13397
-
Zoleeka007 #1267 hali na ki tálalt a file planet? -
nah ezért meglincselnek...:d -
KADARKA #1265 A problema meg oldva!és sikerült végig vinnem csak annyit tudok hozzáfűzni hogy nagyon bruta game volt! -
4Gb? Azt dobozon hogy oldották meg? :D Pc-n memóriába telelpül a játék virtuális meghajtóra? WTF? :D -
Inquisitor #1263 Ráadásul ha jól tudom a programok nagy része eleve sem tud 2GB-nál nagyobb memóriarészt használni, tök mindegy 64 bites az OS vagy sem ... Bár lehet megírták külön 64 bitre, de nagyon meglepődnék. -
Igen erösen tulzásnak tünik. -
Inquisitor #1261 A 4Gb meg azért vicces, mert kapásból csak 64 bites rendszeren működik. -
Inquisitor #1260 Na jah, de pont az írja, hogy "ellentétben a Lost Planettel" nem lesz benne az optionsban átkapcsolási lehetőség DX9-re. -
Hellsing47 #1259 "We also couldn't find an option to switch between DX10 and DX9 modes, the game just seems to default to what's in your system, unlike Lost Planet."
olvass is ;) -
Ebböl csak a 4GB rammot nem értem. -
Inquisitor #1257 Na jó, de ezt full beállításokkal és 1920-as felbontásra értette DX10 alatt. -
köszi dante !
-
De lehet, a Lost Planet-nél és viálasztható, hogy directx 9-et vagy 10-en indítok. -
"Core 2 Quad processor with a GeForce 8800 GTX, and 4 GB of RAM"
Pfff, f@sza! Még jó ,hogy nem azt írjták hozzá: belépőszint!
-
Inquisitor #1253 Jól értema végét, ha Vistára és DX10 karira telepítem a játékot, akkor CSAK DX10-es verzió települ? Magyarán DX10 vason ne is lehet DX9-be tenni? -
Inquisitor #1252 PC.IGN is sporting the first online review of the PC version of BioShock. Overall score was pretty darn high. Does the PC version play better?
If you're debating which version to get, the PC version handles better. In part it's because of the greater precision with the mouse and keyboard, but also with how the plasmids and weapons are selected. With the default settings RMB switches between the two, LMB fires, and you use the mouse wheel instead of a radial menu to select a specific plasmid or weapon. This keeps you rooted in the action to a greater degree than in the Xbox 360 version, since you don't have to keep pausing the game. By hitting Shift you can bring up a plasmid and weapon selection screen if you so desire, but the mouse wheel scrolled through fast enough to stay useful. Note that you can't set LMB to fire a weapon and RMB to fire a plasmid; there's only one fire function. We also noticed the option to bind the functions "switch and fire weapon" and "switch and fire plasmid," but when we tested it out these only switched from weapon to plasmid and back again, much like the RMB default function. All weapons and plasmids are also bound to the number and function keys, making it even easier to ensure you always have the ideal attack at the ready.
How do the graphics compare?
The PC version definitely outclasses the Xbox 360, mostly because of the ability to crank the resolution to 1920 x 1200. If you've got a Vista rig with a DX10 card, you can expect some heightened particle effects, crisper real-time shadows, and more dynamic water, but the game looks gorgeous regardless. On our gaming PC running a Core 2 Quad processor with a GeForce 8800 GTX, and 4 GB of RAM, it ran very well, with only a few occasions of seemingly random framerate hitches. We also couldn't find an option to switch between DX10 and DX9 modes, the game just seems to default to what's in your system, unlike Lost Planet. -
Majd a mazoisták nyomatják ezerel. -
figy ha annyira lehetetlen lenne gyöznie egy konzolosnak a pc-s ellen ...akkor nem csinálnának keresztplatformos multijátékokat...:D
szal sztem nem lehetetlen...:D -
Atyisten az utolsó 300 hozzászolást úgy ahogy van törölni kéne mert köze nincs a játékhoz. Kéne nyitni külön egy bioshock flame topikot azt ott kéne ezeket a szarságokat megbeszélni! -
-
Szerintem ez amúgy halva született ötlet, lesz 1-2 überpro konzolos srác aki a kontrollerrel kel meg fekszik ők majd tudnak valamit mutatni, de a többiek meg szépen megunják, hogy mindig lelövik őket és elfelejtik az egészet. -
Nagy mészárlás lesz... -
Na ja ezt már én is várom, legalább lesz minden PC-snek sikerélménye :) -
Hát azért egérrel akármikor rárántja az ember az ellen fejére, de mire kontrollerrel oda x y -ozod addigra 6x agyonlőttek :) -
Lesznek játékok mikor a konzolosok a pc-sek ellen fognak játszani. De várom már
-
autoaim ftw \o/ -
-
figy..bill egérel sem könnyü ha aztveszed...gyakorlás kérdése...
kontroller bill+egér ellen? hát nemtom...kéne egy ijen verseny..:d -
De gondolom azért egy head shoot nem túl könnyű vele! -
Nem akarlak meggyözni ez csak a magánvéleményem de asszem írtam már itt hogy multiban a kontroleres játékosnak esélye sincs egy bill+egérel játszoval szemben ez tény. -
hozzá teszem az elsö órák...nagyon elveszik az ember kedvét töle..csak nem szabad feladni...sokan feladják és ezért megy a szidás..ha türelmesebbek lennének az emberek....én inkább szenvedek egykicsit a kontrollerrel,minhogy évente ujitsam a gépet...ha uj gamékkal akarok tolni...anyagilag jobb..nekem..azt mindenkinek van sajátvéleménye az enyém az ez...:d -
én mikor megvettem a boxot nagyon para volt hogy kontroller fps...hu ilesz itt...aztán...begyakoroltam...és megy simán és még jóis...hihetetlennek hangzik...6év pécé után énis ezt mondtam...hogy lehetetlen...azt kiderült hogy mégse annyira vész..sőőőt -
ebbe is igazad van....választ nemtom...jo itt eszmét cserélni....:D:D:D:D
-
Én abszolut nem vagyok a konzol ellen pl PoP,Silent Hill,Resident Evil sorozatokat nem is vagyok hajlandó máson játszani de egy fps-t mégha fizetnének se tolnám konzolon. -
meg sorold fel mijen uj játékkal játszottál a nyáron...pc-n....szerintem már nem a pc az elsödleges szempont a fejlesztöknél....:d -
Na hát akkor játszál már bammeg miért fórumozol ? XD -
ki nem kakilja le ha játszhatok nem? :D -
Azért jön minden előbb konzolra mert veszteséges és ezzel próbálják rávenni az embereket hogy konzolt vegyenek.
Egy nagy csőd az egész
-
elöbb is jött haver msnenen...hogy bioshokozni akar...kinézett egy videokarit 90ezer huf....mondom fasza procid meg ramod van hozzá? azt kiderült azt is kéne venni.....azt jött ezzel hogy há boxhoz hd tv is kell stbstb..ez akkora baromság..monitoron is böven jó....állandoan ez a vita..mert hogy tv is kell hozzá..kell a faxxt..:D -
na, szóval neked célozva: ritka ellenszenves amit csinálsz, remélem tudsz róla.