19494
  • ivjoe
    66-os paranccsal!

Profilkezelő: Start menü --> Futtatás --> beírod, h firefox.exe -p
  • Viktorr
    Hali
    A mozillám kezdéskor kiírta hogy válasszak egy profilt!
    én meg a defaultot választottam és nincs benne semmi link!!
    hogy lehet profilt választani?
  • ivjoe
    Kérd a házigazdát és tedd be az alcímbe a kódot.
  • Laky
    köszi
  • Laky
    Kellemes Karácsonyi Ünnepeket ! :)
  • Aquir
    Boldog Karácsonyt!! :)
  • Thanatos
    Viszont és hasonlokat mindenkinek :)
  • Sil78
    *csatlakozik az előtte szólókhoz* ;-)

Sil-féle, kicsit összecsapott téli fórumdizájn (a userContent.css-be kell beírni):

@-moz-document url-prefix('http://www.sg.hu/')
    {
    SMALL {color: darkgrey !important; font-family:arial !important;}
    TD {font-family: arial !important; font-size:13px !important;}
    td.msgbody{ padding: 2px !important; background-image: url(http://img.photobucket.com/albums/v127/sil02/ho-3.jpg) !important; background-position: 0 0 !important; background-repeat: repeat !important; background-attachment: fixed !important; }
    body{ background: #B2C3DE !important; }
    div > table {padding-top: 10px !important; background: url('http://img.photobucket.com/albums/v127/sil02/hav.png') 0 0 repeat-x !important; border-width: 0px 1px 0px 1px !important; border-style: solid !important; border-color: silver !important}
    form { margin: 0 !important }
    }
  • Hu.man limbi
    Boldog Karácsonyt!
  • Mr Manson
    Békés Boldog Karácsonyt Mindenkinek!
  • Dj Faustus #2626
    Tools menű/Page info menűpont/Media fűl/a listából kiválasztod az Embed (application/x-shockwave-flash) tipusú elemet, végűl Save As.
  • Laky
    van olyan program, ami el tudja menteni az .swf fájlokat, mint pl. IE alatt a SaveFlash nevű progi?
  • Sheva
    melyik a legujabb mozilla?
  • Dj Faustus #2623
    Jobb klikk az RSS ikonon, majd a helyi menűből válaszd ki az add URL to the InfoRSS feed list menűpontot.
  • ivjoe
    Olyat keress, h élő könyvjelző hozzáadása.
    Nekem momentán ez a címsor végén van. (Ahová az oldal címét írod be.)
  • KeKKSZike
    Én is csináltam mappát, de még mindig nem tudom, hogy hogyan kell ezt csinálni! Rá kell kattintani az RSS ikonra? És utána azt berakni a kedvencekbe, a csinált mappába? Vagy hogyan kell ezt csinálni? Köszi a segítséget!
  • Ch_Slater
    jah adblock plust használok. és meg is van a whitelist..
    köszi :)
  • Sil78
    A Feedview nem RSS-olvasó a szó hagyományos értelmében, egyszerűen csak egy stíluslapot ad a nyers xml fájlhoz. Azaz ha rákattintasz egy ilyen linkre (anélkül, hogy felvennéd feed-ként), akkor normálisan olvasható lesz, nem a kódot mutatja.
  • Dj Faustus #2618
    Elnézést, sajnos így jártál (nálam működik).
    Töröld akkor a szerencsétlenkedő kiterjesztést.

Egyébként itt van még néhány RSS olvasó:
    * Wizz RSS News Reader
    * Feedview
    * Newsfox
    * RSSPanel
    * Sage
  • Sil78
    Az about:config-ban állítsd át az xpinstall.enabled értékét true-ra.
  • Sil78
    Nem muszáj hozzá RSS-olvasó, fel lehet venni mondjuk élő könyvjelzőnek is. Én pl a Könyvjelző Eszköztárra csináltam egy mappát az élő könyvjelzőimnek, szerintem egyszerűbb és gyorsabb így csekkolni, van-e valami érdekesebb hír.
  • Sil78
    Safe Mode-ban próbáld meg leszedni. A Start menü / Futtatásba írd be, hogy firefox.exe -safe-mode (úgy se indul?).
  • Sil78
    Abban nem, de az AdBlock Plus-ban be lehet, van benne whitelisting lehetőség.
  • Ch_Slater
    hi
    adblock-ban be lehet állítani valahol, hogy bizonyos oldalakon ne szürje a reklámokat?
  • EvilDevil
    bazze telepítettem ezt a kiterjesztést... és gajjravágta a Firefoxom... szétvet az ideg.. a futó fojamatoknál megjelenik a firefox.exe de azonkivül se kép se hang...
  • KeKKSZike
    Köszi!
  • Dj Faustus #2610
    RSS olvasó kiterjesztés kell hozzá.
    Ilyen például az InfoRSS.
  • KeKKSZike
    Hova tűnt mindenki? :D Segítsetek please, köszi!
  • DeadManWalking
    Segitsetek!
    Az 1.07-re telepítettem az 1.5-öt,ami átvette az 1.07 beállításait,de:
    1.07-ben le volt tiltva a szoftvertelepítés és most az 1.5-re nem tudok kiterjesztéseket telepíteni,a beállításokban nincsen ilyen opció ami ezt szabályozná. :((
  • KeKKSZike
    Megint egy lama kérdés hozzátok, de nem vagyok jártas még a FireFox-ba! Látom, hogy egy csomó oldalon van már ilyen RSS! Azzal mit kell csinálni? Köszi a segítséget!
  • EvilDevil
    Megjelent a Noia Extreme skin legújabb verziója... gondolom nem kell bemutatni.. a
    legfullosabb firefox skint... a mostani verzió már támogatja az összes nyelvet.. a menükben végre megjelennek az ikonok is!!(eddig csak az angol nyelvü verziónál müködött)

Noia Extreme 2.993 skin
  • Sil78
    Egy újabb, egész látványos kis demó a canvas használatára. (Persze ehhez megfelelő böngésző kell, pl Firefox 1.5, Opera 9 Preview vagy Safari 2...)
  • FTeR
    megpróbáltam valamit beállítani most, de tönkrevágta sidebart, még ext eltávolítása után sem működött. szal safemódban reseteltem, szal most újra be kellett állítanom rakat dolgot.
    de már rutinom van, szal hamar végeztem :D
  • Sil78
    All-in-One Sidebar? Azt nem véletlenül nem ajánlottam eddig... Tényleg tök jó kis kiterjesztés lenne, de eddig 3 próbálkozásból 2-szer tönkrevágta a profilomat...
  • FTeR
    első tippre az all-in-one sidebart tiltottam le és úgy nézki az kavar be. :(
    pedig milyen jó kis ext.
  • FTeR
    hopp széfben jól müxik, basszus utálok extet debuggolni.
  • cbdkroa #2598
    Köszi, valóban számomra az uj ablak kifejezés lenne a helytálló, szinte semmi sem szeretne automatikusan uj ablakban megjelenni.
  • Sil78
    Nincs kikapcsolva, de ha kikapcsolom, a Ctrl+F akkor is rendeltetésszerűen műxik. (Huzamosabb ideig csak akkor volt kikapcsolva, amikor a Hit-a-hint kiterjesztéssel szórakoztam. De amikor keresni akarok valamit, ami elég gyakran fordul elő, akkor gyorsabb simán csak elkezdeni gépelni, mint Ctrl+F-et vagy /-t vagy '-t nyomni...)
    Nincs valami olyan kiterjesztésed, ami befolyásolhatja a működését? (Safe Mode-ban műxik?)
  • Sil78
    Új ablakban vagy új lapon? #2210?
  • cbdkroa #2595
    Abban adjatok nekem segítséget, hogy egy adott oldalon egy linkre kattintva uj lap jelenjen meg automatikusan.Vagy legalább a kedvencek uj lapon jelenjenek meg.
    Köszönöm