19494
-
#2313 Hát még ha használsz valamilyen optimalizáló kiterjesztést, pl a Tweak Network-öt vagy a FasterFox-ot, akkor még gyorsabb lehet... ;-) (A "pipelining" sokat tud dobni a sebességen, és az IE azt nem tudja.) -
#2312 (Mellesleg ha felteszed pl a Mr Tech Local Install nevű kiterjesztést, akkor a kiterjesztéseknél meg a témáknál is lesz olyan gomb, hogy Telepítés, és nem ez az egyetlen előnye...) -
Thanatos #2311 :PPPP -
Aspyrin #2310 köszi
-
Thanatos #2309 #2298
:) -
Aspyrin #2308 Hamár erre jársz segíthetnél nekem :) Ha töltök le skineket(*.jar kiterjesztéssel) azt hol tudom megetetni a böngészővel? Amikor a témákat szeretném változtatni nincs olyan opció, hogy tallózás :/ -
Thanatos #2307 jah, és mgé egy előny hogy ha valami nincs benne ff-ben alapból azt egy extel 99% hogy emg tod csinálni :) -
Aspyrin #2306 Annyit emlegették már a tűzrókát, hogy a kíváncsiságtól vezérelve felraktam. Előtte ie-t használtam több éven át. Első tapasztalatom, hogy érezhetően gyorsabban érem el a weblapokat. Egészen meglepett, hogy kitudok pakolni kedvenceket közvetlenül a címek alá:) Az sem volt rossz húzás, hogy az ie billenytű kombinációi is működnek. A flashgetre találtam alább megoldást, az sg-n pedig kiemelve látom a topik címeket:O
Remélem nem fog csalódást okozni.
-
#2305 Jaja, ez is egy új feature az 1.0.x-hez képest... -
#2304 Nem hiszem, ez még nyilván a jövő zenéje. Vagy pl ott a Minimo projekt, de az is még nagyon gyerekcipőben jár. -
#2303 Nem, de nincs értelme, mert mindjárt itt a végleges. -
#2302 váá, most látom, hogy végre lehet cserélgetni a tabok sorrendjét áthúzással :) -
#2301 Pocket PC-re lehet telepiteni? -
#2300 Nem is lehet "magyaritani"? Bár gondolom lassan itt a végleges! -
#2299 Nem lesz belőle magyar, 2 bugfixben tér csak el az RC2-től... -
#2298 Valami .jar fájlt? Megfogod az egérrel, ráhúzod a Témák ablakra (Eszközök / Témák), és persze újraindítod utána a böngészőt. -
Thanatos #2297 még irták is hogy rc3ból vlaszinű nem elsz magyr verzsön -
Thanatos #2296 nemlehet asszem -
#2295 Az 1.5 RC3 -at hogy lehet magyar nyelvűre állítani?
Vagy nem lehet? -
Thanatos #2294 jah , elég jó, emg amitltász még reklámot azt hozzáadod 8lehetőleg csillagozni) és akkor onnantól már azt is szüri -
#2293 Hali!
Letöltöttem a deviantart.com-ról egy firefox témát. Az lenne a kérdésem hogyan tudom ezt alkalmazni a böngészőre? -
#2292 az adblock-hoz melyik szüröt érdemes felrakni? mert alapbol nem szürte meg nekem az oldalakat
de felraktam az adblock filterset.G updater-t
az jo? mert igy most magátol kiszüri a reklámokat
-
#2291 2.: Valóban, de két fület lehet párhuzamosan használni, ha az egyik oldalat az oldalsávba töltöd be (persze ehhez kiterjesztés kell, pl a Twoview, vagy van még egy hasonló, csak nem jut eszembe a neve). Meg pl a Viamatic foXpose meg tudja mutatni az összes tab tartalmát egyszerre (canvas támogatás rulez, mondtam már?).
Off: Apropó Opera, ha értesz hozzá valamennyire, benéznél néha az Opera topicba? Az ugyanis eléggé pang, pedig kérdések lennének ott is, csak nincs, aki segítsen nekik... -
pbes #2290 #2287: ilyen FF plugint még nem láttam, de Opera tudja ezt
#2229: nem lehet, mivel az FFben a fülek csak fülek, nem belső ablakok (bár ehhez képest sok memóriát zabál :P) -
#2289 nekem alapbol semmilyen reklámot nem tilt le csak ha hozzáadom a listához -
Thanatos #2288 hát ezt már folytatni tuti nem fogod max majd legközelebb mert bármilyen ext telepgetés után ujra kell inditani az ff-et... -
MartinIsti #2287 Sziasztok!
Nekem egy kis letöltési gondom van. Bent a munkahelyemen ugyanis nem igazán gyors a net, most is éppen úgy állok, hogy nem tudom befejezni egy 250 megás fájl letöltését, pedig már reggel 8-kor elkezdtem. Hiába vagyok már 80%-nál, fél óra múlva indulnom kell:-( Ha még biztos lenne, hogy holnap vagy valamikor sikerül, akkor semmi gond. Szóval ebből kiindulva valami olyan FireFox-extensiont szeretnék találni, ami megengedi azt, hogy holnap ott folytassam, ahol ma abbahagytam.
Ismerem a letöltésvezérlőket, van is FlashGet a gépemen, de semmit nem hajlandó letölteni, mert "socket error"-t ír ki. A proxy beállításokon nem tudok változtatni, mert közvetlenre van állítva, ott meg semmi átállítási lehetőség. Más letöltésvezérlőt nem tudok telepíteni, mert olyan jogosultságom nincs.
Eddig a "downTHEMall" elnevezésű FF extensiont használgattam, ami nagyon jól működik, csak szüneteltetni nem lehet a letöltést.
Nincs valakinek ötlete, hogy mit tudnék tenni? -
bacuka #2286 Sziasztok
Csináltam egy nagy bénaságot, remélem tudtok segíteni a korrigálásában.
Létrehoztam egy új profilt, csak az volt a baj, hogy nem az alapértelmezett mappában, hanem a dokumentumok mappában. Azt hittem, hogy létrehoz egy almappát, de nem így történt. Aztán hogy korrigáljam a hibát, ki akartam törölni a profilt, és nem vettem komolyan a figyelmeztetést a törlés előtt. Így minden adat elveszett a dokumentumok mappából.
A kérdésem az lenne, hogyan tudnám visszahozni az adatokat. Előre is köszi a segítséget.
-
#2285 Ez az Adblock Plus nagyon jó. ( Nem hiszem hogy valaha is lecserélem a Firefoxot másra. ) -
Thanatos #2284 adblock..., erről beszéltünk sil-el idáig :) (meg egy szűrőgyüjteményről hozzá :) )
amugy adblock nekem anyira bejön hogy véletlen valahova elkerülök ahol nicsn adblock, ne adj isten nem is ff van rögtön hiányzik mert mindig a helyre akarok kattintani a reklámok láttán :D -
Thanatos #2283 aham, hát ugye ujratelepgetés miatt az nem maradtak meg most kezdtem csak el feltölteni, de amugy anno a saját lsitámmal se sok reklámot láttam :D -
#2282 még egy kérdés.
reklámképszürö van ebbe? -
#2281 Jó, de ha már van egy alap szűrőlistád korábbról (amiben benne vannak ezek a speciális magyar cuccok, és ami megmarad a frissítések során is), meg még rárakod a Filterset.G-t, akkor utána nem igazán lesz vele dolgod. Meg azért többnyire a magyar reklámozók is használják a linkjeikben az "ad", "banner" meg hasonló szavakat... -
#2280 THX -
Thanatos #2279 najó csak nekem pl kellenek olyanok hogy a sg-s chat letiltása pl..., meg magyar reklámszolgáltatókat mennyire ismeri azt se tudom -
#2278 Eszközök / Beállítások / Tartalom (ill. 1.0.x esetén Webes szolgáltatások) / Javascript / Haladó, a "Létező ablakok áthelyezése vagy átméretezése" elől vedd ki a pipát. -
#2277 azt hol lehet beállitani hogy minden lap teljes méretü legyen?
mert valamelyik vissza állitja a közepes méretre -
#2276 Ha a beállításainál hozzáadod azokat is a megmaradók listájához... (De a Filterset.G mellett nem túl gyakran fogsz új reklámokkal találkozni...) -
Thanatos #2275 okés, de ugye akkor ha késöbbiekben is adok hozzá azok is megmaradnak ? :) -
#2274 Az a Filterset.G, a legkönnyebb, ha felrakod az AdBlock Filterset.G Updater kiterjesztést is, akkor mindig fogja magát frissítgetni. Meg lehet neki adni azt is, melyik szűrők maradjanak meg mindig frissítéskor (alapból asszem azok, amik már benne voltak az AdBlock-odban), úgyhogy nemcsak felülírja.