727
-
#327 Pgg elsőre kibaszot bonyolult de csak megtalálom valahogy. -
Cvd #326 SPOILER!
Akkor rossz helyen vagy. Ha jól emlékszem akkor most intézted az a zavaróberendezést és az ellenszerért kell menned. A helyiségben ahol láttad a monitoron hogy mi történt a nővel, találsz egy kódkártyát kifelé mennet, ami nyitja a folyosó végén az addig nyithatatlan ajtót, arra kell menni (lehet hogy nem azon a szinten hanem eggyel feljebb vagy lejjebb, asszem van arra egy nagy lépcső, arra menj ha nem találod az adott szinten. Szemét egy labiritus, rendszeresen eltévedek benne.:) Ha megvan az ajtó akkor asszem lift van mögötte, aztán egy víz alatti folyosó, és a tudományos modul főliftje, ott azon a szinten ahová érkezel van 2 ajtó, de csak az egyik nyílik, arra menj. -
#325 Már láttam,de azért nézem.
Cold Fear powa továbbra is.
Meg a Doom kieg is jó aszongyák. -
#324 szellem hajó HBOn nézzétek :D -
#323 Segítségedet kérem.
Spoiler!!!!!!
Ott vagyok amikor a csajt kiszedi a vízből az a lény és azt irja feladatnak:hogy menjek egy bizonyos helyre ezt meg is teszem csak egy baj van vele azona helyen le van szakadva a híd.
Mit kell itt csinálni? -
#322 thx -
#321 Majd itt keresd! -
#320 Cold Fear (c) Ubisoft *REAL CRACKFIX* HOODLUM
Ezt hol találom? -
#319 Ilyen "rövid lenne a game olyan 9-11 óra vagy még annyise?
No nem baj a lényeg hogy überjó a game. -
Cvd #318 Mocskos gyors vagy, köszi szépen!:)
Ahogy nézem innen olyan 2,5-3 óra játék volt oda eljutnom ahol tartottam, most kb. a fele alatt elérhetek oda. Onnan meg már nem lehetett messzire a vége a történet alakulásából ítélve.
-
#317 Elküldve.
The Upper Corridor-tól sokra voltál? -
Cvd #316 Azt is nagyon szépen megköszöm, mégsem kell újrakezdeni.:) Dobok egy privátot hogy hová jöhet.
-
Lupis #315 Ki is próbálom . -
#314 Fejlövés RULAH!!! -
#313 taposd szét a fejüket -
Lupis #312 Megindultak felém beléjük eresztettem a a tár tartalmát eltaknyoltak erre indulnék tovább ,amikor tőlem 20cmre ismét elkezdenek mozgolódni. Hogy lehet végleg végezni velük? -
#311 Hát én küldök szivesen de nekem "jóval előlrébből" van.
The Upper Corridor.
Csak ezt tudom én ajánlani.A döntés rajtad áll hogy elfogadod-e. -
#310 Annyira azért lehet rajta beszarni... -
Lupis #309 Ez aztán fostos game amikor az első zombez nekem ugrott majdnem nyomtam egy restartot:D -
Cvd #308 Na nálam is behalt, egy fagyás után nem tölti be a mentett állásokat. Ha esetleg tudna valaki küldeni a környékről azt nagyon megköszönném. Ott tartottam hogy megvoltak a C4-ek, éppen az elsőt helyeztem volna el a liftben. A mentések neve alapján az "Underwater Tunnel" volt nálam az utolsó, előtte van az "Ammo warehouse", vagy méghamarabb a "The scientists' dormatory". A legjobb az első lenne, de a többinek is örülnék ha azok vannak.:) -
#307 2nézet van, amikor a látod a csávót meszebbről (TPS nézet), és van egy célzó nézet, amikor megnyomod a jobb egér gombot! (teljesen FPS nézet nincs benne) -
crossy104 #306 Ne haragudjatok, de csak olyan nézet van hogy az egész emberkét látom? Nincs olyan mint a FarCry-ban?Mert ez borzasztóan zavaró! -
#305 én most töltöm torrent-öl 129 kb/s-al.
amugy mi a gépigénye? -
#304 Jaja több ilyan fasza gamet az UBI-tól. -
#303 Remélem még az elején járunk !
-
#302 Most értem a Olajfúrótoronyhoz! Remélem a játék 50%-a már megvan -
#301 Sajnos a mentés hiánya miatt én is kénytelen vagyok feláldozni min 25-30 percnyi játékot, benéztem minden lyukba,leöltem már minden zsoldost, zombit - erre 1 kis sárga genny nem megölt.
-
#300 Bizonyos feladatok elvégzése után majd ajánlatot kapsz - akarsz-e menteni.
Te pedig IGEN - na végre ! -
#299 lolka, hogy a frászba kell ebben menetni? :Ð -
#298 Nem lépett ki. -
#297 Csak azért kérdeztem, hogy én már elhagytam-e azt a részt.
Már én is az olajfúrótoronynál járok, amikor megtamadott 1 érdekes lény - szörnyike. Most épp vele küzdök !
Az új crack egyébbként megoldotta a problémát ? -
#296 Igen eddig a sima crackel toltam.
Pontosan nem tudom valahol ott amikor már a hajó nekiütközött annak a szarnak és utánna valahol az ojjektumban.
Mostmeg volt egy érdekes bug volt egy rész ahol lézersugarak vannak az uton amerre kell menni és leestem de nem zuhantam le a vizbe hanem az ember ketétárt karokkal lebegett a viz felett és nem tudtam semmit csainálni csak lebegett. -
#295 Akkor te az eredeti crack-kel játszottál ?
Hol jártál mikor ez jött elő ? -
#294 Na nekem most hogy ba...a meg hibát észlelt bla-bla szöveggel leállt.
Én is felteszem a crackfixet az a biztos. -
#293 [IMG]http://pix.dox.hu/pix4/b0e0c77e3f72e3f76aca817c9017b20f-th.jpg [/IMG] -
#292 Már mindenki végigjátszotta ?
-
#291 elég lol, mert van hozzá hivatalos no DVD peccs. lagalábbis én találtam ezt:
fincsi file -
#290 Szerintem nagyon ott van ez a game - egyszerűen nem tom abbahagyni!
Nekem nagyon bejön, az irányítást könnyen megszoktam.
Hála Isten eddig még nem fagyott ki, semmi problémám nem volt vele.
Én a #234 crackfix-et használom.
Jó borzongást mindenkinek !
-
#289 Nekem fagy.Kipróbáltam a lentebbi cracket ami be van linkelve, de azzal is fagyott, még megpróbálnám azzal ami a #271-ben van(ha az más egyáltalán), de ha azzal is fagyni fog, akkor uninstall. -
#288 DE ezeket a dolgokat soha nem fogom megérteni.
Azt hogy van akinél perfektül müködik a game van aki meg crack után kajtat mert neki nem müködik.