19494
-
#2636 66-os paranccsal!
Profilkezelő: Start menü --> Futtatás --> beírod, h firefox.exe -p -
#2635 Hali
A mozillám kezdéskor kiírta hogy válasszak egy profilt!
én meg a defaultot választottam és nincs benne semmi link!!
hogy lehet profilt választani? -
#2634 Kérd a házigazdát és tedd be az alcímbe a kódot. -
#2633 köszi -
#2632 Kellemes Karácsonyi Ünnepeket ! :) -
#2631 Boldog Karácsonyt!! :) -
Thanatos #2630 Viszont és hasonlokat mindenkinek :) -
#2629 *csatlakozik az előtte szólókhoz* ;-)
Sil-féle, kicsit összecsapott téli fórumdizájn (a userContent.css-be kell beírni):
@-moz-document url-prefix('http://www.sg.hu/')
{
SMALL {color: darkgrey !important; font-family:arial !important;}
TD {font-family: arial !important; font-size:13px !important;}
td.msgbody{ padding: 2px !important; background-image: url(http://img.photobucket.com/albums/v127/sil02/ho-3.jpg) !important; background-position: 0 0 !important; background-repeat: repeat !important; background-attachment: fixed !important; }
body{ background: #B2C3DE !important; }
div > table {padding-top: 10px !important; background: url('http://img.photobucket.com/albums/v127/sil02/hav.png') 0 0 repeat-x !important; border-width: 0px 1px 0px 1px !important; border-style: solid !important; border-color: silver !important}
form { margin: 0 !important }
} -
#2628 Boldog Karácsonyt! -
#2627 Békés Boldog Karácsonyt Mindenkinek! -
#2626 Tools menű/Page info menűpont/Media fűl/a listából kiválasztod az Embed (application/x-shockwave-flash) tipusú elemet, végűl Save As. -
#2625 van olyan program, ami el tudja menteni az .swf fájlokat, mint pl. IE alatt a SaveFlash nevű progi? -
#2624 melyik a legujabb mozilla? -
#2623 Jobb klikk az RSS ikonon, majd a helyi menűből válaszd ki az add URL to the InfoRSS feed list menűpontot. -
#2622 Olyat keress, h élő könyvjelző hozzáadása.
Nekem momentán ez a címsor végén van. (Ahová az oldal címét írod be.) -
#2621 Én is csináltam mappát, de még mindig nem tudom, hogy hogyan kell ezt csinálni! Rá kell kattintani az RSS ikonra? És utána azt berakni a kedvencekbe, a csinált mappába? Vagy hogyan kell ezt csinálni? Köszi a segítséget! -
#2620 jah adblock plust használok. és meg is van a whitelist..
köszi :) -
#2619 A Feedview nem RSS-olvasó a szó hagyományos értelmében, egyszerűen csak egy stíluslapot ad a nyers xml fájlhoz. Azaz ha rákattintasz egy ilyen linkre (anélkül, hogy felvennéd feed-ként), akkor normálisan olvasható lesz, nem a kódot mutatja. -
#2618 Elnézést, sajnos így jártál (nálam működik).
Töröld akkor a szerencsétlenkedő kiterjesztést.
Egyébként itt van még néhány RSS olvasó:
* Wizz RSS News Reader
* Feedview
* Newsfox
* RSSPanel
* Sage -
#2617 Az about:config-ban állítsd át az xpinstall.enabled értékét true-ra. -
#2616 Nem muszáj hozzá RSS-olvasó, fel lehet venni mondjuk élő könyvjelzőnek is. Én pl a Könyvjelző Eszköztárra csináltam egy mappát az élő könyvjelzőimnek, szerintem egyszerűbb és gyorsabb így csekkolni, van-e valami érdekesebb hír. -
#2615 Safe Mode-ban próbáld meg leszedni. A Start menü / Futtatásba írd be, hogy firefox.exe -safe-mode (úgy se indul?). -
#2614 Abban nem, de az AdBlock Plus-ban be lehet, van benne whitelisting lehetőség. -
#2613 hi
adblock-ban be lehet állítani valahol, hogy bizonyos oldalakon ne szürje a reklámokat? -
#2612 bazze telepítettem ezt a kiterjesztést... és gajjravágta a Firefoxom... szétvet az ideg.. a futó fojamatoknál megjelenik a firefox.exe de azonkivül se kép se hang... -
#2611 Köszi! -
#2610 RSS olvasó kiterjesztés kell hozzá.
Ilyen például az InfoRSS.
-
#2609 Hova tűnt mindenki? :D Segítsetek please, köszi! -
DeadManWalking #2608 Segitsetek!
Az 1.07-re telepítettem az 1.5-öt,ami átvette az 1.07 beállításait,de:
1.07-ben le volt tiltva a szoftvertelepítés és most az 1.5-re nem tudok kiterjesztéseket telepíteni,a beállításokban nincsen ilyen opció ami ezt szabályozná. :(( -
#2607 Megint egy lama kérdés hozzátok, de nem vagyok jártas még a FireFox-ba! Látom, hogy egy csomó oldalon van már ilyen RSS! Azzal mit kell csinálni? Köszi a segítséget! -
#2604 Megjelent a Noia Extreme skin legújabb verziója... gondolom nem kell bemutatni.. a
legfullosabb firefox skint... a mostani verzió már támogatja az összes nyelvet.. a menükben végre megjelennek az ikonok is!!(eddig csak az angol nyelvü verziónál müködött)
Noia Extreme 2.993 skin -
#2603 Egy újabb, egész látványos kis demó a canvas használatára. (Persze ehhez megfelelő böngésző kell, pl Firefox 1.5, Opera 9 Preview vagy Safari 2...) -
FTeR #2602 megpróbáltam valamit beállítani most, de tönkrevágta sidebart, még ext eltávolítása után sem működött. szal safemódban reseteltem, szal most újra be kellett állítanom rakat dolgot.
de már rutinom van, szal hamar végeztem :D -
#2601 All-in-One Sidebar? Azt nem véletlenül nem ajánlottam eddig... Tényleg tök jó kis kiterjesztés lenne, de eddig 3 próbálkozásból 2-szer tönkrevágta a profilomat... -
FTeR #2600 első tippre az all-in-one sidebart tiltottam le és úgy nézki az kavar be. :(
pedig milyen jó kis ext. -
FTeR #2599 hopp széfben jól müxik, basszus utálok extet debuggolni. -
#2598 Köszi, valóban számomra az uj ablak kifejezés lenne a helytálló, szinte semmi sem szeretne automatikusan uj ablakban megjelenni.
-
#2597 Nincs kikapcsolva, de ha kikapcsolom, a Ctrl+F akkor is rendeltetésszerűen műxik. (Huzamosabb ideig csak akkor volt kikapcsolva, amikor a Hit-a-hint kiterjesztéssel szórakoztam. De amikor keresni akarok valamit, ami elég gyakran fordul elő, akkor gyorsabb simán csak elkezdeni gépelni, mint Ctrl+F-et vagy /-t vagy '-t nyomni...)
Nincs valami olyan kiterjesztésed, ami befolyásolhatja a működését? (Safe Mode-ban műxik?) -
#2596 Új ablakban vagy új lapon? #2210? -
#2595 Abban adjatok nekem segítséget, hogy egy adott oldalon egy linkre kattintva uj lap jelenjen meg automatikusan.Vagy legalább a kedvencek uj lapon jelenjenek meg.
Köszönöm