19494
-
#3117 Én Avastot és Ad-Awaret használok... -
#3116 Firefox 1.5.2 mellé,milyen védelmet ajánlotok ?? (kell-e 1általán külön még virusirtó,antispyware,tűzfal)
válaszokat köszi -
#3115 ugyanez a problémám, csak simán belassul video betöltése közben és nagyjából mikor már játszható lenne a pufferelésből lejátszásra való átálláskor restartol a gépem. 15, 1501, 1502 is ezt csinálja, hiába frissítettem végig, ja és WMPlayer megy -
#3114 Nekem semmi bajom nem volt vele, megnéztem pár múvít, bár linux alatt és nem médaplayer-el hanem mplayerrel... -
Zséé #3113 Most kipróbáltam mást küldeni és annál működik. Csak 1 bizonyos üzenetet nem enged továbbküldeni. azért köszi a segítséget mindenkinek -
#3112 Kipróbáltam 5x próbáltam küldeni freemailről mailt, mindannyiszor gond nélkül átment... Esetleg egyéni beállítás, vmi extension? -
Zséé #3111 mostis próbálok freemailben levelet küldeni és nem reagál. amikor megnézem a javascript-konzolt a beállításokban tele van hibaüzenetekkel. pl:
Hiba: Unknown property 'xoverflow-y'. Declaration dropped.
Forrásfájl: http://freemail.hu/images/freemail.css
Sor: 610
lehet, hogy ez a 1.5.0.2 miatt van mert előtte nem csinált ilyet -
Zséé #3110 Köszi! be volt állítva és a legújabb java is van fenn. De amúgy ezt csak néha csinálja. valamikor minden jól működik. majd kiderül hogy viselkedik a jövőben -
#3109 Zséé: A Java és a Javascript két különböző dolog. A Java-hoz kell plugin, a Javascripthez nem kell semmi (csak meg kell győződni arról, hogy engedélyezve van-e a böngészőben: Tools/Option/Content/Enable Javascript legyen bepipálva, a mellette levő Advanced gombra kattintva a megjelenő ablakban legyen bejelölve az összes opció).
Javahoz plugint itt tudsz beszerezni.
Johnny23, Cat 02: Számotokra pedig a Quictime legújabb változatának beszerzését javaslom. Mind a Fireflicks, mind a Gametrailers azt használja. -
Zséé #3108 Szevasztok! Egy olyan kérdésem lenne, hogy a firefoxhoz van valami jó java, vagy javítás ami a jávás hülyeségét megoldja? Mert néha pl freemailnél amikor küldenék valamit akkor nyomok a küldés gombra és nem is reagál. De ez előfordul más oldalnál is. Felraktam egyik nap a firefoxhoz a javascript debugert is de azzal se jobb.
Előre is köszi! -
Cat 02 #3107 várni kell :D
nekem FireFlicksnél pl MINDIG lefagy pedig azt a FF csinálta :D -
#3106 Skacok !
Nekem a Gametrailers.com (de leht van más oldal is,amit még nem került az "utamba")ill. ha önnen töltenék le egy trailert, akkor fagy a firefox-om (1.5.2 és nincs sok fül megnyitva). Be is lassul az egész pl. ha megnyitom a könyvjelzőket,annak helyén egy nagy fehérség, megáll se kép se hang és akkor oldodik meg,ha Feladatkezelőből kilövöm és ujrainditom !!
Mitől lehet ez????? Vmi cash probléma?? -
#3105 wow, szuper
köszii -
#3104 Mentéshez, visszaállításhoz Mozbackup
A kiterjesztéseket én a -ról, meg -ról szedem. -
#3103 szeretném vmikor ujrarakni a rendszert és az a kérdés,hogy a meglévő kiterjesztéseim/témák -at hogyan tudom elmenteni/megnézni (pl.1log file-ba),hogy ne kelljen megint mindent ujranyálazni ??
..jah 1ébként ezeket ti is a magyar firefox.hu-rol szeditek ? -
#3102 Vagy próbáld ki ezt. Többek között azt is tudja ami neked kell, meg tulképpen mindent a tabokkal. -
#3101 köszii -
404 #3100 Ez kell neked -
#3099 Én is az 1.5.0.2-es használom és semmi gond nincs.....
Sztem érdemes frissíteni erre a régebbi verzókat! -
#3098 Szánalom alatt a windowst értettem, tehát ez minden böngészőnél működni fog. -
#3097 Énis hallottam róla hogy van valami ilyen, de nem találkoztam még vele.
Azonkívül gondolom nem egy elveszett srác, akkor ie-t vagy operat hasznal ha ffbe letiltod.
Windows alatt a hosts fájl segítségével tudod ezt megcsinálni.
Windows 95/98/Me c:\windows\hosts
Windows NT/2000/XP Pro c:\winnt\system32\drivers\etc\hosts
Windows XP Home c:\windows\system32\drivers\etc\hosts
Szóval, megnyitod a hosts-fájlt egy notepaddal mondjuk, és az első sor után:
127.0.0.1 localhost
írhatod azokat az oldalakat amiket tiltani szeretnél, csak domaineket irj, pl:
127.0.0.1 chat.hu
127.0.0.1 microsoft.hu
stb.
Ez úgy működik hogy ha egy program kérést intéz kifelé, elötte ez a szánalom megnézi hogy itt nincs e átirányítva, és ha igen akkor átirányítja a me gadott címre, a 127.0.0.1 meg ugye mindig az adott gép ipcíme, tehát egy nagy semmi fog bejönni helyette. -
richi78 #3096 Sziasztok!
Tudnátok segíteni abban,hogy van afirefoxban olyan funkció, hogy szülői felügyelet?
Szeretném korlátozni bizonyos weblapok elérését. -
#3095 Tudod őket exportálni még pedig:
Könyvjelzők -> Könyvjelzők kezelése Az ablakban: Fájl -> exportálás. (Aztán ha majd vissza szeretnéd állítani, akkor import, és válaszd ki azt a fájlt amit az elöbb csináltál.) -
reclipse #3094 ha csak simán rátelepíted, akkor megmarad minden beállítás - legjobb tudomásom szerint... -
#3093 Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, hogy Firefox kedveceimet hol találom? Hol tudom lementeni, mert ujrainstall-ra készülök! Köszi a segítséget! -
#3092 Tedd meg hogy belinkeled, szerintem ott lesz a gond hogy valamelyik link targetjét nem jól adtad meg. (csak tipp) -
reclipse #3091 én simán be tudok lépni ff-ről is... -
#3090 ...jah és még1 kérdés:
mér van az,hogy MacromFlash 8 feltelepitése után is, egyes oldalakon nem jeleniti meg "rendesen/mozogva"az animot a Firefox (pol.soccergaming.com), holott IE megjeleniti azt. (megjegyzém azt tapasztalom ,hogy globálisan nézve Firefox több oldalon jelenít meg jol ,míg IE semmi) -
Dodo55 #3089 Valami nagy gond van az 1.5.0.2 cache kezelésével. Van 1 oldalam, és vannak rajta linkek, amiknek egy main nevű frameben kell megnyílniuk. Egy ideig jók is, aztán meg a frame helyett a teljes oldalon nyílnak meg, azaz a többi frame eltűnik. Aztán ha kiürítem a cache-t, akkor egy kis ideig jó lesz. -
#3088 Sziasztok!
lehet lámaság ,de azt hogy lehet beállitni (ha 1általán belehet),hogy a kis füleken is legyen "ablak bezárás"gomb,mint Operában !
..vagy ez téma függö ? -
csingacsguk #3087 Sziasztok!
Nem tudja valaki mi lehet a probléma akkor, ha egy törött quick time player ikon jön ki a lejátszandó videó helyett a mozillában?
Kösz!
Csingacsguk -
Cat 02 #3086 http://www.firefoxflicks.com/ :D
a Whee meg az autós a best :P -
#3085 ? -
#3084 én csak azt néztem, amit legelőször belinkeltek, az nagyon cool -
Cat 02 #3083 vazze láttátok a reklámfilmeket ? :D -
swabo #3082 nagyon szépen köszönöm örök hálám -
mocsok #3081 Megvan!! Köszi!!! azért:):):):)
-
mocsok #3080 Szerbusztok!
Tudja vki, hogyan lehet a Mozilla könyvjelzőket elmenteni vhogy? Vagy hogy később tudjam importálni őket? -
#3079 Nem ez kell? -
swabo #3078 nem mutatja hogy mit keres és mindakettő fent van