727
-
Cvd #367 Végigjátszani biztosan nem fogja a futás nélkül, lesz ahol csak úgy lehet megoldani a helyzetet. Ami nem is lenne gond, de futni nem lehet FPS nézetben, ami csak kicsit idegesítő ha van idő nekikészülni, de a végén nem lesz.:) -
#366 hát láma voltam , azt hittem ugrani nem lehet akkor ez is törölve, de hál' istennek lehet, hát azért én én néha futásnak eredek,hadd jöjjenek a szörnyek -
Kaslerka #365 Akkor ezek szerint te szereted a kihívásokat :) Idáig eljutottál futás nélkül, akkor most minek használnád? :) -
#364 -
#363 nem kell felkapni, itt búg mellettem a drága, csak kicsit kockább, nem ilyen magas, de az oldala az ugyanaz...
amúgy jó a game, iránytást szokni kell, és mikor
SPOILER megérkeztem olajfúrótoronyhoz, és lemosták a 2 egész életemet a hullámok 8adszorra is aszittem agymenést kapok, akkor jöttem rá ha a Space-t nyomom, akkor fut... -
Lupis #362 Kapd fel és fuss:P -
#361 ezüst morex -
#360 anyám borogass, itt a házam! I love this game
-
#359 na nem baj, így még nagyobb a para :) -
#358 az oké, de ha szerzek mondjuk egy kulcsot, akkor meg kell keresnem azt az ajtót,amit nyit...nade az én memóriám tiszta roncs, én nem tudok visszaemlékezni hogy merre van az a kiba ajtó . Mostmég oké, de később gondolom több helyszínt lehet bejárni...:( -
#357 Uhh... most láttam meg a bannert !
Tökéletes ! Nagyon faja ! -
#356 Nincs térkép - a főszerplő tud orszul.
A hajón a ruszki feliratok közelébe mész és ennek alapján tudsz tájékozódni, én sok hasznát vettem. -
#355 én csak most kezdek neki
egy kérdés: lesz majd valamiféle térkép, vagy mindíg emlékezetből kell eltalálni a megfelelő helyre? Mert már az elején káosz van a fejembe hogy mi merre van -
#354 Annál a "lift" nél keresd valamelyik szinten amelyiknél középen üvegben ott van a 2 "húskezü" szörny. Zöldes üvegben... Az egyik ajtó egy félkörives folyosóra nyílik annak a végén... -
#353 Köszi!
Megyek megpróbálom, tudom, merre van az a rész!:) -
s.0liver #352 Anna-t hol a ....ba találolm!? -
Cvd #351 Közben végeztem is vele, easy fokozaton elsőre is simán végig lehet játszani 7-8 óra alatt, másodjára a fele is elég lenne (az idő jó része nálam is az eltévedésekre ment el), lehetett volna sokkal hosszabb is.:( -
Cvd #350 ment = menj
-
Cvd #349 Megtaláltad már azt a helyet ahol "beszipant a trutymóörvény" a Habitat modulban? Az örvény alatti két kijáratból azon ment ami nem visszafelé visz az örvényhez, ott lesz. -
Lupis #348 Lényeg hogy a hajónak mindig pont az ellenkező sarkába küld el:D -
#347 Majd máshol kárpótolnak... -
#346 Üdv emberek!
Nagyon elakadtam!:((((
Ott tartok, hogy Anna megkapta a szérumot és most kaptam egy olyan küldetést,hogy: Find Kamsky's Laptop I have to find the scientific domitory Kamsky1's laptop to be there...
Szal nagyon nem találom és már 4 órája körbe-körbe rohangálok!:(
Legalább egy emlékezetes helyet határozzon meg valaki, hogy merre kell menni...
Előre is ThX!!! -
mike369 #345 milyen változatosságot vársz egy hajón?
dzsungel-szoba, sivatag-szoba, ...? -
#344 Nagyon jó a kinézete,
dzsó az játék összes effektje,
de a környezet nem éppen változatos
és irányítás iszonyatos.
Én meg költő leszek -
#343 A speargun egyébként mire jó??:) -
mike369 #342 köszi! -
#341 Picit off. isteni a Pes. magyarul, Grat. -
mike369 #340 amúgy a game szerintem roppant hangulatosra sikeredett.
az irányítás fura lehet... annak, aki nem ilyenhez szokott, de egy veterán silent hill-esnek nem okoz problémát... -
mike369 #339 just workin'... -
#338 Jómunkásember ez a Mike! -
mike369 #337 jelen! -
#336 jó a banner, ki csinálta ? -
#335 Már megvan, thx.:)
Kiba nehéz ezzela xarral célozni. Ebből kifolyólag pedig eléggé hamar elfogy a löszer. -
#334 Fennt van egy kis toronyban! -
#333 Azt elfelejtettem, hogy egy Yusupov nevű faszit kellene megkeresnem, de nagyon nem találom.:) -
#332 Jó kis gamma ez. Nekem nagyon bejön a hangulata, viszont az irányítás agyonvágja az egészet. Lehet, csak én vagyok balfax, de képtelenség vele normálisan célozni.Pedig mondom, a hangulata nekem nagyon ott van!! -
#331 Sötét ?
Sztem, nagyon jó kis game. Jó története, izgalmas. Én nagyon beleélem magam, a váratlan események a hozzá adott hangok nagyon rémisztőek. Éjszakai meló után a szemeim gyorsan kipattantak. Most pihenek majd este nekiülök, újra. -
#330 nekem túl sötét az egész -
#329 Én is most kezdtem ez a részt, de már ki vagyok idegileg !
Nagyon bekeményedett a game.
-
#328 Spolier!!!!
Nagyon ott van ez a rész.
Főleg a vízalati folyoson az a láthatatlan szörny vagy mi.