727
-
#167 Nagyon sokan dicséritek, akkor ez már tényleg jó lesz.
Na végre már 1 értelmes játék a BIA után. -
#166 Nekem most negyed óra alatt volt 2 mentési pontom. Most vagyok a rádiós szoba után közvetlen. -
Gabe18 #165 Ja jó game ez,csak pl. az első mentésig rengeteget kell menni szerintem,főleg hogy ugye azt se tudja az ember mi merre van.Igaz,nagyon addig nincs mibe meghalni,de remélem azért később sürűbben adja őket... -
#164 kipróbálva...tetszik...
írányítás nem rossz, de jobban szeretem az fps-t
kár h nincs mentés
graf az kira -
#163 Ja, mesterien van megcsinálva a viharban ide-oda dülöngélő hatalmas tanker. -
#162 A hajó fedélzetén direkt homályos a dolog, ugyanis qrva nagy vihar van. Akkor meg hát tényleg nem valami jók a látási viszonyok... -
abonyitomz #161 megkell jegyeznem hogy nekem ( 800*600ba veryhighon minden) nagyon furcsa mosódott volt a kép amikor a hajó fedélzetén voltam , az a rész hihetetlenül leveszi az FPSt és kicsit "ronda" mosott ; ellentétben a hajó belsejében lévő "szobákkal" , azok fain-an lettek kidolgozva!
Eddigi legparásabb részem : amikor bementem egy kabinba , hirtelen kiégett az égő és sehol nem volt egy fényforrás , mikor elővettem a zseblámbát ott volt előttem egy kibelezett hulla....
feltétlenül szedjétek le , MEGÉRI ( irányitást hamar meglehet szokni ) !!!!!!! -
#160 Az ebédlős résznél van, fent a lépcsőn. -
btroxx #159 üdv!
A radio room az merre van? A key már megvan csak a hely nincs.
Kösz! -
#158 pedig tuti vmi a monitorral kapcsolatos szerintem,hacsak a játéknak nincs frekvenciája:)de lehet,hogy nem -
Gareth #157 Sajnos nem működik így sem. Feltettem a legújabb nvidia drivert is, de az sem segített :( -
#156 nekem meg az van,hogy 1024-re van állítva azt mégis egy fekete keretben van az egész,ami érdekes,mert a desktop is 1024,egyéb gémeknél 1024-ben ez nem jelentkezik,megpróbálok egy driver frissítést,de azért ha vkinek volt hasonló az reflektálhatna -
#155 próbáld meg azt,hogy a képernyőbeállításoknál a képernyőfrissítési beállításokat írd felül,hogy csak azt vegye figyelembe,amit a moncsid tud,illetve,hogy az legyen a max,régebben vmi másik játéknál volt ilyen hasonló probléma aszem és ott ez volt a megoldás,de nem 100% -
Gareth #154 Én először elindítottam, meghaltam. Elmentem kajálni, visszajöttem, indítanám újra, erre a monitorom kiírja, hogy frequency out of range és azóta nem tudok játszani vele... lúzer vagyok, segítsetek. Mi lehet a megoldás? -
#153 hü már nagyon várom,1és fél ora mulva lennvan nekem is :ddd
amúgy szerencse hogy engem annyira nem szokott zavarni a irányitás,ugy vagyok vele,hogy meg lehet szokni .)
szal ha tényleg jó a körités,akkor én már jól fogok szórakozni vele :) -
#152 De jó nektek már játszotok vele .
-
#151 Amikor fekszik, felé állsz, megnyomod az (E) gombot vagyis az ACTION gombját, és széttapossa a fejét. :-)
Sokszor van a környéken olyan cucc, pl. robbanékony hordó, vagy piros színű kis tekerő, amibe belelőve, begyújthatod és fel sem kell. Minden esetre a taposás elég hatékony. -
#150 Ezzel a borzasztó kamera-kezeléssel képtelen voltam fejbelőni a zombikat, azok meg folyton fölkelnek. Nem lehet valahogy szétverni őket? -
#149 hozzátéve ,hogy engem azér szórakkoztat,csakhát jobb irányítás/kameranézet -tel sokkal élvezhetőbb lenne,az tuti -
#148 egyetértek!
reméljük lesz vmi patch -
#147 Ez nem előitélet hanem a sok lejátszott játék miatt van.Az utobbi időben csak olyan játékot nyomok ami 100%ig szórakoztat és ez nem ilyen.Egy tps-nél szerintem az ideális kamera+irányitás/hitman,max payne,splinter cell/élvezhetö játékélményt ad és itt nem arrol van szó,hogy nem lehet megszokni az ilyen pocsék megoldást persze mindent meglehet szokni.Mindenesetre komolyan mondom,hogy irigyelek te még átlépsz egy játék idegesitő hibáin nekem már nincs ehhez türelmem.Jó játékot! -
#146 Még egy észrevétel, ha megengeditek.
Amikor nem jobb egérrel nézelődtök, érdemes (alap beállításon) bal shift-el leengedni a fegyvert, mert úgy egész jó el lehet irányítani 4 gombbal billről is. Ha ilyenkor is célozgat, még plussz az egérrel is irányítani kell, ami szintén kameranézet függő. -
#145 Szerintem megéri, csak a jobb egérgombbal érdemes tényleg sokat nézelődni és mozogni. Ritkán volt, hogy futni kellett, azokon a helyeken anélkül is meg lehet csinálni. Szűk helyeken sokszor 1 kameraállás van, ott marad a jobb egér. A hangulat viszont eszméletlen! -
#144 Na latom teccik par embernek akkor megyek es lehuzom en is :) -
#143 Kár veszni hagyni egy ilyen játékot előitéletek miatt de hát ez a te döntésed. -
#142 Megnéztem és én megbántam hogy leszedtem.A kameranézetek agyonvágják az egész játékot,nekem rejtély hogy pc-én minnek erőltetik ezeket a gyenge konzol átiratokat.Az irányitásról meg annyit hogyha egy jaték csak gamepaddal az igazi akkor az csak gagyi konzolra való. -
#141 a felbontást lehet valahol állitani ??
mert nem igazán birja a monitorom vagy videokarim már a bevezető intronál leakad -
#140 Szerintem nincs térkép. Bár szerintem ilyen jellegű játéknál nem is kell... (a realitást tekintve) menteni mész egy ismeretlen hajóra, nem valószínű, hogy lesz egy térkép nálad. Leszámítva, hogy a realitást már agyonütik a szörnyek. :-D -
pinehead #139 sztem fa**ás.
éjjel néztem bele,szal a hangulat adott volt(hajnali 2 óra)....:)
graf ok, hangok, stb. szintén.
térkép van vhol a játékban,mert erre nem jöttem rá sajna?...:/ -
#138 Sajnos nem jegyeztem meg, mert marha nagy a hajó, sok e-key van, meg stb... de érdemes mindig az ajtón lévő feliratokra rácélozni jobb egérrel, és kiírja a LIFE kijező alatt, hogy mi van odaírva (Főhősünk szerencsére Oroszul is tud ). -
#137 Nekem nagyon megtetszett... Irányítás ide, vagy oda (egyáltalán nem olyan rossz), a hangulata nagyon ott van. Mikor visítva rámront egy zombi, ritka, hogy ne rezzenjek össze. Az olajfúró torony már nem annyira ötletes pálya, de még mindig élvezhető.
Horror- és action kedvelőknek kötelező kipróbálni!!!
-
abonyitomz #136 Elakadtam az első küldetésben , nem találom a post codet , plz valaki segitsen hogy merre találom meg ; ill. hol találok egy elektronikus kártyát amivel betudok menni az ajtón ??????? előre is köszi a HELPet -
Gabe18 #135 Na lejött,gyorsan belenéztem igy ez csak ilyen első pillanatos vélemény.
Grafika nagyon szép,hangulat az elején nagyon jó.Irányitás simán szokható.Én kiprobáltam bill-egér-el és két analóg karos controllerel is.Tényleg a célzás tesz be a controllernek.Mert mozogni azzal jobban lehetne ugye,meg kézre áll,de amikor beváltok célzó nézetbe,akkor egyszerüen nem lehet megérezni hogy az analog karral mekkorát kell mozditani,mig az egérrel könnyedén lehet célozni.
Mindegy,szerintem 10 perc alatt bárki ráérez a billentyűs irányitására.Én mindenesetre igy fogok neki.
A kameranézetekkel nekem igy az elején nem volt bajom,főleg aszabad célzó mód miatt,ami közben mozogni is lehet,igy bárhova jól odaláthat az ember.
Ebből kijöhet egy jó játék. -
#134 Amerikában kicsit pőrgősebb az élet, nem érnek rá számítógéppel vacakolni. Nekik "instant action" kell :DDDD -
#133 viszont ennél (kiprobáltam),akármivel is játszod eléggé elszarták az irányítást (kameranézetek!) !!!!
remélem lesz vmi patch erre,mert 1ébként kár lenne érte!! -
Gabe18 #132 A megoldás egyszerű szerintem.
Bizonyos játékstilusokhoz a controller illik (autós,külsőnézetes akció,kaland,verekedős,stb...),mig másokhoz a bill-egér (staratégia,fps,ilyenek).
Végülis mindent lehet mindkettővel,csak nem az igazi. -
#131 Azert a gamepad e mindig jo pl driverben (ps2) az oldalra mozditasa a celkeresztnek olykor tul lassu olykor meg tul erzekeny.
Egy egeret meg ugy mozgatod ahogy akarod ilyen szempontbol sokkal jobban le van korlatozva a gamepad - pl egy teljes korbefordulas vagy 180fok egerrel a masodperc tort resze alatt lehet - es egy gyakorlott fps megszallott megkevesebb ido alatt el is talalja amit akar. A gamepad analogsticje meg fix-max sebessegel fordul ami neha tul lassu, viszont egy egy pontos celzashoz meg olykor egy kicsi mozdualtra is tul soakt ugrik el.
En spec emiatt keptelen vagyok normalisan gpaddal jatszani pedig mar fel eve ps2zok.
Viszont a gamepadra irt jatekokat valahogy nem lehet normalisan kezelni a bill+egerrel. -
#130 Most nem a célzásra gondolok!Mindig ezzel jönnek emberek ,hogy az egérrel való célzás stb....
Próbáld ki a Tony hawk sorozatot gamepaddal vagy a prince of persia utolsó két részét és többet NEM akarod ezeket a játékokat billentyű+ egérrel játszani de ott van a metal gear solid 2,Halo,a sportjátékok stb! -
#129 sajnos -
#128 Persze mindent lehet egyszerüen, meg zsigerböl szemlélni, az soxor kényelmesebb.