19494
-
#2957 tegyél fel egy quick time player-t és jo lesz -
#2956 hogy lehet kikapcsolni a keresést?
mert mikor irok valamit alul néha elöjön a keresés opcio és nem tudom kikapcsolni mindig ujra kell inditanom a FF-ot -
#2955 Sziasztok!
Nálam a FF nem frissíti a hiányzó bövítményeket. Hiába kattintok rá, nem talál bövítményt.Így nem tudom megnézni a NSO oldalának a TV változatát. Régi Firefox-nál müködött. A mostanival nem,miért? -
#2954 én is pont négyre tettem fel és mind a négy ismerősöm ezt használja az IE helyett :) -
#2953 igaz, ebben is van vmi -
#2952 én pl. egy letöltést kb 4 gépre installállom, ez az ellenpélda:) -
#2951 a letöltés nem jelenti, hogy annyian használják is, azért optimista hozzáállásra ad okot és ennyi -
#2950 Mozilla Firefox: 150 millió letöltés másfél év alatt
-
#2949 "És ennek mi köze a Firefoxhoz?"
Jószerivel nagyon kevés. Inkább valamelyik webszerkesztéssel kapcsolaatos topicban tettem volna fel phaetonboy helyébe a kérdést... -
Garfield #2948 És ennek mi köze a Firefoxhoz? -
#2947 "havi 200.000 látogató"
Egy nagyobb, befutott, látogatott, tartalmas oldalnak (online magazinok) lehet ennyi látogatója (ajánlom figyelmedbe a Median Webaudit oldalát, ott találhatsz érdekes statisztikákat). Tényleg megfontolandó a külön nyelvű oldalak külön szerverre tétele - bár ez szolgáltatófüggő, mennyit bír a szerverük.
Mindenesetre optimalizáljátok a szerveroldali szkripteket (és a HTML/CSS kódokat is), a gyorsabb működés érdekében.
Tényleg, milyen oldalról lenne szó? -
phaetonboy #2946 Sziasztok!
A véleményetek kellene. Egy fizetős tárhelyszolgáltatónál az volt írva, hogy adatforgalom korlátlan. Nos én megkérdeztem, h. a "korlátlan" az mégis mit takar, mennyi? Azt kérdeztem, h. havi 200.000 látogatóm lenne/nemzetközi oldal/ az bele fér-e?
Ezt íták: "A korlátlannak a vezető keresztmetszete szab határt.
Ha Ön havi 200.000 külföldi látogatóra számít, akkor az még a
T-online-nak is meredek lesz. Ha le tudja szűkíteni országokra a
külföldi látogatóit, akkor azt javasoljuk, hogy inkább helyi hálózattal
dolgozzon."
Más pont az ellenkezőjét mondta, h. 1 millióan is lazán látogathatják az oldalamat. Valami segítség kellene teljes a káosz! -
#2945 Tudja valaki, hogy lehet azt megoldani, hogy a bongeszosavban (ahova beirja kezzel az ember az adott oldalt) a http cimek a megnyitasuk ideje szerint rendezodjenek ?
Ertem ezalatt, hogy pl az IE-ben ha beirok valamit vagy megnyitom a bongeszosav megnyitasaval a cimet, akkor automatikusan legfelulre kerul az a cim igy legkozelebb konnyebb elerni, viszont az FF-ban nem es igy allandoan keresgelnem kell a bejegyzesek kozott.
Vagy esetleg tud valaki esetleg valami plugint amivel megoldhato, hogy az oldalak a legutolso megnyitasuk sorrendjeben tarolodjanak es igy legyenek elerhetok a bongeszosav lenyitasa utan ?
-
#2944 Ok figyelmetlen voltam... -
#2943 Engedélyezd a javascriptet. :D -
#2942 Nálam most not found -
#2941 A SG.hu-s keresőszolgáltatások mostantól elérhetőek a oldalról (On line sajtó kategória). -
#2940 Köszönöm!:) -
#2939 A könyvjelzőidet a bookmarks.html nevű fájlban tárolja. Nézd meg a bookmarks.bak-ot is, ez általában egy régebbi mentett állapot, abból is vissza lehet állítani esetleg. És továbbra is inkább a megelőzést javaslom, azaz a Bookmark Backup nevű kiterjesztés használatát (ez automatikus biztonsági mentéseket csinál az általad kiválasztott fontosabb fájlokról, pl a könyvjelzőkről, egy általad megadott helyre). -
nbj #2938 hellosztok
tegnap a windows írt vmit h megsérült vmilyen fájl az előző üziben leírt helyen(nem volt kedvem leírni :)), akkor semmi gond nem volt, egyszer dobta csak fel az üzit, mára meg eltűnt az összes könyvjelzőm
nem tudjátok h hogyan javíthatom ezt a fájlt(ha lehet) h vissza kerüljenek a könyvjelzők? -
#2937 C:\Documents and Settings\<TE_LOGIN_NEVED>\Application Data\Mozilla\Firefox
itt vannak a profil beállítások -
#2936 Sziasztok!
Sajnos véletlen újraindítások miatt a FF-om (legfrisebb) összeomlott.
Újratelepítettem, de nem jegyezte meg a beálíltásokat, nem volt okés, a korábbi könyvjelzőket megtalálta...etc.
Uninstall, registry clean, telepítés.
Ugyanaz: beállításokat nem jegyezte meg, induláskor nem teljes képernyővel ment. A telepített skineket elfelejtette, de a korábbi adatokat, pl. könyvjelzőket megtalálta.
Kérdésem: mit kell manuálisan törölni, hogy tiszta, friss telepítést kapjak? (a c:/program files/mozilla könyvtáronm kívül)
Köszönöm. -
#2935 Készítettem Firefoxhoz SG.hu-s keresőszolgáltatásokat (Cikkek/Fórumtémák/Hozzászólások/Letöltések). Amíg a oldalon nem jelenik meg addig egyben innen lehet elérni.
"Telepítése":
1. Töltsd le.
2. Csomagold ki a C:\Documents and Settings\neved\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles\1n2a3zst.default\searchplugins (ahol a neved és a 1n2a3zst.default könyvtárnevek változhatnak) vagy a C:\Program Files\Mozilla Firefox\searchplugins könyvtárba.
3. Ha eddig nyitva volt a Firefox, zárd be, és indítsd újra.
ffxi: Esetleg a File/Work offline (Firefox esetén) nincs bepipálva? Vagy a Vezérlőpult/Interntbeállítások részénél a Kapcsolatok fűl hogy van beállítva?
Esetleg a tűzfal rendesen kiengedi a böngészőket? -
#2934 HELP! Dial-up-om van és csatlakozik rendesen a net, de nem érzékelik a programok, h van net. InternetExplorer, Mozilla stb. még próbáltam fríssítés is egyéb progiknél is, de olyan mint ha nem lenne net. Pedig rendesen csatlakozott és van net. THX a segítséget.
-
Thanatos #2933 nekemis igy emgy, ff-nél ez votl az elsaő dolgom hogy kivágjam a csodachatet meg amit csak lehet :) -
#2932 Hurrá!
Kösz -
#2931 nekem nem hozza vissza.
először úgy tiltottam le, ahogy a blockable items-ek között felhozza (azaz ott van utána egy jó hosszu szám), akkor nekem is visszajött frissítés után.
de ha csak simán ezt rakom be a blokkolásba, akkor nem hozz vissza: http://www.sg.hu/forumchat_engine.php
nekem működik.. -
#2930 Ok de csak frissítésig/újratöltésig él -
#2929 nekem úgy megy, hogy a http://www.sg.hu/forumchat_engine.php-t tiltottam le. -
#2928 Hogy a rossebbe tudnám kiírtani az új csetet az esgén, mart adblokkal nem megy? -
#2927 ha skin az téma akkor eszközök/témák/ további témák letöltése
új ablakban megnyitást a beállítások / lapokban lehet beállítani :) -
swabo #2926 honnan lehet letölteni hozzá skinekek ? és egy oldalt új ablakban magnyitni ?
thank! -
#2925 Szűrőlisták az adbockhoz itt. -
keeper2 #2924 Sorry, hogy már megint írok, mindenesetre, kipróbáltam most én is az adblock plus-t, egyenlőre tetszik, mivel a peer guardian által blokkolva általában 3 próbálkozást tesznek a szerver elérésére, várakozás közben...., és csak aztán lépnek tovább, mondván, nem elérhető az a kódrészlet, míg az adblock pillanat alatt lerendezi a problémát. Oké, persze eléggé más a két program célja, csak véletlen, hogy egy közös részt is lefednek, mindenesetre használom persze továbbra is, mindkettőt. -
keeper2 #2923 Mivel nem szoktam adblockot használni, így nem tudok biztosat mondani, de a peer guardian-om listájában van jópár doubleclick szerver. Ezek vagy spyware vagy reklám szemeteket terjesztő kódrészek, amik beépülnek (vagy inkább beépítik) más weblapokba, a lényegesebb adataikat pedig a saját szervereikről húzzák hozzá le. -
#2922 már megvan
a *doubleclick* mit tilt? -
#2921 Adblock Plusz-hoz hol tudom megnézni milyen szüröket kell beállitani?
egyszer megtalálltam valamelyik oldalon de most nincs meg -
#2920 Hmm elég érdekes, h a könyveljőim nem a mostaniak, hanem egy régebbi időpontból valók! :O A biztonsági mentésen! :o
Szóval pár bukmarkot is buktam. :C
Nincs valakinek ötlete mi történt? -
#2919 gyújtsuk fel, gyújtsuk fel!
egy rókával pl? -
#2918 minden topicba ?