19494
  • Titan
    Skacok valamit elállítottam és nem tudom visszatenni azt, hogy a lapfülek látszódajak! Help!
  • urbijoe
  • hofitom
    Vagy emilben elszoktam küldeni magamnak két emil címre:)
  • fery02
    Köszi :P
  • Sil78
    Az első részére: ReloadEvery kiterjesztés.
  • fery02
    Sziasztok! Hogyan lehet azt, hogy automatikusan frissítse a megnyitott oldalt a Firefox? Meg lehet olyat, hogy például itt, ha új hozzászólás érkezik, akkor frissíti az oldalt? Előre is köszönöm a választ! :)
  • Lyan Kyj
    rendben, köszi!
  • cooldoc
    Fus egyet "Safe módban". Vagy a meglevő mellé csinálj egy úkj foldert. A Profilkészítővel
    "C:\Program Files\Mozilla Firefox\firefox.exe" -P
    Ezt írd be célnak, ha csinálsz neki ikont azu asztalon. Így tudsz profilt törölni, újat készíteni stb. csak vigyázz, ha használod a Profil Menedzsert, MINDEN Tűzrókát zárj be (nézd a futókat a "Task Manager"-ben).
    hali!
  • cooldoc
    A bookmarkbackups folderben (itt a mappádban) pedig mindennap csinál egy mentést - talán az utolsó 5 nap- nálam így van.
  • Lyan Kyj
    rendben, nagyon köszönöm!
    Már csak azt kellene kideríteni, miért csinált úgy, mintha most pakoltam volna fel...tanusítványokat is módosította...mindegy. Még1x kösz!
  • cooldoc
    Lyan csinálj backupot mindig a könyvjelződről, meg a jelszvaidról (vagy az egész profilról). Simán jobb egér Copy, paste egy eldugoztt helyre.
    vagy Mozilla Backup 8nekem kicsit körülményes)
    a jelszó: key3.db és signons.txt
  • cooldoc
    Bookmarks.bak a neve. megváltoztatos a kiterjesztést *.html-re és már is megvagy.
  • Lyan Kyj
    Köszönöm Szépen!
  • cooldoc
    %Appdata%\Mozilla\Firefox\Profiles\aktuális mappád
    Itt tárolja a gonosz.
  • cooldoc
    Figyu, nézd meg a profil foldert, a Firefox automatikusan csinál backupot a könyvjelzőidről. De kapcsold ki a Firefoxot.
  • Lyan Kyj
    Mindenesetre rettentően ideg lettem, nem egy könyvjelzőm volt...grr
  • Lyan Kyj
    bakker, pedig meg is kérdeztem tőle...a képembe hazudott az a mocskos áruló!...
  • cooldoc
    Darth Vader. Nekem említette.
  • Lyan Kyj
    Hi! újraindítom a gépet, erre az összes könyvjelzőm eltűnt!! Vki tudja, mi állhat emögött?
  • Dante73
    Köszi a helpet.

Azért kérdeztem, mert egy haldokló rendszer alól nem a legjobb olvasgatni, keresgélni stb... Na ennyit a saját védelmemben.
    Amúgy a cucc tényleg király, és jól müxik!

Dante.
  • Ch_Slater
    nem tudja valaki véletlen, hogy a mostly crystal theme-ben hogyan kell előcsalogatni a kisebb toolbar ikonokat? mit kell beírni a userchrome-ba?
    a készítő azt írta, hogy az oldalán részletes userchrome leírás de ezt az egy dolgot nem találtam benne...
  • cooldoc
    OFF
    Miért van ez, hogy alig valaki ismeri a "search" és "google" szintagmákat? Oly sok felesleges körtől kímélnétek meg Magatokat és a segítőket is. Meg jobban is örül az ember, ha maga lel rá a megoldásra.
    ON
    Nem basztatásból írom, de tényleg szinte minden kérdére van válasz, ha nem itt akkor a Mozillazine-en. Én így tanultam ki a "Great White Bar Underneath" (nagy szürke csík alul) ellen a hadviselés fortélyait. Utánanéztem.
  • ProGabe #3895
    már vagy 100x le lett írva,több féle mód is visszaolvasni meg hidd el,nem nehéz
    de most az egyszer még:a legegyszerűbb módszer a mozbackup
  • Dante73
    Sziasztok!
    Win reinstall elött álok, viszont szeretném a firefox könyvjelzőit, jelszavakat elmenteni elötte.
    Tudtok tanácsot, vagy linket adni, ahol le van ez írva?
    Dante.
  • vaczak
    sok weboldalnak van háttérzénejé vagy egyéb hangokat kezd lejátszni ám sok helyen ezt nem lehet kikapcsolni. a firefoxban nem lehetne valahogy ki-be kapcsolni hogy ne játsza le ezeket gagyiságokat csak ha akarom? baromi idegesítő ha hallgatok egy zenét s közben még egyebek is rákezdenek váratlanul kornyikálni.
    kösz.
  • paralzsolt
    Sorry ez a jó link:
    Kerio
  • paralzsolt
    Kerio
  • Attlen
    Hello! leszedtem a Kerio Personal Firewall 4.3.246 és mostmár exporelen nem jönnek be ilyen free szex meg ilyen hirdetős ablakok de firefoxon továbbra is bejönnek nem tudnas vki segitenni meg kéne egy crack vagy serial number is kösszi..:)
  • Newfronter
    - Beta 2 Release midday on August 23rd
    forrás
  • Newfronter
    Nem gyenge rajongás van a szoftverért!
  • Aquir
    hm, tökjó panorámakép :)
  • Cat 02 #3886
    faxa már ez se jó :S megint t rakhatom ujra :)
  • Cat 02 #3885
    gecc meg akaro nézni erre azt írja hogy 5+ quikc time nak kell lenni :S tegnap raktam fel a est -.-
  • Aquir
    ((vótmá :D)) egyébként a lekjobb! :)
  • Newfronter
    Ez mekkora már!
  • ProGabe #3882
    túl sok mostanában a fagyásos problem itt ebben a tápikban,szerintem tegyél fel egy régebbi verziót és nézd meg hogy azzal is ez van-e
  • Sland
    Hello!

Megnyitom a firefoxot és még semmit sem csináltam de lefagy. 5 perc után is lefagyva áll, nem történik semmi. A legújabb verzió van fent pedig.
    Nekem alapból 3 lap nyilik meg, de régen 4 volt és akkor nem volt ilyen probléma.
    Az eszköztárban pedig 4 könyvjelző van. lehet hogy ezek okozzák a fagyást?
  • ivjoe
    EZAZ! Pont ez kellett, nagyon szépen köszönöm!
  • Sil78
    Az Autohide kiterjesztésnél, ha jól emlékszem, be lehet állítgatni, hogy melyik eszköztárakat akarod látni fullscreenben.
  • ivjoe
    Ezért abszolút nem volt kedvem megnyitni a PS-t, meg egyébkéntis egyszerűbb, meg gyorsabb, ha leírom, mivel ígyis-úgyis le kellett volna írnom.

Dehogy örülj:
    Sima fullscreen.
    F11