19494
-
#2554 oks htx mindenki =) -
#2553 jah -
#2552 A HIVATALOS magyar verzió December 9.-én 16:33-kor jelent meg.
http://ftp-mozilla.netscape.com/pub/mozilla.org/firefox/releases/1.5/win32/hu/Firefox%20Setup%201.5.exe
Ez talán nem volt olyan régen.
Ha megnézed a fájlméretet, eltér a korábban használttól. -
#2551 a getfirefox.com -ra csak a napokban tették ki.
firefox.hu-n már hetek óta kint volt, de nem a hivatalos végleges. -
#2550 Nekem mindigis jó olt 1.5-ön. :D -
#2549 Már rég :) -
#2548 -
#2547 ez a problem nekem is előjött, szép lassan (de annyire nem is lassan) egyre több memót zabál le, 3-4 óra alatt már ilyen 170-180 mega körül 3-4 tab-bal is, pedig ugyanez fél óra körül csak 60 mega... találtál már rá valami megoldást? -
#2546 nekem az angol is nagyon príma:)
-
#2545 És az SG menü is helyrejött ! -
keeper2 #2544 Végre kint van a hivatalos magyar 1.5 is a mozilla honlapján! -
FTeR #2543 sajna elég ritkán csinálja, így nehezen reprodukálható és egyelőre nincs időm tesztelgetni. de majd megpróbálom. -
#2542 De idióta vagyok, tényleg. Új skinem van, meg kell szoknom. :DDD -
#2541 van hozzá egy kikapcsológomb szerintem a jobb oldalon. lehet hogy az a gond? -
#2540 Hmm, mégegy kérdés.
Valami miatt durcizik a web developer. :C Látszik a toolbaron, csak szürke és egyik funkció sem érhető el. :C
Azt hiszem az összes EXT-m újra le kéne tölteni. :C -
#2539 ha jobb akkor méret nem jelenik meg a játék? -
#2538 pff -
itt jóak -
#2536 nem hiszem, majd te megmondod
sajnos hasonló hangnemben válaszolok, mint ahogyan kérdeznek -
Garfield #2535 harmadrészt nem valószínü, hogy minden oldalt meg tudsz nézni mozillával hiba nélkül
Arra a pár, sz*rul kódolt oldalra megoldás a #2186-ban. -
#2534 neked meg mi a bajod? te valami flémkirály vagy, vagy mi? -
#2533 mert a mozilla jobb mint az ie, loooool -
#2532 lool
egyrészt igen, másrészt lehetőségeit tekintve érdemesebb a relációs jelet megfordítani, harmadrészt nem valószínü, hogy minden oldalt meg tudsz nézni mozillával hiba nélkül
stb.stb.stb. -
#2531 Adblock a ludas. Kapcsold kis -ha jól emlékszem obj tabs-et.
VAgy hasznáj adblock plust.
NEkem meg az a bajom hogy egyszerűen iszonyatosan felviszi a procikihasználtságot a lapok betöltésekor.99% lesz szinte mindig:(
Lehet hogy dowgrade lesz -
#2530 Szerintem valamelyik kiterjesztésed lehet a ludas, nekem nem csinálja. Safe Mode-ban is elveszti? -
Aspyrin #2529 Well, miattam nem szükséges, ígérem többet nem szerkesztek :D -
#2528 Nem a te általad használt logóról beszéltem, hanem a jelenlegi bannerben levőről, az az ún. régi logó. Az 1.0 óta már nem ez a hivatalos, át lett tervezve (más pl a róka feje és a földgömb is). Szerintem egyáltalán nem kell banner a topicba, és az ilyen magánakciók miatt lassan kezdem fontolgatni egy házigazdai jog kérését... -
#2527 Na, ez meg a másik. -
#2526 Nemhiszem el. :D
Nagyon HTX megint!!! -
Aspyrin #2525 Zorri, pont azért használtam azt a rókát mert nem a sablon firefox embléma. A szerkesztett bannerem szabvány(468x60) méretű, de elfogadom ha nem kell:)
(12xx-ik hozzászólásnál még javában ie-t használtam)
-
#2524 Mintha valahol az 1200-as hozzászólások közepe táján már egyszer leszavaztunk volna mindenféle bannert... (Pláne ilyen óriási méretűt, mint a jelenlegi... Meg egyáltalán miért kell azt a logót használni, ami már több mint egy éve nem a hivatalos logó?) -
#2523 Ööö... #2207, esetleg? -
Aspyrin #2522 Szerintem is ;-) Bedobom a modoknak, hogy cseréljék le. -
keeper2 #2521 Az anyázást azért raktam idézőjelbe, mert az ilyenre gondoltam, mint amit a logo mutat. Ha nem fejti ki a véleményét, miben jobb a fox, akkor miért rak ilyen arány nyilakat közéjük? Bár, az 1.0.7 van még mindig a gépemen, azon rendszeresen előfordulnak olyan hibák, amiket az ie-ben kb 3 éve javítottak, gondolok pl. összeomlásokra, hibásan megjelenő oldalak, stb. Attól függetlenül ténylegesen én is fox párti vagyok, csak kicsit meguntam azt, hogy élőben is van rengeteg olyan kollégám, illetőleg a neten is sokan vannak, akik azért becsmérelnek csak egy programot/hardvert, mert ők egy másik gyártó termékét favorizálják, de a pontos okokat nem is tudják. Azért nem lehetett annyira egyéni akció eredménye, ha a topicgazda ki is rakta a logo-t a topicba.
Azt a magyar firefox-ot láttam már én is, ellenben ott is írják, hogy az nem a hivatalos verzió. Pont ezt írtam, hogy miért van, hogy bár az már mióta elérhető, mégis még mindig nincs hivatalos magyar verzió, de egyéb nyelveken meg már mióta ott van az ftp-jükön... -
#2520 végre új verzsön, htx 8) -
#2519 banplz -
#2518 ok-ok, akkor szerintem a bekeretezett jobb :) -
na végre láccik -
#2516 -
#2515 http://kepfeltoltes.h08/382848413n_vtelen_www.kepfeltoltes.hu_.jpgu/0512