13397
-
fórum nem elérhető
-
nekem VISA ErsteBank, és már le is töltöttem a Bioshock-ot.
sajnos a neten szolgáltatója válogatja, hogy milyen kártyákat fogad el Mo-ról.
nemrég akartam venni a gyereknek egy kisebb platform játékot, kétféle kártyám van, baxtak elfogadni.
rosszul jártak, mert kerestem egy törést. -
strebacom #1103 egészségedre, hukk, hogy hogy ki lettél tiltva,arról amit linkeltem?????????? -
jah hát kéne..de elötte tolok mégegykét sört....:D uigy mégjobban élvezni fogom a játékot....:D -
strebacom #1101 helló tesó, melletem is de én már a 3.-at nyomatom, ha már fuufpfuéfíupodpm ududmd irok akkor gond van, ha
ilyet akkor game over!!!!!Játsz a Xbox-al légyszi helyettünk is, legalább ha elakadunk akkor majd súúúgsz.....
-
igyvan nekem is a carbon jut eszembe -
Ki lettél tiltva a Fórumról!
A további tudnivalókért vedd fel a kapcsolatot a Webmesterrel, vagy az Adminisztrátorral.
ez irja a dumás oldal..most regeltem má kiisletetm tiltva korrekt :d -
Tény, hogy megvan a hangulata a warezra való várakozásnak is.. :P
NFS carbonnál volt anno ilyen nagy nyavajgás, bár ott több 1000 hsz volt naponta :D
Aztán meg is lett az eredménye: rakásgenny -
akárhiszed akárnem a sör ittvan melletem.....:D:D:D:D nem értem magam ott az xbox és valahogy nem tzudom magam rávenni a játékra...érdekes..inkáb lesem a netet hátha történik vmi :D -
strebacom #1096 gyertek már no------>Ide is!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
Nah most már mindenki nyugodtan berughat. :D -
ezt már tegnap is láttam!
-
strebacom #1093 nyam az se rossz... -
Meeek szereted e cseh remeket! -
strebacom #1091 Le van sz..... a demó bontsál te is egy sört............. -
én meg egy kozelt -
Nya tutti nem lesz ma demo!!!!! STFU -
strebacom #1088 Igazad van bontok is amstelt...... -
Jővő hétig nem igaz, hogy nem bírjátok már ki..
Addig mennjetek sörözni, péntek van pazdet.@ -
strebacom #1086 Gyertek IDE is dumáljuk ki csináltam egy topicot és nem bánjátok meg!!!
Van már érdekesség is!! -
strebacom #1085 Mikor játszunk mááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá 

-
Gondoltam!
-
strebacom #1083 Én is ezt akartam mondani, nahát..... -
-
strebacom #1081 Mi van vazzeg ne köcsögölj itt!!!
-
Szerinted itt ki játszik vele? Itt kérdezd: Link -
KADARKA #1079 A végefele járhatok elakadtam, egy lifthez kellene egy kód de nem tudom hol van és nem tudok tovább menni.... help
-
oké, a kinti árak "minimálisan" térnek csak el a hazaiaktól, maradok a 'galaxis-nál, majd onnan megrendelem.
legalább lesz doboz is, megy a többi közé a polcra.
-
Gundark1234 #1077 Milyen kártyával vetted, mert az én vitual Mastercard-omat baszik bevenni pedig ahogy írtam is már egy rahedli játékot vettem tőlük ugyanezzel a kártyával. -
Gundark1234 #1076 Amúgy már 4x-re próbálom megvenni Steam-en keresztül de visszadob hogy a kártyám hamis. Naja ezt már eljátszották a HL2 EP1 -nél is aztán sűrű bocsánatkérések közepette megoldották hogy azt. Most viszont reménytelennek tűnik "sóhaj". -
köszi. -
Hellótok !
Steamen keresztül vettem.
Gundark1234-nek van igaza ! Pontosan ennyit vontak le a kártyámról ! -
Gundark1234 #1073 Basszus rossz a link szal ennyi:
USD 59.95
HUF 11.428 -
Gundark1234 #1072 Mostani árfolyamon egész pontosan ennyi:
Bioshock Steam Ár -
Scofield #1071 Az 576-ban 9998Ft fog kerülni -
áfát nem számolt? valaki írta, hogy 50+10$ volt. vagy nem kell bejelölni, hogy perpill Magyarországon vagy? :)
megvenném, de elriasztott ez a baromság, hogy európában csak 24dikétől játszható. -.- -
9690 Ft -
A steam azért marha sokat fejlődött az évek során, amilyen szar volt az elején ahoz képest most szinte tökéletes :)
Az a baj a steamel, hogy nem tudod kirakni a polcra a játékot, viszont itt nincs gond ha véletlenül eltörik, vagy megsérül a lemez. -
Zoleeka007 #1067 10000 FT KB -
gondolom nem sokan vannak, de akik már megvették steamen, elárulhatnák, pontosan mennyit fizettek, forintban.