19494
  • Zséé
    tegyél fel quick time-ot vagy real playert.
  • bertino
    és azt se mutatja mit keres ?
  • swabo
    nekem nem talál semmit amikor rákkattintok. de kösssz
  • bertino
    talán nem a gépre kellene telepíteni lejátszót, hanem a FFbe, én ilyenkor rákattintok, hogy hiányzó bővítmények keresése, telepítése, ilyenkor szépen mindig azt keresi meg, amire épp szükség van és a probléma megoldódik ^^
  • swabo
    azt írja hogy telepítsem de már a világ összes videólejátszóját feltettem de úgy sem játsza le #78 ott van egy activex plugin már azt is feltettem
  • Amse
    thx már megtettem ;)
  • Ch_Slater
    arra gondol, hogy telepiteni kéne a bövitményt...(amolyan költői kérdés volt, gondolom)
  • swabo
    nem, simán lejátszani
  • Cat 02 #3069
    telepíteni ?
  • swabo
    miért nem tudom a böngészőben lejátszani a videókat? Mindig azt írja ki hogy "Hiányzó bővitmény telepítése szükséges". MIt lehetne ellene tenni?

előre is THX!!!!!!!
  • Ch_Slater
    Help/Check for updates...
  • ffxi
    Köszi sikerült.
  • Tomicsek
    Firefox 1.5.02
  • Amse
    where?
  • Garfield
    FF 1.5.0.2 is áut.
  • keeper2
    Mivel FF-ban nem tudsz a freemail-be belépni, így egyértelműen nem sok értelme lenne IE-ben cookie-t törölni.
  • ffxi
    FF-ét vagy IE-ét????
  • Tomicsek
    Töröld a cookikat.
  • ffxi
    HELP! Mért IE-vel tok freemail-be lépni és FF-vel pedig nem? Vmit be kell állítani?
  • szerinted007
    ja semmi, csak beírtam pár helyre hogy gyorsabban jöjjön a válasz..
  • Cat 02 #3057
    fox-al tölt ? :D
    1ébként nekem IE vvel régen 60 al töltött és Fox al meg 120 al :D (közeb emelták a netem de az IE-t nem érdekelte :D)
  • Garfield
    Mázlid volt, hogy eddig több volt, most beállt arra a szintre, amennyivel valójában kellett volna menni. Ez van.

És ennek mi köze van a Firefoxhoz?
  • szerinted007
    nem tud valaki vmi tippet??? lelassult valamiért a net: kb.15-el tölti a dolgokat, a szokásos 40-60 helyett!!!!Már vagy 1 hete! Futtattam egy netkapcsolat tesztelőt(többször is) és azt írta ki hogy kb. 120kbit/s a sebesség ezelőtt ez miindig több száz volt, sőt, néha még a 700-at is elérte!!!! Tegnap nézegettem a szolgáltató weblapját, és a díjcsomagoknál látom hogy nekem tul.képpen 128kbit/s a maxom. De akkor miért volt ezelőtt sokkal gyorsabb, ha már évelejétől megvan a net??HEEEELP!!
  • desigo
    köx most be tudtam jelentkezni:)
  • ivjoe
    Sütiket engedélyezd.
  • desigo
    hi all
    nemrég tértem át a firefoxra

Az a gondom vele,hogy valamiért nem jelentkezik be az sg fórumára.
    Non stop megy a gépem és használtam már a fórumot firefoxból de ha újra kell indítanom a gépem utánna nem jelentkezik be.
    Beírom a nicket jelszót de nem történik semmi.
    IE-ből müx rendesen.
    Mi lehet az oka?

Thx
  • fistin
    most meg telepíteni akarom az egyik témát, az új verziót nem engedi, mer régi hozzá a firefoxxom, a régebbi meg jar kiterjesztés, és behozza a szöveget, nem a fájlt, vagy a telepítést
  • fistin
    hali, mér csinál olyat a firefox, hogy egyszer megkérdi melyik felhasználóval indítsa el, jó default, mivel csak az az egy van, aztán full elveszik mindenem!!
  • Met
    Idő közben újratelepítettem az egészet. IE Tab jó de a jelszavakat nem menti el, meg se kérdezi, hogy mense e, pedig be van állítva, hogy mentse.
    Reinstall előtt a Moz Backupal elmentettem a jelszavakat és a kedvenceket. Amikor visszaállítottam csak az utóbbit állította vissza a jelszavakat nem. Hogy tudom rávenni, hogy megint mentse őket?
  • Cat 02 #3048
    fox / mozzila ?
  • Kicsirics
    érdekes nekem nem szok müködni a mozilla egyszercsak fogja magát és kifagy
  • Met
    becart az IE tab-om, mitől lehet?
    Nem csináltam semmit vele, se a mozillával, egyszer csak nem hozta be a yahoo-t.
    Régebben írtam, hogy ékezetes betű problémám van a yahoo oldalal, az IE tab megoldotta ezt a gondot, de most amikor a válasz gombra nyomok nem hozza be az oldalt, az inbox bejön, meg a levelezés főoldala.
    Olyat nem lehet csinálni, hogy a yahoo.com és a hozzátartozó minden oldalt IE tab nyisson meg?
  • grizzly21
    thx ezaz, de már valami kiszedte azt hiszem
  • saitek
    Link
  • Sil78
    Hmm, nem lehet, hogy az nem sima popup, hanem a Windows Messenger üzenetablaka? (Bár akkor lenne valami olyan szöveg a fejlécében, hogy Messenger Service...) Próbáld meg letiltani a Windows Messengert (Vezérlőpult / Felügyeleti eszközök / Szolgáltatások, ha jól emlékszem). De jobban járnál, ha átmennél egy spyware-ekkel foglalkozó topicba, nem itt offolnál. Ennek ugyanis semmi köze a Firefoxhoz.
  • bertino
    mondtam, hogy a nod nem spyware ölő, a zone alarm, pedig csak portfal
  • Cat 02 #3041
    ad-aware-t prbóáld ki :D
    vagy forma C :D
  • Garfield
    De ezt miért ide?
  • grizzly21
    Ez a szomorú helyzet: Van zone alarmom, nodom is, a couinterspy megtalált vagy 2000 spyware-t, mégis ott van a sarokban az a 'your computer is infected' felirat, ammi nem más mint egy spyware, szerintem
    HELP PLZ

• lordjanek
    milyen windowsod van neked?:D kínai?:D