19494
-
Zséé #3077 tegyél fel quick time-ot vagy real playert. -
#3076 és azt se mutatja mit keres ? -
swabo #3075 nekem nem talál semmit amikor rákkattintok. de kösssz -
#3074 talán nem a gépre kellene telepíteni lejátszót, hanem a FFbe, én ilyenkor rákattintok, hogy hiányzó bővítmények keresése, telepítése, ilyenkor szépen mindig azt keresi meg, amire épp szükség van és a probléma megoldódik ^^ -
swabo #3073 azt írja hogy telepítsem de már a világ összes videólejátszóját feltettem de úgy sem játsza le #78 ott van egy activex plugin már azt is feltettem -
#3072 thx már megtettem ;) -
#3071 arra gondol, hogy telepiteni kéne a bövitményt...(amolyan költői kérdés volt, gondolom) -
swabo #3070 nem, simán lejátszani -
Cat 02 #3069 telepíteni ? -
swabo #3068 miért nem tudom a böngészőben lejátszani a videókat? Mindig azt írja ki hogy "Hiányzó bővitmény telepítése szükséges". MIt lehetne ellene tenni?
előre is THX!!!!!!! -
#3067 Help/Check for updates... -
#3066 Köszi sikerült.
-
#3065 Firefox 1.5.02 -
#3064 where? -
Garfield #3063 FF 1.5.0.2 is áut. -
keeper2 #3062 Mivel FF-ban nem tudsz a freemail-be belépni, így egyértelműen nem sok értelme lenne IE-ben cookie-t törölni. -
#3061 FF-ét vagy IE-ét????
-
#3060 Töröld a cookikat. -
#3059 HELP! Mért IE-vel tok freemail-be lépni és FF-vel pedig nem? Vmit be kell állítani?
-
szerinted007 #3058 ja semmi, csak beírtam pár helyre hogy gyorsabban jöjjön a válasz.. -
Cat 02 #3057 fox-al tölt ? :D
1ébként nekem IE vvel régen 60 al töltött és Fox al meg 120 al :D (közeb emelták a netem de az IE-t nem érdekelte :D) -
Garfield #3056 Mázlid volt, hogy eddig több volt, most beállt arra a szintre, amennyivel valójában kellett volna menni. Ez van.
És ennek mi köze van a Firefoxhoz? -
szerinted007 #3055 nem tud valaki vmi tippet??? lelassult valamiért a net: kb.15-el tölti a dolgokat, a szokásos 40-60 helyett!!!!Már vagy 1 hete! Futtattam egy netkapcsolat tesztelőt(többször is) és azt írta ki hogy kb. 120kbit/s a sebesség ezelőtt ez miindig több száz volt, sőt, néha még a 700-at is elérte!!!! Tegnap nézegettem a szolgáltató weblapját, és a díjcsomagoknál látom hogy nekem tul.képpen 128kbit/s a maxom. De akkor miért volt ezelőtt sokkal gyorsabb, ha már évelejétől megvan a net??HEEEELP!! -
#3054 köx most be tudtam jelentkezni:) -
#3053 Sütiket engedélyezd. -
#3052 hi all
nemrég tértem át a firefoxra
Az a gondom vele,hogy valamiért nem jelentkezik be az sg fórumára.
Non stop megy a gépem és használtam már a fórumot firefoxból de ha újra kell indítanom a gépem utánna nem jelentkezik be.
Beírom a nicket jelszót de nem történik semmi.
IE-ből müx rendesen.
Mi lehet az oka?
Thx -
#3051 most meg telepíteni akarom az egyik témát, az új verziót nem engedi, mer régi hozzá a firefoxxom, a régebbi meg jar kiterjesztés, és behozza a szöveget, nem a fájlt, vagy a telepítést -
#3050 hali, mér csinál olyat a firefox, hogy egyszer megkérdi melyik felhasználóval indítsa el, jó default, mivel csak az az egy van, aztán full elveszik mindenem!! -
#3049 Idő közben újratelepítettem az egészet. IE Tab jó de a jelszavakat nem menti el, meg se kérdezi, hogy mense e, pedig be van állítva, hogy mentse.
Reinstall előtt a Moz Backupal elmentettem a jelszavakat és a kedvenceket. Amikor visszaállítottam csak az utóbbit állította vissza a jelszavakat nem. Hogy tudom rávenni, hogy megint mentse őket? -
Cat 02 #3048 fox / mozzila ? -
#3047 érdekes nekem nem szok müködni a mozilla egyszercsak fogja magát és kifagy -
#3046 becart az IE tab-om, mitől lehet?
Nem csináltam semmit vele, se a mozillával, egyszer csak nem hozta be a yahoo-t.
Régebben írtam, hogy ékezetes betű problémám van a yahoo oldalal, az IE tab megoldotta ezt a gondot, de most amikor a válasz gombra nyomok nem hozza be az oldalt, az inbox bejön, meg a levelezés főoldala.
Olyat nem lehet csinálni, hogy a yahoo.com és a hozzátartozó minden oldalt IE tab nyisson meg? -
#3045 thx ezaz, de már valami kiszedte azt hiszem -
saitek #3044 Link -
#3043 Hmm, nem lehet, hogy az nem sima popup, hanem a Windows Messenger üzenetablaka? (Bár akkor lenne valami olyan szöveg a fejlécében, hogy Messenger Service...) Próbáld meg letiltani a Windows Messengert (Vezérlőpult / Felügyeleti eszközök / Szolgáltatások, ha jól emlékszem). De jobban járnál, ha átmennél egy spyware-ekkel foglalkozó topicba, nem itt offolnál. Ennek ugyanis semmi köze a Firefoxhoz. -
#3042 mondtam, hogy a nod nem spyware ölő, a zone alarm, pedig csak portfal -
Cat 02 #3041 ad-aware-t prbóáld ki :D
vagy forma C :D
-
Garfield #3040 De ezt miért ide? -
#3039 Ez a szomorú helyzet: Van zone alarmom, nodom is, a couinterspy megtalált vagy 2000 spyware-t, mégis ott van a sarokban az a 'your computer is infected' felirat, ammi nem más mint egy spyware, szerintem
HELP PLZ
-
lordjanek #3038 milyen windowsod van neked?:D kínai?:D