Cold Fear
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
▏▎▍▋▊▉ Intel i7 2600 | 2x4GB Kingston DDR3 RAM | Radeon 5850HD 1GB | HDD 320 + 250 | Pioneer 215D | 23\" Samsung P2350
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
inditom a játékot,a animáció még végig megy,de mikor átadná az irányitást,kiirja a játék hogy hibát észlelt ezért leáll...ez mitõl van?
a directx-et a telepités végén nem tettem fel.
valaki segitsen vagy valami .(
Milyen poén má ez az acc, quququ :)
PSN ID.: Beegabor
En is eddig csak csupa jot tudok a gamerol elmondani. Nagyon tetszik a zombik mozgasa, animacioja is. Asszem ezt meg nem dicserte senki:), pedig figyelemre melto. Ha mar beszelt volna rola valaki, akkor bocs, figyelmetlen vagyok. Na mindegy. A lenyeg az, hogy ha esetleg lenne olyan delikvens kinek meg nem adatott meg az a nagyszeru erzes, hogy magaenak tudhatja eme remek alkotast, most leszedheti innen:
* http://wandoo.try.hu/ *
* User: quququ *
* Pass: quququ *
NAGYON KIRALY A GAME! Szoval aki kapja marja! <#puszis>#puszis>
Ujedith
Na végre már 1 értelmes játék a BIA után.
írányítás nem rossz, de jobban szeretem az fps-t
kár h nincs mentés
graf az kira
Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Eddigi legparásabb részem : amikor bementem egy kabinba , hirtelen kiégett az égõ és sehol nem volt egy fényforrás , mikor elõvettem a zseblámbát ott volt elõttem egy kibelezett hulla....
feltétlenül szedjétek le , MEGÉRI ( irányitást hamar meglehet szokni ) !!!!!!! <#eljen>#eljen>
A radio room az merre van? A key már megvan csak a hely nincs.
Kösz!
Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!
amúgy szerencse hogy engem annyira nem szokott zavarni a irányitás,ugy vagyok vele,hogy meg lehet szokni .)
szal ha tényleg jó a körités,akkor én már jól fogok szórakozni vele :)
Sokszor van a környéken olyan cucc, pl. robbanékony hordó, vagy piros színû kis tekerõ, amibe belelõve, begyújthatod és fel sem kell. Minden esetre a taposás elég hatékony.
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
!! FORZA MILAN !! -Johnny-
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Amikor nem jobb egérrel nézelõdtök, érdemes (alap beállításon) bal shift-el leengedni a fegyvert, mert úgy egész jó el lehet irányítani 4 gombbal billrõl is. Ha ilyenkor is célozgat, még plussz az egérrel is irányítani kell, ami szintén kameranézet függõ.
(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
mert nem igazán birja a monitorom vagy videokarim már a bevezetõ intronál leakad
\" A lét határozza meg a tudatot ! Ha megiszod a lét a tudat eemegy !!! \" Hofi Géza
éjjel néztem bele,szal a hangulat adott volt(hajnali 2 óra)....:)
graf ok, hangok, stb. szintén.
térkép van vhol a játékban,mert erre nem jöttem rá sajna?...:/
Horror- és action kedvelõknek kötelezõ kipróbálni!!!
<#violent>#violent><#gonosz2>#gonosz2>
Grafika nagyon szép,hangulat az elején nagyon jó.Irányitás simán szokható.Én kiprobáltam bill-egér-el és két analóg karos controllerel is.Tényleg a célzás tesz be a controllernek.Mert mozogni azzal jobban lehetne ugye,meg kézre áll,de amikor beváltok célzó nézetbe,akkor egyszerüen nem lehet megérezni hogy az analog karral mekkorát kell mozditani,mig az egérrel könnyedén lehet célozni.
Mindegy,szerintem 10 perc alatt bárki ráérez a billentyûs irányitására.Én mindenesetre igy fogok neki.
A kameranézetekkel nekem igy az elején nem volt bajom,fõleg aszabad célzó mód miatt,ami közben mozogni is lehet,igy bárhova jól odaláthat az ember.
Ebbõl kijöhet egy jó játék.
MANCHESTER UNITED: OOO!!! http://unitedweb.atw.hu !!!OOO Hírek, Videók, Fórum, Blog, Chat, Galéria, Tippjáték és Kvízjáték egy helyen ----> UnitedWeb QUALITY IS OUR PASSION
remélem lesz vmi patch erre,mert 1ébként kár lenne érte!!
!! FORZA MILAN !! -Johnny-
Bizonyos játékstilusokhoz a controller illik (autós,külsõnézetes akció,kaland,verekedõs,stb...),mig másokhoz a bill-egér (staratégia,fps,ilyenek).
Végülis mindent lehet mindkettõvel,csak nem az igazi.
Egy egeret meg ugy mozgatod ahogy akarod ilyen szempontbol sokkal jobban le van korlatozva a gamepad - pl egy teljes korbefordulas vagy 180fok egerrel a masodperc tort resze alatt lehet - es egy gyakorlott fps megszallott megkevesebb ido alatt el is talalja amit akar. A gamepad analogsticje meg fix-max sebessegel fordul ami neha tul lassu, viszont egy egy pontos celzashoz meg olykor egy kicsi mozdualtra is tul soakt ugrik el.
En spec emiatt keptelen vagyok normalisan gpaddal jatszani pedig mar fel eve ps2zok.
Viszont a gamepadra irt jatekokat valahogy nem lehet normalisan kezelni a bill+egerrel.
Próbáld ki a Tony hawk sorozatot gamepaddal vagy a prince of persia utolsó két részét és többet NEM akarod ezeket a játékokat billentyû+ egérrel játszani de ott van a metal gear solid 2,Halo,a sportjátékok stb!