19494
  • KoJin Mekre
    minimize to tray-hez hasonló ext. van már 1.5-s FF-hez?
  • Marcell
    Nekem bazinagy szurke csik lett alul, ami nem jo semmire. Nem tudjatok hogyan lehet eltuntetni?

Ha netan nem sikerult a kepbeillesztesem, akkor ITTEN van ni.
  • bala_
    Én akkor vettem észre a lassulást ha huzamosabb ideje netezek, és több tab van megnyitva...
    Rádásul a nemzetisport.hu menüje nem működik továbbra sem akármit csinálok.Ie tab-bal jó, de ott meg a vissza funkció nem tökéletes :(
  • Faterx
    Nálam minden jól működik, de bizony lassabb lett, -a gyorsítóval még lassabb...
    A biztonsági hibákat félretéve szvsz az 1.07 volt a legjobb.
    Gondolom a védelem miatt lassabb. Akkor meg hogy is van ez kontra ie?
    Azért még nálam FF egyelőre...
  • shrek82
    Találtam chrome editort..:D
  • shrek82
    Nekem első benyomásom negatív, mert a 43 extemből, összvissz 28 volt frissíthető, és úgy érzem, hogy lassabb lett a ff. És pl chromeeditor nem is lesz?
  • keeper2
    Na, az elöbb újfent felkerültek az ftp-re újabb nyelvű 1.5-ök. Már orosz és román is van, de hol van még mindig a -teljesen hivatalos- magyar verzió? Ugyan van a .hu oldalon is egy magyar verzió, de elméletileg az nem a hivatalos, hanem csak ahhoz "nagyon hasonlító"
  • Dodo55
    Az 1.0.7 nem a legújabb, az 1.5 a legújabb.
  • PLackó
    üdv.eddig 1.0.7-es verziót használtam,most látom hogy jelent meg új.mik az ujítások,miben különbözik az eddigiektől?
  • hater
    Jah és van le pl flashGot om hozzá meg egy pár kiegészítő,de ezeket sem lehet alkalmazni...
  • hater
    A 1.0.7 van meg.. Nem lenne kompatibilis?? Nem hinném,hogy ez lenne a hiba,ez a legujabb verzuió,elvileg a legujabb skinek..
  • Aspyrin
    Szerintem nem kompatibilisek a böngésző verziójával.
  • hater
    Segitsen már valaki!! Letöltöttem már vagy 4 skint a firefoxhoz és elvileg ugy e az eszközök / témáknál kellene váltani..A skinek(orbit 3+1 ,noia 2.0 ...) ott is vannak de a téma használatára nem lehet klikkelni...Valaki nem tudja esetleg miért,vagy hogy hogyan tudnám használni?? Mert ez igy elég sivár...
    Kösz
  • Aquir
    ez az :)

ha megnézed az 1.0.7ben is normális volt (ahogyTakezó mondja)

Ð

FTeR: hát akkormeg? :)
  • Takezó
    nám hiszme, met 1) nem az van rárajzolva a magyar billre.. 2) eddig se így volt 3) minden más programban nem az van
  • Ch_Slater
    wow. kipróbáltam a webdeveloper 0.9.9 bétát (eddig a stable 0.9.4-et használtam).
    hát elég sok mindent tud. most már a MeasureIt ext.-re sincs szükség, mert van beépített méricskélő/vonalzó.
    meg vezető vonalakat lehet bepakolni, ez is király.
    meg még nagyon sok új dolog van benne.
  • FTeR
    ja, és hol tudom állítani a search enginek megjelenítési sorrendjét?
  • FTeR
    azt hol lehet kilőni, h ha lenyomok vmi betűt amikor és az oldalon van fókusz, akkor ne hozza be a kerest?
  • FTeR
    az a normális. magyar bill kiosztásnál annaka jelnek kell kijönnie...
  • Boroskóla
    Mozillán belül gondoltam nincs-e valami lehetőség.
  • Takezó
    netlimiter
  • Boroskóla
    Helló !
    Letöltési sebességet lehet valahogy korlátozni ??
  • Takezó
    ez bug v feature?
  • Dodo55
    Igen
  • Takezó
    Figyu, nektek is ezt a jelet (ð) hozza ki az AltGr+D megnyomásakor e (Ð) helyett?
  • bala_
    Hali.
    Felraktam az 1.5 -öt, és az a gondom hogy a nemzetisport oldalán nem hozza fel az odalsó menükből kiugró almenüket.(pl az ilyen...labdarugas_index.php). Ez eddig jó volt.
    Vki vmi megoldás??
  • Faterx
    Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; hu; rv:1.8) Gecko/20051121 Firefox/1.5
  • cSuwwi
    nem olvastam, de thx :>
  • cSuwwi
    Az useragentje az RC3-nak és a véglegesnek ugyanaz, azért lehet.

Gecko/20051111 Firefox/1.5
  • Thanatos
    "Megjelent a Firefox 1.5! Gratulálunk, Ön a legfrissebb Firefox verziót használja!"

ezt az rc3ra irja, nc... :P
  • Mr Manson
    már volt
  • Aspyrin
  • urbijoe
    ez az oldal jobb
    1.5
  • urbijoe
    érdemes felrakni az 1.5-öt?
  • nfstuning
    MAGYAR VERZIÓ!!!itt
  • gnar killer
    így eslőre nem is rossz az 1.5 viszont zavaró hogy iframek-nél vagy az sg-s chaten is megjelenik az alsó görgő sáv holott nem is kell görgetni |-:
  • Thanatos
    látod én előre látom voltam és nem fizettem elő ilyen szarságokra... :P
  • FTeR
  • nfstuning
    Nekem is ilyen az 1.5:(
  • Kandurex