19494
  • AlieN911
    juj de cink ment közbe a firefox, azért nem tudtam menteni:S köszi, megvan!
  • ivjoe
    Letölt, telepít, bacupol, backupot ment, backupot kitallóz, visszaállít.
  • AlieN911
    Köszike de ezt hogy kell használni? :S kér vmit de mit?:S The backup file was not found or corrupted
  • Cat 02 #3834
    vki ?:I
  • cooldoc
    Nekem csak 3 dolog kell: signons,txt, key3.rdb és bookmark.html.
    A böngészőtörténet, sütik, beállítások stb. mehet a levesbe. A kiegészítőkről meg csinálok egy mentést MRTEch Local Install-lal (Saját konfig adatai-Mentés szöveg(HTML stb.)- oszt jónapot!
  • ivjoe

De a mozbackup nevű progi sokkal jobb, ment mindent.
  • AlieN911
    Köszi a gyors választ maradok a másolosnál
  • cooldoc
    Nekem is fent volt - de ha van egy pofonegyszerű metódus... Így hát töröltem (épp elég sok progim van fent, az Office 2007 pld. elég helyigényes:)
  • precision
    vagy mozbackup progival is meg lehet csinálni
  • cooldoc
    Az adott mappáról (folder) készíts egy biztonsági másolatot, valahova. Aztán csak visszarakod a profilzt a megfelelő helyre. Igen, ez így van.
  • AlieN911
    Hali!! Azt meg lehet csinálni, h. a kedvenceket elmenteni? mikor ujrarakom az XPt akkor csak visszamásolni keljen?? THX

szer.: Lejebb megtaláltam h. appdata stb.. onnan kimásolom a mozilla mappát, és majd az uj XPn oda vissza akkor jolesz ?
  • ivjoe
    ()Y()(Y)(Y)(Y)
  • Aquir
    [b]Imádom ezt a böngészőt![b] :D

[újra és újra ráeszmél]
  • cooldoc
    Compact Library Extension Organizer
  • cooldoc
    Van egy olyan Extension, ami elmenti a kiterjesztéseidet: FEBE a neve.
    Egy másik meg összerakja, és installálja egyiket a másik után: CLEO
    Itt:
    CLEO
  • ivjoe
    Ha a címsor alatti kedvenceket bemásolod az eredeti helyükre? :D
  • BiG G
    a baj az, hogy a könyvjelzőkön kívül még a címsor alatti kedvencek is elvesznek, azok meg nincsenek benne a bukmárk.html-ben, ezenkívül minden kiterjesztést is újra kell rakni, stb stb :CC mindegy nekiesek, köszi amúgy

cooldoc, neked is a tippet és a linket
    ui: megnéztem a linket, hát lol. Leírja 4 lépésben azt hogy ki kell másolni a profiles tartalmát. A többi meg csak a rizsa. Amúgymeg egyáltalán nem kell bezárni ahhoz a ffx-et hogy azt kimásoljam... lál
  • cooldoc
    a key3.rdb és a signons.txt a jelzsbvak - ez fontos.
    A könyvjelzőket is megtalálod a profilodban.
    a profil: %Appdata%\Mozilla Firefox\Profiles\amit használsz.
    De a Firefox legyen kikapcsolva, amikor a profilban machinálsz!
    Ajánlom a Mozillazine Knowledgebase-t, talán ha mindenki előbb utánanézne a dolgoknak, nem kéne 3-4x leírni ugyanezt.

• ivjoe
    bookmark.html-t elmented valahová, majd ff reinstall után visszarakod.
  • BiG G
    :(( akkor meg pakolgathatom majd újra az összes kedvencemet stb... bakker

azért köszi szépen, akkor legalább nem szenvedek vele tovább
  • cooldoc
    Én ugyanígy jártam. Clean install - új profil (profilmenedzserrel). Semmi más nem segített.
  • BiG G
    Jah, még annyit hozzátennék, hogy előtte volt egy nagyoncsúnya csontrafagyásom, ami után a ScanDisk majdhogynem száz-számra javította a sérült fájlokat. Namost mikor kifagyott a gép, akkor nem kizárt hogy megsérült az a fájl, ami tárolja az eszköztár beállításait - gondolom én naiv fejjel.

Melyik fájlt kéne akkor törölnöm? Mert akkor a firefox újra létrehozná azt, és minden oké lenne - megintcsak a józan paraszti gondolkodásom szerint.
  • BiG G
    sziasztok!
    van egy kis problémám a firefoxxal újabban, mégpedig az, hogy a felső menüsor (vissza, előre, refresh, leállítás, kezdőlap stb) visszaállt teljesen alapra, és hiába teszem vissza az eszköztárba a saját gombjaimat, amint kilépek a ffx-ből rögtön elfelejti :(
    próbáltam azt, hogy a 'C:\Documents and Settings\én\application data\mozilla\firefox' alatt mindenről leveszem az írásvédettséget, de ez sem segített, ráadásul az ffx újra írásvédetté tette.

Mi a teendő? Tegyem újra a tűzrókát? plz help me!
  • Cat 02 #3814
    mostanában bellasult az FF letöltés :(

rákattolok a linkre oksa letölt Letöltés vár 10 mp -t és 100 % után is 10 mp és közbenm FF "Nem válaszol" vmi 5leT ? :S
  • Garfield
    iFox Metal jobban bejött nekem.

Valahogy be lehet állítani, hogy ez a téma a Lucida Grande betűtípust használja, vagy a FF a Windows beállított betűtípusát használja? Mert a Thunderbird-nél beálított Crossover X téma viszont nagyszerűen használja mindenütt (menükben is) ezt a fontot.
  • Aquir
    ugyeugye:)
  • Krezga
    Szép téma!
  • Aquir
    legalább most már tudom honnan van =)
  • LeePí17
    köszi!
    már Aquir segített!
  • [Jakuza]
    Rss Panel
    Ezt keresed te.
    Kiterjesztesekbol kiszeded akkor megszunik.
  • LeePí17
    kösz már megtettem!
  • Aquir
    csak egy tipp.. attól hogy be van jelölve a megjegyzés, az adatvédelem/beállításokban törlésre is lehet állítva a jelszókezelő
  • LeePí17
    köszi az infókat!!
  • Aquir
    kiterjesztésekbe van? onnan ki tudnád szedni :)
  • LeePí17
    rájöttem vmi rss plugin..de az istenért nem tom kiszedni..
  • LeePí17
    tessék..nemtom milyen progi..
  • Aquir
    milyen ablak? készíts róla képet! nem a könyvjelző eszköztárról beszélsz? :)
  • Aquir
    Az "iFox" témát használom, most frissítettem fel 2.3-ra, és még szebb lett:) Csak egy öltet hogy aki nézelődik témák iránt, próbálja ki ezt, mert nekem bejön :)
  • LeePí17
    sziasztok..felraktam 1 OPrendszert és vele 1 FF-is..
    de mikor belépek az oldalra kiad a bal felső sarokban 1 kis ablakot...ha ráklikkelek mutatja pl az Sgs híreket..ki lehet vhogy kapcsolni? előre is köszi! Suna
  • Cat 02 #3798
    jó hogy FF topicba beírod ezt