13397
-
Zoleeka007 #1025 Ezt most nem értem le lehet tölteni de csak 21én lehet használni az amcsiknál euba meg 24edikén és ez 49 dolcsiba fájja de nics steam accauntom se 49 dolcsim 
-
hátha nemfut..akkor igy jártam....bár ue3 ami volt eddig az ment szal elvileg az engine nem igényli...ha nem fut akkor marad az xbox...amugy jo a játék de letesztelném pc-n hogy mennyire optimalizálták....:D -
Steam news
Érdemes elolvasni..
[b]August 21 in the U.S. and August 24 in Europe -
Zoleeka007 #1022 azt még én se tudom pontosan de valahogy biztosan -
946-dik hozzászólás ! -
Részletes még nem igazán van. Mármint ami pont téged érdekelne, az nem szerepel benne. :) Pentiumoznak és Core 2 Duo-znak csak. -
hogyan akarod te 21-e előtt elindítani? :/ -
Szerintem is nagyon jó lett az új Gamestar honlap !! -
öhh mondasz vmit---de itt a 2800+ om 1,5GB rammal még ha minimumon is de futottak volna a gamék...remélem a bioshock nem igényli ezt....tud valaki egy részletes gépigényt? :D -
Zoleeka007 #1016 Hali Mindenki kéne egy faxa steam accaunt hack mer le kéne húzni a bioshckot az meg má megoldható hogy elinduljon 21edike előtt -
Köszi a linket.. -
Ha jól tudom, akkor SSE2 hiánya miatt nem indulnak az említett játékok. Nem a 64 bit miatt. -
ejj igen csini...:D -
Nem lesz ma demo szerintem. -
remélem a minimum nem 64 bites proci mer má faxx kivan hogy aránylag mennie kéne de a proci miatt se lost planet se dirt se shadorun nem futott..jo ottvan xboxon de akkor is leteszteltem volna pc-n -
Ja és amúgy:
http://devel.gamestar.hu/ -
"Az előtöltés bejelentése mellett a 2K Games hírrül adta, hogy a várva-várt PC-s demó augusztus 17-én, azaz holnaptól lesz majd elérhető."
Játékok.hu -
Az elöbb olvastam ezt dehogy ebből mi igaz az majd késöbb kiderül !!
''Megbízható források csicseregték el, hogy már a mai napon megkapjuk a Fileplanet oldaláról a BioShock demó változatát.''
Playware-en is írják hogy ma jön! -
és még a nagy GS esek nem warezolnak mi? :D:D:D:D:D:D:D:D:D Biztos ökis tolják egy fleselt xboxon a bioshockot :D:D:D:D -
Nadejó...pont most izzítják be az új oldalt, amikor a BioShock demó várható. :) -
anno volt valami ilyesmi :D
(nemtom melyik játék) -
amúgy mi van a GS online-nal ?
Új site jön? Gyártottak hozzá nfo fájlt is xD -
Ilyenkor amúgy a GS nem húzhatja le tőlük és rakhatja ki lokálba? -
azt szerintem hamar fel tudja tölteni valaki az FP-s letöltés után :D -
Ja de azt csak kizárolag a Fileplanet elöfizetőinek aki x összeget leperkálnak érte !! Legalábbis eddig ez igy volt ! -
Nekem aztán tök mindegy én meg a Rivatunert szoktam használni !!
De mindenki azt használja amelyiket akarja !! -
EasyLife #999 Xboxon már végignyomtam demot és elég jóra sikeredett, mondjuk kíváncsi lennék h milyen gépen mert azért fps -t pc-n az igazi játszani :P nah meg kivi vok mennyivel tud többet a graf :D -
GS a ma estét hangoztatja, persze csak a FilePlanetes akciót. -
Na azért mostanában ez már nagyon nem így van. :) Én pl. az ATIToolt használom a 7900GS húzására... -
Te meg miről beszélsz ?? Milyen egy hét ??
Olvass már vissza !! Elvileg a Demo jövö hétfőn jelenik meg a full meg Kedden azaz aug 21-én ! -
Djemba #995 még 1 hét -
Nem tudom de a ATI kártyákhoz nem a Rivatuner javasolt !!
A Rivatuner kifejezetten GF-ekre jó !!
Az Ati-nál ott van az ATITool progi az Ati-s vga kariknál azt javasolt használni ! -
Na ja ha maxon igencsak hangos ventizöreje lesz de a zaj számit a legkevesebbet ha jól hüt ! -
Hát az nagyon sok egy 7600 GT-től nálam annyi a 8800 GTS terhelve max 75 fok !
Sürgösen vegyél rá valami jó márkás Vga hütöt !! Pl : Ott a Zalman VF 700 vagy a VF 900 az már olyan jól lehüti hogy csak na !! És csak már
4-5 ezer Ft !
Nekem is volt GF 7600 GT-m Zalman VF 900-al hütöttem és a hőmérséklete max terhelve 45 fok volt alapon meg 38-40 fok volt ! -
Oké, esetleg hangosabb lesz kicsit!
Jó ez a progi ATI kártyákhoz is?
-
Dehogyis lesz rövidebb az élettartama !!
A nagyon kánikulában is maxon járattam még se volt semmi baja !!
-
Nem nagyon értek az ilyesmihez, ha gyorsabban pörgetem, akkor nem lesz rövidebb a venti élettartama? -
Dobj rá egy 8cm-es ventit, majd lejjebb nyomja! -
Nekem meg 77 fokos most a 7600GT-m kb 2 óra Cod 2 után ennyit ér ez a passziv hűtő lósazrt se! :( Majd teszek be valahogy egy hütöt hogy legalább valamit hütsön neki mert elolvad az alaplapom :( -
A Rivatunerben lévő ventiszabályozás sokat segit !!