19494
-
Thanatos #2273 amugy alaki irta anno hogy lehet leszedni a netről előre összegyüjtött filtereket adblockhoz? az csak hozzáadja az eddigiekhez magát vagy felülirja? mert ha elöbbi akkor egy linket hozzá pls :) -
Thanatos #2272 thx tökéletesen müxik :( végre nem kell megint hanyatvágnom magam sg-n a sok reklámtól, emg a chatet is ki tudtam gyomlálni :P -
Thanatos #2271 hát eddig extensionsmirror-on emg a official extension-os honlapon nem taláűltam de nem adom fel :) -
Thanatos #2270 nem, aztse tudtam hogy van olyan, de akkor utánanézek :D -
#2269 AdBlock Plus-t próbáltad már helyette? -
Thanatos #2268 hm, felraktma 1.5 rc3-at
első ext természetesen adblock, de nem akarja az giazat, pl itt sg-n ha rányomok a blockable elements-eknél nincs semmi, help pls :) -
#2267 KÖSZI -
Dodo55 #2266 Le kell tölteni: http://addons.mozilla.org/extensions/ -
#2265 és azt hol kell beállitani ? -
Thanatos #2264 flashgot extension -
Thanatos #2263 thx, akkor én ugy fogom szvsz hoghy ezeket kimentem, leirtom firefoxot midnenestül, és majd újba becopyzom őket, thx mégegyszer :) -
#2262 azt hogy lehet megoldani hogy benne legyen a jobbegérgombos menüben a flashget letöltés opcio?
az IE-ben automatikusan berakja -
#2261 Csinálsz új profilt a Profilkezelővel (Start menü / Futtatás: firefox.exe -p), és a régi profilból átmásolod bele a megfelelő fájlokat. Pl bookmarks.html (könyvjelzők), signons.txt és key3.db (mentett jelszavak), formhistory.dat (mentett űrlapadatok)... -
Thanatos #2260 thx, és azt hogy odlom meg hogyha pl a egyébb salangot nem akarom emghagyni csak köynvjelzőket és a pass-okat amiket elmentett ugye? meg max még a saved form informationt? mert msotanában elég fagyos kedvébe van ff-em és nemtom miért..., msot pl kb 10.re siekrült emgnyitni emrt közvetlen inditás után auto fagyott :D mind1 reboot segitett de azért ezt igy msot nem erőltetném :P -
#2259 Ha felrakod az újat, akkor természetesen megmarad minden könyvjelződ és egyéb cuccod (minden, ami a profilodban van), ugyanúgy, mint amikor mondjuk 1.0.6-ról frissítettél 1.0.7-re. A kiterjesztések közül lehet, hogy nem mind fog működni, azt a párat majd nyilván frissítened kell.
A frissítések már egy ideje működnek, úgyhogy simán lehet update-elni majd a véglegesre, nem kell újrarakni az egészet. -
Thanatos #2258 kereszteskérdés: ha felrakom új ff-et akkor abba bele lehet buherálni az eddigi könyvjelzőimet és elmentett kódjaimat? (a többi anyira nem vész gondolom ugyse tudnék minden extet átvinni..)
másik: ha felrkaom rc3-at akkor ha majd kijön a final 1.5 akkor rc3 fel tudja magát updateolni arra vagy újra kell majd rakni az egészet? -
#2257 htx -
#2256 1.5RC3 -
#2255 Sziasztok, láttam, hogy va na ltöltésbe egy félzsák letölthető változat. Melyiket ajánljátok? Ami nem beta, nincsennek vele szívások, minden tökéletes, mármint ami tökéltes lehet :) -
#2254 session.saver OK -
#2253 Immáron a Firefox-felhasználók Windows példányát is tudja azonosítani a Microsoft Download Center...
http://www.betanews.com/article/Microsoft_Adds_Firefox_Support_to_WGA/1132245902
Forrás: Weblabor -
#2252 Sil: igaz, ez csak Release Candidate - nem béta (köszönöm a helyesbítést) - de nem végleges változat. Ennek ellenére meg vagyok elégedve vele.
Local Install... Hm, idáig nem használtam. Van egy pár extension-öm amit szívesen használnék 1.5RC3 alatt is - mivel nem mind kompatibilis vele - szóval lehet hogy igénybe veszem. -
#2251 helo.
session saver és measure it extension van 1.5rc3-hoz? -
#2250 Üdv!
Van megoldás arra, hogy miután feltettem az Adblock, és Noscript kiterjesztéseket, hogy pl: a flash-es ablakok megjelenjenek, és 1-2 ablak ne "szétcsúszva" jelenjen meg?
Beállítások közt nem találtam ilyen "optimalizáló" funkciót
Előrre is köszönöm! -
#2249 FireFox 1.5 RC3 -
#2248 Nem béta, hanem release candidate, azaz már majdnem végleges verzió. Ezek jóval stabilabbak, mint holmi béták (bár már az alfa verziók is meglepően stabilak voltak). Ha nem jött volna közbe semmi a tesztelés során, akkor az RC2 mindenféle változtatás nélkül lett volna kiadva végleges 1.5-ként.
A kiterjesztésekből meg a legtöbb már kompatibilis vele, és ami nem, azok közül is majdnem mindet működésre lehet bírni a Nigthly Tester Tools (lásd Local Install) segítségével... -
#2247 Megjelent az RC3, de csak angolul. Lokalizált verzió ebből valószínűleg nem lesz. -
#2246 Kipróbáltam, a wmlbrowser-t, működik Firefox 1.5 RC2 alatt (de 1.0.7 alatt is).
Urbijoe: Az 1.0.7 a stabíl változat, az 1.5RC2 még csak béta. Nálam fut rendesen az 1.5RC2, kicsit gyorsabb is, jobban támogatja a webes szabványokat, de egyes extension-ok még nem támogatják. Ha szeretsz kisérletezni, próbáld ki. Ha szeretnéd jobban kihasználni az extensionok nyújtotta szolgáltatásokat - maradj a régi változatnál.
-
#2245 ezeket az 1.0.7 -re rá lehet telepiteni? -
#2244 aztatat irják, hogy lesz rc3 hamarosan. -
#2243 érdemes ezt felrakni? Firefox 1.5 RC2 -
#2242 "tűzfaladnál" -
#2241 wmlbrowser extension - Firefox 1.5 RC1-ig jó.
Vagy nézz szét itt. -
#2240 Lehet, hogy nincs rendesen telepítve a Flash plugin. Telepítsd újra!
Vagy fel van telepítve valamilyen reklámblokkoló extension (AdBlock), vagy a tűzfaladnél tiltottad le a reklámokat - és ez kihatással van az összes Flash animációra. -
#2239 Nem tudtok 1.5-höz WAP Plugint ajánlani? -
#2238 Azon kívül hogy SG-főmenü betüit lefele tolja, semmi hátrányt nem találtam eddig benne. Talán kicsit gyorsabb 1.07-nél. -
#2237 érdemes már most föltenni az 1.5-öt?
úgy értem nem labilis még? -
#2236 Hát tényleg nem ide tartozik, de ha xp-ről illetve annak telepítéséről van szó, itt minden le van írva részletesen:
Link
-
#2235 hy
Tom nem ide tartozik de formázni szeretném a gépem és azt írja ki h nem tudta a formázást befejezni4 segítsetek pls!!:: -
#2234 samsung.hu -n nem mennek a flashek!
1.5rc2
m,i lehet a gond?