Far Cry 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Next PC upgrade: 2022
itt dolgozok
ゾルターン
ゾルターン
. . , -cske készen van a ☺ -cske.
De ha arra felé laksz, ahol 120 az átlagos (évi 1.440.000Ft), akkor aztán azt ne mondd, hogy számodra tetszõ, évi 3 játék (3x10.000Ft) nem fér bele a költségvetésbe...
Egyetemista "Joghallgató" vagy és nincs pénzed? Vállalj diákmelót és/vagy más egyetemistáknak bedolgozást (rajzok készítése, diploma kidolgozása, stb.), sokan így csinálják. Én is csináltam... és még sokan mások.
És ha valaki azt mondja, hogy (diák) munka mellett havi 2-3 ezret nem tud félretenni, de van FC2 futtatásához elegendõ gép konfigja, akkor azon jót mosolygok <#hehe>#hehe>
Far Cry Primal - www.FarCryHC.hu Far Cry Hungarian Community
Csak éppen magyarországon ez nem éppen átlagos élethelyzet.
Én egyetemistaként nem tudok kiadni ennyit egy játékra, pedig nem cigizem, nem bulizok, nem iszom.
És igen, nem tartom épeszûnek azt aki ilyen életviszonyok között kiad 10.000Ft-t egy játékért. (Merthogy a játékok zöme ebben az árkategóriában kerül a polcokra, és akkor a konzol játékokról még nem is beszéltem)
Vagy szerinted normális ország az, ahol az átlagember egy havi fizetésébõl 12 játékot vehet meg? Szóval ne kezeljük már úgy ezt az országot, mintha normális lenne, vagy akárcsak emlékeztetne egy normális országra.
Szóval nekem azzal van tele a tököm amikor valaki meg merészel szólni másokat azért amiért warezolnak, mint az a gyökér a #7951-es hszben.
Mennyi is az átlagkereset magyarországon? 120E ft? Mennyit kell adózni a fizetésedbõl? 40-50%-ot? Na az a lopás.
Emellett egy átlag amcsi olyan munkával, amiért magyaroszágon 80E-et fizetnek, amerikában 900.000-et visz haza havonta.
Persze hogy annál a fizetésnél nem pénz 10.000 egy játékra, csakhogy magyarországon nagyon máshogy van.
Inkább azt kellene orvoshoz vinni, aki ehhez a magyar rendszerhez asszisztál, ezt a tolvajállamot normálisnak véli, és rendszeresen ott hörög a választásokkor.
Úgyhogy elmész te a jó kurva anyádba a megjegyzéseiidel, hogy másokat tolvajnak nevezel, és orvoshoz irányítasz. Koma. <#levele>#levele><#lama>#lama>
Ez valahol a pofátlanság teteje. :) Lopsz, és ehhez még ideológiát is gyártasz! :D
Sõt! Aki nem lop, arra meg azt mondod hogy nem épeszû 8D Sürgõsen fordulj orvoshoz koma.
1. Miért ne adjon ki az ember, ha van mibõl?
2. Miért lenne a játék és annak megvétele rosszabb szenvedély, mint a cigi, pia, drog?
3. Új játékok viszonylatában a 6300 Ft vagy a 7000 Ft forint jó árnak számít.
Konklúzió: Azért mert valaki nem csóró, vagy mert nem smucig, vagy mert más szenvedélye van mint Neked, lehet még épeszû.
Azt hiszem továbbra sem fogom épeszûnek tartani azt, aki sokezer forintot ad ki magyarországon eredeti játékra, nemhogy én tegyem ezt.
Azt hiszem akkor meg is beszéltük a dolgot.
" jobb ha tudod, hogy a fejlesztõ a program bolti árának a tíz százalékát se kapja meg." >> Ezzel nem mondtál se újat és nem vagy okosabb másnál. A mezõgazdaság, az ipar... minden így mûködik. Mégsem lopod a tejet a boltból, pedig az eladási ár és a felvásárlási ár aránya annál sem jobb. A bolti tolvajt megköpködik, a warez júzert meg nem. Mind a kettõ azért cselekszi azt, mert olyan az anyagi helyzete. Csak érdekes módon máshogy viszonyul az ember az egyikhez és máshogy a másikhoz...
"Még csak véletlenül se a fejlesztõt támogatod vele." >> Ha kevéskével is, de igen, támogatom. Méghozzá jóval többel, mint ha letölteném és azt az alig 10%-ot se látná.
"És ez bizony egy újabb szög az eredeti bolti játékok koporsójában." >> Az esetlegesen ki százalék szögétõl sokkal nagyobb koporsószögnek számítanak az indokaid, amiért nem veszed meg...
Azt pedig jobb ha tudod, hogy a fejlesztõ a program bolti árának a tíz százalékát se kapja meg. Tehát tulajdonképpen amikor eredeti játékot vásárolsz, nem teszel mást, mint kõgazdag amerikai/nyugateurópai menedzserek vadiúj yactjához/luxusautójához járulsz hozzá. Még csak véletlenül se a fejlesztõt támogatod vele.
És ez bizony egy újabb szög az eredeti bolti játékok koporsójában.
Én max félévente teszem újra a Windows XP-met és akkor sem mert bekakilt, hanem mert belassult. És miért? Mert én nem használok registry tisztítót, temp fájlokat keresõ progit és hasonlóakat... 70-75 perc alatt teszem minden program (op.rendszer, hang és kép meghajtó és szerkesztõ, kodek, stb.) telepítésével össze a gépemet és így megint tuti zsír letisztult rendszer. Max 2 évente ha 1x elõfordul egy összeomlás...
És ha évente 1x össze is omlana, akkor is 5 évig biztosan jó lenne a játék. 2013-ra meg már rég elavul lesz és jön egy újabb, szebb, jobb... Mellesleg addig még a gépkonfig is változik, amivel elvben újrakezdõdik az 5 alkalmam <#nevetes1>#nevetes1>
Mellesleg teszt jelleggel a Ubisoft most mindenféle védelem nélkül dob piacra pár játékot... Bõvebb infó errõl itt.
Battletag: coolpet#2467
Amúgy egy játékot vagy programot törni mindig gyorsabb és egyszerûbb, mint jól védeni.
Speciel én a Far Cry 2-t megvettem kerek 7000 forintért. Nem is adom kölcsön másnak és nem is másolom át. Ennek ellenére töréssel játszom, mert így nem kell mindig betenni a DVD-t ellenõrzés céljából (az türelmemet és a korongot is kímélem). Az hogy most én ezzel warezolok-e, nem érdekel: megvettem, ezzel pénzemmel és tiszteletemmel is adóztam a fejlesztõknek a nekem tetszõ munkájukért <#nyes>#nyes>
Forca Barca
Míg a warez változatot crackeled, és kész is van.
Tehát megdõlni látszik az az érv az eredeti játékok mellett, hogy érdemes pénzt kiadni rá, mert nincs probléma a telepítéssel.
A telepíthetõség is csak a balfaxoknak* "limitált", azok meg meg is érdemlik a barbárságuk* miatt.
Konklúzió: Csak a töketlenek* tökölnek és sírnak hogy "jajj hogy is kell?"
*Egyéni vélemény, de jöhet a fikázás <#hehe>#hehe>
Bizony bizony, ha te warezellenes vagy, akkor tököljél csak ezzel a nevetséges ötszöraktiválós baromsággal.
Ennyit arról, hogy bolti verziót kell venni sokezer forintért, mert a warezzal sok baj van. Jó látni hogy az ilyen buta tételek rendre megdõlnek.
Semmi más extrát nem nyújt, tehát az elbaxott telepítési lehetõségeket sem hozza vissza.
Itt a hivatalos oldalon minden le van írva róla. Olvass és megtudod (de a lényeget már elmondtam): http://farcry.uk.ubi.com/unlock
És az általad ajánlott revooke tool mit csinál vagy én mitcsináljak vele :)
Telepítés után vagy elõtt, játék könyvtárából indítsam?
"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."
Kesziteni akartam egy screenshotot, de sajna felirat nelkul menti le legnagyobb banatomra.
A lenyeg, hogy 221/221 gyemant osszegyujtve :)
Nem kaptam semmi extrat, ami azer gaz ha ennyit szenvedtem vele.
Heuro: a 3 db folyoparti gyemantot (Bowa-seko east map) ugy kell felvenni, hogy:
1: szikla bal oldalan fel lehet ugralni egy magasabbra nekifutsbol es utanna leesni a sziklarol
2: a taska a kiugro peremen van, igy legyen egy hajod, amivel a szikla bal oldalara beallsz, es hajorol tudsz felugralni a sziklara, onnan megvan a taska.
3: A legbelso taska nem a vizesesnel van, hanem az egy kiugro perem mogott, amit a kidolt fa melletti nekifutos sziklaugralasokkal tudsz elerni, szinten bal oldalrol.
Mind ugy bal hogy szembeallsz a sziklaval.
Szal mar csak 1 db orhelyet kell megtalalnom, de vegigbuszoztam mind a 18 mapot, de nem lattam lezat orhelyet. es 1 meg hianyzik a teljes unlockhoz.
Lehet hogy a prison utan lesz
Itt a hivatalos infó a link isróla: http://farcry.uk.ubi.com/unlock <#nezze>#nezze>
Ha UNINSTALL NÉLKÜL (tehát DEL gombbal) csak letörli a játékot az a barbár megoldás! Mivel ilyenkor pl. a registry-ben is benne maradnak a bejegyzések
Probald ki ezt a progit az aktivalashoz.
Szerintem menni fog
Bocsánat ha elragadtattam magam, és köszönöm a kimerítõ válaszod.
Én a PB -t sosem telepítettem fel, uninstall -nál pedig START/ Minden program/Ubisoft/ FC2/ Eltávolítást használtam. Ez miért barbár eljárás??
http://www.farcrygame.com/unlock - ezt az oldalt néztem már de hiányos és megkopott angol(nem)tudásommal nem merek kódokat beirogatni és a menete sem világos...
Mi a teendõ, hogy játszani tudjak?
5 darab, mondjuk "telepítési egységed" van. A jövõben csak "egység".
- Ha feltelepíted a játékot, akkor a 3 egységbõl felhasználsz 1-et, tehát 4 marad. Ha normálisan szeded le a játékot, akkor uninstall közben érvénybe lép a revoke funkció, ami a felhasznált 1 egységet "vissza írja" és így megint 5 egységed van. Így számtalanszor telepítheted a játékot.
- Ha csak barbár módon (Del gomb) [b]letörlöd[b] a géprõl, akkor nincs revoke funkció. Tehát az újboli telepítés alkalmával 4 egységbõl lesz az egység-levonás. Aki buta barbár, az 5x telepíti és utána ívelheti a kukába.
A Nagy Könyv szerint 3 különbözõ gépre és gépenként 5x telepíthetõ a játék. Az aktiválásához és a revoke rendszerhez elvben kell NET kapcsolat is... Azt hogy ha telepítés után megadom a serial-t, de nincs NET kapcsolatom (vagy nem engedem ki a tûzfalammal rá) indul-e a játék, azt nem tudom...
README infója:
1.0. Játékaktiválás *KÉRJÜK, OLVASD EL*
A játék védelme aktiváció-alapú technológián alapul. Használatához online aktiváció szükséges.
Amikor elõször indítod el a játékot, felszólítást kapsz, hogy add meg az aktivációs kódot.
Ha az aktiválás során probléma lép fel, a következõ honlapokon találhatsz segítséget:
http://www.farcrygame.com/unlock
http://www.farcrygame.com/faqs
A játékot legfeljebb 3 számítógépen telepítheted, számítógépenként ötször. Ha azonban az 1.4.
pontban leírtak szerint eltávolítod a játékot, visszanyered az elõzõleg felhasznált aktiválási
lehetõséget.
1.4. Eltávolítás
A Far Cry® 2 eltávolítható a Vezérlõpulton található Programok telepítése és törlése ikon
segítségével (Start->Beállítások->Vezérlõpult). Keresd meg a Far Cry® 2 bejegyzést, és kattints
a Módosítás/Eltávolítás gombra, majd kövesd a képernyõn megjelenõ utasításokat a játék
eltávolításához.
Megjegyzés: A PunkBuster szolgáltatás nem törlõdik automatikusan a Far Cry® 2 eltávolításakor,
mert a gépen levõ más játékok továbbra is igénybe vehetik.
A PunkBuster szolgáltatás eltávolítására a Vezérlõpult Programok telepítése és törlése funkciója
használható. A játék lemezén a Support\PunkBuster mappában található telepítõfájl (pbsvc_fcx.exe)
ismételt elindításával és a képernyõn megjelenõ instrukciók végrehajtásával is eltávolíthatjuk
a szoftvert.
Lehetséges, hogy a megvásárolt erdeti játékot 3x tudom telepíteni????
Megkérdeztem ma 576 -ban, válasz: elképzelhetõ, forduljak a kiadóhoz.
Ti már hallottatok ilyet baz+.
7000.- vidám magyar forintért 3x telepíthetem??
Január 5 én csúnya verekedés lesz......:)
#7923: najon jó lett ^^
Elsõ a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelõ beállítással - más semmi.
. . , -cske készen van a ☺ -cske.