13397
-
Zoleeka007 #865 francba hósszú még az északa -
-
Zoleeka007 #863 te se látsz sehol sámli ujj infót? -
aha:D -
-
Zoleeka007 #860 hali amúgy van még valaki aktív a fórumon? -
Na mindegy már én se várok tovább megyek én is aludni !!
További jó kitartást és türelmet mindenkinek !!
Jóccakát szép álmokat mindenkinek ! -
Zoleeka007 #858 Jó éjt -
naná azt én is szivesen elkapnám és olyat kapna tőlem hogy abba nem lenne köszönet !! -
Zoleeka007 #856 sac/kb de má a faszom ki van velük -
Te Ezek velunk basznak ki :D Elkapnam azt aki az Idegeinkel jatszik itt :D -
Zoleeka007 #854 et senki se tudja hogy mikor mer egy párorával ezelött jelent meg a pletyka egy helyen hogy még pár óra -
Na én már nem bírom tovább, elvették a maradék kedvemet is ezek a hírek hogy nem lesz demo, szal megyek aludni, vagyis próbálok aludni. Jo eight mindenkinek. -
Akkor most mikor is lesz Bioshok ? Nem mama ? Nemtom pontosan elolvasni az angolt!:( -
Zoleeka007 #851 de mostmá azt se hiszem el hogyha kérdeznek hiszem ha látom -
Zoleeka007 #850 BioShock PC cracking group Razor1911 meg vannak a mókusok most olvastam a piratesbay fórumán -
Zoleeka007 #849 FAXOM KI VAN MOST A DDL FTP NA MEG A TORRENT OLDALAKAT BÖGÉSZEM Fórumozás közbe -
GrimReaper78 #848 A lényeg, hogy nem lesz ma (pénteken) demó. Ergo minden bizonnyla a héten sem... :( További megerősítés az nForce fórumról:
"Just got news from a friend of mine over at Take 2, there won't be a demo tomorrow, Fileshack mistakenly took some old news by Fileplanet. There will be a demo, but not tomorrow. Sorry, guys." -
sajna még x360 emulátor nincsen amivel Pc-n lehetne futtani !!
Még rendes Ps2 emulátor nincs nem hogy Xbox emu !! -
Zoleeka007 #846 x 360 emulátor van? mer akkor le húzom a demót -
Ez nem mostani hir ez már jóval elöbb kint volt !!
-
Zoleeka007 #844 ezt most nem értem mi van mert hajnali 1kor az angol tudásom el van retardálodva na meg a felfogásom is lassabb -
csak saját felelösségre
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!mikor mész az alagutban, és mellete egy másik alagutban a bigdaddy ott sétál a kislánnyal és bennevan a para hogy az alagut ugyanopda vezet...hát kösz..és a hörgése morgások és ahogy cammog az a vadálat...geci para... -
GrimReaper78 #842 Ófakk:
rossz hír
"Update: There is no longer a confirmed date for the BioShock PC demo."
-
Zoleeka007 #841 má szédülök má hólyagósra ültem a seggem de még mindig sehol a bioshock na meg a cigim is elfogyott
-
nem e ? silenthillen nem fostam be annyira mint a bio-n....amugy gyerekek akáérhiszitek akárnem..elég nehezen veszem rá magam az éjjeli játékra....:S -
Én is csatlakozom
ez legyen a legkisebb problémád !!
-
Jaj hogy neked milyen problémáid vannakkk
-
Zoleeka007 #837
ne vedd sértésnek de bioshockkoz mert sokan örülnének neki
-
Miért nem annyira horrorisztikus és parás a játék ?? vagy miért ??
ha igen akkor a Bioshock lesz az én játékom !!
-
Valaki bekapcsolhatná az időgyorsitó gombot 2-es fokozatra hogy megtudjuk lesz-e ma éjszaka valami vagy nem !!
Fast forward time ON !
-
gyerekek nem birok aludni bioshokozni kéne de nem merek :S -
húha akkor maradok:D -
Jóccakát és szép álmokat !!
-
Zoleeka007 #831
vagy ide se ér addig :D
-
Azt mondják, de én asszem megyek alunni! Megvár az engem!jó éjt -
Zoleeka007 #829 ez jó kérdés sztem mindenki szeretné tudni
-
Mi lesz oár óra múlva?? demó? -
Nem mondta senki csak általánoságban mondtam hogy a Cigi káros az egészségre !
-
Zoleeka007 #826 meg történt jó nyugtató ez a kék bond csak lassan nikotin mérgezést kapok de most elszórakozom a rakat bioshock videóval