19494
  • urbijoe

ezen az oldalon mért nem jelenik meg a játék ?
    IE-ben megy
    http://www.jetixtv.hu/
  • ivjoe
    Jah, Magyar 1.5
  • ivjoe
    Senki nem anyázta az IE-t. Az viszont tény, h nagy kalap ... az egész.
    Ha megfigyelted, a benner egy srác önkéntes akciója volt, már többen kifejezték nemtetszésüket.
  • keeper2
    Szerintem azért röhelyes, hogy "anyázni" kell az ie-t, csak mert az itteni emberek jobban bírják a foxot. Miért kell az ie-vel összehasonlítgatni a logo-ban? Ha már összehasonlítás, akkor inkább csináljon tesztet (nem részrehajlót), és azt kellene berakni.
    Egyébként mikor jelenik már meg a hivatalos magyar 1.5? Elméletben már egy hete megvan a magyarítás, de nem lett "hivatalossá téve". Lassan már a bantu nyelvű is megjelenik, csak a magyar nem. Ha jól emlékszem ennyi idő alatt már a régebbi verziók is rég lokalizálva voltak, az új, jaj-de várt verzió meg csak húzódik...
  • Aspyrin
    Az nem nézne ki jól, zorri ;-)
  • Laky
    húhúú, szuper :o
    csinálnál egy "alap kék" hetterűt? természetesen csak akkor, ha van rá időd és kedved :)
  • Aspyrin
    Örülök, hogy tetszik nektek :)
    Keretes:

• FTeR
    sil, az mér van, h pl itt sg-n magától elveszti a fókuszt a textarea?
    gépelés közben elkezd mindenféle magnővereket végrahajtani.
  • ivjoe
    :DDDDDDDDDD
    Kösz, ez jól esett. Alap, h van fenn flash player. :DDD
    Az miért van, h 1.5-ben nem akarja megjeleníteni a flasht? Ha átváltok IE motorra, akkor simán behozza.
    Nem IE-re váltok át, FF-ban maradok, csak ráveszem, h az IE motorját használja. FF motorral nemmegy a flash. :C
  • Laky
    eeeeeeeeez jóóóóóóóóóóóóóóóó :o
    és ha esetleg kerülne rá keret, vagy ezzel az alap kék háttérel milyen lenne? :)

[tetszik neki]
  • Takezó
    szép!
  • Aspyrin
    Csináltam egyet gyorsan:

• Laky
    hát ez a banner tényleg ... :\
    sry
  • Aspyrin
    Első tipp: telepítsd a flash lejátszót firefox alá.
    Második tipp: flashblockod van.
  • ivjoe
    Ésték, sry.
  • ivjoe
    És miből mondod meg?

pl
  • Aspyrin
    Jaja, banner szerintem is pocsék(zorri). Lökj egy linket ahol flasht találok és megmondom, hogy mi a baj :)
  • ivjoe
    Láál!!!
    Igen IE-t többen használnak, mint Firefoxot. Másik: Banner szvsz felejtős.

Kérdés: Az miért van, h 1.5-ben nem akarja megjeleníteni a flasht? Ha átváltok IE motorra, akkor simán behozza.
  • The FlashBack
    miért?
    szerinted IE-t többen használnak Mint Firefoxot:)) LooL:)
  • Mr Manson
    namerthogymiértis?
  • rushman
    érdekes a két logo közti jel, nemde? szerintem meg kéne fordítani
  • bala_
    Kösz majd kipróbálom. Az az érdekes hogy emlékeim szerint 1.0.7-el nem volt ilyen gondom.
    Ja és normális az hogy egy idő után, tab-váltáskor, uj lap betöltésekor 100 % felmegy a proci kihasználtság, majd vissza nullára.
  • The FlashBack
    minnyárt alakítok rajta egy kicsit:)
  • Mr Manson
    huu milyen banner :D
  • Sil78
    Nekem az otthoni gépemen (egy ősrégi PII, 128MB RAM-mal meg Win98-cal, sokszor 20-30 megnyitott tabbal) tök normálisan fut, soha semmi baja nem volt a memóriával. A többi gépen (munkahely, stb), XP alatt sem tapasztaltam memóriazabálást.

Akinek ilyen gondjai vannak viszont, az először is nem árt, ha meggyőződik róla, hogy pl a videokártyájához a legújabb driverek vannak-e fent (asszem pl az nVidia valamelyik korábbi drivere bugos volt, és az pl okozott ilyet).
    Ezenkívül lehet korlátozni az ún. "memory cache" méretét, az is segíthet a memóriahasználat csökkentésében: az about:config-ban hozzatok létre (bármelyik soron jobb egérgomb, Új...) egy új, browser.cache.memory.capacity nevű, egész (integer) típusú preferenciát, és az értéke legyen pl 16384 (vagy amennyit akartok, KB-ban). (Persze ez a Firefox memóriahasználatának csak egy része, de segíthet.)
  • bala_
    Több fórumot is végigbogarászva, azt látom hogy eléggé sok helyen előjön ez a memória probléma.Konkrét megoldás még nem találtam rá, van aki azt irja hogy uninstall, majd mindent előröl , van aki azt hogy az adblock okozza (helyette adblock plus kell).
    Mindenestre kipróbálom ezeket. Remélem segít!
  • bala_
    1 Giga ramom van, és ált. 2-4 tabom..
  • Thanatos
    emberi nyelven nem volt? :)
  • pbes
    az előzőből lemaradtak a szmájlik
  • pbes
    #2482: általában ez a helyzet, a windowsos verzió egyáltalán nincs optimalizálva, de én pont fordítva vettem észre, hogy az 1.5 kicsit javult az 1.0.x-ekhez képest, de 15 tabnál többel 1 GB memória alatt nem nagyon ajánlott próbálkozni.
    #2481: nemrossz, de nekem ez sokkal jobban tetszik:

A cikk hozzá
  • Ch_Slater
    nekem általában olyan 100mb körül van. 5-6 tabbal. annál többet nem szoktam bevállalni, mert minden tab növeli a mem.használatot, amiből nincs túl sok...
  • bala_
    Máris 100 megánál járok, fél óra után. Semmi különleges ext. nincs fenn.Azóta van mióta az 1.5 vann fenn...
  • bala_
    Pár napja azt vettem észre hogy több órányi böngészés után nagyon belassul a böngészés, a tab-ok közti váltás. Ma megnéztem a feladatkezelőben, s a firefox.exe
    majd 450 megányi memóriát használt fel.Kilépés majd vissza, s minden ok.

Mi a fene lehet????
  • Aquir

Firefox banner?

• Aquir

Explorer vs Firefox :)
  • KoJin Mekre
    Köszike , működik ;-)
  • shrek82
    Asszem ezen az oldalon az alsó kompatibilis 1.5-tel...
  • bala_
    Na a Nemzetisportot megjavították. Viszon a lassulás lehet hogy más miatt van, mert már napok óta egyszerre csak megáll a net, ilynekor egy kapcsolat bontása segít csak, majd ujrakapcs.
  • Aquir
    1.5 -el sincs. valami gond lehet nálad
  • Marcell
    En visszatelepitettem az 1.0.7-es verziot... Ezzel nincs az a hulye szukreseg ott alul! :)