727
-
#287 Köszi megpróbálom. -
#286 Kell egy kliens pl:Bittornado,Azureus,Bitcomet stb.
Feltelepíted.
Letöltöd az adott oldalról azt a pár kb-os torrent fájlt.
És egyszerűen elinditod mint egy programot.
Behozza a klienset kéri hogy hova mentse,megadod és már tölti is.
A gyorsaság függ a Seeder(feltöltö)/Leecher(letöltök) arányától.
-
#285 Sajnos a torrent-hez nem értek. Fogalmam sincs, hogyan kell használni.
Bocsánat. -
#284 Ezt honnan lehetne leszedni? -
#283 Torrent keress rá. -
#282 nincsmit -
#281 Töltési helyet kérek - Köszi ! -
Deajka #280 Nehogy véletlenül kird, hogy spoiler!
Bazz -
#279 -
#278 Nincs mit örülök hogy segithettem, hisz ezért vagyunk, ahol tudok segítek. -
Coast #277 köszi szépen! -
#276 Elküldtem mindet majd kiválasztod.
Az óra szerinti utolsó kettő közül valamelyik. -
#275 Oké küldöm. -
Coast #274 grebber kérlek küld már el a mentésed pont az kéne ahol kiugrik a csávó.
[email protected] -
#273 Hát a Hoodlum az szerintem tökéletes eddig nekem semmi gáz nem volt vele.
ÁÁÁ elvesztek a fasza fegyvereim,azon a érszen amikor a csaj belesett a vizbe.
Remélem valahol fel lehet szedni őket majd. -
Coast #272 Kéne egy mentés onnan ahol a csávó kiugrik a hajóból.
Köszi!
[email protected] -
Sheol #271 Nahát, kijött egy újabb crackfix.
Cold Fear (c) Ubisoft *REAL CRACKFIX* HOODLUM -
pinehead #270 thx,nézem,bár mind2 oldalon felcsapnak ám azok a gaz hullámok....:)) -
steweee #269 melyik verziót szedejem?
myth
hoodlum
proper -
#268 Hát ha jól emlékszem remélem hogy jól akkor a hajó egyik oldalánál kell menni ahol mindig felcsapnak a hullámok és ott lesz egyik kabinban.
Remélem tudtam segíteni. -
pinehead #267 vki segítene benne,merre találom a Main deck-en a bezárt nőt??
elég körül-belülre is,már összemászkáltam mindent,hiába....://
thx -
Kovász #266 Nah, én is kipróbáltam, és sztem egyáltalán nem para az irányítás... bár lehet, h már hozzászoktam ehhez a konzolmozgáshoz -
Gabe18 #265 "Visszatölteni nem bírok, mivel egyre mentettem az edigi tevékenységem :P"
Hát erről szokj le hamar szerintem,nálam a 2 mentés a minimum,mindig a régebbit felülirva.
Persze mosmár késő bánat... -
#264 Storno az előző... fizetős az oldal -
#263 Nekem van egy mentésem ahol a csaj már veled van. kell? -
#262 Itt egy trainer -
#261 Hű sajna nekem a tankhajósból eléggé az elejéről van mentésem. Hátha valakinek van közelebbi. -
#260 Hát én nem tudom nekem mindig fullon van az AK 150 meg a pisztoly.
Jó ez a game.
Ki is karcolom haveroknak mondjuk ahogy ismerem őket felteszik és nem tudják irányitani egyből rákezdenek milyen szar game meg ilyenek.
-
#259 #245-ös hozzászólás... -
#258 Hűha... ez elég nagy baj. Viszont visszafelé, ha tudsz menni a pályán (nem tom merre jársz), akkor hátha találsz. Amúgy egy az egy ellen most pofoztam le egyet. Kellett neki vagy 10 füles mire kiterült. Csak az a pech, ha levered és nincs nála épp semmi. Ha végképp nem tudsz mit csinálni, kell neked egy mentés. Nekem kettő van. Ha elmondod, merre jársz, átküldök egyet, hátha előtte lévő is megvan. -
#257 Ha űtöm: 30mp-n belül meghalok mert addig a társaim agyonvernek (próbáltam)
Ha futok: akkor a fél életem megmarad de nem történik semmi, mivel meg kell őlni az ott lévő zombikat (ezt is próbáltam)
Visszatölteni nem bírok, mivel egyre mentettem az edigi tevékenységem :P -
#256 Hát, ha nem megy, marad a visszatöltés. Mindjárt ki is próbálom a boxolást, hátha le tudok ütni egyet, aztán én eszem meg őt... -
#255 Sőőt, még pontosítom: jobb gombbal célzol (üres fegyverrel), és közben nyomod az E betűt. Egy idő után csak földig tudod verni a zombit. Aztán eltaposod a fejét, és elszeded a lóvét... öö.. izé, a lőszert. Vagy fuss!!! -
#254 Csak azt nem élem túl ha elkezdem őket ütögetni, mivel attól nem halnak meg, ők meg addig szépen leszedik az életerőmet. :P -
#253 Amúgy a kibővített zárójeles szöveget is megpróbálhatod. :-D
(jó annak aki utólag tud módosítani ) -
#252 Te vagy még a nagyon okos. Esetleg próbálj meg visszatölteni és utána elszedegetni. Vagy pedig közelről fegyverrel a kezedben nyomkodd az E betűt és akkor ütni fog.
Szóval okosat mondtam. -
#251 És hogy vegyem el, ha nem tudom őket lelőni?! Okosat mondtál....
(kérjem meg őket, hogy léci add már ide azt a kevés golyót hogy fejbe tudjalak lőni! köszi :DDDDDD) -
#250 Lőszert a legyilkolt zombiktól is lehet elszedni. Hogy miért van lőszer a zombik felénél, mikor késsel rohannak, azt nem tudom, de van náluk. -
#249 És akkor mivan ha mindíg ugyanarra mentetem a cuccot?! Akko nehéz lesz viszatölteni.... :DDD Úgyhogy csítet kérek!!!! -
#248 Előtte lévő mentési ponthoz nem ész vissza ahol még volt lőszered?
Cheat az nem game-ernek való.