727
-
#127 Ezek a kijelentések elöitéletböl és bocs de butaságbol fakadnak. -
Gabe18 #126 Hát annyi azért nem,de ugytűnik konzolra egyszerűbb is játékot fejleszteni,és nagyobb haszonnal is kecsegtet.Persze hogy az kerül előtérbe,és pc-n szinte már csak az a kevés tud tarolni ami kifejezetten pc-re is van fejlesztve. -
#125 Komolyan mondom,PCs játékiparnak sztem annyi lesz!!! -
sipi78 #124 ok megprobálom at ujat mert az 5,2 van fent
-
#123 talán driver -
Gabe18 #122 Igen,csak ma már lassan 2 Xboxot veszel azon a fasza kis videókártyán,és akkor még hol a gép többi része...
És mi lesz itt hamarossan amikor kint lesznek a nextgen konzolok... -
#121 Na látom csak jókat irtok a gameről holnap iskola után csekkolom. -
sipi78 #120 na nekem ilyen csikok vilognak a játékba nem tudjátok mitöl ati9600prom van egyébként minden maxon megy -
#119 a legnagyobb vicc az egészben,hogy egy mai jó PC (fasza kis videokártyával) alázza a PS2-t,X-et hardwer-be,mint a szart,mégis a konzolok diktálnak!!
persze mindez nem azt jelenti,hogy elkéne kúrni a konzolrol pc-re valo átírást!!!
még nem láttam ezt a gémet ,de ez sztem,mindenképp alapprobléma mostanság!!! -
#118 de nekem egyszer volt egy olyan progim amivel a torrentes linkeket siman le tudtam tolteni es kozben nem toltotem fel csak eltunt nem tudom hova tettem es nekem nem lehet sok a kimeno adatom mert letiltanak :( -
#117 A torrentnek ez a lényege amit töltesz le egyidőben töltöd ugyanazt fel. -
#116 Ezért nagyobb business konzolra fejleszteni. -
#115 jaja ebben van valami -
#114 Ja hülye vagyok. -
#113 Sok hülye amcsi nem ért a számítógéphez könnyebb ha vesz egy PS2-őt vagy egy XBOX-ot csak berakja a disket oszt play. -
#112 na bazz kimaradt az n betu :) -
#111 San Adreas -
#110 Mi az az SA? -
#109 hát igen...már másik topicban is beszéltünk erről, hogy régebben az volt a tendencia,hogy pc-RŐL írtak ár konzolra, mostanra pedig teljesen MEGFORDULT a világ, sőőőőt lásd ugye pl. San Andreas (ha már emlitetted),ahol a konzolos megjelenés után majdem EGY ÉVVEL jelenik meg a PCs!!.... és ténleg mostanában ez van,hogy amit átírnak az olyan is ---> KONZOLOS,"átiratos", szar!
dehát a remény hal meg utoljára (SA!) -
#108 mármint az irányitást -
#107 hát az be is baszna ha a SA-t is elkurnák :||| -
#106 A konzol a kissebség pedig! És ezt kéne figyelembe venni, nem a japánok sok pénzét, mert ők baqnak ki velünk mindig, mert lefizetik a programozókat, h először konzolon lesz. Lehet, hogy emiatt a SA-nak is annyi lesz, és szarul lehet irányítani! -
#105 .dd
mondjuk én csak délután fogom tudni nyomi,mert suli van délelőtt...am valaki nem tudja,hogy pixel shadert követeli e a game? szal akkor nem indul a mx-en.. -
#104 nmit -
#103 Nekem is még vagy 2 nap :DDDDDD -
#102 naja,azok.......csak ténleg bosszantó,hamár konzolrol ÁTÍRJÁK pc-re,akkor mért kell "mindennek"(mondjuk talán a graf.szebb decsak a felbontás miatt) konzolosnak MARADNIA!!!!!!! -
#101 nekem reggelre lejön,kiváncsi vagyok.. -
#100 Mert balfaqszok. Ezt kb 2 óra alatt egy programozó is átírja, nem ilyen profik... -
#99 Köszi. -
#98 jaja ez elég köcsögség -
#97 vagy esetleg ha mar itt tartunk van olyan torrentes progi amiben nem kell megosztanom semmit? -
#96 Manapság már 30ért 6600-ot kapsz, használtan 24-25. És az ára minden hónapban eddig 2e-et ment le, ez kb 20-ig így lesz, és ott megáll egy egy-vagy fél évre. Amúgy kösz az infókat! -
#95 jó de nézd meg a minimum gépigényt is,am nem nagy -
#94 csak azt nemértem,ha van egy ilyen alapba jó kis gamma, amit átírnak pc-re ,akkor mért nem tudnak picit belepiszkálni pl. az irányithatoságba,mert sztem nem lenne tul nagy gond nekik finomitani rajta!! ????? -
#93 ok sorry de mivel nem tartozkodom magyarorszagon szoval wandoo esett es a torrentel meg nem vagyok kibekulve -
#92 Sztem otthonról. -
#91 "Sztem nem túl nagy, nálam teljesen simán megy maximális (very high) beállítások mellett 1024-be. (Gef6600"
Aha....lol. És szerinted hány embernek van 6600-as Geforca ;DDD -
#90 figyi, ezt még hányszor akarod megkérdezni???
1.előbb linkeltem torrentet!!
2.már emlitették korábban,hogy fönn van már warezon is!!!(ezt meg igazán nemnehéz kitalálni : WANADOO!!) -
#89 honnan toltotted le??? -
#88 Grafika:
Baromi szép szerintem. Ez esőcseppek nagyon valósághűek, a textúrák kiddolgozottsága közepes (sokkal szebb mint a sh4 és tsai) az árnyékok szintén nagyon jók.
Gépigény
Sztem nem túl nagy, nálam teljesen simán megy maximális (very high) beállítások mellett 1024-be. (Gef6600, 2,5 barton, 768mb ram)
Játékélmény
Kellemesen paráztatós, jól eltalált hangulatos.
Hangok
Ezekről szintén csak a legjobbakat tudom elmondani, nagyon illenek a játék feelingjéhez. Fegyverhang bazi szar :)
A begatívumok
1. A legnagyobb: Az irányíthtóság. Vazze látszik hogy tipikus konzol átirattal van dolgunk. Mozgás közbe az egeret el lehet felejteni, az csak a célzásban használható. A Célzási rendszer hasonlít a Resident eviléhez.
2. A mentési rendszer. Minden feladat megoldás után lehet csak menteni..
De úgy alapjába véve nem rossz sztem
3 saját készítésű kép: