727
  • grebber
    Pgg elsőre kibaszot bonyolult de csak megtalálom valahogy.
  • Cvd
    SPOILER!

Akkor rossz helyen vagy. Ha jól emlékszem akkor most intézted az a zavaróberendezést és az ellenszerért kell menned. A helyiségben ahol láttad a monitoron hogy mi történt a nővel, találsz egy kódkártyát kifelé mennet, ami nyitja a folyosó végén az addig nyithatatlan ajtót, arra kell menni (lehet hogy nem azon a szinten hanem eggyel feljebb vagy lejjebb, asszem van arra egy nagy lépcső, arra menj ha nem találod az adott szinten. Szemét egy labiritus, rendszeresen eltévedek benne.:) Ha megvan az ajtó akkor asszem lift van mögötte, aztán egy víz alatti folyosó, és a tudományos modul főliftje, ott azon a szinten ahová érkezel van 2 ajtó, de csak az egyik nyílik, arra menj.
  • grebber
    Már láttam,de azért nézem.

Cold Fear powa továbbra is.
    Meg a Doom kieg is jó aszongyák.
  • EmThor
    szellem hajó HBOn nézzétek :D
  • grebber
    Segítségedet kérem.

Spoiler!!!!!!

Ott vagyok amikor a csajt kiszedi a vízből az a lény és azt irja feladatnak:hogy menjek egy bizonyos helyre ezt meg is teszem csak egy baj van vele azona helyen le van szakadva a híd.

Mit kell itt csinálni?
  • Dynamic
    thx
  • alph4
    Majd itt keresd!
  • Dynamic
    Cold Fear (c) Ubisoft *REAL CRACKFIX* HOODLUM

Ezt hol találom?
  • grebber
    Ilyen "rövid lenne a game olyan 9-11 óra vagy még annyise?

No nem baj a lényeg hogy überjó a game.
  • Cvd
    Mocskos gyors vagy, köszi szépen!:)

Ahogy nézem innen olyan 2,5-3 óra játék volt oda eljutnom ahol tartottam, most kb. a fele alatt elérhetek oda. Onnan meg már nem lehetett messzire a vége a történet alakulásából ítélve.
  • grebber
    Elküldve.

The Upper Corridor-tól sokra voltál?
  • Cvd
    Azt is nagyon szépen megköszöm, mégsem kell újrakezdeni.:) Dobok egy privátot hogy hová jöhet.
  • Lupis
    Ki is próbálom .
  • grebber
    Fejlövés RULAH!!!
  • Seth
    taposd szét a fejüket
  • Lupis
    Megindultak felém beléjük eresztettem a a tár tartalmát eltaknyoltak erre indulnék tovább ,amikor tőlem 20cmre ismét elkezdenek mozgolódni. Hogy lehet végleg végezni velük?
  • grebber
    Hát én küldök szivesen de nekem "jóval előlrébből" van.
    The Upper Corridor.
    Csak ezt tudom én ajánlani.A döntés rajtad áll hogy elfogadod-e.
  • alph4
    Annyira azért lehet rajta beszarni...
  • Lupis
    Ez aztán fostos game amikor az első zombez nekem ugrott majdnem nyomtam egy restartot:D
  • Cvd
    Na nálam is behalt, egy fagyás után nem tölti be a mentett állásokat. Ha esetleg tudna valaki küldeni a környékről azt nagyon megköszönném. Ott tartottam hogy megvoltak a C4-ek, éppen az elsőt helyeztem volna el a liftben. A mentések neve alapján az "Underwater Tunnel" volt nálam az utolsó, előtte van az "Ammo warehouse", vagy méghamarabb a "The scientists' dormatory". A legjobb az első lenne, de a többinek is örülnék ha azok vannak.:)
  • alph4
    2nézet van, amikor a látod a csávót meszebbről (TPS nézet), és van egy célzó nézet, amikor megnyomod a jobb egér gombot! (teljesen FPS nézet nincs benne)
  • crossy104
    Ne haragudjatok, de csak olyan nézet van hogy az egész emberkét látom? Nincs olyan mint a FarCry-ban?Mert ez borzasztóan zavaró!
  • urbijoe
    én most töltöm torrent-öl 129 kb/s-al.
    amugy mi a gépigénye?
  • grebber
    Jaja több ilyan fasza gamet az UBI-tól.
  • dardevil
    Remélem még az elején járunk !

• alph4
    Most értem a Olajfúrótoronyhoz! Remélem a játék 50%-a már megvan
  • dardevil
    Sajnos a mentés hiánya miatt én is kénytelen vagyok feláldozni min 25-30 percnyi játékot, benéztem minden lyukba,leöltem már minden zsoldost, zombit - erre 1 kis sárga genny nem megölt.

• dardevil
    Bizonyos feladatok elvégzése után majd ajánlatot kapsz - akarsz-e menteni.

Te pedig IGEN - na végre !
  • NeoMaN
    lolka, hogy a frászba kell ebben menetni? :Ð
  • grebber
    Nem lépett ki.
  • dardevil
    Csak azért kérdeztem, hogy én már elhagytam-e azt a részt.
    Már én is az olajfúrótoronynál járok, amikor megtamadott 1 érdekes lény - szörnyike. Most épp vele küzdök !

Az új crack egyébbként megoldotta a problémát ?
  • grebber
    Igen eddig a sima crackel toltam.
    Pontosan nem tudom valahol ott amikor már a hajó nekiütközött annak a szarnak és utánna valahol az ojjektumban.

Mostmeg volt egy érdekes bug volt egy rész ahol lézersugarak vannak az uton amerre kell menni és leestem de nem zuhantam le a vizbe hanem az ember ketétárt karokkal lebegett a viz felett és nem tudtam semmit csainálni csak lebegett.
  • dardevil
    Akkor te az eredeti crack-kel játszottál ?
    Hol jártál mikor ez jött elő ?
  • grebber
    Na nekem most hogy ba...a meg hibát észlelt bla-bla szöveggel leállt.
    Én is felteszem a crackfixet az a biztos.
  • dardevil
    [IMG]http://pix.dox.hu/pix4/b0e0c77e3f72e3f76aca817c9017b20f-th.jpg [/IMG]
  • dardevil
    Már mindenki végigjátszotta ?

• NeoMaN
    elég lol, mert van hozzá hivatalos no DVD peccs. lagalábbis én találtam ezt:
    fincsi file
  • dardevil
    Szerintem nagyon ott van ez a game - egyszerűen nem tom abbahagyni!
    Nekem nagyon bejön, az irányítást könnyen megszoktam.

Hála Isten eddig még nem fagyott ki, semmi problémám nem volt vele.
    Én a #234 crackfix-et használom.
    Jó borzongást mindenkinek !
  • Dynamic
    Nekem fagy.Kipróbáltam a lentebbi cracket ami be van linkelve, de azzal is fagyott, még megpróbálnám azzal ami a #271-ben van(ha az más egyáltalán), de ha azzal is fagyni fog, akkor uninstall.
  • grebber
    DE ezeket a dolgokat soha nem fogom megérteni.

Azt hogy van akinél perfektül müködik a game van aki meg crack után kajtat mert neki nem müködik.