727
  • Ma2ska
    Ezek a kijelentések elöitéletböl és bocs de butaságbol fakadnak.
  • Gabe18
    Hát annyi azért nem,de ugytűnik konzolra egyszerűbb is játékot fejleszteni,és nagyobb haszonnal is kecsegtet.Persze hogy az kerül előtérbe,és pc-n szinte már csak az a kevés tud tarolni ami kifejezetten pc-re is van fejlesztve.
  • Johnny23
    Komolyan mondom,PCs játékiparnak sztem annyi lesz!!!
  • sipi78
    ok megprobálom at ujat mert az 5,2 van fent
  • Johnny23
    talán driver
  • Gabe18
    Igen,csak ma már lassan 2 Xboxot veszel azon a fasza kis videókártyán,és akkor még hol a gép többi része...
    És mi lesz itt hamarossan amikor kint lesznek a nextgen konzolok...
  • grebber
    Na látom csak jókat irtok a gameről holnap iskola után csekkolom.
  • sipi78
    na nekem ilyen csikok vilognak a játékba nem tudjátok mitöl ati9600prom van egyébként minden maxon megy
  • Johnny23
    a legnagyobb vicc az egészben,hogy egy mai jó PC (fasza kis videokártyával) alázza a PS2-t,X-et hardwer-be,mint a szart,mégis a konzolok diktálnak!!

persze mindez nem azt jelenti,hogy elkéne kúrni a konzolrol pc-re valo átírást!!!

még nem láttam ezt a gémet ,de ez sztem,mindenképp alapprobléma mostanság!!!
  • Atika :o)
    de nekem egyszer volt egy olyan progim amivel a torrentes linkeket siman le tudtam tolteni es kozben nem toltotem fel csak eltunt nem tudom hova tettem es nekem nem lehet sok a kimeno adatom mert letiltanak :(
  • grebber
    A torrentnek ez a lényege amit töltesz le egyidőben töltöd ugyanazt fel.
  • CalebJoe
    Ezért nagyobb business konzolra fejleszteni.
  • báttyó02
    jaja ebben van valami
  • CalebJoe
    Ja hülye vagyok.
  • CalebJoe
    Sok hülye amcsi nem ért a számítógéphez könnyebb ha vesz egy PS2-őt vagy egy XBOX-ot csak berakja a disket oszt play.
    na bazz kimaradt az n betu :)
    San Adreas
  • CalebJoe
    Mi az az SA?
  • Johnny23
    hát igen...már másik topicban is beszéltünk erről, hogy régebben az volt a tendencia,hogy pc-RŐL írtak ár konzolra, mostanra pedig teljesen MEGFORDULT a világ, sőőőőt lásd ugye pl. San Andreas (ha már emlitetted),ahol a konzolos megjelenés után majdem EGY ÉVVEL jelenik meg a PCs!!.... és ténleg mostanában ez van,hogy amit átírnak az olyan is ---> KONZOLOS,"átiratos", szar!

dehát a remény hal meg utoljára (SA!)
  • báttyó02
    mármint az irányitást
  • báttyó02
    hát az be is baszna ha a SA-t is elkurnák :|||
  • gameplusz
    A konzol a kissebség pedig! És ezt kéne figyelembe venni, nem a japánok sok pénzét, mert ők baqnak ki velünk mindig, mert lefizetik a programozókat, h először konzolon lesz. Lehet, hogy emiatt a SA-nak is annyi lesz, és szarul lehet irányítani!
  • báttyó02
    .dd
    mondjuk én csak délután fogom tudni nyomi,mert suli van délelőtt...am valaki nem tudja,hogy pixel shadert követeli e a game? szal akkor nem indul a mx-en..
  • Johnny23
    nmit
  • ForRedGlory
    Nekem is még vagy 2 nap :DDDDDD
  • Johnny23
    naja,azok.......csak ténleg bosszantó,hamár konzolrol ÁTÍRJÁK pc-re,akkor mért kell "mindennek"(mondjuk talán a graf.szebb decsak a felbontás miatt) konzolosnak MARADNIA!!!!!!!
  • báttyó02
    nekem reggelre lejön,kiváncsi vagyok..
  • gameplusz
    Mert balfaqszok. Ezt kb 2 óra alatt egy programozó is átírja, nem ilyen profik...
  • ForRedGlory
    Köszi.
  • báttyó02
    jaja ez elég köcsögség
    vagy esetleg ha mar itt tartunk van olyan torrentes progi amiben nem kell megosztanom semmit?
  • gameplusz
    Manapság már 30ért 6600-ot kapsz, használtan 24-25. És az ára minden hónapban eddig 2e-et ment le, ez kb 20-ig így lesz, és ott megáll egy egy-vagy fél évre. Amúgy kösz az infókat!
  • báttyó02
    jó de nézd meg a minimum gépigényt is,am nem nagy
  • Johnny23
    csak azt nemértem,ha van egy ilyen alapba jó kis gamma, amit átírnak pc-re ,akkor mért nem tudnak picit belepiszkálni pl. az irányithatoságba,mert sztem nem lenne tul nagy gond nekik finomitani rajta!! ?????
    ok sorry de mivel nem tartozkodom magyarorszagon szoval wandoo esett es a torrentel meg nem vagyok kibekulve
  • gameplusz
    Sztem otthonról.
  • ForRedGlory
    "Sztem nem túl nagy, nálam teljesen simán megy maximális (very high) beállítások mellett 1024-be. (Gef6600"

Aha....lol. És szerinted hány embernek van 6600-as Geforca ;DDD
  • Johnny23
    figyi, ezt még hányszor akarod megkérdezni???

1.előbb linkeltem torrentet!!
    2.már emlitették korábban,hogy fönn van már warezon is!!!(ezt meg igazán nemnehéz kitalálni : WANADOO!!)
    honnan toltotted le???
  • Maxtreme
    Grafika:
    Baromi szép szerintem. Ez esőcseppek nagyon valósághűek, a textúrák kiddolgozottsága közepes (sokkal szebb mint a sh4 és tsai) az árnyékok szintén nagyon jók.

Gépigény
    Sztem nem túl nagy, nálam teljesen simán megy maximális (very high) beállítások mellett 1024-be. (Gef6600, 2,5 barton, 768mb ram)

Játékélmény
    Kellemesen paráztatós, jól eltalált hangulatos.

Hangok
    Ezekről szintén csak a legjobbakat tudom elmondani, nagyon illenek a játék feelingjéhez. Fegyverhang bazi szar :)

A begatívumok
    1. A legnagyobb: Az irányíthtóság. Vazze látszik hogy tipikus konzol átirattal van dolgunk. Mozgás közbe az egeret el lehet felejteni, az csak a célzásban használható. A Célzási rendszer hasonlít a Resident eviléhez.
    2. A mentési rendszer. Minden feladat megoldás után lehet csak menteni..

De úgy alapjába véve nem rossz sztem

3 saját készítésű kép: