Far Cry 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

watto
lol, msot ez mi?XD APR -nek csináltam küldit vmi tartályt kellett szétrobbantani, jó megcsinálom mek vissza palába, erre apr-es csávó nem dumál velem csak az UFUL os vagy milyen xD és most õ adja aquestet...ez nomrális? machetemmel 4x írtottam ki az egész települést, nagyon durva fegyver...puskámmal belelövök 1tárat ezzel meg odafutok és lecsapom XD

. . , -cske készen van a ☺ -cske.

coolpet
Nah a helyzet a kovetkezo:
-minden gyemant megvan annak a 3nak a kivetelevel, amit radbiztam Heuro 😊
-56 orposzt van nyitva az 57-bol(majd megkeresem 😊)
-osszes kazi megvan.

Most nekizuhanok a mellekagaknak, aztan megmondom van e valami plusz ha mindet osszegyujtottem es megvannak az orposztok is. Elvegre miert szamolna? 😊

Battletag: coolpet#2467

coolpet
Hol volt mindez? 😊 emlekezetem szerint nem kell semmi ilyesmit csinalni 😊

A fogorvosnal bowa seko-nal lesz egy gyeman ami korul van keritve colopokkel, ott tudtam motorhaztetorol beugrani csak eddig

Heuro
Hihetetlen jó vagy ... én most ugrattam egy tetõre (olyan szedett-vedett hullámbádog) a jeep-pel, sikerült rögtön kiszállnom (3 visszatöltés után) :-)) de megvan a gyémánt.
Hát tényleg õrült jó, és szõrakoztató játék.

coolpet
olyasmi 😊
Bowa Seko: nyugati szektor eszaknyugat. Temeto, gyemantoslada lefedve rozsevel 😊 Hogy szerzed meg? Felgyujtottam, nem egett el. lottem, semmi. Kaszaboltam a macsettevel, semmi... Meg johogy volt nalam IED felrobbantotam a rozset, es lam, taska elerheto. Hat ilyent 😊 okuljatok.

Heuro
Szasz coolpet!
Kezdõdik az éjjeli mûszak?
<#integet2>

coolpet
😊
Gyogyitsd meg magad, lodd le az elleneket, aztan hagyd ott.

Nem lesz baja csak ha a foldon fekszik, akkor segits neki 😊

Heuro
Nekem eddig csak az ment, hogy én magam mentem másfelé.
Ha szól, hogy ne hagyd magad elvérezni, akkor nyomj egy injekciót.
Ezekkel mindíg sikerült elérnem, hogy megszabaduljak tõle.

watto
Hali! Volt ewgy küldim, leesetem ház tetejérõl, aztán jött a haver segíteni xD az a gond hogy ott futkározik meg löveti magát meg minden, hogytudodm elküldeni onnan?😛

. . , -cske készen van a &#9786; -cske.

Ez az extra tartalom csak is kizárólag Xbox 360 és PlayStation 3 konzollal rendelkezõknek készült!
Ráadásul nem is ingyenes! Sõt még az is lehet, bár lehet nem jól gondolom, szal .. hogy csak multiplayer módban vannak jelen ezek az extrák! De nem biztos.

http://gamestar.hu/far-cry-2-letoltheto-tartalmak-the-fortune-pack.html
SeanJRRussel
Igaz eddig én cod5 tel próbálkoztam de sztem a ahamachi vista alatt nem szuperál.Xp s haveroknak fut rendesen de nekem sose jó.

Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb

Doomista
köszi...akkor megnyugodtam hogy nem nálam a hiba ! 😄

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Speedstick
Én szilveszterre áthívom egypár haveromat, most nem vok bulizós kedvemben...😄
visszatérve a témára: nekem is ugyan ez van Doomista. :/

Doomista
csak nálam nem megy a far cry 2 multi része ? 2 napja nem megy...mikor servert keresek,legyen az csapat ditmeccs,ditmeccs,tölt tölt és kiirja hogy nem találhato meccs...télleg nincs meccs,vagy náluk a gond,vagy mivan ? elnem hiszem hogy nincs egy meccs sem...

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Heuro
Hát felcsigáztatok ... én is benne lennék egy multiban az itt megismert társakkal.

SeanJRRussel
a multyt má stívesen kipróbálnám de nekem a hamachim nem is látja azt a szobát
azt írja h nincs ilyen.

Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb

Heuro
Sztanyo28:
- csigavér ... már csak egy nap van az életbõl ...
:-))))))))))))

Heuro
Wicser multit akarok.
:-))))))))))))))

Heuro
Hahó! coolpet!
:-))
Ok vettem, megyek tovább rendületlenül.
Szólok úgyis, ha van valami.
És kösz az infót!
<#integet2>

coolpet
Sztanyo28 Quad-ot es dupla uzit nemlattam sehol, szerintem alapjatekban ilyennnincs, tuti valami modder videoban lattad.

Heuro:
Az a map amit mutattam Bowa Sekoban van az East sectorban. Ha 12%nal jarsz ne is keresd.
A Leboa Seko map (elso nagyterkep) bal aljan an egy buszmegallo, ha ott lefele mesz kocsinal kilyukadsz a central desertnel, aminek a kozepen homokvihar dul. Na ott nemlehet atmeni, csak hogyha teljesited a foszalat a felso nagyterkepen. De minde kuldit csinalj elotte meg ha ki akarod jatszani teljesen a gamat, mielott a foszallal foglalkozol, mert utanna haverkuldik es a radioantenna kuldik nem lesznek elerhetoek, bar vissza tudsz menni.

bazz ezt ne itt vitasátok meg hanem ikább arra agyatok választ hogy-hogy lehet dupla uzit csinálni meg quadot hol lehete találni ????????????
Doomista
mit akarsz már 😄 én itthon bulizok😄 közben fc2 multi mit akarsz 😄

Heuro
:-)))))))))
BUÉK napján pontosan azt fogom csinálni, amit most.
Játszom, eszem, iszom ... ürítek.
:-))))))))))
Részegen?
Hozz piát, aszt kipróbáljuk ... momentán itthon nincs semmi.
Kedvem sincs kimenni a sok õrült közé.
Lehet ... "száraz" sylvester lesz ...

Heuro
Ha lehetne választani igazából, akkor a fegyvereim a következõk lennének:
- ELSÕDLEGES: Slavia
- MÁSODLAGOS: Airsoft
- KÜLÖNLEGES: parittya
:-)))))))))

Doomista
most legyél rajta,ne buék napján,mikor mindenki holt részegre issza magát...vagyis legalábbis én nekem még nem sikerült részegen játszanom a far cry2vel !

Heuro
Szerintem erre "coolpet" fog válaszolni <#eljen>

Heuro
Izééé ... rajta leszek ... de már most tudom ... még egyszer biztosan nekimegyek.
Most közepes fokozaton vagyok.
Majd, ha lesz idõ, átmegyek durvába.
Nna, az lesz durva ...<#taps>

1 videóba láttam quadot meg dupla uzit ezeket hol lehet beszerezni ????
Heuro
One shot - one kill
:-)))))))))))))))))))

Viccet félretéve ... a statisztikára vagy kiváncsi?
Nálam ez van:
Összes lövés: 14.522
Lövés pontossága: 19%
Kedvenc elsõdleges fegyver: MP-5
Kedvenc másodlagos fegyver: M-79
Kedvenc különleges fegyver: M-239

És azt hiszem -ha valami különlegesen szuper fegyver elõ nem kerül- ezekkel a fegyverekkel fogom végigvinni.
Nekem bevált ... remekül.

Doomista
akkor ajánlom hogy told ki január 5.-ig !

Heuro
Na azért annyira nem <#wave><#wave>
Most azért is vagyok ilyen aktív, mert jan. 5.-ig szünet van.
Aztán már jóval kevesebb idõ jut erre :-(

Doomista
egészségedre 😄 kockulj 😄

nektek milyen a lövéspontoságotok ????
Heuro
:-)))
Az egy dolog, hogy karácsonyi ajándék és meg kell becsülni ... de ... kb. 1 éve nagyon megkedveltem az ilyen típusú játékokat.
Ezelõtt tizenévig csak és kizárólag FPS ment.
Na meg némi stratégia.
Aztán belefáradtam.
Az ilyen fajtájú játékok adják szerintem a "játékélményt".

Heuro
Rajtad van, ha megvetted. Próbáld ki!
Tõccs :-) vissza egy korábbi mentést.
Próbálj odalopakodni egy ellenhez.
Aztán töltsd vissza a terepruhás mentést, és úgy lopakodjál.
Rögtön látni fogod a különbséget.
Én már többször ölök így macsétével, mint géppityuval.
Persze, azért nem megyek fejjel a falnak ... csak ahol lehet.

Doomista
te nem 100%-ig fogod kitolni,hanem 110%-ig ! 😄

Heuro
20 óra 40 perc és 12%
<#integet2>

én már megvettem a terepszinû ruhát és akkor az automatikusan rajtam lesz ???? vagy hol kell felvenni ????
Heuro
Hohóóó ... de van ám!!!
Olyan hangja van csak, mintha sercintenél egyet.
Sajna csak 10 skulót bír magával vinni a kiképzett kommandós/zsoldos ... röhej.
De ha lesbõl megtalálsz vele valakit, nem indul be a harci zene, mert nem tudják hol vagy.
Õrült jó só!<#violent>
Ezt az egyet szeretném felcsalni legalább 30-ra, hogy valamennyire reális legyen a dolog ... de nem megy.
Illetve menne, de nagyon macerás <#wow1>

20 órája játszok a játékkal és 50 % járok 😄😄😄😄😄
csendes pusi? van olyan? O.o én edig hangtompítós mp5-el találkoztam és slussz
MIndenesetre én kijárat közelébõl sniperrel kilöttem, kocsiba be, kikötõbe "bérlek" egy hajót és szióka
Heuro
coolpet:
tudod mi a vitz? Hogy nem találom magát a helyet sem. Valóban több órája bolyongok, de ez a MAP még nem került elõ.
Most megyek Kelet közepe felé.

Heuro
Ahogy eddig figyeltem, 10 gyémánt alatt nem kaptam.
Nem rossz ... csak meg kell ölni általában valakit.
Csendes puska és terepszínû ruha ajánlott :-))

télleg azok kb mennyit fizetnek?
Heuro
Menj az átjátszótornyokhoz, vegyél fel opcionális küldetést, és dõl a lé ... vagyis a gyémánt.
Persze csak azokhz menj, ahol van felkiáltójel. De ezt tudod.

Heuro
Egy vágyam lenne, de az nagyon ... ha egy kicsit jobban ki lehetne látni a gépfegyveres terepjáróból ... vagy lenne külsõ nézet.
Mert hepe-hupás terepen igazából vakon vezet az ember.

Ennyi eszem azért van... am végre beadta õket, csak haladni kellett a fõszállal,
Mostmá vannak jó fegyóim csak gyémántom nem h megvegyem 😞
Heuro
Nna, megyek utánanézek coolpet fórumtársunk gyémántjainak ... már talán kipihentem magam kissé <#hawaii>

Heuro
Nálam is ez volt elsõre ... aztán néztem, hogy az utolsõ az nem "O", hanem 0 (nulla).

Sziasztok ,

Következõ a problémám: feltelepítem az eredeti játékot + patch -ek.
Bejön az aktiváló ablakocska, bepötyögöm a serialt....és nem fogadja el.
Azt kéri látogassak meg vmi unlock os hülyeséget.
Ez miért van??
Köszi

"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."