727
![](http://marsipajti.uw.hu/fb_coldfear.jpg)
-
Ez nincs meg véletlenüs valkinek:
Cold Fear.*PLUS.4.TRAINER*-ASXDOX
(aki tud, adjon már linket hozzá) -
Az szar ügy.Miért pazaroltad a lőszert?Nekem raklapal van. -
Ja! Ott vagyok hogy a csaj fennt van a csónak kilátóján és nekem is fel kellene oda menni de zobik mindíg rámtámadnak 4-esével és így nem nagyon van esélyem...:P (valszeg trainer kell, mert már vissza sem lehet menni lőszerért ugyanis az ajtó nem nyílik) -
Nincs lőszered???Ezt meg hogy csináltad?? -
Épp az olaj-fúrótoronynál vagyok, hát nem is tudom. Nem annyira jó ez a cucc. A grafika OK, a hangok is, de az irányítás katasztrofális (igaz, ez ki lett tárgyalva), és a hangulata is elmarad kicsit a hasonszőrű cuccoktól szerintem. A Suffering nekem jobban bejött. Ez sem annyira rossz ugyan, de hát... -
Sheol #242 Szia!
Ha egyik megoldás sem vezet eredményre, szerintem szerezd be a RefreshLock nevű progit, azzal nagyon egyszerűen tudod a frekiket állítgatni.
Nekem bejött. -
Most ott járok hogy megszereztem a Capitány kulcsát egy hullakoporsóval teli szobában, csak az a baj hogy nincs egy darab lőszerem sem, és a zombik viszont jönnek és jönnek....:P -
jobb egérgomb asztalra, tulajdonságok-->beállítások--->alul speciális--->videokártya fül pl. Nvidia analog display (vagy amilyen a kártyád neve)--->Refresh rates----> ovverride refresh rates be át írod a kívánt felbontások frissítését (pl azokat mint lent) alkalmaz, Ok.
és jó lesz
vannak driverek(pl. GeforceMX) ahol úgy kell külön egy ADDgombbal hozzá adni... -
Gareth #239 Tudom, hogy hülye láma vagyok, de hol állíthatom ezt be? -
:ddddd -
köszönjük a crackfix-et :)
bár nekem igyse megy,de nem baj,mert most vezem majd meg a videokártyát.. -
Megelőztetek! -
Köszönjük!! -
btroxx #234 crackfix -
jango fett #233 sziasztok itt megtaláljátok a crack fixet
üdv mindenkinek Jango
http://s23.yousendit.com/d.aspx?id=357KPZVJD0EHT3NUMBLJIME4X6 -
http://m0001.gamecopyworld.com/games/pc_cold_fear.shtml -
a hiba oka, az hogy sztem nvidia kártyád van...
állítsd be hogy a frissítési értékeket ne a programok, hanem a videókártya drivere határozza meg... majd a listából: 640x480 : 85hz, 800x600: 85hz, ... stb. alkalmaz majd ok. -
Crackfixet tegye már fel valaki valahova! Köszi! -
Gareth #229 Srácok segítsetek, én ezt nem értem. Újratelepítettem a programot és elindult rendesen, 2 óra játék után kiléptem belőle, majd amikor újra játszani akartam vele, kiírta a monitor, hogy frequency out of range és azóta megint nem tudok játszani vele. Miért van az, hogy első indításra megy, aztán semmi? Feltettem új drivert, directx-et, crackfixet, de semmi. Lehet, hogy ezért nuke-olták be mindkét rilizt... :( -
Kovász #228 az első azért lett nuke-olva, mert van vmi gebasz a crack-kel, a második meg azért, mert (elvileg) nincs külön crackfix, hanem újból kinyomta az egészet, a javított crack-kel. Legalábbis én ezt vettem ki belőle -
elég fos nálad a graf
nekem nem ilyen kockás... -
Coast #226 HA valaki tudja küldje el nekem azt a mentést ahol az olajfúrónál vagy mi a szarnál Hansen magához tér! Köszi
[email protected] -
www.yousendit.com -
Miért van Nuke-olva a Hoodlumos verzió semmi bajom vele. -
Hová tölthetném fel a crackfixet? 1,23MB -
Gabe18 #222 Hát én viszont változtatok a véleményemen.Az irányitás hibái nekem egyre inkább kiütköznek.Amikor már 3-4 zombi támad egyszerre,akkor már baj van,de a legidegesitőbbek a halottakból előtörő kis teremtmények,amiket legtöbbször csak sulyos véráldozatok melett tudok elpusztitani.Eltalálni őket nehézkes (föleg ha épp 2 másik rámcsimpaszkodva szivja az energiám)ha meg el akarom őket taposni,akkor emberem legtöbbször taposás helyet csapkod a levegőbe.
Szóval amig csak 1-1 ellenség van addig jó,de ha többen lesznek akkor hirtelen szörnyű körülményes lesz. -
-
zimbes zombis! -
Pontosan !
-
Pár képet beszúrok kedvcsinálónak.
-
Sheol #217 "Aki leszedte a fix-et árulja már el honnan jött le neki."
Vagy még jobb lenne, ha feltenné valahová.
Nem egy óriási file.
-
A játék szépen fut, csak épp Tom Hensen partőr - azaz mi - nem tudja felvenni az uzit.
Lehet, hogy ezért kell a crackfix.
Aki leszedte a fix-et árulja már el honnan jött le neki.
Előre is köszi ! -
Nagyon para ez a game !
Már az első pályán elején 2x úgy megijedtem, majd leestem a székről. Mi lesz itt később, húúú. -
Rosszabb irányításra számítottam, szerintem nem vészes.Nem egy tipikus nézdahátam, de aki játszott pl. a Resident Evillel annak ez "normális". -
nekem is mondja meg valaki kérem -
Honnan töltötted le a crackfixet ?
Előre is köszi ! -
Nekem is elindult a hoodlumos verzio semmi gondom vele jo kis game az igaz hogy nem egy far cry de el lehet vele játszogatni! -
Nekem a Hoodlum verzióval semmi gondom.
A game meg nagyon jó.
A köcsög zombik csak a fejlövéstöl murdálnak meg de azt elsőre eltalálni mozgo hajón :)
Fasza game. -
nekem jó volt a crack -
királyság
nekem bevált a crackfix,me az vót,hogy keretben futott csak és most faxa