13397
-
De a game is támogatja, mert az egy dolog hogy rákötöm? Amúgy meg a Resi4et toltam kontrollerrel és nem tudtam megszokni. -
Na má megint egy "fps irányítás szar kontrollerrel" hozzászólás. Semmi gond nincs vele, simán kézreesik. Csakhát aki egér-bill kombóhoz van szokva az kb 1 óra alatt szokja meg, borzasztó. Amúgy 360-hoz simán hozzárakod usb-s egered meg billedet oszt hadd szóljon -
Konzolon fps ugyanaz mint pc-n ,mivel van rá billentyűzet és egér ezt olyan nehéz feldolgozni!!!
Csak kozollal görcsölne a kisfaszom mert buherálni hogy fussanak a gamek rajta (nem eredetiek) meg ugye amiket hallani halnak mint az atom.
-
Kevés neki a gépem. -
Ja igen.Remélem ennek nem kell majd ez az SSE2 vagy mi... Tényleg szánalmas ami folyik itt a PC-s ipar körül, tökre felesleges lenne vennem új gépet, amint megvettem, már semmit sem ér. Én nem tudok költeni 50-80 ezret fél évente csak azért, hogy ilyen-olyan játék "elfusson" (neem, természetesen nem fullon)...ebből van elegem, de nagyon. Biztos vagyok benne, hgoy futtathatóak lennének a leggépigényesebb játékok is a gyengébb gépeken, HA az lenne az érdekük, hogy az emberek minnél többen játsszák. Neem, a játékok is csak arra mennek ki mostanába, hogy költsél-költsél-költsél. -
Mondom, hogy vegyünk egy boxot, csak hát kontroller és az fps. -
Mi az, hogy nem ment a Lost planet? -
Procid miatt nemment a Lost Planet meg a Colin Dirt-nek is SSE2-es proci kell.Nekem se mentek 2500+-as AMD-vel!
Legközelebb már az lesz hogy van-e otthon mikrotok mertha nincs akkor nemindul a game überszánalom ami itt folyik csak a pénz és a pénz körül forog minden! -
Francokat nem, menni fog az, nem lesz teli ugyan csilivili effektel mert kompromisszumokat kell kötni, de menni fog -
Ez se fog menni...max teszek egy próbát...már a Lost Planet se ment, ez se fog szerintem. Mind1, már kezdek beletörődni, hogy a gépem miatt ki kell maradnom minden jóbol :S -
marco2 #895 húzzál innen öcsi!!!! -
aha menjál vissza játszani ne itt offold a topikot !! -
pff...,mennyél vissza fifázni! -
Ez az Űberszar játék most a legnépszerűbb??, jessus!
[video=http://youtube.com/watch?v=uhte2ILF1GI&mode=related&search=] -
marco2 #891 ja elég erös necces lessz -
Optimalizáció nemsok van ezekszerint :( De mondjuk már hozzászokott az ember nemtörödnek a játékosokkal! -
marco2 #889 A Steam felhasználók már el is kezdhették letölteni a Bioshock játékot, ám a játék aktiválásához még meg kell várni a bolti premier időpontját, azaz augusztus 21-én már játszható lesz a program. A PC demóról is kaptunk egy kósza információt, ha minden igaz már ma este kitálal a Fileplanet és letölthetjük a kipróbálható változatot! Egy ajánlott gépigénnyel zárnám a hírt, ezzel kell rendelkeznie annak, aki élvezhető minőségben akarja futtatni a programot:
- 3 Ghz-es, két magos CPU
- 2 Gb RAM
- SM3.0 VGA (7900 GT, vagy jobb)
- 7 Gb merevlemez terület
- Windows XP (SP2) vagy Vista
-
ja, ja beindult a hype powwa :/ -
Én a hétvégét átalszom, h hétfőn ne kelljen
-
Na akkor majd hétfőn jövök :D:D:D -
ha eddig nem volt elég hype a játék körül, ezek az értékelések dobnak rajta még egy kicsit. -
-
GrimReaper78 #883 [URL=http://www.worthplaying.com/article.php?sid=45225&mode=thread&order=0]Bioshock DEMO "probably" on Monday...[/URL] -
Utoljára ilyet talán a HL2-nél láttam! 
-
Nagyon jó a videó csak már jönne ki valami hogy mi is játszahassunk vele !! -
Kíváncsi leszek, milyen lesz a játék, csak az utóbbi napokban keltette fel a érdeklődésemet, mert eddig nem is nagyon hallottam róla :) -
IGN video review -
Newfronter #878 Értékelések: (frissítve)
oxm uk: 10/10
pc gamer uk: 95/100
pc zone: 96/100
eurogamer: 10/10
gamer.tv: 5/5
game informer: 10/10
ap magazine: 5/5
computers & video games: 9.5/10
gamepro: 10/10
1up: 10/10
xbox world: 94/100
gamespy: 5/5
console and gameworld: 99/100
ign: 9.7/10
gamesradar: 10/10 -
Ez Kérlekszepen a Bioshock Demo de a Pre . Szal fizesen a gyik erte :D -
Megnezem :D -
valami van a fileplaneten de nem értek hozzá :D -
Nah mentem!Jó éjt,Bye! -
rush21 #873 Hát jöjjön csak ,várjuk... 
-
lol 
remélem kijön ma a demo:S -
rush21 #871 LOL :P -
-
Zoleeka007 #869 na én mentem aludni jó éjt s sok remény kívánok -
Spaceghost #868 Najó megyek én is aludni. Talán mire felkelek lesz valami. Ha más nem munka után délután :) -
Zoleeka007 #867 má lassan be kómázok -
Regel 9 ig leszek is Megjon a Szoszi a nyaralasbol :( es csak akkor tud nekem Hajat vagni :D