13397
  • Zoleeka007
    THX
  • Inquisitor
    A STEAM egy nagy rendszer, gyakorlatilag Peer-to-Peer file megosztó elven működik, csak itt vannak központi szerverek is (gondolom én), de a becsatlakozott userek gépét is használja a fileok átvitelére. Játékokat (is) lehet venni rajta, és rajta keresztül lehet aktiválni, valamint demokat és játékvideokat leszedni. A gáz az, hogy nagyon visszafogja a gépeket, és ennyi idő után is néha bugzik, ezért sokan utálják. De ez a jövő. Egyre több játékkiadó programja vásárólható meg Steam-en, legutobb pl. bejelentették, hogy az iD soft ÖSSZES eddigi játéka egyben 59.90USD.
    (Nem kell bedobozolni, legyártani és főként a haszon nagy részét a boltosoknak és kiadóknak adni.)
  • kill3r21
    amugy jjokérdés nemtom.....amugy jah no izgalom berakok játszok....meg nem akarom igazábol hamar leélni a játékot....csak ovatosan...:D meg egy kicsit most megakadtam...az reggel továbbjutottam csak akkor mennem kelet a dolgomra...:d tudta a bréé hogy a tüz megolvasztja a jeget...ezt a mondatot jegyezétek meg...:D:D:D:D:D
  • strebacom
    , akko meg miröl folyik ily lázasan a duma??
  • alohamate
    Abban nincs semmi izgalom. :)
    A PC-s változatnál várni kell a jó törésre, elindul-e, lehet vga drivert kell frissíteni, virtuális meghajtót frissíteni stb.
    Xboxba meg beteszi a lemezt azt annyi...nulla izgalom :)))
  • Inquisitor
    "nemmajd a progi lesi hogy hányadika van nem? :D"

Szerinted ha CSAK internetten aktiválható mennyi ideig tart ránéznie egy atomórára vagy egy szerverre?
  • Zoleeka007
    valaki mesélhetne nekem egy pöttyöt a steamról ugy hogy fel is fogjam mer ez igy sokk
  • hen-tes
    Nem értelek, akkor miért nem játszol vele?
  • alohamate
    Nekem meg valami MOD kéne a játékhoz, ami UT 3-at csinál belőle. :)))
  • kill3r21
    az a vicc hogy nekem ott az x360 verzio..tegnap egész éjjel toltam...de most mégis rávagyok kattanva a pc verzire,,,,talán mert megint csalodni akarok hogy kaki a gépem...:D:D:D:D
  • Zoleeka007
    feldobnák legalább a labdát a crackereknek
  • Inquisitor
    Még elvileg lehetne, ha van akinek két napja megvan gyári PC-s, de ennyi idő alatt kizárt egy okés törés. Mivel köze van a Steam-hez, valószinüleg legalább annyira nehéz lesz mint a HL2.
  • kill3r21
    és ehhez egy comment....
    WoW! Bioshock Patch! and 2 weeks before the game release...I cant WAIT to download this!...Oh NO! it made my computer explode!...Asshole.
    we're gonna be BOMBARDED with shit like this closer to/after the release you know that?
    I'm gonna buy this game anyway.looks worth it.
  • Zoleeka007
    ezt el találtad sztem még 1xer se használtam de most muszály
  • kuci06
    valaki linkeljen egy 100%-os mentést, mert elakadtam xD
  • kuci06
    de ha egyszer senkinek sincs még pc-n működő verziója, akkor mit töltenének fel??? :S
  • kill3r21
    BioShock_INSTALLFIX_iNTERNAL+BioShock.XP.Patch-NoGrp eh má install fix is van hehe
  • Shep
    Nem lesz egyik sem, mindenki beszél össze vissza, de csak azért, hogy az ő oldalukat és olvassa valaki, majd hétfőn lesz úgyhogy a tűzijátékot is nyugodtan megnézheti mindenki nem marad le semmiről. :)
  • Zoleeka007
    én csakazt furcsálom hogy eggyik nagyobb warez lapon nincs fent mer ha vkinek tényleg megvan még ha szar is feltolja
  • alohamate
    JOKE :)
  • kill3r21
    BioShock.SUB100.RIP-PARADiGM jönnek itt a fake cuccok...vagy nem? :D
  • Shep
    Zoleeka007 neked nem sok fogalmad van a steamről úgy látom.
  • alohamate
    Persze...Biztos az az érdeke a játékot már birtokló egyéneknek, hogy "BioShock is not available before August 21. Please unistall..." képet gyártsanak.
    Én inkább az ellenkezőjét csinálnám, mint ahogy meg is csinálta valaki. Igaz az elég gyenge próbálkozás volt.
  • Zoleeka007
    azt nem néhéz megycsinálni egy képmágusnak! Nekem mostmá valmi pc-s verzió kell s sztem mindenkinek !!!!!!
  • strebacom
    Most akkor ma lesz demó, vagy nem nem értem segitsetek már most értem haza a melóból???

Köszi!!!

ui:vagy netalán full lesz??
  • alohamate
    A linkelt kép után még jönne egy másik is a már ismert DOS-os ablakkal. :)
    De azt már látta mindenki.
  • Zoleeka007
    én má megzakkantam a várakozásba
  • kill3r21
    akkor ha töltik orák vagy percek kérdése hogy kijöjjön nagyobbb oldalakra
  • Zoleeka007
    van itt valaki akinek má lejött és tényleg rá kötött a dátumra?
  • kill3r21
    hm ez jo....de ha olyan ezis mint a hl2 akkor öse fogja tudni használni 21.éig..sztem
  • Zoleeka007
    pont ezen akarok változtatni na meg ezt én is hallottam má és a fórumon is reklámozták hogy töltik
  • alohamate
  • kill3r21
    nemmajd a progi lesi hogy hányadika van nem? :D
  • wesker24
    Jah csak akkor ha van 49 dolcsija !!
  • Inquisitor
    Sőt! Kapaszkodj, állítólag avn akinek megvan a PC verzió (honnan?) és telepítésnél simán kidobja neki, hogy 21-ig illegális a progi futatása plesae törölje le ...
    Ebből jött a következtetés, hogy reggelni kell internetten, mint a HL2-öt és Isten irgalmazzon azoknak akiknek nincs net és fel akarják tenni.
  • wesker24
    egyszerű be kell kapcsolni az idő gyorsitást Fast Forward és máris letelik az az idő !!
  • alohamate
    Jahh, csak aznap! :)
    Zoleeka lesz egy napod hogy végignyomd! :)))
  • wesker24
    Igen a Steamen már tölthető a játék csak 49 dolcsit kell fizetni érte és csak aug 21-én tudsz vele játszani !!
  • Zoleeka007
    na meg arra kéne hogy valahogy eszt a time lock cuccost ki öljem belölle
  • kill3r21
    na aki steamen megvette az augusztus 24....de sztem akkor 21.én má böven tölthetö a tört....