Far Cry 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

grebber
Na elég legyen ebbõl.Ez nem kinek mire van pénze és mire költi topik.A következõkben az ilyenek törlésre kerülnek!

Next PC upgrade: 2022

watto
gratula :)

. . , -cske készen van a ☺ -cske.

gurubefree
Concierge supervisor in Edinburgh City Centre.
itt dolgozok

ゾルターン

watto
lool mit dolgozol ember?:D

. . , -cske készen van a ☺ -cske.

gurubefree
Off< Sorry sracok nem tudom szo nelkul hagyni :Te tenyleg beteg vagy .... azt kifelejtetted hogy kb. $15000-$20000 fizet egy keztoresert ha biztositasa nem fedezi , vagy el kell adnia a hazat hogy egy mutetet ki tudjon fizetni. Pontosan az ilyen tipusu emberek miatt mint te all ugy a helyzet ahogy. Sirasbol nem lehet megelni. 290 orat dolgozok 600.000 keresek ... csak a lakasra fizetek 200.000 , a masik 200.000 az ovoda. Na ... hidd el ezek az emberek is meggondoljak hogy £30-£40 jatekot vegyenek !!!! Megegyszer elnezest. >Off

&#12478;&#12523;&#12479;&#12540;&#12531;

watto
hagyd, hülye xD

. . , -cske készen van a &#9786; -cske.

Ez neked pech, mert akkor drága külföldi orvosokat kell megfizetned hogy kikezeljenek :) Tényleg nem fogod fel hogy LOPSZ?
watto
ezt egy szóval se mondták :) ha így értelmezed az a te dolgod :)

Amúgy peched van, mert a Horvát Ágnes bezárta a zártosztályt. <#nyes>

Persze, aki szegény, az kussoljon, vagy menjen el az országból. Mintha a kedves miniszterelnökünket hallanám. <#levele>

Amit félretettem, abból vettem hardvare-t. Ha eredeti játékot veszek, nem lett volna lehetséges a fejlesztés.

Tib
"10.000Ft-t egy játékért" ... "átlagember egy havi fizetésébõl 12 játékot vehet meg" >> Na ezért a kijelentésedért az ország Keleti régióiban meglincselnének... Tudod mennyit osztanak itt az embernek? 60-70 ezret... Ja, hogy esetleg minimálbér alatt kap? Ha nem tetszik, el lehet menni... és lesz aki beáll helyette.
De ha arra felé laksz, ahol 120 az átlagos (évi 1.440.000Ft), akkor aztán azt ne mondd, hogy számodra tetszõ, évi 3 játék (3x10.000Ft) nem fér bele a költségvetésbe...
Egyetemista "Joghallgató" vagy és nincs pénzed? Vállalj diákmelót és/vagy más egyetemistáknak bedolgozást (rajzok készítése, diploma kidolgozása, stb.), sokan így csinálják. Én is csináltam... és még sokan mások.
És ha valaki azt mondja, hogy (diák) munka mellett havi 2-3 ezret nem tud félretenni, de van FC2 futtatásához elegendõ gép konfigja, akkor azon jót mosolygok <#hehe>

Far Cry Primal - www.FarCryHC.hu Far Cry Hungarian Community

Nem elég hogy lopsz, emellett még anyázod is azt aki felhomályosít :) Az ilyeneknek mint te, zárt osztályon a helye. Aki tényleg annyira szegény hogy lopni kényszerül, annak legalább ne legyen nagy a pofája, hanem húzza meg magát csendben...
Ha neked van mibõl ennyiért játékot venni, az nagyszerû.

Csak éppen magyarországon ez nem éppen átlagos élethelyzet.
Én egyetemistaként nem tudok kiadni ennyit egy játékra, pedig nem cigizem, nem bulizok, nem iszom.
És igen, nem tartom épeszûnek azt aki ilyen életviszonyok között kiad 10.000Ft-t egy játékért. (Merthogy a játékok zöme ebben az árkategóriában kerül a polcokra, és akkor a konzol játékokról még nem is beszéltem)
Vagy szerinted normális ország az, ahol az átlagember egy havi fizetésébõl 12 játékot vehet meg? Szóval ne kezeljük már úgy ezt az országot, mintha normális lenne, vagy akárcsak emlékeztetne egy normális országra.

Szóval nekem azzal van tele a tököm amikor valaki meg merészel szólni másokat azért amiért warezolnak, mint az a gyökér a #7951-es hszben.

Mennyél a fenébe az ilyen megjegyzéseiddel.

Mennyi is az átlagkereset magyarországon? 120E ft? Mennyit kell adózni a fizetésedbõl? 40-50%-ot? Na az a lopás.

Emellett egy átlag amcsi olyan munkával, amiért magyaroszágon 80E-et fizetnek, amerikában 900.000-et visz haza havonta.
Persze hogy annál a fizetésnél nem pénz 10.000 egy játékra, csakhogy magyarországon nagyon máshogy van.

Inkább azt kellene orvoshoz vinni, aki ehhez a magyar rendszerhez asszisztál, ezt a tolvajállamot normálisnak véli, és rendszeresen ott hörög a választásokkor.

Úgyhogy elmész te a jó kurva anyádba a megjegyzéseiidel, hogy másokat tolvajnak nevezel, és orvoshoz irányítasz. Koma. <#levele><#lama>

watto
Ehhez inkább hozzá sem szólnék ....

buldozer99
köszi ;)

Forca Barca

Dark Angel 666
ha letöltöttem az FarCry2IntelMissions-t , akkor hol tudok eljutni a bónusz küldetésekhez ?

danyi2
nem tudtok valamit amikor fölrakom az 1.02 patchet nem indul a game.

Steam: zboard25

"Azt hiszem továbbra sem fogom épeszûnek tartani azt, aki sokezer forintot ad ki magyarországon eredeti játékra, nemhogy én tegyem ezt."

Ez valahol a pofátlanság teteje. :) Lopsz, és ehhez még ideológiát is gyártasz! :D
Sõt! Aki nem lop, arra meg azt mondod hogy nem épeszû 8D Sürgõsen fordulj orvoshoz koma.
Tib
"továbbra sem fogom épeszûnek tartani azt, aki sokezer forintot ad ki magyarországon eredeti játékra" >> Miért? Mi van itt Magyarországon, ami olyan különlegessé teszi a játékvásárlást?
1. Miért ne adjon ki az ember, ha van mibõl?
2. Miért lenne a játék és annak megvétele rosszabb szenvedély, mint a cigi, pia, drog?
3. Új játékok viszonylatában a 6300 Ft vagy a 7000 Ft forint jó árnak számít.
Konklúzió: Azért mert valaki nem csóró, vagy mert nem smucig, vagy mert más szenvedélye van mint Neked, lehet még épeszû.

Aha. Hát engem ezzel nem igazán sikerült meggyõznötök.
Azt hiszem továbbra sem fogom épeszûnek tartani azt, aki sokezer forintot ad ki magyarországon eredeti játékra, nemhogy én tegyem ezt.

Azt hiszem akkor meg is beszéltük a dolgot.

Tib
"nem vagyok meggyõzõdve róla, hogy a világ második legnagyobb szoftver-kiadóvállalatát, az ubisoftot az én kelet európai pénztárcámból kellene támogatni." >> Igen ez is egy álláspont. Ezért érdemes autót lopni, mert nehogy má' az én pénztárcámból gazdagodjon egy Audi vagy akár egy Ford cég vezetõje <#hehe>

" jobb ha tudod, hogy a fejlesztõ a program bolti árának a tíz százalékát se kapja meg." >> Ezzel nem mondtál se újat és nem vagy okosabb másnál. A mezõgazdaság, az ipar... minden így mûködik. Mégsem lopod a tejet a boltból, pedig az eladási ár és a felvásárlási ár aránya annál sem jobb. A bolti tolvajt megköpködik, a warez júzert meg nem. Mind a kettõ azért cselekszi azt, mert olyan az anyagi helyzete. Csak érdekes módon máshogy viszonyul az ember az egyikhez és máshogy a másikhoz...

"Még csak véletlenül se a fejlesztõt támogatod vele." >> Ha kevéskével is, de igen, támogatom. Méghozzá jóval többel, mint ha letölteném és azt az alig 10%-ot se látná.

"És ez bizony egy újabb szög az eredeti bolti játékok koporsójában." >> Az esetlegesen ki százalék szögétõl sokkal nagyobb koporsószögnek számítanak az indokaid, amiért nem veszed meg...

Ez nem így van, Ugyanis ha nem veszed meg a játékot akkor egy fillért sem kap a fejlesztõ :) Továbbá egy játékfejlesztõ miért látogat meg egy kiadót elgondolkodtál már ezen? Szeretné ha több luxusjachtja lenne a kiadónak? :) Nem. Azért mert pl a kiadó pénzeli az egész fejlesztést, tehát a kiadó részérõl ez egy befektetés, ami rizikóval jár. Magát a játékot kiadni is pénzbe kerül, hiszen a szükséges engedélyek, korhatár besorolás, reklám (!) stb stb mind a kiadóra hárul. Talán hozzájárultam hogy a gyermeki naivitásod csökkenjen picit :)
Értem én, csak éppen nem vagyok meggyõzõdve róla, hogy a világ második legnagyobb szoftver-kiadóvállalatát, az ubisoftot az én kelet európai pénztárcámból kellene támogatni.

Azt pedig jobb ha tudod, hogy a fejlesztõ a program bolti árának a tíz százalékát se kapja meg. Tehát tulajdonképpen amikor eredeti játékot vásárolsz, nem teszel mást, mint kõgazdag amerikai/nyugateurópai menedzserek vadiúj yactjához/luxusautójához járulsz hozzá. Még csak véletlenül se a fejlesztõt támogatod vele.

És ez bizony egy újabb szög az eredeti bolti játékok koporsójában.

A #7829-s hozzászólásban meg találod!
Tib
"mert szanaszejjel van burulva a draga a sok programtol" >> Akkor lehet a Windows vagy a sok program a hunyó?! Vagy épp nem kell bétákkal kísérletezni. Vagy talán nem kell sok szemét programot ráverni...
Én max félévente teszem újra a Windows XP-met és akkor sem mert bekakilt, hanem mert belassult. És miért? Mert én nem használok registry tisztítót, temp fájlokat keresõ progit és hasonlóakat... 70-75 perc alatt teszem minden program (op.rendszer, hang és kép meghajtó és szerkesztõ, kodek, stb.) telepítésével össze a gépemet és így megint tuti zsír letisztult rendszer. Max 2 évente ha 1x elõfordul egy összeomlás...
És ha évente 1x össze is omlana, akkor is 5 évig biztosan jó lenne a játék. 2013-ra meg már rég elavul lesz és jön egy újabb, szebb, jobb... Mellesleg addig még a gépkonfig is változik, amivel elvben újrakezdõdik az 5 alkalmam <#nevetes1>
Mellesleg teszt jelleggel a Ubisoft most mindenféle védelem nélkül dob piacra pár játékot... Bõvebb infó errõl itt.

coolpet
Es ha osszeomlik az a szeretetremelto rendszer? ismerek olyant aki felevente telepiti ujra, mert szanaszejjel van burulva a draga a sok programtol. ezek szerint ha 5x elcseszi, akkor dobhatja ki a cdt :)

Battletag: coolpet#2467

Tib
Nekem a telepítés nehézsége sosem mérvadó, legyen az orig game vagy nem. Ma már minden olyan szájbarágós, hogy egy 2 éves gyerek szintjén van a játékok telepítõje. Akinek nem megy az ilyesmi, az forgasson egy vasgolyót, hátha azt nem rontja el <#hehe>
Amúgy egy játékot vagy programot törni mindig gyorsabb és egyszerûbb, mint jól védeni.

Speciel én a Far Cry 2-t megvettem kerek 7000 forintért. Nem is adom kölcsön másnak és nem is másolom át. Ennek ellenére töréssel játszom, mert így nem kell mindig betenni a DVD-t ellenõrzés céljából (az türelmemet és a korongot is kímélem). Az hogy most én ezzel warezolok-e, nem érdekel: megvettem, ezzel pénzemmel és tiszteletemmel is adóztam a fejlesztõknek a nekem tetszõ munkájukért <#nyes>

buldozer99
Magyar feliratot honnan tudom megszerezni?Megvan az eredeti FC2,mert a VGA-hoz kaptam,de ez csak angol feliratos...

Forca Barca

Értem én, de mégiscsak megfigyelhetõ egy tendencia, hogy a bolti játékok védelme egyre több nyüglõdést kíván(kiválló példa rá a GTA4, amit kész rémálom telepíteni).

Míg a warez változatot crackeled, és kész is van.
Tehát megdõlni látszik az az érv az eredeti játékok mellett, hogy érdemes pénzt kiadni rá, mert nincs probléma a telepítéssel.

Tib
Nincs ezzel tökölés: feltelepíted, serial-t beírod és fut. Ha meg le akarod szedni, akkor uninstall közben rákatt egy Online De-Aktiválás gombra és kész.
A telepíthetõség is csak a balfaxoknak* "limitált", azok meg meg is érdemlik a barbárságuk* miatt.
Konklúzió: Csak a töketlenek* tökölnek és sírnak hogy "jajj hogy is kell?"

*Egyéni vélemény, de jöhet a fikázás <#hehe>

Hohó, eredeti játékot crackelni pont annyira jogszerûtlen, mint warez változattal játszani. Úgyhogy nem használhatsz krekket, mert akkor pont annyira törvénysértõ vagy mint a warezolók (akit annyira lenéztek).

Bizony bizony, ha te warezellenes vagy, akkor tököljél csak ezzel a nevetséges ötszöraktiválós baromsággal.

Milyen vicces már, hogy ti itt a bolti verzióval mit össze szenvedtek, amíg mások a warez változattal bármiféle gond nélkül játszanak.

Ennyit arról, hogy bolti verziót kell venni sokezer forintért, mert a warezzal sok baj van. Jó látni hogy az ilyen buta tételek rendre megdõlnek.

Tib
Mint írtam, ez a progi ugyaz azt csinálja, mint a játék Internetes kapcsolat mellett az install-uninstall közben. Annyi a különbség, hogy ezt akkor ajánlják, ha nincs a géped NET-re kötve, mert ez offline aktiváláshoz és de-aktiváláshoz van.
Semmi más extrát nem nyújt, tehát az elbaxott telepítési lehetõségeket sem hozza vissza.
Itt a hivatalos oldalon minden le van írva róla. Olvass és megtudod (de a lényeget már elmondtam): http://farcry.uk.ubi.com/unlock

Sziasztok és BÚÉK,

És az általad ajánlott revooke tool mit csinál vagy én mitcsináljak vele :)
Telepítés után vagy elõtt, játék könyvtárából indítsam?

"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."

coolpet
Yess!

Kesziteni akartam egy screenshotot, de sajna felirat nelkul menti le legnagyobb banatomra.
A lenyeg, hogy 221/221 gyemant osszegyujtve :)

Nem kaptam semmi extrat, ami azer gaz ha ennyit szenvedtem vele.
Heuro: a 3 db folyoparti gyemantot (Bowa-seko east map) ugy kell felvenni, hogy:
1: szikla bal oldalan fel lehet ugralni egy magasabbra nekifutsbol es utanna leesni a sziklarol
2: a taska a kiugro peremen van, igy legyen egy hajod, amivel a szikla bal oldalara beallsz, es hajorol tudsz felugralni a sziklara, onnan megvan a taska.
3: A legbelso taska nem a vizesesnel van, hanem az egy kiugro perem mogott, amit a kidolt fa melletti nekifutos sziklaugralasokkal tudsz elerni, szinten bal oldalrol.

Mind ugy bal hogy szembeallsz a sziklaval.

Szal mar csak 1 db orhelyet kell megtalalnom, de vegigbuszoztam mind a 18 mapot, de nem lattam lezat orhelyet. es 1 meg hianyzik a teljes unlockhoz.
Lehet hogy a prison utan lesz

saxicola
B.U.É.K.

www.gportal.hu/bioshock

Tib
Ez a progi ugyaz azt csinálja, mint a játék az uninstall közben <#nyes> semmi más extrát nem nyújt <#nevetes1>
Itt a hivatalos infó a link isróla: http://farcry.uk.ubi.com/unlock <#nezze>

coolpet
Jaja de ha mar nem tudja tobbszor telepiteni akkor ezzel megoldodik a problemaja, erre valo.

Tib
Nem kell semmilyen revoke tool!!! Ha az ember az UNINSTALL megoldást választja, akkor automatikusan megy a revoke!
Ha UNINSTALL NÉLKÜL (tehát DEL gombbal) csak letörli a játékot az a barbár megoldás! Mivel ilyenkor pl. a registry-ben is benne maradnak a bejegyzések

coolpet
http://ubisoft.vo.llnwd.net/d1/marketing/EMEA/gamesites/farcry2securom/FarCry2RevokeTool.zip

Probald ki ezt a progit az aktivalashoz.
Szerintem menni fog

Szia,

Bocsánat ha elragadtattam magam, és köszönöm a kimerítõ válaszod.
Én a PB -t sosem telepítettem fel, uninstall -nál pedig START/ Minden program/Ubisoft/ FC2/ Eltávolítást használtam. Ez miért barbár eljárás??

http://www.farcrygame.com/unlock - ezt az oldalt néztem már de hiányos és megkopott angol(nem)tudásommal nem merek kódokat beirogatni és a menete sem világos...

Mi a teendõ, hogy játszani tudjak?

coolpet
Vagy felteszed a jatekot net nelkul, es bemasolod a cracket, s megy. Attol meg eredeti a jatekod, oszt go play

Tib
Az X alkalommal telepíthetõ játék csak fél igazság...
5 darab, mondjuk "telepítési egységed" van. A jövõben csak "egység".
- Ha feltelepíted a játékot, akkor a 3 egységbõl felhasználsz 1-et, tehát 4 marad. Ha normálisan szeded le a játékot, akkor uninstall közben érvénybe lép a revoke funkció, ami a felhasznált 1 egységet "vissza írja" és így megint 5 egységed van. Így számtalanszor telepítheted a játékot.
- Ha csak barbár módon (Del gomb) [b]letörlöd[b] a géprõl, akkor nincs revoke funkció. Tehát az újboli telepítés alkalmával 4 egységbõl lesz az egység-levonás. Aki buta barbár, az 5x telepíti és utána ívelheti a kukába.

A Nagy Könyv szerint 3 különbözõ gépre és gépenként 5x telepíthetõ a játék. Az aktiválásához és a revoke rendszerhez elvben kell NET kapcsolat is... Azt hogy ha telepítés után megadom a serial-t, de nincs NET kapcsolatom (vagy nem engedem ki a tûzfalammal rá) indul-e a játék, azt nem tudom...

README infója:
1.0. Játékaktiválás *KÉRJÜK, OLVASD EL*
A játék védelme aktiváció-alapú technológián alapul. Használatához online aktiváció szükséges.
Amikor elõször indítod el a játékot, felszólítást kapsz, hogy add meg az aktivációs kódot.
Ha az aktiválás során probléma lép fel, a következõ honlapokon találhatsz segítséget:
http://www.farcrygame.com/unlock
http://www.farcrygame.com/faqs
A játékot legfeljebb 3 számítógépen telepítheted, számítógépenként ötször. Ha azonban az 1.4.
pontban leírtak szerint eltávolítod a játékot, visszanyered az elõzõleg felhasznált aktiválási
lehetõséget.

1.4. Eltávolítás
A Far Cry® 2 eltávolítható a Vezérlõpulton található Programok telepítése és törlése ikon
segítségével (Start->Beállítások->Vezérlõpult). Keresd meg a Far Cry® 2 bejegyzést, és kattints
a Módosítás/Eltávolítás gombra, majd kövesd a képernyõn megjelenõ utasításokat a játék
eltávolításához.
Megjegyzés: A PunkBuster szolgáltatás nem törlõdik automatikusan a Far Cry® 2 eltávolításakor,
mert a gépen levõ más játékok továbbra is igénybe vehetik.
A PunkBuster szolgáltatás eltávolítására a Vezérlõpult Programok telepítése és törlése funkciója
használható. A játék lemezén a Support\PunkBuster mappában található telepítõfájl (pbsvc_fcx.exe)
ismételt elindításával és a képernyõn megjelenõ instrukciók végrehajtásával is eltávolíthatjuk
a szoftvert.

Sziasztok,

Lehetséges, hogy a megvásárolt erdeti játékot 3x tudom telepíteni????
Megkérdeztem ma 576 -ban, válasz: elképzelhetõ, forduljak a kiadóhoz.
Ti már hallottatok ilyet baz+.
7000.- vidám magyar forintért 3x telepíthetem??
Január 5 én csúnya verekedés lesz......:)

Doomista
BOLDOG UJ ÉVET MINDENKINEK !

#7923: najon jó lett ^^

Elsõ a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelõ beállítással - más semmi.

Tib

watto
ja ok thx, csak fura volt ott állni a ház elõtt , niga hapi meg csak dumál vmit idegesl ettem megböködtem xD és persze jött midnenki :P josip haver kimentett :D

grebber
Normális mindenkinek csinálsz küldiket!

Next PC upgrade: 2022