19494
-
#2916 ha róka, akkor veszettség :) -
#2915 De akkor nem a firefox-ot, hanem thunderbird-t kéne megtámadnia -
#2914 támad a madárinfluenza virus a gépeken is -
#2913 Ma elindítom a tűzrókát és default ablakelrendezésel, valamint könyvjelzők nélkül indul. :C Viszont az összes más beállítás, skin és EXT megmaradt. Szépen visszarakosgatom az iconokat a helyükre, de miután újraindítottam a firefoxot, minden visszaállt defaultra. A könyvjelzőket vissza tudtam állítani egy kiterjesztés backupjából. (Nem emlékszem a nevére de menti a fontosabb dolgokat.) + Visszaállítottam a többi backup file-t is, de semmi. :C
Ezt hogy? :o
-
#2912 :D
2.0-ról vmi új info nincs? -
#2911 óó, banyeg. erre nem jöttem rá :))
köszi -
#2910 jobbegér ( a lista fölött ) > rendezés név szerint -
#2909 helo.
van valami lehetőség a bookmark-okat rendezni?
mondjuk mappák elöl (ABC sorrend), sima linkek utána (ABC sorrend). mert nekem most a felvitel sorrendjében vannak. -
#2908 csak vicceltem, szar a netem, dolgoztam egész 7végén, de vége az offnak, bocsi mindenkitől -
#2907 közöd? -
#2906 de kedves vagy -
#2905 csak úgy mellékesen, mi a topic címe?
-
swabo #2904 ahoy_!
Szerintetek melyik a jobb a Mozilla vagy a Mozilla Firefox ????
köszi -
#2903 C:\Documents and Settings\[felhasználónév]\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles\ -
laca70 #2902 Firefox hol tárolja a Könyvjelzőket ? (Át akarom másolni egy másik gépre) -
#2901 Kiraly!
Koszi! -
keeper2 #2900 Az egyébként egy flash szemét. Flashblock nálam rögtön meg is fogja, így csak a középső flash logo a zavaró. -
#2899 Minek nézel egyáltalán reklámokat? Ott az AdBlock Plus kiterjesztés, tiltsd le és kész. -
#2898 Csa!
Az lenne a problemam, hogy ha megnyitok egy oldalat es ott felugrik egy reklam azt en keptelen vagyok becsukni a firefoxal, explorerrel sajnos megy! Pl. az rtlklub.hu-n van egy ilyen felugro reklam(nem kulon ablakban) amit lehetetlen becsukni hiaba klikkelek az X-re a jobb felso sarokban, nem csinal semmit!
Szeretnek rajonni erre, mert amugy ez a firefox nagyon jo dolog!:)
Elore is koszi! -
#2897 Az első felére meg Eszközök / Beállítások / Lapok. Finomítása lásd #2210. -
#2896 session saver -
HentmaN #2895 es a masik kerdesemre nem tudzs valami plugin-t? -
Thanatos #2894 biztos van de egyszerübb ha középső gombal kattogsz és akkor uj lapon nyilik meg -
HentmaN #2893 a könyvjelzők helyet fülekrre gondoltam -
HentmaN #2892 Hali! Nekem két kérdésem lenne a firefoxszal kapcsoltaban.
- Hogyan lehet beállítani, vagy van-e olyan plugin ami azt tudja hogy ha megnyitok egy hivatkozást akkor azt uj lapon nyissa meg és ne új ablakban.
- És hogy létezik-e olyan plugin és ha igen akkor mi a neve amivel ha a teljes böngészőt bezárom de a kis könyvjelzőket nem, és utánna ha ujra megnyitom a böngészőt akkor minden könyvjerlzőt ott nyisson meg ahol bezártam. -
hano2 #2891 Köszönöm Sil a gyors választ!Miután ítram rájöttem a(bagatel)hibára,amit Te is írtál:"Ha a nagy ablakot átteszed kisméretűre, azt széthúzgálod az ablak széléig, és utána visszarakod teljes méretre, az nem segít?"Kösz mégegyszer! -
#2890 #2705? -
hano2 #2889 Bocs. htm fájlt akartam írni. -
hano2 #2888 Sziasztok!A GameStar CD melléklete rendben indítja a Firefoxot(1.0.7)és be is tölti az index fájlt,de ha a "CD melléklet indítása"-val tovább lépnék,az új ablak csak a képernyő fél szélességével-de teljes hosszban nyílik meg("görgetni" a tartalmat lehet)és nem tudom teljesképernyőre állítani(a jobb felső méret ikon szürke)Ha közvetlenül a hml fájlt töltöm be,akkor rendben(illetve az IE is teljes képpel nyitja meg)Korábban müködött-nem értem.Ötlet? -
NiGhTM4R3 #2887 Köszi szépN. Én is erre gondoltam, de mondom egy próbát megér, jobban értetek a FireFoxhoz :) -
#2886 Szerintem nincs. Ha nincs engedélyezve a megjegyzés, akkor nem menti el a felhasználónevet, és a jelszót. Ha elfelejtetted a jelszavad, akkor inkább kérj egy jelszóemlékeztető mailt az oldalról. -
NiGhTM4R3 #2885 Sziasztok!
A Firefox-nál ha valahol belépésnél nem engedélyezM h megjegyezze a jelszavamat, akkor ugye nem lesz megtekinthető a "Beállítások, Mentett jelszavaknál" csak akkor ha engedélyezem h megjegyezze?
Esetleg nincs más mód h mégis meg tudjam nézni a felhasználói nevem + jelszavamat? -
#2884 most tettem az 1.07-re rá az 1.5.1-et és alul egy széles sáv keletkezett, kisebbítve a képernyőt, a legelején van egy kis felfelé mutató nyíl, de semmit sem csinál. Ilyet akkor csinált régebben, amikor a korábbi verzióhoz képest a mostanival nem kompatibils kiterjesztés maradt bent, de most nincs ilyen, mert töröltem. Mi lehet a gond? -
#2883 Mármint azt akartam írni hogy nem tudjátok véletlenül mi okozza? -
#2882 Nem tudom miért, de nekem úgy akad a mozilla mostanában. Eddig sztem a legjobb böngésző volt szinte, legegyszerübb, leggyorsabb, most meg egyszerüen akad ha futtatom a görgőt, meg lasan indul, lassan vált, meg minden lassabb ha megy, nem tudom miért :(. kénytelen vagyok operát használni. Ezt okozza valami, vagy csak egyszerüen megőrült? :(( -
#2881 Aha, erre megoldás lehet az előző hozászólásomban említett preferencia true-ra állítása, mert annál pont a javascripteknek adott engedélyek bővítéséről van szó. Viszont ez biztonsági kockázatot jelent.
Wysiwyg editort egyébként hozzászólásokhoz nem használok, csak a jó öreg BBCode kiterjesztést, amikor lusta vagyok. -
#2880 Általában Wisywig szerkesztővel ellátott honlapokaon jelentkezik a probléma (vbulletin fórumok) etc... tehát ahol javascript kéri le a vágólap tartalmát.
próbálj ki egy vbulletin típusú fórumot, majd a profilodban állítsd be, hogy a hozzászólást wisiwyg editorral készítsd el. Lehet nálad is jelentkezni fog a hiba. -
#2879 Mutass egy ilyen problémás honlapot.
(Mondjuk az igaz, hogy van valamilyen beépített védelem Firefoxban az ellen, hogy tetszőleges scriptek csak úgy hozzáférhessenek a vágólap tartalmához - bár én úgy tudtam, ezzel leginkább a signed.applets.codebase_principal_support preferencia kapcsolatos -, de az ilyen esetekben biztonsági kockázatot jelentene, ha minden oldalnak engedélyeznéd.) -
#2878 Sajna egyik verzió sem vezetett eredményre :( -
#2877 user_pref("capability.policy.allowclipboard.sites", "");
user_pref("capability.policy.allowclipboard.sites", "*");
user_pref("capability.policy.allowclipboard.sites", "all");
???