13397
-
lol, nem is neked ment volna, sry :D -
elöbb utobb megbarátkozik vele...itt minden azért van hogy sokan konzolt is vegyenek...nemhiába jön minden elöbb rá....elöbb utobb elfogadják sokan hogy ha télleg játszani aklarsz joha van konzolod is -
Ha ezt kifejtenéd esetleg... -
Dehogyis egyszerűen átállitod a frekvenciát 85 Hz-re aztán szevasz !! -
ritka ellenszenves amit csinálsz, remélem tudod. -
Hát nem tom de engem marhára nem érdekel hogy fut boxon de ez persze az én hibám. -
várjá de nem mind ki miért várja...:D
én boxon fogom végigtolni...csak kivi vagyok hogy fut pc-n ennyi -
Ha ez nekem szólt inkább csak magad sajnáld. -

-
sajna nem csak nálam fordult elő. (a dvd is eredeti volt amugy)
mind1 tényleg nem ide tartozik.
inkább örüljünk együtt, hogy egy ilyen király játék megjelenik mindkét platformra :) demot akarok :D
-
varja a nyavalya.ki sem probalom.irodaban sajnallak:p -
Na látod ez érdekes többeteknek megvan már a játék boxon mégsem toljátok hanem vártok az általatok lesajnált pc-és verziora.
Ez olyan vizet prédikál bort iszik esetnek tünik... -
"sehol semmi" Ez a baja mindenkinek!
-
vagy szeretnétek Skacycam videokat a játékbol? van kamerám csinálhatok....:D:D:D:D:D:D:D:D -
hess -
ha játékrol beszélnénk azért menne az oltás...ismerem az SG témát..mindig belekötnek vmibe...amugy látod énis ahellyet hogy játszanák ittvagyok mert kivi lennék a pc-s témára de sajna sehol semmi -
aham,tehat az meg crt?az meg mar bantana a szemem:p -
akkor biztos bennem a hiba...mert én a vegast végigtoltam és fps gondom nem volt...vagy lehet az én agyam nem érzékeli 20fpsig a külömbséget :D -
Engem viszont zavar mert nem ide való föleg nem ez a folyamatos xbox ajnározás ha legalább a játékról beszélnének de nem. -
Egy szóval se mondtam hogy minden játékot 1600-as felbontásban futtatok !! Dehogyis max 1024-es felbontás aztán szevasz !! -
na ja,kene az a konzolos.itt eleg sablon dolgok mennek majd.uj crack hol?ilyenolyan gepen mennyire nem?crack miert nem jo?nektek is akad,fagy?:) -
hát nem egy kaszinós rész van vegasban ahol 20 környékén van az fps. dirt detto. én is reménykedtem a konzol megváltó és olcsó erejében, de mégis eladtam, és gtx lett belőle.. -
Engem nem az zavar, hogy xboxos hozzászólások vannak ebben a topikban!
Hanem, hogy pc-re még nem jött ki és sok láma idejön és spoiler nélkül teszi fel kérdéseit!
Akinek nem inge, ne vegye magára! -
na azon akadhat minden gyonyoruen es folyamatosan:) -
amugy a vicc az hogy az x360as biosockban az optionban van balami kapcsolo amivel növelhetö az fps,persze a küllem rosszabb lessz..de nem probáltam ki mert fojik a játék nem is értem...:D -
Magyarázd el a srácnak van helye a topicodnak. -
Jó neked !! 

Nekem másfél óra alatt csak 700 megát tölt le !!
-
akad az agyad....amugy nyitottam bioshock topikot a konzol forumban..ott meg azért oltottak mert van pc topik és mivel a játék minkét platformon ugyanaz ezért feles a konzolos topik..érti ezt valaki? -
Hát ha maxal tudom tölteni akkor igen! Kb. 1óra 20 perc lenne! -
Nekem 21-colos monitorom van !! Jelenleg 1600x1200-as felbontáson van !! -
A hány colos monitorodon? a mekkora nagyobb felbontás?
-
Hát akkor meg mit aggodsz olyan hamar lefog neked jönni az a játék mint a huzat !!
-
10/1 mbit chello -
De amugy gyors neted van nem ?? Hamar lejönne neked ez a játék !!
Ellentétben velem nekem csak 1 megás netem van !!
Még ha ki is jön a játék én se tudok vele azonnal játszani mert nagyon sok idő kell ahhoz mig lefog jönni ! -
amugy visszakanyarodva a jatekhoz,jo ideje ez az elso,hogy kulonleges hangulatot igernek es be is jon.brutalis.bar meg csak par orat toltam es van amit meg nem vagok teljesen,de ut nagyon.sokszor osszeszartam mar magam.sokszor utolso toltennyel bujkaltam.eddig nem tunik elakadosnak,sajna kicsit linearis.terelget,de ennyi baj legyen. -
Hát igen az már biztos hogy ha kedden kijön akkor mindenki ezzel fog ezerrel nyomulni ! -
Hát igen, kedden már melózok, és amilyen mákom van: hazaérek és már mindenki tolja ezerrel!
-
5200 x2,1950 xt,21-es monitor,50 rongyos logitech hang,de felek ki sem probalom,nincs kedvem idegeskedni:)
a nagyobb felbontast hogy erted?
amugy meg tenyleg pc fan vagyok/voltam es veletlenul kerult hozzam a gep.volt egy kenyelmes fotelom labtartoval,egy lcdm,egy komoly hazimozim,osszeraktam es azota szeretem.a gepembe parhavonta oltem a szazezreket,de tobbet egy fityinget sem vagyok hajlando.jatekra felejtos.
-
Azt én is remélem hogy történik máma valami !!
Bárcsak olyan szerencsénk lenne hogy ha a kedves kalózuraknak sikerülne felrakni a játékot hétvégére !! (vagy ma este vagy vasárnapra ) -
hát.. ott a vegas meg a dirt. az is akad boxon sok helyen, és még lehetőséged sincs levenni a grafikából :)
fps, rts-> pc, ebbe lassan illene beletörődni.
autókázni meg ugrabugrálni jó a konzol 70-ért :)