13397
-
na ezzel én is ugyanigy vagyok csak hogy a fellállás GPU dióda 58 fok GPU 50 fok ! -
sehol a demo..:( -
Nekem 2 venti van a CPU hütön kivül a Vga hütöje meg maxon megy !! -
3 venti van a házamba szerelve a cpuhűtőn kívül!
cpu-val nem lesz gond, de a vga alapon is meleg
-
kedden meg a teljes -
Hellsing47 #980 az egy thompson, orosz dobtárral
és azért emlékeztet a ppsh-ra mert annak is ilyen tára volt -
Dexantreal #979 gépen=képen sry -
Dexantreal #978 Ventillátor rulz. Építsetek be és nem lesz gond. -
Dexantreal #977 Izzadni, ja.
Amúgy a második gépen a fegyónak a tára vagy mi - szal az a kerek - kifejezetten emlékeztet a PPSH-re.
Vélemény? -
Én arra vagyok kiváncsi, mekkora lehet a különbség a low és a high között kinézetet tekintve. -
Látom a billentyűzet már idegen számodra... -
Dejo Akkor Minek irogatsz miert nem Consolozol ? -
http://www.gamekapocs.hu/hir/8289/Hetfon+erkezik+a+BioShock+PC-s+demoja -
Hétfőn jön a demo -
Na megint kezdődik a, hogy fog menni ... configon, mikor jön már a demo meg egyéb okosságok. Azért mekkorát röhögénk, ha nem jönne ma a demo. (én is várom amúgy) -
Azt írják jó 64bites vista alá is de mégse müxik mert nem talál valami dll file-t. Akkor megnézem az everesttel.
thx all -
az 1.3.6.1042,tehát a legújabb 32bites vista alatt is jó -
rush21 #968 Én az EVEREST Ultimate Edition nal szoktam nézni ,mert az kíírja a gépedben található összes hardvernek a hőmérsékletét. -
Everest! -
Az aszem nincs vista alá de megnézem. -
atitool -
Mivel tudod megnézni hogy hány fokos a gpu? -
rush21 #963 ha játszok az X1950XT-m néha felmegy 65-70 fokra... -
olvass vissza már vagy 50-szer leírták -
Szerintem medium, ha a procid 2 magos lenne akkor szerintem még high-on is. -
majd kipróbálod ;]
asszem nekem ez egy reggelis játék lesz. :] pirítósra füg sülni a gpu-m :] -
JackSparrow #959 Geforce 8600GTS vga,Asus P5K-E alaplap, 2Gb ram, Intel P. 3.4 Ghz! Ezen hogy fog menni? -
Hy all!
Hogyan tudom megvenni a Steam-en keresztül? Mert nem nagyon tudok angolul és hát így nem értem amit ír...
Előre is kösszönöm! -
leipsig #957 én már kezdem hűteni a szobát a klímával hogy amire kijön a demo addigra jókis 18-20 fok legyen
kabátba fogom nyomni
-
Be kell vágni a gépet a frigóba, oszt jóvan! -
Nálunk is! :D
Nálam sztem a vga lesz a gyenge pont, remélem azért a medium beállításokhoz elég lesz! Nem tudjátok, van benne very high is? Mert akkor még a high is talán menne! -
hát a ház oldalára teszel egy szoba ventilátort oszt akkor biztos hűti majd -
Ha kint lesz a demó a szobámban lesz vagy 50 fok a vga-m miatt :DDD -
Nem ízzadni fognak hanem kifagyni :) -
Asszem izzadni fognak a vga-k!
-
Tudom de attól még igaz. -
De az gamestar hír xDDDD -
Olvass vissza egyet!!!!!!!
XD -
Megbízható források csicseregték el, hogy már a mai napon megkapjuk a Fileplanet oldaláról a BioShock demó változatát. Akit esetleg inkább a teljes játék beszerzése érdekel, annak a Valve közleménye lehet fontos, mivel a Steam rendszerében már elérhető és letölthető a játék, ráadásul akciós áron, ám az aktiválásra augusztus 21-ig várni kell.
forrás: playware -
Bioshock: tölthető a Steamen és jön a demó!
[2007. augusztus 17. @ 09:32 - Chesario]
A Bioshock gyakorlatilag az egész világot lázba hozta és a Valve közbenjárásának hála ma is lesz miért emlegetni ezt a nevet!
A Steam felhasználók már el is kezdhették letölteni a Bioshock játékot, ám a játék aktiválásához még meg kell várni a bolti premier időpontját, azaz augusztus 21-én már játszható lesz a program. A PC demóról is kaptunk egy kósza információt, ha minden igaz már ma este kitálal a Fileplanet és letölthetjük a kipróbálható változatot! Egy ajánlott gépigénnyel zárnám a hírt, ezzel kell rendelkeznie annak, aki élvezhető minőségben akarja futtatni a programot:
- 3 Ghz-es, két magos CPU
- 2 Gb RAM
- SM3.0 VGA (7900 GT, vagy jobb)
- 7 Gb merevlemez terület
- Windows XP (SP2) vagy Vista