727
  • alph4
    Ez nincs meg véletlenüs valkinek:
    Cold Fear.*PLUS.4.TRAINER*-ASXDOX
    (aki tud, adjon már linket hozzá)
  • grebber
    Az szar ügy.Miért pazaroltad a lőszert?Nekem raklapal van.
  • alph4
    Ja! Ott vagyok hogy a csaj fennt van a csónak kilátóján és nekem is fel kellene oda menni de zobik mindíg rámtámadnak 4-esével és így nem nagyon van esélyem...:P (valszeg trainer kell, mert már vissza sem lehet menni lőszerért ugyanis az ajtó nem nyílik)
  • grebber
    Nincs lőszered???Ezt meg hogy csináltad??
  • Voltan
    Épp az olaj-fúrótoronynál vagyok, hát nem is tudom. Nem annyira jó ez a cucc. A grafika OK, a hangok is, de az irányítás katasztrofális (igaz, ez ki lett tárgyalva), és a hangulata is elmarad kicsit a hasonszőrű cuccoktól szerintem. A Suffering nekem jobban bejött. Ez sem annyira rossz ugyan, de hát...
  • Sheol
    Szia!

Ha egyik megoldás sem vezet eredményre, szerintem szerezd be a RefreshLock nevű progit, azzal nagyon egyszerűen tudod a frekiket állítgatni.
    Nekem bejött.
  • alph4
    Most ott járok hogy megszereztem a Capitány kulcsát egy hullakoporsóval teli szobában, csak az a baj hogy nincs egy darab lőszerem sem, és a zombik viszont jönnek és jönnek....:P
  • tomsolo
    jobb egérgomb asztalra, tulajdonságok-->beállítások--->alul speciális--->videokártya fül pl. Nvidia analog display (vagy amilyen a kártyád neve)--->Refresh rates----> ovverride refresh rates be át írod a kívánt felbontások frissítését (pl azokat mint lent) alkalmaz, Ok.

és jó lesz

vannak driverek(pl. GeforceMX) ahol úgy kell külön egy ADDgombbal hozzá adni...
  • Gareth
    Tudom, hogy hülye láma vagyok, de hol állíthatom ezt be?
  • báttyó02
    :ddddd
  • báttyó02
    köszönjük a crackfix-et :)

bár nekem igyse megy,de nem baj,mert most vezem majd meg a videokártyát..
  • torrente
    Megelőztetek!
  • Mas-Thief
    Köszönjük!!
  • btroxx
    crackfix
  • jango fett
    sziasztok itt megtaláljátok a crack fixet

üdv mindenkinek Jango

http://s23.yousendit.com/d.aspx?id=357KPZVJD0EHT3NUMBLJIME4X6
  • tomsolo
    http://m0001.gamecopyworld.com/games/pc_cold_fear.shtml
  • tomsolo
    a hiba oka, az hogy sztem nvidia kártyád van...

állítsd be hogy a frissítési értékeket ne a programok, hanem a videókártya drivere határozza meg... majd a listából: 640x480 : 85hz, 800x600: 85hz, ... stb. alkalmaz majd ok.
  • Mas-Thief
    Crackfixet tegye már fel valaki valahova! Köszi!
  • Gareth
    Srácok segítsetek, én ezt nem értem. Újratelepítettem a programot és elindult rendesen, 2 óra játék után kiléptem belőle, majd amikor újra játszani akartam vele, kiírta a monitor, hogy frequency out of range és azóta megint nem tudok játszani vele. Miért van az, hogy első indításra megy, aztán semmi? Feltettem új drivert, directx-et, crackfixet, de semmi. Lehet, hogy ezért nuke-olták be mindkét rilizt... :(
  • Kovász
    az első azért lett nuke-olva, mert van vmi gebasz a crack-kel, a második meg azért, mert (elvileg) nincs külön crackfix, hanem újból kinyomta az egészet, a javított crack-kel. Legalábbis én ezt vettem ki belőle
  • fitutufi
    elég fos nálad a graf
    nekem nem ilyen kockás...
  • Coast
    HA valaki tudja küldje el nekem azt a mentést ahol az olajfúrónál vagy mi a szarnál Hansen magához tér! Köszi

[email protected]
  • báttyó02
    www.yousendit.com
  • CalebJoe
    Miért van Nuke-olva a Hoodlumos verzió semmi bajom vele.
  • torrente
    Hová tölthetném fel a crackfixet? 1,23MB
  • Gabe18
    Hát én viszont változtatok a véleményemen.Az irányitás hibái nekem egyre inkább kiütköznek.Amikor már 3-4 zombi támad egyszerre,akkor már baj van,de a legidegesitőbbek a halottakból előtörő kis teremtmények,amiket legtöbbször csak sulyos véráldozatok melett tudok elpusztitani.Eltalálni őket nehézkes (föleg ha épp 2 másik rámcsimpaszkodva szivja az energiám)ha meg el akarom őket taposni,akkor emberem legtöbbször taposás helyet csapkod a levegőbe.
    Szóval amig csak 1-1 ellenség van addig jó,de ha többen lesznek akkor hirtelen szörnyű körülményes lesz.
  • báttyó02
  • EmThor
    zimbes zombis!
  • dardevil
    Pontosan !

• dardevil
    Pár képet beszúrok kedvcsinálónak.

• Sheol
    "Aki leszedte a fix-et árulja már el honnan jött le neki."

Vagy még jobb lenne, ha feltenné valahová.
    Nem egy óriási file.
  • dardevil
    A játék szépen fut, csak épp Tom Hensen partőr - azaz mi - nem tudja felvenni az uzit.
    Lehet, hogy ezért kell a crackfix.
    Aki leszedte a fix-et árulja már el honnan jött le neki.

Előre is köszi !
  • dardevil
    Nagyon para ez a game !
    Már az első pályán elején 2x úgy megijedtem, majd leestem a székről. Mi lesz itt később, húúú.
  • Dynamic
    Rosszabb irányításra számítottam, szerintem nem vészes.Nem egy tipikus nézdahátam, de aki játszott pl. a Resident Evillel annak ez "normális".
  • báttyó02
    nekem is mondja meg valaki kérem
  • dardevil
    Honnan töltötted le a crackfixet ?
    Előre is köszi !
  • magus755
    Nekem is elindult a hoodlumos verzio semmi gondom vele jo kis game az igaz hogy nem egy far cry de el lehet vele játszogatni!
  • grebber
    Nekem a Hoodlum verzióval semmi gondom.

A game meg nagyon jó.
    A köcsög zombik csak a fejlövéstöl murdálnak meg de azt elsőre eltalálni mozgo hajón :)

Fasza game.
  • fitutufi
    nekem jó volt a crack
  • ThugEdge
    királyság
    nekem bevált a crackfix,me az vót,hogy keretben futott csak és most faxa