13397
-
nem biztos hogy mindenki tudja -
GrimReaper78 #944 Kösz az infókat, amikről már ezer éve tudunk. -
Minimális rendszerigények
* Windows XP (Service Pack 2-vel) vagy Vista
* 2,4Ghz-es processzor
* 1Gb RAM
* GeForce 6600 vagy Radeon X1300
* A Radeon X1550 nem támogatott
* DirectX 9.0c-kompatibilis hangkártya
Ajánlott gép
* Bármilyen kétmagos processzor
* 2Gb RAM
* GeForce 7900 GT
* DirectX 10 esetén: GeForce 8600
* Sound Blaster¿ X-Fi™ hangkártya -
HÉTFŐN ÉRKEZIK A BIOSHOCK DEMÓJA -
Mit kell csinalni ott ahol azok a doglott madarak vannak a ketrecben? Fel oraja jarom a szobat es nem vagom. Ha kimegyek meg megol Fran...
Kerestem neten is de meg semmi leiras. -
Big Daddy figurás gyüjtöis szerintem ezt vezsem meg:D
söt lehet hogy a szülinapoma kérem egy hét mulva lesz haha
ki is rakom a saját Big Daddy mat:D
JELENJÉL MÁ MEG BIOSHOCK!!!!
AZ FPS 2.0 -
Demó jövőhéten lesz, nemtom mit kell hisztériázni :P -
Jah még nincs demo !! 
De ki tudja mit hoz majd a ma este ??
-
Na, hazaértem boltból.Nincs demo? A francba :D -
miket nem hordasz össze -.- -
gregtom6 #935 Hy! Videón megnéztem a Bioshock demót.
Véleményem: A legelső pálya nagyon kedvcsináló,jól eltalált hangulata van,főleg az 50-es évekbeli ''somewhere beyond the sea'' dallal,ami nagyon odaillik.A város története elég hamar világossá válik a liftben,a videó mindent elmagyaráz,talán túl sokat is.Azután,amikor mondja,h Welcome to..és a Rapture szónál látjuk meg a várost magát,na ezt pont így képzeltem el,és amikor megyünk az épülethez,az előtte levő ''minden jó dolog a földön ebbe a városba került''is elég jó.Viszont kb idáig nem monoton,és a rádióból beszélő ember már nagyon fura,olyan,mintha egy vezető designer mondaná,h miket építettünk bele a játékba,elrontja a hangulatot,mint egy idegenvezető.A fickót,akit leterít Big Daddy meg biztos régóta ott él,tudhatná,h egy revolverrel nem tudja nagypapit kifektetni.De ugye az örökítőanyagért mindent:)
Na meg amikor a roncsod nekiesik az üvegnek,és alig folyik be a víz,hát azt hittem,h víz alatt kell úsznod egy ideig,erre épphogy egy kis tócsa lett.Az ötlet jó.Meg amikor beadja magának az örökítőanyagot,eleve az ember nem adna be magának semmit,amíg nem tudja,mi az,mert csak utána mondja neki a rádiós,h mi.És hogy annyira szenved,h lezúg az emeletről:)mintha attól jobb lenne neki,elvégre a génjeit rendezte át az a vmi.És sajnos kötelező megmérgeznünk magunkat.
Amúgy a grafika nagyon jó,főleg a víznek,de nemtom,h ebben mi dx10-es,mert ilyesmit már láttam 9-en is.És elég Doom3-as a játék,nem grafikailag,hanem történetileg,És tiszta rom az egész,ha itt mindig harc volt,csoda,h nincsenek legalább városrészek víz alatt.Meg vhogy ez a sok romos épület elrondítja,meg a sötétség,mint a doomot,igaz az horrorjáték volt,de ott is a sötét inkább irritáló volt.Ennek ellenére egy jó mediumon sztem el fog futni a játék,és ki is fogom próbálni. -
Ja a tripper is kezelhetö de azért jobb elkerülni. -
a fenébe augusztus 21-e akart lenni -
Nem kell ahhoz egy hét augusztus 2-én van a hivatalos dátum akkor már biztos hogy lehet vele játszani !! -
Kindred Blades #931 Nem szoktam látatlanban játékot venni (bizony csúnya-csúnya gonosz bácsi vagyok, elveszem szegény stúdiók pénzét a torrentezéssel, és csak azt veszem meg, ami tényleg meg is érdemli), de most beadtam a derekam.
Asszonyt már felkészítettem, hogy egy hét múlva csak lepényhalat és pizzát készítsen, mert az befér az ajtó alatt. -
hidd el 6év pc után most fél év box utáén cask ugy nyomom a headshotot..minde3nki ettöl fél..énis ettöl féltem de hiddel megszokhato és perfektül kezelghetö :) -
Valljuk be, ritkán adnak mindenhol (!) 90% fölötti végértékelést. Ezért igéretes, de nagyon.Remélem nem az uborkaszezon miatt ilyen nagy a felhajtás :D -
ez nagyon jó !! 
-
Bioshock rivjú xD -
Egyébként ha 360-on tényleg olyan jól használható az egér+bill kombó, akkor nyugodtan tehetnének már olyan opciót a játékokba, amellyel ki lehet kapcsolni az autoaim-et. Engem már a boxos Halo 2-ben is nagyon idegesített, túlságosan megkönnyítette a játékot. Az egyetlen dolog, amit igazán meg kell tanulni konzolos FPS esetében, az az x és y tengely koordinálása, emléxem még a Dreamcastos Quake 3-ra, mennyit szoptam vele anno, mikor a standard gombkiosztással akartam tolni. -
Menj kicsit messzebb, akkor biztos lesz :D -
Vegyesbe, 4 utcával arrébb :D -
Ja ez igaz attól függ hova mész melyik boltba !! -
Attól függ hová mész boltba? -
Mire hazajövök boltból, remélem lesz demo :D:D:D (viccel) -
Ugy legyen !! Amen to that !
-
Akkor marad a torrent. -
MAjd az lesz mint a Fallout 3 trailernél. Behal a honlap, meg ahonnan le lehet tölteni:) -
GPx8 #917 Legalább is, Ők!
-
Amennyire be lesznek halva a szerverek, abból valszeg holnap lesz. :) -
Nekem nyugodt éjszakám lesz, az biztos, mert én egy játékért sem izgulnék éjszaka,hogy "mikogyünmá":D Különben is, bealudnék itt a gép előtt.Azt az ágyon meg kényelmesebb :) -
Nemhát.. De a gamestar szerint ma demózunk.. -
Milyen jó, hogy elmentem aludni éjjel, amint látom nem jött demo! -
Zóanagyvarázsló #912 Engem személy szerint a demóról készült videóban is zavart a darabos, konzolos mozgás. Játszottam éveket C64-en, konzolon, de az egér ezek után 5 perc alatt felüdülést hozott. A probléma pedig a konzolos FPS-eknél az szokott lenni, hogy az iráényítás miatt lebutítják a célzást, az ellenfeleket. Nem tudom jelenleg ezen a téren mi a helyzet, szerencsére komoly probléma a Bioshock videókból nem jött át. Ebből a szempontból inkább PC-re való még mindig egy FPS, az más kérdés, ha a gépigény miatt elveszíti ezt az előnyét. -
Ja, 360-ra igen, de sima Xboxra? Bár ha van hozzá.
Amúgy én is játszottam, FPS-sel (Brothers In Arms) Xbox-on, de mit mondjak, az irányítás valóban nevetséges. Az autós meg verekedős játékok meg a Fifa az okés, de ez.
Jah, meg fifában a legjobb, hogy marha sokszor lefele vagy egyenesen akarok menni, errefel elmegy srégan. MEgcsinálja a kontroller ugyanezt fordítva is. Mekkora érzékenység kell annak a nyamvadt gombnak? Eh..
A játékhoz is hozzászólva: Van gépigénye rendesen. Remélem meg is fogja érni nektek a játék. -
Én is végigvittem 2x.
De öcsém tényleg lehet a boxot gond nélkül egérrel+billel irányítani, minden gamet? Ha igaz akkor szarok én az egész PC-be bele, fogom mindig tolni bele a lóvét? Megyek veszek egy dobozt. -
És szerintem a Fable se rossz gamepaddal, mondjuk arra nem is gáz a pc-s bill+egér irányítás sem! -
Én is gamepaddal nyomtam. És tökre jó volt vele! -
PC-n a resi 4 isten volt gamepaddal nem is probáltam ki az egér modot hozzá.Pedig azthittem nagy nehézlesz de az elején rögtön megszoktam ami kb 5 perc volt és végigtoltam minden nehézség nélkül! -
na, én is töltöm már a Steamről...
49.95+9.99 dolcsi.