Far Cry 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Reuben blog-ja már a megjelenés elõtt is mûködött. Bárki elolvashatja, mivel segítségével kicsit átérezhetõbb a játék <#smile>#smile>
Far Cry Primal - www.FarCryHC.hu Far Cry Hungarian Community
sztenli: érdekes ez, mert a süti lényege az lenne hogy mindegy mi az ip-d, bejelenkeztet. Viszont én is hiába ikszelem be az összes lehetõséget, ha az ip-m megváltozik, újra be kell jelentkezni. Az meg már egy másik történet hogy ki és miért akarja nyomon követni hogy ki lép be egy warez topikba 😊
Azért nem tudom, melyik beállítást, mert most éppen nem vagyok FC2 közelben.
Elõször tényleg mókás, meg realisztikus, meg minden ... de aztán inkább ne :-))
A teljes térkép 2 részre van osztva, de elõször csak az egyiken lehet garázdálkodni. a fegyverárus küldik is 2 részre vannak osztva, x mennyiségû az elsõ térképen, és a maradék a másodikon. Ergo ha nincs aktív küldetésed (a menünél jobbra írja ha nincs) és a térképen nincs a fegyverárus ikonja mellett "!" akkor majd a köv. pályarészen lesz.
UI: az elsõ térképen az utolsó fegyverárus küldiben kapod meg a dragunovot.
Tehát én úgy tapasztaltam, hogy a kereskedõ csak bizonyos számú küldetést ad bizonyos számú fõküldetés (végigjátszott játék százalék) mellé.
totya4: Ha jól értettem amit mondtál, akkor arra gondolsz, hogy a szabadból bemész egy zárt és sötétebbnek látszódó helyre és ahol kivilágosodik... Mert ez így reális. A kinti (erõsebb) fényhez van szokva a szemed, de amikor bemész a sötétebb helyre, a szemed az ottani fényviszonyokhoz szokik hozzá. Fordított szituban meg amikor kimész a sötét helyrõl, a játékban is egy picit elvakulsz, amíg a szemed a kinti fényhez hozzászokik.
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
én: "Inkább az a problémám, hogy adhatna a játék valami infót, hogy ugyan mikor kerül újra a látótérbe a kereskedõ?"
Ennyi.
1xûen zavaró egy idõ után, hogy nem tudod meddig kell a homokot taposni, hogy elõkerüljön valami..
Remélem ezt már nem érted félre.
A játék ennek ellenére tetszik, remek idõtöltés.
te: "de mindíg van egy aktív küldetés immár hetek óta."
te: "ez az én gondom, nem az, hogy nem bírok értelmezni egy üzenetet"
Ezt valaki adja össze 😊
Inkább az a problémám, hogy adhatna a játék valami infót, hogy ugyan mikor kerül újra a látótérbe a kereskedõ?
Majd az esõs évszakban?
Esetleg a következõ ötéves tervben?
Mert tele vagyok gyémánttal (meg ideggel), de vásárolni nem tudok semmi új ccuccot.
Szar, tavalyi, levetett fegyverekkel szaladgálok.
<#wow1>#wow1>
Hát ez az én gondom, nem az, hogy nem bírok értelmezni egy üzenetet.
<#eljen>#eljen>
"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018
Viszont a szg-e ott van, végülis az az igazi "fegyverkereskedõ".
Az általad közölt infó alapján nem kell potyára kipróbálnom.
Tanúsíthatom, hogy az 1.2 pecs után semmi gond a 40"-os monitorral.
1280x1024
1680x1050
5040x1050
Bõvebb infó itt.
A látómezõvel mahinál valamit?
Más.
Hetek (mármint a virtuális idõ szerint) járkálok a nagy afrikai tájban, ami szép, de jó lenne már nekem is találkoznom a fegyverkereskedõvel.
Az elején 2x megjelent, aztán elment ... gondolom Kelet-Európába ...
Fõszállal haladnék, de nagyon lassan csurgatja.
Megint más.
Szerintem multiban valamivel élvezetesebb lehet a játék.
Én nem tudom kipróbálni, mert 3 éve nem multizom, néhány igen-igen rossz tapasztalat után <#violent>#violent>
Akkor megfogadtam, csak akkor lesz ismét multiplayer, ha saját, fizikai szerverem lesz, a hozzávaló szoftverekkel, engedéllyel, mifenével.
Nna ... ez a közeljövõben egészen bizonytalan esélyû<#vigyor3>#vigyor3>
Ha haladsz a fõszállal majd lesz több.
Next PC upgrade: 2022
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
Ha nincs aktív küldetésem akkor miért nem jelenik meg a fegyverkereskedõ ?
"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."
A szerver neve FC2 Hungary | kockaszerver.hu vagy a közvetlen IP-je 157.181.180.24
Észrevételeket várok, köszi <#wink>#wink>
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
Nektek is néha zavaros a grafika? Úgy értem szines textúrák, egy bizonyos irányba, amikor nézek sosem látok egy nagy fekete téglalap miatt. elõbb ugyanez volt, megnyomom az F9-et, majd kilép...
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
http://href.hu/x/z0b - free XXX [Aus P6T7 WS][Core I7 975 EE][Sapphire 5970 Crossfire-x][Kingston HyperX 12GB/2000Mhz] [4556 GB HDD][Aplus El Diablo Avance][Thermaltake 1500W]....
Azok a szerverek, amiknek normális a ping-je, szinte mindig élettel teli <#nyes>#nyes> Szerencsére a saját dedikált 16 slot-os szerverünk is ebbe a csoportba tartozik <#eljen>#eljen>
És nekem csatlakozással sincsenek gondjaim. Akinek meg esetleg van, az meg egy email formájában forduljon a Ubi Support-hoz, és segítenek a problémáján <#papakacsint>#papakacsint>
bár az egész xp.t újraraktam elõtte,tehát lehet,h nem lesz elég a sima reinstall...
Láttok benne nagy online jövõt a játékba? Tehát kellõen forgalmas? Érdemes befektetni multi célból?
köszi
Aztán most, hogy olvastam a hozzászólásodat, gondoltam elõveszem és megnézem még1x.
Ugyanúgy egy felkiáltójel volt, a központban, de most már tudtam ott küldetést felvenni.
Szóval van remény ... ha még valaki belefut ebbe <#hawaii>#hawaii>
http://href.hu/x/z0b - free XXX [Aus P6T7 WS][Core I7 975 EE][Sapphire 5970 Crossfire-x][Kingston HyperX 12GB/2000Mhz] [4556 GB HDD][Aplus El Diablo Avance][Thermaltake 1500W]....
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Battletag: coolpet#2467
Elvileg akkor ujraszinkronizalja a dolgokat.
Battletag: coolpet#2467
(de lehet, nem is egyre gondolunk)
sün is süning. PSN: xXRawrrSe7enXx BC13 motherfucker\'Z.
Sziasztok!
27%-nál tartok a játékban és akadt egy kis gondom:
CSAK a központban és Mike's-nál tudnék felvenni valami küldetést, de Mike ajtaján nem tudok bemenni (nem aktív) a központban meg ha beenged az õr a belsõ "iroda" ajtaja nem aktív. Magyarán nem tudok továbbmenni a gaméban. Tudtok valamit errõl?
Köszönöm!