Cold Fear
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
gef. 4 mx440-es kártyám van,elmegy e rajta? :d
mondjuk amugy is leszedem,mert pár nap mulva lesz uj kártyám szal nem baj..
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
MANCHESTER UNITED: OOO!!! http://unitedweb.atw.hu !!!OOO Hírek, Videók, Fórum, Blog, Chat, Galéria, Tippjáték és Kvízjáték egy helyen ----> UnitedWeb QUALITY IS OUR PASSION
én amit akartam tolni azt billel tuttam tolni.nem zavart semmi
kamerát meg kell szokni.ennyi
és ahogy leírták egérrel lehet legpontosabban lõni
mire gamedpaddel célzol...
Az autószimulátorhoz kormány kell ezekhez meg gamepad!!!
Tessék már észrevenni ,hogy direkt ezekre írják a játékokat!
az légy aki vagy;és add mindig önmagad!!
Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^
----Abit NF7, 2800+Barton, 1GB DDR400, Gainward GF6800GT(425/1120)----
..infot még!!!<#finom>#finom><#idiota>#idiota>
!! FORZA MILAN !! -Johnny-
<#eljen>#eljen>fasza<#eljen>#eljen>
A játék baromi jól néz ki, nem egy d3 fény-árnyék hatásokat tekintve, és nem is arról fogjuk emlegetni, hogy hû ebben mennyi poligonból állt egy zombi, azonban nagyon jól össze van rakva az egész, iszonyú hangulatosak a helyszinek (eddig). A képeken is látott teherhajón kezdünk, egy bitang nagy viharban, emberünk nem gyõzi ellensúlyozni magát, ha kint van a fedélzeten, dõl össze-vissza ez a hatalmas tanker, ez már önmagában is félelmetes lenne.
A hajóba beljebb hatolva találkozunk elõször néhány rémült orosz matrózelvtárssal, akik a félelemtõl megõrülve ránk is lõnek, valamint erõsen hebegik hogy be vannak keritve. Szétnézve a kabinokban végigfut az emberen az érzés, hogy itt bizony valami ronda fog történni csakhamar, ami késõbb be is igazolódik...
Naplófeljegyzésekbõl, iratokból lehet összerakosgatni, mi is a nagy helyzet itt az óceán közepén a nagy büdös viharban.
Nem akarok semmi spoilert mondani, szóval abba is hagyom.
Az irányitás elég érdekesre sikeredett az ziher. Kb. egy Silent Hill, de amig rájöttem, hogy nem shifttel kéne célozni, hanem a jobb egérrel, az eltartott pár percig. Mert shiftet nyomva emberünk maga elé emeli a pisztolyát, célozni is lehet, de valami borzalmas, az egér-érzékenység ilyenkor attól függõen változik, hogy milyen napja van épp.
Jobb gombra viszont a kamera valamennyire fps-nézetbe vált, de inkább a jobb váll felõl nézve, ilyenkor viszont jól lehet célozni is a lézer-pointeres fegyverekkel, és az új helyszineket is ilyen nézetbõl ajánlom felderiteni, mert sokkal jobban belátható a terep, és lõni is lehet rögtön, ha kell.
Szóval eddig nagyon hangulatos, és érdekes, bár majd meglátjuk késõbb mi kerekedik ki belõle.
Next PC upgrade: 2022
Én ps2-n toltam sztem nem rossz....
a hajós fedélzetrecsapós tengerhullámos szeles esõs cucc kifejezetten jó:)
A zombik is itt hallnak meg asszem elõször úgy hogy csak akkor ha fejbelövöd õket amúgy nem...
A célzás nehézkes de rálehet érezni....
Ugyhogy elvileg nincs gond...
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
-Play!
<#nezze>#nezze><#taps>#taps><#worship>#worship><#nyes>#nyes>
Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Végig izgi és félelmetes, igazi horror, eszméletlen grafika, nagyszerû játékmenet. Negatívum: kisebb problémák a célzással. A fegyvert nem hátulról látjuk, hanem jobb válunk mögül. Azoknál a fegyvereknél, ahol nem lehet lézeresen célozni, ott meg kell becsülni, hogy milyen szögben célozzunk.
Ez utóbbi nem hangzik túl bíztatónak.
Az irányitás kérdéses a billentyûzeten valóban,de bízzunk benne hogy megoldják.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
De sztem ez vmi konzolos cucc lesz.. (szar irányítás, nem lehet mindenhol menteni, stbstb..) De ne legyen igazam<#nyes>#nyes>
\"...lámák kíméljenek.\"
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
Jimi Hendrix
Itt seed nelkul van:http://www.torrents.to/o.php?s=1&q=Cold%20Fear%20
Jimi Hendrix
Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^