13397
-
Alapon járatod a procid? -
Élvezd, amíg tudod 
A procim jelenleg 29 fokos /C2Duo 6600, Aerocool T40 black/ és eszméletlen halk és van egy olyan érzésem, hogy a 7.1 hangrendszerrel, meg a nagyobb felbontással ütősebb lesz az élmény ;-) -
Új videók
Igaz, hogy mindenki unja már őket, de sajna nincs más egyenlőre! -
Remélem ma törtnék valami érdemleges PC fronton is!
-
mert olyan jo játék a bioshock,azert!:) -
Ha neked ilyen szuper akkor miért vagy itt? -
csak jot akarok,te semmi:) -
Bocs de ki a fenét érdekel egy pc-és forumban ,hogy te miképp élvezel el a boxodtol ? -
Itt lehet osztani az észt! -
lejott,kiirtam,betettem,options menut nem is kerestem,elindult,elvezem.ez boxon.
nem jott ki.majd ha meltoztatik,akkor lejon.mount,crack,options,videoban turkalas,start.ember elvezne,de akad.ujra options,ujra turka,resume.sajna meg mindig akad.jatek felere megvan a beallitas,de ugy nem az igazi.minden medium.vagy ful gép 3 kilobol es meg akkor is akad vmiert.
hiaba vitaztok,ki kell probalni.addig nem sokat er a velemenyetek. -
Kéne már egy házigazda ebbe a topicba ,hogy ezt a sok konzolos flémet kiszorja a francba ha egyeseknek nem tünt fel ez a pc-és forum van egy konzolos forum is oda kéne ezeket írkálni. -
kár, hogy időm nincs frissíteni.
van vagy 18 GB képem még... -
sztem törve sem jön meg előbb :-))) -
49.95$ +10$ tax(ÁFA)azaz 11,506.80 HUF -
Mennyibe kerül...? -
jól éreztem 
A Steam felhasználók már el is kezdhették letölteni a Bioshock játékot, ám a játék aktiválásához még meg kell várni a bolti premier időpontját, azaz augusztus 21-én már játszható lesz a program. -
Hi all!
Ha STEAM rendszerről megvásárolva letöltöm, a játékot tudok egyből játszani vele? mert ha nem és csak 21én válik elérhetővé, akkor hagyom a francba.
-
Ez teljességgel igaz...
Kár összemérni a konzolokkal egyenlőre egy akármilyen PC-t... -
Mondjuk ez tetszik:
"Required video card: DX9: Direct X 9.0c compliant video card with 512MB RAM (NVIDIA GeForce 7900 GT or better). DX10: NVIDIA GeForce 8600 or better"
:DDDD -
már megint a koznol vs. Pc....:D:D:D:D
nem értem én...miért jobb pc.n,,kell mindkettö az hello...
nézd jobb megközelitésböl...más forumokon már a bioshock endinget tárgyaljék ki.....itt meg a pc demot várják...annyiba kerül egy használt x360 mint egy középkategoriás dx10es videokari...és még ha azt megveszed a pcdbe nem is biztos hogy elfut faszán a game...jah ne jöjjünk hogy hdtv stbstb...monitoron is ezerszerr jobb mint egy közép kategoriás videokarival pc.n...:D -
De 3x is annyira jobban elvezem :D PC n
quack lehet hogy nemtok helyesen irni , de temeg olvasni nemtudsz :D -
Félreolvastad a srácot..:D
-
jahogy te a 15 éves pcden fogsz bioshockozni? -
pc-n jobb lesz ez, de sajna 3x annyiba is kerül.. -
XBoX 360 :
CPU: IBM PowerPC-based CPU
3 szimmetrikus mag, egyenként 3.2 GHz-en
magonként 2 hardware-sín
magonként 1 VMX-128 vektor egység
1 MB L2 cache
VGA:
9 milliárd képpont/másodperces ATI GPU
500 MHz-es órajel
10 MB DRAM
48-utas lebegőpontos shader futószalag
Memória:
512 MB, 700 MHz GDDR3 RAM
22.4 GB/s memória busz-sávszélesség
256 GB/s memória sávszélesség az EDRAM felé
21.6 GB/s frontside bus
AUDIO:
Többcsatornás dolby-kimenet
48kHz 16-bit audio kimenet
320 független kitömörítési csatorna
32-bit processing
256 audio channels
A lap eredeti címe "http://hu.wikipedia.org/wiki/Xbox_360"
Hibák
A konzol főleg első szériájában elég gyakori a volt a meghibásodás. Ezt a nem megfelelően megtervezett hűtés, túlmelegedés okozta. A Microsoft ezt várhatóan 2007-ben, a központi processzor (90nm-ről) 65nm-es csíkszelésségűre cserélésével orvosolja, mivel ez a típus kevesebb hőt ad le. Sajnos az előzetes híresztelésekkel ellentétben az új verzió (Elite) sem 65nm-es technológiával készült. Eltérés az alaplapon található kondenzátorok átrendezése, és a GPU alaplapra ragasztása (no comment).
Eztis Erdemes elolvasni.
Koszi De XBOX bol nemkerek . Ano PS1 Volt az igazi jo Consol, de mostmar Csakis PC! Amig Vilag a Vilag PC bol lesz tobb eladot Peldany , lehet hogy sokan jatszanak Xbox al de teis miert xboxzol ? jahogy van 10-15 MP jatek es akkor Kifujt! Koszi maradunk a PC nel. minden jatekot eleg ha 1x Vegig viszel SP be . -
Miert is ? -
betegek vagytok eskuszom:) -
15 eve pczek lassan enis es megsincs kedvem xboxozni vajon miert? Egy PC t is siman ralehet kotni egy 82 centis tv re :/ egy xbox meg ha kifuj akkor az egeszet dobhatod ki levesbe :D -
majd megbánod -
ja,amugy az erös falloutos hangulat honnan es miert?
-
kezdem megszeretni az xboxomat gyerekek:)
eszmeletlen ez a jatek.grafikat nem is emlitem a 82 centis lcd-n.en pc-n jatszottam 15 évig,de amiota meggvan a box jatek csak arrol megy.ajanlom mindenkinek. -
Tudom,csak nagyon várom ezt a "kiváloságot"! :) -
majd majd hétfőn -
áhh Bioshock-ot akarok MOST!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :))) -
strebacom #1153 Azért köszi, de szar..k a videókra, mostmár mindenki játszani szeretne....... 
-
http://www.gametrailers.com/player/23664.html
http://www.gametrailers.com/player/23662.html
2 új videó érkezett -
strebacom #1151 Tesó most nézem hogy milyen honlapod van, na már elleszek este igy magányomban...... 
-
strebacom #1150 

-
link -
5.908.378.788
nincs az a home adsl, amin ezt feltöltöm bittorentre....