727
  • Cvd
    Végigjátszani biztosan nem fogja a futás nélkül, lesz ahol csak úgy lehet megoldani a helyzetet. Ami nem is lenne gond, de futni nem lehet FPS nézetben, ami csak kicsit idegesítő ha van idő nekikészülni, de a végén nem lesz.:)
  • EmThor
    hát láma voltam , azt hittem ugrani nem lehet akkor ez is törölve, de hál' istennek lehet, hát azért én én néha futásnak eredek,hadd jöjjenek a szörnyek
  • Kaslerka #365
    Akkor ezek szerint te szereted a kihívásokat :) Idáig eljutottál futás nélkül, akkor most minek használnád? :)
  • dardevil
  • EmThor
    nem kell felkapni, itt búg mellettem a drága, csak kicsit kockább, nem ilyen magas, de az oldala az ugyanaz...

amúgy jó a game, iránytást szokni kell, és mikor
    SPOILER megérkeztem olajfúrótoronyhoz, és lemosták a 2 egész életemet a hullámok 8adszorra is aszittem agymenést kapok, akkor jöttem rá ha a Space-t nyomom, akkor fut...
  • Lupis
    Kapd fel és fuss:P
  • EmThor
    ezüst morex
  • EmThor
    anyám borogass, itt a házam! I love this game

• Seth
    na nem baj, így még nagyobb a para :)
  • Seth
    az oké, de ha szerzek mondjuk egy kulcsot, akkor meg kell keresnem azt az ajtót,amit nyit...nade az én memóriám tiszta roncs, én nem tudok visszaemlékezni hogy merre van az a kiba ajtó . Mostmég oké, de később gondolom több helyszínt lehet bejárni...:(
  • dardevil
    Uhh... most láttam meg a bannert !

Tökéletes ! Nagyon faja !
  • dardevil
    Nincs térkép - a főszerplő tud orszul.
    A hajón a ruszki feliratok közelébe mész és ennek alapján tudsz tájékozódni, én sok hasznát vettem.
  • Seth
    én csak most kezdek neki
    egy kérdés: lesz majd valamiféle térkép, vagy mindíg emlékezetből kell eltalálni a megfelelő helyre? Mert már az elején káosz van a fejembe hogy mi merre van
  • Crem
    Annál a "lift" nél keresd valamelyik szinten amelyiknél középen üvegben ott van a 2 "húskezü" szörny. Zöldes üvegben... Az egyik ajtó egy félkörives folyosóra nyílik annak a végén...
  • Crem
    Köszi!

Megyek megpróbálom, tudom, merre van az a rész!:)
  • s.0liver
    Anna-t hol a ....ba találolm!?
  • Cvd
    Közben végeztem is vele, easy fokozaton elsőre is simán végig lehet játszani 7-8 óra alatt, másodjára a fele is elég lenne (az idő jó része nálam is az eltévedésekre ment el), lehetett volna sokkal hosszabb is.:(
  • Cvd
    ment = menj
  • Cvd
    Megtaláltad már azt a helyet ahol "beszipant a trutymóörvény" a Habitat modulban? Az örvény alatti két kijáratból azon ment ami nem visszafelé visz az örvényhez, ott lesz.
  • Lupis
    Lényeg hogy a hajónak mindig pont az ellenkező sarkába küld el:D
  • Crem
    Majd máshol kárpótolnak...
  • Crem
    Üdv emberek!

Nagyon elakadtam!:((((

Ott tartok, hogy Anna megkapta a szérumot és most kaptam egy olyan küldetést,hogy: Find Kamsky's Laptop I have to find the scientific domitory Kamsky1's laptop to be there...

Szal nagyon nem találom és már 4 órája körbe-körbe rohangálok!:(
    Legalább egy emlékezetes helyet határozzon meg valaki, hogy merre kell menni...

Előre is ThX!!!
  • mike369
    milyen változatosságot vársz egy hajón?
    dzsungel-szoba, sivatag-szoba, ...?
  • edios
    Nagyon jó a kinézete,
    dzsó az játék összes effektje,
    de a környezet nem éppen változatos
    és irányítás iszonyatos.

Én meg költő leszek
  • JackDaniels #343
    A speargun egyébként mire jó??:)
  • mike369
    köszi!
  • Solid Snake
    Picit off. isteni a Pes. magyarul, Grat.
  • mike369
    amúgy a game szerintem roppant hangulatosra sikeredett.
    az irányítás fura lehet... annak, aki nem ilyenhez szokott, de egy veterán silent hill-esnek nem okoz problémát...
  • mike369
    just workin'...
  • Solid Snake
    Jómunkásember ez a Mike!
  • mike369
    jelen!
  • fitutufi
    jó a banner, ki csinálta ?
  • JackDaniels #335
    Már megvan, thx.:)
    Kiba nehéz ezzela xarral célozni. Ebből kifolyólag pedig eléggé hamar elfogy a löszer.
  • alph4
    Fennt van egy kis toronyban!
  • JackDaniels #333
    Azt elfelejtettem, hogy egy Yusupov nevű faszit kellene megkeresnem, de nagyon nem találom.:)
  • JackDaniels #332
    Jó kis gamma ez. Nekem nagyon bejön a hangulata, viszont az irányítás agyonvágja az egészet. Lehet, csak én vagyok balfax, de képtelenség vele normálisan célozni.Pedig mondom, a hangulata nekem nagyon ott van!!
  • dardevil
    Sötét ?

Sztem, nagyon jó kis game. Jó története, izgalmas. Én nagyon beleélem magam, a váratlan események a hozzá adott hangok nagyon rémisztőek. Éjszakai meló után a szemeim gyorsan kipattantak. Most pihenek majd este nekiülök, újra.
  • fitutufi
    nekem túl sötét az egész
  • dardevil
    Én is most kezdtem ez a részt, de már ki vagyok idegileg !
    Nagyon bekeményedett a game.
  • grebber
    Spolier!!!!

Nagyon ott van ez a rész.
    Főleg a vízalati folyoson az a láthatatlan szörny vagy mi.