Mozilla Firefox
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Megtaláltam a hibát!
A Quick Time frissítése során vagy 8-szor került be ugyanaz a plugin a Firefox programba. Ezeket kiírtottam és azóta rendben megjelennek az oldalak.
Köszönöm a segítséget. Úgy látszik, hogy nem hiányzott plugin, éppenséggel sok is volt.
Üdvözlettel:
Üdvözlettel: gy?jt?
Köszönöm a javaslatod, de a megnevezett 2 plug-in-t már korábban letöltöttem. Tény, hogy amikor az Internet Explorer-t használtam, ezek a megjelenítõ programok szépen mûködtek.
Amióta a Firefox 1.0-t használom, nem mûködnek minden esetben; érdekes módon azóta az IE böngészõben is bizonytalanabb lett a mûködésük.
Ezt egy érdekes és hasznos programban tapasztaltam, amit neked is figyelmedbe ajánlok (#62) Egyiptom. Ezen a portálon a dinamikus megjelenítések miatt mindkét fentemlített plug-in-ra szükség van(a Help menüben a letöltési címek is megvannak). A 3-dimenziós alakzatok jól bejönnek, de a virtuális séták közül csak egy.
Üdvözöllek:
Az "itt" linkre megjelenõ oldalon a legfelsõ mezõben a Quick Time kettészakadt logója látható. Alatta a Macromedia programok nevei és logói megjelentek rendesen.
Megnyitottam az Internet Explorer-el és akkor rendesen megjelent a címsor(Macromedia)és a menüsor.
A flash pluginnal kapcsolatban kérdezném, hogy a Firefoxhoz tartozó változat milyen címen van és mi a neve, mert én a Macromedia Flash Player-t használom.
Itt küldök neked egy számomra igen érdekes portált, ha esetleg nem ismered és érdekel az ókori Egyiptom története: Egyiptom
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
These are my friends, see how they glisten...
Látod pl itt az animációkat?
I love this game!
Az eddig tapasztalt problémák zöme ( talán kizárólag) a flash animációkkal kapcsolatos.
Csak azért nem tudom, hogy más megjelenítések is gondot okoznak-e, mert nem minden megjelenítési hibánál kapcsolok át másik böngészõre.
De a kérdésed után a hibavadászat érdekében ezentúl megteszem.
Köszönöm az észrevételt.
Üdvözöllek:
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
Mindenek elõtt köszönöm a türelmed, amellyel az általam felvetett probléma megoldásában sgíteni próbálsz.
Az érdemi részt illetõen annyit szeretnék mondani, hogy a még meglevõ problémám ellenére kitartok a Firefox mellet, mert rendkívül biztonságos böngészõ.Amióta használom, sokkal kevesebb "szemét" jön be a gépemre.
Ami a megjelenítési gondomat illeti, az ellenpróbák (Internet Explorer vagy a Slim Browser)megjeleníti a Firefoxban hibásan megjelenõ grafikai elemeket.
Két következtetésem van:
1. A Firefox Beállításait kell próbálgatnom rendbetenni.
2. A Quick Time konfigurálásával kell foglalkoznaom, annak ellenére, hogy az említett két másik böngészõt jól kiszolgálja és pl. a virtuális utazások is jól futnak a támogatása mellett.
Ha valami módon helyreigazodik a problémám ígérem, hogy tájékoztatlak róla a "Jó pap is holtig tanul" filozófiájának megfelelõen.
Baráti üdvözlettel:
Nem látom viszont a hibát (még akkor se, ha visszakapcsolom a letiltott reklámokat az adott oldalakon), szóval ez nem Firefox hiba lesz, csak valami rossz beállítás. Screenshot-ot nem tudsz esetleg csinálni? Esetleg ha megnézed az Eszközök / Beállítások / Webes szolgáltatások-at, ott mi van bejelölve a képek betöltésénél?
A Thunderbird beállításaival-a Fórumban kapott ötletek jóvoltából-sikerült megbírkózni.
A Quick Time MIME beállításaiban elérhetõ összes fájltípus be van állítva.
Itt láthatsz egy oldalt, ami bemutatja az általam említett megjelenítési problémát. A cím a Firefox 1.0 alatti megjelenést mutatja:
http://index.hu/politika/bulvar/olasz1125k/
Baráti üdvözlettel:
A Thunderbirdben milyen karakterkódolás van beállítva nálad? Közép-európaival (ISO-8859-2) próbáltad már?
ezeket a modulokat, eleg 1x letolteni es installalni altalaban, valoszinuleg ezert is felejtetted el, hogy az elozo bbongeszodon egyaltalan installaltad.
szal probald begyujteni a plugineket.
Néhány hete használom a Firefox 1.0 böngészõt.
Azóta több esetben elõfordul, hogy a megnyitott weboldalon nem jelennek meg képek, reklámklippek vagy más - az oldalon fontos információt hordozó - grafikák. helyettük a Quick Time program kettészakadt logója látható.
Ha a fentiekben leírtak alapján van valami ötletetek, szívesen olvasom.
Még egy témát szeretnék feldobni.
A Thunderbird 0.9 levelezõ program használata során idõnként megkeveredik az elküldött üzenet karakterrendszere, de ez a probléma fõleg a Feladó, a Címzett és a Téma szövegére szorítkozik.
Nem tudom, hogy az Option menü karakterbeállításra vonatkozó lapján milyen beállítási értékek mellett garantálható, hogy ne hieroglifák jelenjenek meg az elküldött üzenet fent megjelölt szövegmezõiben.
Baráti üdvüzlettel:
Csak menjetek a Tools -> Options -> General -> Homepage részhez és a location-be írjátok be a kívánt weboldalak címét, egy "|" (ALtGR+W) elválasztva. Ilyenkor a FF indulásakor külön füleken töltõdnek be az oldalak.
(Azt is csinálhatod, hogy a füleken rámész a kívánt oldalakra, majd a fenti helyen ráböksz a "Use current pages" gombra.)
köszi de igazából az volt a cél h bal gombra, új ablakban legyen megnyitva ne kelljen középsõ egér vagy ctrl+link-re kattintani
végül sikerült megcsinálni, azért köszi
aha...hát,persze...hihető volt
Red neck burn out mid west mind, Who said date rape isn\'t kind?
valami ötlet?
Azt hogy lehet megcsinálni hogy ha 1 oldalon rákattintok 1 hivatkozásra akkor azt ne egy új ablakban nyissa meg hanem 1 új lapon a már megnyitott ablakban? Próbáltam pá rdolgot de sehogy sem jöttem rá.
Én mint kezdõ Firefox-os azt szeretném megtudakolni,hogy hol tárolja ez a böngészõ a Temporary fájlokat (ha van ilyen) és a kedvenceket (könyvjelzõk) ?
--" Az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz bort igyunk!!™ " --
U.i.: Miért csinál az olyan weboldalt, aki csak Word-ben képes összehozni egyet?
Flash plugin
Shockwave plugin