13397
  • Zoleeka007
    Ezt most nem értem le lehet tölteni de csak 21én lehet használni az amcsiknál euba meg 24edikén és ez 49 dolcsiba fájja de nics steam accauntom se 49 dolcsim
  • kill3r21
    hátha nemfut..akkor igy jártam....bár ue3 ami volt eddig az ment szal elvileg az engine nem igényli...ha nem fut akkor marad az xbox...amugy jo a játék de letesztelném pc-n hogy mennyire optimalizálták....:D
  • Sly06
    Steam news
    Érdemes elolvasni..
    [b]August 21 in the U.S. and August 24 in Europe
  • Zoleeka007
    azt még én se tudom pontosan de valahogy biztosan
  • wesker24
    946-dik hozzászólás !
  • alohamate
    Részletes még nem igazán van. Mármint ami pont téged érdekelne, az nem szerepel benne. :) Pentiumoznak és Core 2 Duo-znak csak.
  • kuci06
    hogyan akarod te 21-e előtt elindítani? :/
  • wesker24
    Szerintem is nagyon jó lett az új Gamestar honlap !!
  • kill3r21
    öhh mondasz vmit---de itt a 2800+ om 1,5GB rammal még ha minimumon is de futottak volna a gamék...remélem a bioshock nem igényli ezt....tud valaki egy részletes gépigényt? :D
  • Zoleeka007
    Hali Mindenki kéne egy faxa steam accaunt hack mer le kéne húzni a bioshckot az meg má megoldható hogy elinduljon 21edike előtt
  • Sly06
    Köszi a linket..
  • alohamate
    Ha jól tudom, akkor SSE2 hiánya miatt nem indulnak az említett játékok. Nem a 64 bit miatt.
  • kill3r21
    ejj igen csini...:D
  • Shep
    Nem lesz ma demo szerintem.
  • kill3r21
    remélem a minimum nem 64 bites proci mer má faxx kivan hogy aránylag mennie kéne de a proci miatt se lost planet se dirt se shadorun nem futott..jo ottvan xboxon de akkor is leteszteltem volna pc-n
  • alohamate
    Ja és amúgy:

http://devel.gamestar.hu/
  • alohamate
    "Az előtöltés bejelentése mellett a 2K Games hírrül adta, hogy a várva-várt PC-s demó augusztus 17-én, azaz holnaptól lesz majd elérhető."

Játékok.hu
  • wesker24
    Az elöbb olvastam ezt dehogy ebből mi igaz az majd késöbb kiderül !!

''Megbízható források csicseregték el, hogy már a mai napon megkapjuk a Fileplanet oldaláról a BioShock demó változatát.''

Playware-en is írják hogy ma jön!
  • kill3r21
    és még a nagy GS esek nem warezolnak mi? :D:D:D:D:D:D:D:D:D Biztos ökis tolják egy fleselt xboxon a bioshockot :D:D:D:D
  • alohamate
    Nadejó...pont most izzítják be az új oldalt, amikor a BioShock demó várható. :)
  • kuci06
    anno volt valami ilyesmi :D
    (nemtom melyik játék)
  • kuci06
    amúgy mi van a GS online-nal ?
    Új site jön? Gyártottak hozzá nfo fájlt is xD
  • alohamate
    Ilyenkor amúgy a GS nem húzhatja le tőlük és rakhatja ki lokálba?
  • kuci06
    azt szerintem hamar fel tudja tölteni valaki az FP-s letöltés után :D
  • wesker24
    Ja de azt csak kizárolag a Fileplanet elöfizetőinek aki x összeget leperkálnak érte !! Legalábbis eddig ez igy volt !
  • wesker24
    Nekem aztán tök mindegy én meg a Rivatunert szoktam használni !!

De mindenki azt használja amelyiket akarja !!
  • EasyLife
    Xboxon már végignyomtam demot és elég jóra sikeredett, mondjuk kíváncsi lennék h milyen gépen mert azért fps -t pc-n az igazi játszani :P nah meg kivi vok mennyivel tud többet a graf :D
  • alohamate
    GS a ma estét hangoztatja, persze csak a FilePlanetes akciót.
  • alohamate
    Na azért mostanában ez már nagyon nem így van. :) Én pl. az ATIToolt használom a 7900GS húzására...
  • wesker24
    Te meg miről beszélsz ?? Milyen egy hét ??

Olvass már vissza !! Elvileg a Demo jövö hétfőn jelenik meg a full meg Kedden azaz aug 21-én !
  • Djemba
    még 1 hét
  • wesker24
    Nem tudom de a ATI kártyákhoz nem a Rivatuner javasolt !!

A Rivatuner kifejezetten GF-ekre jó !!

Az Ati-nál ott van az ATITool progi az Ati-s vga kariknál azt javasolt használni !
  • wesker24
    Na ja ha maxon igencsak hangos ventizöreje lesz de a zaj számit a legkevesebbet ha jól hüt !
  • wesker24
    Hát az nagyon sok egy 7600 GT-től nálam annyi a 8800 GTS terhelve max 75 fok !

Sürgösen vegyél rá valami jó márkás Vga hütöt !! Pl : Ott a Zalman VF 700 vagy a VF 900 az már olyan jól lehüti hogy csak na !! És csak már
    4-5 ezer Ft !

Nekem is volt GF 7600 GT-m Zalman VF 900-al hütöttem és a hőmérséklete max terhelve 45 fok volt alapon meg 38-40 fok volt !
  • dante3
    Oké, esetleg hangosabb lesz kicsit!
    Jó ez a progi ATI kártyákhoz is?
  • wesker24
    Dehogyis lesz rövidebb az élettartama !!

A nagyon kánikulában is maxon járattam még se volt semmi baja !!

• dante3
    Nem nagyon értek az ilyesmihez, ha gyorsabban pörgetem, akkor nem lesz rövidebb a venti élettartama?
  • dante3
    Dobj rá egy 8cm-es ventit, majd lejjebb nyomja!
  • grebber
    Nekem meg 77 fokos most a 7600GT-m kb 2 óra Cod 2 után ennyit ér ez a passziv hűtő lósazrt se! :( Majd teszek be valahogy egy hütöt hogy legalább valamit hütsön neki mert elolvad az alaplapom :(
  • wesker24
    A Rivatunerben lévő ventiszabályozás sokat segit !!