727
  • dardevil
    Végigtoltam én is!
    A végére leizzadtam a hideg szobában.
    Sztem nagyon para játék - ajánlom mindenkinek.
    A grafika nagyon jó, az irányítás nem zavart, a hangok ... fosatósak !
    Hát igen, talán még valami más helyszín belefért volna.

Ha lesz hozzá magyarítás én végigviszem mégegyszer!
  • tomsolo
    olvasol-e?

MÁR VOLT MÁSNAK IS ILYEN PROBLÉMÁJA LETT IS RÁ VÁLASZ.

gondolom egyet visszalapozni kurva megerőltető...
  • Johnny23
    na,végigtoltam

szép volt,jó volt, köszönöm, ennyi.

(lehetett volna benne többféle helyszín)
  • Atika :o)
    vegyel eggyet :)
  • powerdozer
    Kösz, akkor valaki küldjön egy monitort amin elindul ez a games!!
  • CactuS007
    5.3 Softmodded Catalyst DirectX 9c is fentvan
  • mike369
    melyik driver?
  • CactuS007
    Nem :( Még langyosnak se nevezném igazán. Egy Gecube9550es... Más játékkal eddig nem volt ilyen gondom
  • mike369
    nem melegszik nagyon a kártya?
  • CactuS007
    Hali!

Játszik valaki 9550esen? Nekem 1 olyan gondom lenne,hogy 1-2 pertc után hol kifagy, és szétesik a kép, hol resetel a gép. VAlamikor még a menüben elszáll. Találkozott valaki hasonló problémával?
  • Cvd
    Megfordult a fejedben hogy esetleg senki nem találkozott a problémával, így a megoldásával sem próbálkozott, következésképp nem tud válaszolni neked?
    Személy szerint annyit tudok hozzátenni hogy valszeg mindenképp használ vsync-et a progi, nálam legalábbis stabil 85FPS-en futott 1280*1024-ben. Ennyit bír a monitorom is ezen a felbontáson, valszeg emiatt ment ennyivel, de akkor nálad is vissza kellene vennie a te monitorodhoz. Ha mindenképp a monitorra gyanakszol akkor keríts hozzá egy saját drivert ha most csak simán plug&playként megy, hátha.
    mar tudom hogy miert nem vettem meg eszre hogy futni is tud mert en alltalaban ugy megyek hogy a fegyver a kezemben legalabb is igy jobb az iranyitas :)
    na bazz en azt nem is tuttam hogy olyan is van :) koszi
  • Cvd
    Futva, külön gomb van rá.
    Hello hat nekem a jatek 1024*768 as felbontasban kezdett es azt az optionsban lehet allitani de lehet hogy tobb Hz fut es nem birja a monitorod de ebben nem vagyok biztos
  • powerdozer
    Kösz hogy senki nem tudott válaszolni, biztos megeröltető begépelni pár sort,ez a forum !!!
    Hello mikor a hajorol kikerulok az olajtfurotoronyra vagy hova ott arra kell mennem ahol a hullamok csapkodnak mert mindig meghalok :( nincs valami trukk hogy jutok at?
  • dardevil
    Sikerült !
    Köszi !
  • dardevil
    Nézem.

Köszi !
  • Cvd
    A #349-et olvastad? Ugyanerre volt válasz, de ha úgy sem megy akkor leírom még konkrétabban.
  • dardevil
    Már nem bírom tovább.
    Valaki mondja már meg merre van Kamsky laptopja. Egyszerűen nem találom.
    Tegnap óta bolyongok mint 1 golyós!
  • Cvd
    Főszörny kinyírása, sok SPOILER-rel!:)

Első lépcső: Csak arra kell figyelni hogy ne menjen oda Annához, ha közeledik akkor bele kell lőni párat, akkor nekünkesik.
    Második lépcső: Hagyni kell hogy a mancsába fogva felemeljen, ilyenkor jön a gyors Action-nyomogatás (mint ahogy megszokott a szabaduláskor ha valami elkapott) kis csavarral: ha tele van a csík, akkor megjelenik a "Shoot" felirat, ekkor gyorsan lőni kell egyet, akkor közelről fejbelövi Hansen a dögöt. Ezt háromszor kell megcsinálni (easy-n), más nem sebzi.
  • hykao #385
    köszi
  • snoopy26
    hi, ha valaki legyözte már a föszörnyet az olajfurotorony végén, ha igen ,hogyan?, mert nálam nem igazán akkar meghalni:(
  • tomsolo
    az eső végig esik?
    ha igen akkor a második rész egy coldrex reklámmal fog kezdődni...:P
  • dardevil
    1. helyszín: Hajó
    2. helyszín: Olajfúrótorony
    3. helyszín: - Itt még nem járok -
  • hykao #381
    Egy kérdés: mindvégig egy hajón játszódik a móka? :)
  • Istencsászár
    PÁR KÉPZ:
    1
    2
    3
    4
    5
    6
    7
    8
  • Bishop 11
    vizi fojoso át ahol az a lift van ahol a három henderben lévö szörny van ot van egy kodos ajto. azon át onan mér adja magát az ut
  • grebber
    Valaki azóta keresem a C4-eket de sehol sem találom őket hol vannak??
  • Bishop 11
    C4 le rakása.
    1 a viz fojoso liftjénél.
    2 a hid nél kicsit oldalt
    3 az a hid elöt i termben ami le volt aknázva.
  • Lupis
    Lehet futni? micsoda luxus:D
  • Bishop 11
    A föszörnynél vagyok. Adig redben mig a csaj fel szál a helikoferel.
    De utána mi kell csinálnom hogy ez a dög ki is muljon.
    Az öszes skulom már bele ment és még vidáman ugrál.
  • powerdozer
    Hali!
    Sajna olyan gondom van hogy a játék indulásánál a képernyő cikázik és vibrál,nekem egy régi Daewoo monitorom van: max felbontás 1024x768 60Mhz-en.
    Nem tudom hogy a játék ennél nagyobb felbontásban kezdene-e mert semmi külső setupja nincsen, valami ötlet hogy mi a baj?
  • dardevil
    Engem most marcangolnak a láthatatlan szörnyek !
  • grebber
    ÁÁÁ bazeg köcsög C4-eket nem lelem.
    Pedig tudom hol van a fegyverraktár de mégsincs ott ahol tudtam hogy van elvesztettem a fonalat.
    A sok bojongásba abba bele.Lerajzolom papirra a pályákat esküszöm.
  • grebber
    #346 én is itt bojongok most és télleg a világ másik végére kell menni.
  • Crem
    HELP 2!:)

Összeszedtem a C4-et az Underwater-t felrobbantottam (nagy nehezen, mire rájöttem, hogy csak visszafelé lehet menni)

Most megtaláltam a következő piros X-et (szerintem) de nem tudom letenni a C4-et ! Most vagy nem ide kell, vagy vissza kéne menni megint 1 db C-4-ért???:(( Ezt mondjuk nem hinném...

Erről a küldetésről lenne szó.
    Place the second charge on the marker in the scientific module Bridge control room...

Kellen megint egy jó támpont azoktól akik végigvitték!:)))

Előre is Köszönöm!!!!!
  • grebber
    Hát elmondom hogy ebben is lehet parázni vannak olyan helyek ahol a hangok pöpecek főleg amikor lenyilik előtted a plafonról egy rács és te azt hiszed csak lenyilt az következő kép az arcodra ugrik a néha néha láthatatlan szörny.

UBI the best.

Remélem csinálnak folytatást.
  • EmThor
    ja köszi a tippeket, örök hála!!