727
-
#87 Régebben előítéleteim voltak a konzoljátékokkal szemben, de azért volt 1-2 kellemes csalódás, remélem ez is az lesz.
Csak hát attól félek, hogy szokás szerint semmit nem optimalizálnak csak átnyomják pc-re oszt hadd menjen, aztán csak görcsölés a vége.(tipikusan pl. az irányítás) -
#86 Képeket plz. Ebből kiderül, h kamu-e a dolog... -
#85 hm
bővebben is irhatnál -
Thanatos #84 kiprobáltam..., nem kellet volna..., konzolcsoda..., del... -
#83 honnan szeded??? -
#82 No Problem! -
#81 köszi! -
#80 -Minimum Configuration:
Win 2000/XP Only
DirectX 9c
1Ghz Pentium III, AMD Athlon, or equivalent
256 MB RAM
64MB DirectX 9c compatible graphics card
DirectX 9c compatible sound device
DVD-ROM 16x or faster
2.2 GB hard drive space
Windows-compatible mouse required
-Recommended Configuration:
Win 2000/XP Only
DirectX 9c
2Ghz Pentium III, AMD Athlon, or equivalent
256 MB RAM
64MB DirectX 9c compatible graphics card
DirectX 9c compatible sound device
DVD-ROM 16x or faster
2.2 GB hard drive space
Windows-compatible mouse required -
#79 x-en toltam, müfajában az egyik legjobb, nagyon eltalálták a hangulatát is, a controlleres célzás se vészes ha valaki megszokta, mozgáshoz meg kifejezetten joy ajánlott viszont, az egér-bill megoldással is lehet boldogulni, célzásnál esetleg az jön jól. A konzolos mentési rendszer nem azért van mert az szokott lenni ott, hanem nem akarják szétszabdalni a cselekményt és nagyobb odafigyelésre késztet, nagyon sok konzolos gameban, ahol értelme van, ugyanugy van quicksave.. -
#78 gépigényt nem tudna valaki mondani?
gef. 4 mx440-es kártyám van,elmegy e rajta? :d
mondjuk amugy is leszedem,mert pár nap mulva lesz uj kártyám szal nem baj.. -
#77 torrent link -
#76 Ha valaki találkozott már torrenten is vele az belinkelhetné :D -
Narancs89 #75 érdekes..
én amit akartam tolni azt billel tuttam tolni.nem zavart semmi
kamerát meg kell szokni.ennyi
és ahogy leírták egérrel lehet legpontosabban lőni
mire gamedpaddel célzol... -
#74 Próbáltam joypaddal nem rossz ,de legjobban célozni mégis csak az egérrel lehet. -
#73 UTÁLOM AMIKOR AZT ÍRJÁK ,HOGY SZAR AZ IRÁNYÍTÁSA ENNEK MEG ANNAK !
Az autószimulátorhoz kormány kell ezekhez meg gamepad!!!
Tessék már észrevenni ,hogy direkt ezekre írják a játékokat!
-
#72 Én má szedem olyan két ora azt lejön! -
#71 hmm kecsegtetö:)képek alapján olyan mintha valami megspékelt resident lenne -
#70 nem -
#69 na valaki mar tolti valahonnan?? -
#68 Bocsi a nagy képekért de nem volt kedvem átméretezni. -
-
#66 még 2 óra és legyűn -
sipi78 #65 hát nem tudom nekem nem nagyon jöt be egy kicsit zavar a kamera meg az irányitás meg a hajó mikor dülöngél hát jó tiz perc után már a szemem káprázot -
abonyitomz #64 msot szedem a játékot , majd irok véleményt -
#63 Ettől féltem (irányítás). Pls képeket is nyomassatok. Csak holnap tudom leszedni, hacsak közbe nem jön gy kis káosz, akkor csak holnapután. -
..infot még!!! -
#61 gecc kell most .d -
#60 Na legyütt kipróbáltam egy kicsit és szerintem nagyon szuper lett fasza intro, jó grafika, király hangok csak hát az irányítás az jól el van baszva, nagyon kamera függő ha előrét nyomok hátra megy ha hátrát akkormeg előre tiszta inverse benne minden pedig be sincs kapcsolva lehet joypad kéne neki?
fasza -
#59 Na kipróbáltam, most léptem ki, mert a mentés checkpointos, jó konzolos szokáshoz hiven, de legalább is van tétje is a dolgoknak :)
A játék baromi jól néz ki, nem egy d3 fény-árnyék hatásokat tekintve, és nem is arról fogjuk emlegetni, hogy hű ebben mennyi poligonból állt egy zombi, azonban nagyon jól össze van rakva az egész, iszonyú hangulatosak a helyszinek (eddig). A képeken is látott teherhajón kezdünk, egy bitang nagy viharban, emberünk nem győzi ellensúlyozni magát, ha kint van a fedélzeten, dől össze-vissza ez a hatalmas tanker, ez már önmagában is félelmetes lenne.
A hajóba beljebb hatolva találkozunk először néhány rémült orosz matrózelvtárssal, akik a félelemtől megőrülve ránk is lőnek, valamint erősen hebegik hogy be vannak keritve. Szétnézve a kabinokban végigfut az emberen az érzés, hogy itt bizony valami ronda fog történni csakhamar, ami később be is igazolódik...
Naplófeljegyzésekből, iratokból lehet összerakosgatni, mi is a nagy helyzet itt az óceán közepén a nagy büdös viharban.
Nem akarok semmi spoilert mondani, szóval abba is hagyom.
Az irányitás elég érdekesre sikeredett az ziher. Kb. egy Silent Hill, de amig rájöttem, hogy nem shifttel kéne célozni, hanem a jobb egérrel, az eltartott pár percig. Mert shiftet nyomva emberünk maga elé emeli a pisztolyát, célozni is lehet, de valami borzalmas, az egér-érzékenység ilyenkor attól függően változik, hogy milyen napja van épp.
Jobb gombra viszont a kamera valamennyire fps-nézetbe vált, de inkább a jobb váll felől nézve, ilyenkor viszont jól lehet célozni is a lézer-pointeres fegyverekkel, és az új helyszineket is ilyen nézetből ajánlom felderiteni, mert sokkal jobban belátható a terep, és lőni is lehet rögtön, ha kell.
Szóval eddig nagyon hangulatos, és érdekes, bár majd meglátjuk később mi kerekedik ki belőle. -
#58 hát akkor ebből kiindulva naggyon jó kis gammával állunk szembe!!! -
#57 LOL ne érts félre nem a game-el van bajom mertmég nem is láttam, csak azért mondtam mert a gamepro csomo gamet lehuz ami más nagy oldalakon 8 felett kap ők meg adnak rá 4-et. -
#56 Mér mibajod vele?:)
Én ps2-n toltam sztem nem rossz....
a hajós fedélzetrecsapós tengerhullámos szeles esős cucc kifejezetten jó:)
A zombik is itt hallnak meg asszem először úgy hogy csak akkor ha fejbelövöd őket amúgy nem...
A célzás nehézkes de rálehet érezni....
-
sipi78 #55 én most telepitem majd kb egy ora mulva irok -
#54 Csoda hogy ez a game tetszett nekik. -
Gabe18 #53 Hát a gamepro-s teszt szerint fix kameranézetek vannak de jól használhatóak,illetve a lövésnél a váll fölüli célzás is jó lett.
Ugyhogy elvileg nincs gond... -
#52 Én a kamera-kezelésre lennék kíváncsi nagyon. Szvsz ezt a játékot azzal tudnák elkurni, de nagyon. -
#51 Az NFO-jában van a legjobb "Installation Notes" amit valaha láttam:
-Play!
-
#50 ;| -
#49 Hát nem egy Arsenal-szintű a játék! -
#48 Aki már tolja kérem irjon pár sort róla!