Cold Fear
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
!! FORZA MILAN !! -Johnny-
És mi lesz itt hamarossan amikor kint lesznek a nextgen konzolok...<#rolleyes>#rolleyes>
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
persze mindez nem azt jelenti,hogy elkéne kúrni a konzolrol pc-re valo átírást!!!
még nem láttam ezt a gémet ,de ez sztem,mindenképp alapprobléma mostanság!!!<#nezze>#nezze>
(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>
Next PC upgrade: 2022
dehát a remény hal meg utoljára (SA!)<#rolleyes>#rolleyes>
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
mondjuk én csak délután fogom tudni nyomi,mert suli van délelõtt...am valaki nem tudja,hogy pixel shadert követeli e a game? szal akkor nem indul a mx-en..
MANCHESTER UNITED: OOO!!! http://unitedweb.atw.hu !!!OOO Hírek, Videók, Fórum, Blog, Chat, Galéria, Tippjáték és Kvízjáték egy helyen ----> UnitedWeb QUALITY IS OUR PASSION
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
MANCHESTER UNITED: OOO!!! http://unitedweb.atw.hu !!!OOO Hírek, Videók, Fórum, Blog, Chat, Galéria, Tippjáték és Kvízjáték egy helyen ----> UnitedWeb QUALITY IS OUR PASSION
(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>
(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>
Aha....lol. És szerinted hány embernek van 6600-as Geforca ;DDD
1.elõbb linkeltem torrentet!!
2.már emlitették korábban,hogy fönn van már warezon is!!!(ezt meg igazán nemnehéz kitalálni : WANADOO!!)
Baromi szép szerintem. Ez esõcseppek nagyon valósághûek, a textúrák kiddolgozottsága közepes (sokkal szebb mint a sh4 és tsai) az árnyékok szintén nagyon jók.
Gépigény
Sztem nem túl nagy, nálam teljesen simán megy maximális (very high) beállítások mellett 1024-be. (Gef6600, 2,5 barton, 768mb ram)
Játékélmény
Kellemesen paráztatós, jól eltalált hangulatos.
Hangok
Ezekrõl szintén csak a legjobbakat tudom elmondani, nagyon illenek a játék feelingjéhez. Fegyverhang bazi szar :)
A begatívumok
1. A legnagyobb: Az irányíthtóság. Vazze látszik hogy tipikus konzol átirattal van dolgunk. Mozgás közbe az egeret el lehet felejteni, az csak a célzásban használható. A Célzási rendszer hasonlít a Resident eviléhez.
2. A mentési rendszer. Minden feladat megoldás után lehet csak menteni..
De úgy alapjába véve nem rossz sztem
3 saját készítésû kép:

Csak hát attól félek, hogy szokás szerint semmit nem optimalizálnak csak átnyomják pc-re oszt hadd menjen, aztán csak görcsölés a vége.(tipikusan pl. az irányítás)
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Win 2000/XP Only
DirectX 9c
1Ghz Pentium III, AMD Athlon, or equivalent
256 MB RAM
64MB DirectX 9c compatible graphics card
DirectX 9c compatible sound device
DVD-ROM 16x or faster
2.2 GB hard drive space
Windows-compatible mouse required
-Recommended Configuration:
Win 2000/XP Only
DirectX 9c