19494
-
keeper2 #2394 Na, újabb könyvtárak kerültek fel, tehát még mindig tart a feltöltés. -
#2393 ha most letöltöm azt az 1.5 (5MB) exe.-t az már okés? -
#2392 hát az aztán fél óra.letöltés elindít (böngészés 5 perc (addig lejön)) atán install 1 perc és böngészés tovább. -
Thanatos #2391 várni fogok és nem is az csak flösleges macera...
amugy van fél órám a géphez, több is csak ezt nem felétélen ff mentegetéssel meg isntallal meg szarkaodással szeretném tölteni :) de hát igyjártam mind1 :/ -
Aspyrin #2390 Ha tudom, hogy nincs legalább fél órám a géphez akkor hozzá sem ülök. Egyébként szerintem nem annyira életbevágó ha vársz vele pár napot :) -
keeper2 #2389 Az elöbb, amikor néztem, majd ráfrissítettem, egyel több könyvtár lett ott. Mindenesetre, a fájlok bekerültek, és most nyugi van, bár még lehetne egy kis nyüzgés a magyar verzió irányába... -
Thanatos #2388 az elhet de ha ezt tom nem frissitek rc3ra mert minek :/ meg sokbol nemtart de te se 10 perce értél haza hogy ne legyen kedved ilyenel szarakodni :D
nah midn1, majd eccer ha unatkozom :/ -
Aspyrin #2387 Nem tart sokból újrarakni. -
Thanatos #2386 hm, akkor most rc3ról nem lehet simán frissiteni az autoupdatel a rendes verzsönre? heh dezimformálva lettem :( -
#2385 könyvtárak megvoltak már régebben.nemhiszem, hogy gyarapodnak még. -
keeper2 #2384 De az elöbb még kevesebb könyvtár volt, tehát még hozzák létre őket. Mellesleg, az angol már ott van. -
Aspyrin #2383 Persze, de nics benne hun könyvtár.. -
keeper2 #2382 Sőt, egyre gyarapodnak a könyvtárak, bár, egyenlőre még tartalom nélkül vannak, tehát épp most rakják fel őket... -
keeper2 #2381 Ops, úgy tűnik, tévedtem. meg is jelent egy 1.5-ös könyvtár az elöbb épp. -
Aspyrin #2379 Teljesen ugyanaz a feeeling, mint amikor bejelentették a d2lod-hoz az 1.11 patchet. Már kora reggel óta várta mindenki, de azért 23:30h körül megérkezett :p -
keeper2 #2378 "...a google minden szót megjegyez": Egyrészt megjegyzi a gépeden, ettől meg tudsz szabadulni, viszont a google szerverén is bejegyzi, ami ellen nem tudsz semmit sem tenni. Ha jól tudom, a google 27 évig érvényes cookie-t használ, ami azt jelenti, hogy -hacsak nem telepíted újra, 27 év múlva egy keresésedre valaki berág "fentebb", és rögtön meg tudja nézni, mikre kerestél az elmúlt 27 évben. Ha ez nem lenne elég, akkor még annyit, hogy a google tevékenységét vizsgáló anti google szervezet megtudta, hogy az amcsi nemzetbiztonsági hivatal volt alkalmazottai is dolgoznak náluk. Emellett, a google szerint a cookie-k ahhoz kellenek, hogy el tudják tárolni a felhasználók a beállításokat, de a fent említett szervezet még tiltott cookie-k mellett is el tudta tárolni a beállításokat, vagyis a google hazudik nekünk. Mindenesetre, ha letiltjátok a google cookie-kat, akkor legalább, ha visszamenőleg meg akarják tudni, mit kerestetek, azzal oltári nagy munkát zúdítotok a nyakukba, ami talán meg sem éri nekik.
Az eddig megjelent hírek alapján a fox egyidőben jelenik meg minden nyelven, tehát nem lesz késés az angolhoz képest. Csak úgy tűnik kollektíven késnek.... Amcsiban kb 15-16 óra tája lehet, mégis, eddig még nem jelent meg. A webfejlesztők, rendszergazdák ilyenkor már hazafelé ácsingóznak, tehát szerintem ma már nem valószinű... -
#2377 Nov 29 a dátuma, csak nem látok még benne semmit :D -
Aspyrin #2376 Az, de nem látok magyar verziót :( -
#2375 az 1.5 amit látok az eddig is ott volt?? -
#2374 Na itt lesz fennt először majd egyszer..... -
#2373 Szemeteket e helyre szegezzétek !!!
-
#2372 magyar verzió mikor várható belőle, hogyha ma jelenik meg az international? o_O -
Aspyrin #2371 szerintem csak úgy hajnali 2 körül nálunk -
#2370 óóó már a munkaidőnek is vége.remélem este már az 1.5-el böngészhetek otthon :) -
#2369 direkt megvárakoztatnak :) -
Dodo55 #2368 Japánban meg lassan MÁR alszanak... -
#2367 máshol ilyenkor még alszanak -
#2366 HAHAHAH DE TÉNYLEG NEM MÁRA IGÉRTÉK???? -
#2365 mingyárt =) -
#2364 MIKOR JELENIK MÁR MEG AZ A 1.5??????? -
phaetonboy #2363 Sil78
-
phaetonboy #2362 Ha letörlöm a keresőt, akkor újratelepítésnél mit kell beállítani? -
#2361 sajna nem! -
#2360 még mindíg nem?:/ Najó befejezem.
[befejezi] -
#2359 Bizony, #2355. (Magyar verzióban Eszközök / Beállítások / Adatvédelem / Mentett űrlapadatok törlése.)
1.: Természetesen nem, mert a beállításaidat nem bántja ilyenkor, a profilod megmarad.
2.: Nem. -
#2358 már majd :) -
#2357 mikormár? -
GixEr #2356 Szerintem, csak a Windows reinstall segit...
A beallitasokban nem neznel szet egy picit? Eleg sok "automatizalt" dologtol lehet megszabaditani, ha meguntad. -
#2355 pl. az Options/Privacy-nál kitörlöd a Saved Form Data-t.
ezért nem kell újratelepíteni..(ha jól értem a problémát) -
#2354 Akkor ma!