19494
-
ezen az oldalon mért nem jelenik meg a játék ?
IE-ben megy
http://www.jetixtv.hu/ -
#2513 Jah, Magyar 1.5 -
#2512 Senki nem anyázta az IE-t. Az viszont tény, h nagy kalap ... az egész.
Ha megfigyelted, a benner egy srác önkéntes akciója volt, már többen kifejezték nemtetszésüket. -
keeper2 #2511 Szerintem azért röhelyes, hogy "anyázni" kell az ie-t, csak mert az itteni emberek jobban bírják a foxot. Miért kell az ie-vel összehasonlítgatni a logo-ban? Ha már összehasonlítás, akkor inkább csináljon tesztet (nem részrehajlót), és azt kellene berakni.
Egyébként mikor jelenik már meg a hivatalos magyar 1.5? Elméletben már egy hete megvan a magyarítás, de nem lett "hivatalossá téve". Lassan már a bantu nyelvű is megjelenik, csak a magyar nem. Ha jól emlékszem ennyi idő alatt már a régebbi verziók is rég lokalizálva voltak, az új, jaj-de várt verzió meg csak húzódik... -
Aspyrin #2510 Az nem nézne ki jól, zorri ;-) -
#2509 húhúú, szuper :o
csinálnál egy "alap kék" hetterűt? természetesen csak akkor, ha van rá időd és kedved :) -
Aspyrin #2508 Örülök, hogy tetszik nektek :)
Keretes:
-
FTeR #2507 sil, az mér van, h pl itt sg-n magától elveszti a fókuszt a textarea?
gépelés közben elkezd mindenféle magnővereket végrahajtani. -
#2506 :DDDDDDDDDD
Kösz, ez jól esett. Alap, h van fenn flash player. :DDD
Az miért van, h 1.5-ben nem akarja megjeleníteni a flasht? Ha átváltok IE motorra, akkor simán behozza.
Nem IE-re váltok át, FF-ban maradok, csak ráveszem, h az IE motorját használja. FF motorral nemmegy a flash. :C -
#2505 eeeeeeeeez jóóóóóóóóóóóóóóóó :o
és ha esetleg kerülne rá keret, vagy ezzel az alap kék háttérel milyen lenne? :)
[tetszik neki] -
Takezó #2504 szép! -
Aspyrin #2503 Csináltam egyet gyorsan:
-
#2502 hát ez a banner tényleg ... :\
sry -
Aspyrin #2501 Első tipp: telepítsd a flash lejátszót firefox alá.
Második tipp: flashblockod van. -
#2500 Ésték, sry. -
#2499 És miből mondod meg?
pl -
Aspyrin #2498 Jaja, banner szerintem is pocsék(zorri). Lökj egy linket ahol flasht találok és megmondom, hogy mi a baj :)
-
#2497 Láál!!!
Igen IE-t többen használnak, mint Firefoxot. Másik: Banner szvsz felejtős.
Kérdés: Az miért van, h 1.5-ben nem akarja megjeleníteni a flasht? Ha átváltok IE motorra, akkor simán behozza. -
#2496 miért?
szerinted IE-t többen használnak Mint Firefoxot:)) LooL:)
-
#2495 namerthogymiértis? -
#2494 érdekes a két logo közti jel, nemde? szerintem meg kéne fordítani -
#2493 Kösz majd kipróbálom. Az az érdekes hogy emlékeim szerint 1.0.7-el nem volt ilyen gondom.
Ja és normális az hogy egy idő után, tab-váltáskor, uj lap betöltésekor 100 % felmegy a proci kihasználtság, majd vissza nullára. -
#2492 minnyárt alakítok rajta egy kicsit:)
-
#2491 huu milyen banner :D -
#2490 Nekem az otthoni gépemen (egy ősrégi PII, 128MB RAM-mal meg Win98-cal, sokszor 20-30 megnyitott tabbal) tök normálisan fut, soha semmi baja nem volt a memóriával. A többi gépen (munkahely, stb), XP alatt sem tapasztaltam memóriazabálást.
Akinek ilyen gondjai vannak viszont, az először is nem árt, ha meggyőződik róla, hogy pl a videokártyájához a legújabb driverek vannak-e fent (asszem pl az nVidia valamelyik korábbi drivere bugos volt, és az pl okozott ilyet).
Ezenkívül lehet korlátozni az ún. "memory cache" méretét, az is segíthet a memóriahasználat csökkentésében: az about:config-ban hozzatok létre (bármelyik soron jobb egérgomb, Új...) egy új, browser.cache.memory.capacity nevű, egész (integer) típusú preferenciát, és az értéke legyen pl 16384 (vagy amennyit akartok, KB-ban). (Persze ez a Firefox memóriahasználatának csak egy része, de segíthet.) -
#2489 Több fórumot is végigbogarászva, azt látom hogy eléggé sok helyen előjön ez a memória probléma.Konkrét megoldás még nem találtam rá, van aki azt irja hogy uninstall, majd mindent előröl , van aki azt hogy az adblock okozza (helyette adblock plus kell).
Mindenestre kipróbálom ezeket. Remélem segít! -
#2488 1 Giga ramom van, és ált. 2-4 tabom.. -
Thanatos #2487 emberi nyelven nem volt? :) -
pbes #2486 az előzőből lemaradtak a szmájlik -
pbes #2485 #2482: általában ez a helyzet, a windowsos verzió egyáltalán nincs optimalizálva, de én pont fordítva vettem észre, hogy az 1.5 kicsit javult az 1.0.x-ekhez képest, de 15 tabnál többel 1 GB memória alatt nem nagyon ajánlott próbálkozni.
#2481: nemrossz, de nekem ez sokkal jobban tetszik:
A cikk hozzá -
#2484 nekem általában olyan 100mb körül van. 5-6 tabbal. annál többet nem szoktam bevállalni, mert minden tab növeli a mem.használatot, amiből nincs túl sok... -
#2483 Máris 100 megánál járok, fél óra után. Semmi különleges ext. nincs fenn.Azóta van mióta az 1.5 vann fenn... -
#2482 Pár napja azt vettem észre hogy több órányi böngészés után nagyon belassul a böngészés, a tab-ok közti váltás. Ma megnéztem a feladatkezelőben, s a firefox.exe
majd 450 megányi memóriát használt fel.Kilépés majd vissza, s minden ok.
Mi a fene lehet???? -
Firefox banner?
-
Explorer vs Firefox :) -
#2479 Köszike , működik ;-) -
#2478 Asszem ezen az oldalon az alsó kompatibilis 1.5-tel... -
#2477 Na a Nemzetisportot megjavították. Viszon a lassulás lehet hogy más miatt van, mert már napok óta egyszerre csak megáll a net, ilynekor egy kapcsolat bontása segít csak, majd ujrakapcs. -
#2476 1.5 -el sincs. valami gond lehet nálad -
#2475 En visszatelepitettem az 1.0.7-es verziot... Ezzel nincs az a hulye szukreseg ott alul! :)