rendszeren át lehet. A megvásárolt fegyverek a fegyó bolt melletti raktár falára kerülnek.
grafikai problemam van...
egyszeruen NINCS VIZ a jatekban...csak MEDER..
(az elejen a amikor visz az urge a kocsival,akkormeg van viz is..)
ha a mederbe ugrom akkor uszik a nagy semmiben..persze hullamfodrok meg feeling h viz alatt vagyok van..CSAK VIZ NNCS..
hol lehet a problam..?
a masik..: hogy szerezhatak Dragunov-ot..?
mar van csomo lovem,de ha bemegyek 1 fegyver store-ba nem vehetek szart se...
hogy kell itt vasarolni..?
koszi a segitseget..!
Seven-Four-Seven--Heavy
A gyemant elerhetosege csatolva.
http://pbl.fw.hu/gyemant.jpg
A piros nyomvonalon felmesz a hegyre a safehousehoz, kinyirod a manusokat, ott lesz egy glider(sarkirepulo)
Azzal szepen leereszkesz a zold utvonalon a sziklara es csokolom 😊
csak igy lehet.
Remelem segitettem.
Coolpet
Kispalika: Tudom melyik az, bemegyek game es meglesem hogy ertem el, 10 perc mulva megmondom, legyen fel ora el kell jutni oda 😊
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
A másik amit nem tudom hogy lehetne megszrezni: Második páyrészen, szintén a középsõ térképrészen van, Mosate Salaótól ÉNY-ra, egy õrposzt közelében. Az út mellett van folyó, annak a túloldalán egy sziklán van a táska egy hulla társaságában. Próbáltam felugrani mindkét fajta hajóról, de egyikrõl sem sikerült, a szikla bármelyik pontján próbálom. Körbejártam az egész hegyet, de sehol nem jutok fel. Szemközti hegyet is megnéztem, de ott se lehet feljutni, hogy hátha lenne ott egy sárkányrepülõ.
ma tettem fel a gamet,de mar az elejen elakadtam az elso kuldiben..
mi a tokomet kell csinalni azutan h megjavitottam azt a szar sarga autot..?
mert uj feladatot nem ad...
a kocsibabeszallni nem lehet,ellenseg nincs,stb...
pls help..!
Seven-Four-Seven--Heavy