19494
-
phaetonboy #2353 Sziasztok!
Lenne egy problémám. A Google minden beírt szót megjegyez, amit nem akarok. Mit tudok ez ellen tenni? 1. Ha letörlöm a Mozillát és újra felrakom akkor az megoldja a problémámat? 2. Ha letöröltem és újra felraktam kell valamit beállítani(kapcsolat módja...), vagy rögtön kereshetek is?
Előre is köszi! -
#2352 Azt irjak minden egyszerre jelenik meg! -
#2351 Remélhetőleg a magyar veziónál is. -
#2350 Holnap a nagy nap! -
Sziszi1 #2349 az probaltam, de az sem segitett -
#2348 kedd -
#2347 29-e elvileg.
más:Beírom ide, mert tanácstalan vagyok.A magyar oldalakra fel tudok menni viszont semmi külföldire nem csatlakozik.Msn sem megy.Mi lehet a probléma? -
#2346 Mikor jelenik meg az 1.5 Firefox??? -
#2345 akkor prosza meg ujra rakni az outlookot is, nekem is ezt ajánlották más hibánál...
bár nekem nem jött be... -
Aspyrin #2344 Vissza -
#2343 azért a beállításoknál nézd meg hogy vissza állt e hogy az outlook az alapértelmezett. -
Aspyrin #2342 Uninstall volt -
#2341 ja nekem is csak gondom volt a kék madárral:(
valamint a thunderbirdben nem is lehet közvetlenűl a fiókóknak jelszót stb állítani csak egy két általános dolgot.
Azonban a firefox a legkirályabb böngésző ami létezik!!
Amúgy leszedted a thundert vagy csak visszaállítottad alapértelmezetnek az outlookot?
Ugyanis ha fenn maradt a madár akkor az még bezavarhat -
Aspyrin #2340 Nos feltettem a thunderbirdet de nem igazán tetszett. Viszaállítottam az outlook expresst de ha rákattintok a levelek olvasására nam hajlandó megnyitni :(
-
#2339 most visszatért nekem ez a probléma de ezúttal sehogy se tudom eltüntetni. hiába tiltom le az oldalakat adblockkal, mégis behozza őket csak üresen |-:
mit lehet tenni mert baromi idegesítő. (2 kémprogi írtót is lefutattam, de nem segített) -
Thanatos #2338 müxik, ezer hála :) -
Thanatos #2337 jáj, ezer sorry érte :( -
#2336 Mondjuk a kiterjesztés honlapján? ;-) -
Thanatos #2335 kereszteskérdés: honnan lehe tolyan ad bookmark her extet szerezni ami megy az 1.5-el? -
#2334 Megoldottam.Ahol engedélyezni bírod a kukikat az mellet van egy "Kivételek" nevezetű gomb, arra rámész és oda ahova lehet beírod a fórum web címét és rámész az "Engedélyezés" nevezetű gombra.Nekem bevált. -
Sziszi1 #2333 ilyen gondom nekem is van, de csak egy forumon, hiaba engedelyezem a "kuki"-kat megsem megy az auto bejelentkezes -
#2332 kuki -
#2331 Miért van az, hogy a Firefoxom a SG fórumba soha nem akar bejelentkezni, hiába pipázom be az "automatikos bejelentkezés"-t? -
#2330 Mikor elmentettem a beállításaimat a mozbackup-al, írt egy figyelmeztetést, amikor kipipáltam hogy a kiterjesztésekről is kérek mentést.
Azért nem ajánlott menteni a kiterjesztéseket is mert, mindig frissülnek ...vagy ilyenek?
Apropó, egy imserős is FF-t használ (natúr, semmi téma, és semmi kiterjesztést...)
Mikor le akar tölteni egy file-t, megadja az elérési utat, de a baj, hogy csinal egy ugyanolyan mappát a FF (Pl: download mappát megmutatja, és e mellé csinál egy ugyanolyan mappát...)
Ki érti ezt? -
#2329 A kiterjesztések beállításai többnyire tökugyanolyan kulcsok az about:config -ban, mint az összes többi beállítás, azaz a prefs.js fájlra van szükséged. De a legtisztább, ha az egész profilodat lemented. -
#2328 Bíííírd már ki !!! :-D -
#2327 "A Mozilla Alapítvány képviselõi müncheni sajtótájékoztatójukon bejelentették: november 29-én, kedden jelenik meg a Firefox böngészõ 1.5-ös változata.
A nemzetközi, angol nyelvû változat mellett a nemzeti verziók szintén november 29-én jelennek majd meg. A sajtótájékoztatón elhangzott az is, hogy az 1,5-ös kiadást 6-9 hónaponként követni fogja egy nagyobb frissítés és minden második nagyobb frissítéskor megújul majd a böngészõ Gecko-motorja is." -
#2326 költői kérdés volt -
#2325 Miért ENG már van ? Nekem 29.-e rémlik. -
#2324 Hol a végleges 1.5HUN? -
Thanatos #2323 mozbackup rulez :) -
#2322 A FF beállításait el lehet menteni, úgy hogy a win reinstall után ugyanúgy működjenek a beállítások mint most?
(kedvencek tiszta sor, hogyan is kell elmenteni, de én a kiterjesztések beállításaira gondolok)
Nem akarom elkiabállni, de most nagyon jól be lett lőve a FF -
Thanatos #2321 kb mint a ff vs ie dolgok :) leglaábbis szerintem :) meg nekem pl nagyon bejön thunderbird tanulós spam szürője..., gyk spamet rendesen már nem is látok max junk folderben de hazsnos elvelett nekem mgé nem vágott ki amióta rendesen be van tanitodva :) -
Aspyrin #2320 Már gondolkoztam rajta, de nem tudok dönteni. Végülis az outlookot már nagyon megszoktam. Mik a thunderbird előnyei? -
Thanatos #2319 outlok-ot meg cseréld le thunderbird-re :) -
Aspyrin #2318 Köszönöm :) -
#2317 jobb klikk az eszköztáron és ott van ilyen hogy testreszabás. nekem ott van egy mail ikon a feljövő ablakban. azt megfogom, és kihúzom az eszköztárra ahová szeretném... -
Aspyrin #2316 Nos, újabb kérdés: hogyan tudom a levelezést előrehozni valamilyen ikon formájában (mint ie-ben), hogy ne kelljen az eszközök/levelek olvasása funkciót keresgélnem?(outlookot használok) -
#2315 köszi szépen. :) -
Thanatos #2314 és melyiket érdemesebb hazsnálni a kettő közül? :)