727
  • torrente
    Ps2-őn játszottál már a Forbidden Sirennel? Brutális grafika, iszonyat félelmetes, és elég nehéz (leírás nélkül egy-egy pálya szinte lehetetlen). 10 szereplőt kell külön-külön irányítani. A szereplők találkoznak a történetben, minden-mindennel összefügg. Egy gomb lenyomásával pedig lehet látni, hogy mit látnak a zombik ---> frankó mikor a zombi szemszögéből látod magadat hátulról! Atompara játék!
  • EmThor
    jaja letoljuk ezt is mint a The Thing-et, én optimistán állok hozzá, minden előítélet nélkükl, nehéz de megpróbálom!
  • Johnny23
    hát "nagy csoda" talán nem is kell!
  • Istencsászár
    silenthill sorozat mint consolon mint pcn király gamma legjobb a kategóriába
  • torrente
    Már hányszor olvastam a fórumban ugyanezt a sort "bízzunk benne, hogy kijavították a hibákat". Én úgy vettem észre, eddig egyik játéknál sem lett kijavítva semmi. Egyszerre fejlesztették, egy időben adták ki, miért lenne gyökeresen másabb? Konzoljátékot nem nagyon tudtak eddig jobbá varázsolni pc-re (Driv3r, Spiderman 2, MGS sorozat, Silent Hill-sorzat, stb). Úgyhogy nagy csodát ezen a téren nem várhatunk.
  • Johnny23
    hát bízzunk benne ,hogy javítottak a kissebb hibákon a pc-s átíratnál !!!!!
  • torrente
    Konzolos fórumban azt írták, hogy unalmassá válik kb. 3 óra után. Viszont az egyik konzolos újság értékelése így szól:
    Végig izgi és félelmetes, igazi horror, eszméletlen grafika, nagyszerű játékmenet. Negatívum: kisebb problémák a célzással. A fegyvert nem hátulról látjuk, hanem jobb válunk mögül. Azoknál a fegyvereknél, ahol nem lehet lézeresen célozni, ott meg kell becsülni, hogy milyen szögben célozzunk.
    Ez utóbbi nem hangzik túl bíztatónak.
  • Gabe18
    Pedig igazad lesz,Xboxon már lefutotta a maga körét,és egész tisztességes értékeléseket kapott.
    Az irányitás kérdéses a billentyűzeten valóban,de bízzunk benne hogy megoldják.
  • B@dsector
    Engemet meg a "The Thing"-re.
  • Lacc
    Engem leginkább a The Sufferingra emlékeztet, ami az egyik kedvencem.
  • Kovász
    Nekem is a The Thing ugrott be így első ránézésre!

De sztem ez vmi konzolos cucc lesz.. (szar irányítás, nem lehet mindenhol menteni, stbstb..) De ne legyen igazam
  • torrente
    Fent van már az egyik magyar warezoldalon, le is tudnám tölteni, de olyan jól beindult torrenten az egyik ps2 játék, hogy nem akarom elrontani a asebességet. Valakinek (akivel Bp-en tudok találkozni még a héten) át tudnám adni a töltési lehetőséget (este 20:45-kor jár le az elérésem), cserébe, ha 1 dvd-t áldozna rám és megírná nekem. Szóval van jelentkező?
  • Lacc
    En is.
  • B@dsector
    Már fent van FTP-n, este húzom ezerrel lefele.
  • gameplusz
    Valaki dobhatna pár sotit!
  • Alblink
    Meg is jo seedelik.lehet tolteni.
  • Alblink
    Hude nagyon vartam ezt a gamet,vegre.Ha valaki ratalal egy seedelt torrent filra azt letszi linkelje be.elore is thx
    Itt seed nelkul van:http://www.torrents.to/o.php?s=1&q=Cold%20Fear%20
  • Dynamic
    Végre!
    Lássuk!
  • fitutufi
    kigyűtt
  • [Rush]
    BW! ██ ▀ █
    █▀ ▄█ █
    ▀▀▀▀██▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀██████ ███ ▀▀▀▀████▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀
    ███ ██ ▀▀▀▀███ ▀▀███ ███ ▀▀███ ▀▀▀▀▀▀ ███ ███ ████ ▀███▀ ▀█ ▀▀███▀▀▀▀███▀▀▀▀███
    ███▄▄▄▄███ ███ ▓ ███ ███ ▓ ███ ███▀▀▀ ███ ███ ▄▄▄▄ ███ ▓ ███ ███ ▓▓ ███ ▓▓ ███
    ███ ███ ███ ▓ ███ ███ ▓ ███ ███ ▓▓ ███ ███ ███ ███ ▓ ███ ███ ▓▓ ███ ▓▓ ███
    ███ ▓▓ ███ ███ ▒ ███ ███ ▒ ███ ███ ▒▒ ███ ███ ▓ ███ ███ ▒ ███ ███ ▒▒ ███ ▒▒ ███
    ███ ▓▓ ███ ███ ▒ ███ ███ ▒ ███ ███ ▒▒ ███ ███ ▒ ███ ███ ▒ ███ ███ ▒▒ ███ ▒▒ ███
    ███ ▒▒ ███ ███ ░ ███ ███ ░ ███ ███ ░░ ███ ███ ░ ███ ███ ░ ███ ███ ░░ ███ ░░ ███
    ███ ▒▒ ███ ███ ░ ███ ███ ░ ███ ███ ░░ ███ ███ ░ ███ ███ ░ ███ ███ ░░ ███ ░░ ███
    ███ ░░ ███ ███▄▄▄███ ███▄▄▄███ ███▄▄▄▄███ ███▄▄▄███ ███▄▄▄███ ███ ███ ███
    ███ ███
    ███ ▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀ ███
    █▀ S I N C E 1 9 9 3 ▀█
    ▄ ▓▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▓ ▄

Cold Fear (c) UBI Soft
    .:.........................................................................:.
    ^ ^
    Supplied by ....: HOODLUM Release Date ..: 03/2005
    Cracked by .....: HOODLUM Protection ....: SafeDisc 4
    Packaged by ....: HOODLUM CD/DVD Count ..: 1

^ ^
    Game info:

In a ferocious Arctic storm, distress signals are sent from a mysterious
    Russian whaler. As leading Coast Guard veteran Tom Hansen, you board to
    investigate µ and discover unthinkable horrors lurking beneath the
    shipås bloodstained decks.

Brave dangerous waters: Rocked by huge breakers, you must steady your
    nerves µ and aim µ to evade a watery grave. Keep your bearings:
    Battle against increasingly mutated enemies in treacherous, unstable
    environments. Unleash a torrent of weapons: Create fatal traps and use
    shotguns, flame throwers, or any object you can find to survive.

^ ^
    Install:

5. Play!

^ ^
    Greetings:
    To all 'da old skool' elites everywhere
  • EmThor
    márc 25 :( az még odébb van, pedig már várom :P

a The Thing-re emlékeztet, az tökjó volt [a film is! :D]
  • báttyó02
    htx
  • grebber
    2005 március 25.-én jön.
  • báttyó02
    öö izé:Ð
    mikor is jön ki?
    ugyemléxem márciusba,de melyik nap?
  • Gabe18
    Én csak jót hallottam róla,az Xboxos verzióról...
  • bobo11
    szerintem elég gány a game,egy rohadt térkép sincs benne,nem lehet bármikor menteni,irányitasa is elég tre
  • ThugEdge
    kb most ubisoft fossa ki a következő hetek legjobb játékait
    aszem nem kell sorolnom
  • ThugEdge
    szelektáció,szelektáció:)
  • grebber
    Én öszintén szólva várom ,de hát annyi game jön most majd hogy jíhháá. :)
  • ThugEdge
    ezt senki nem várja?vagy mi csöcs?:)
  • ThugEdge
    http://www.coldfeargame.com/

szerintem isteni gémnek nézünk elébe
    így kell,bejelent,infót csepegtet,kiad nem úgy mint a stalker,amit megint halasztank
    bár még ez sincs kint:)
  • grebber
    Nekem tetszik a trailer,nem lesz rossz game legalábbis remélem.
  • grebber

Trailer (21MB)
  • grebber
    képek
  • grebber
    2005 március 25.-én jön.
  • Tom3 #12
    Akkor már nem kell sokat várni.
  • grebber
    Cold Fear interjú

Birdy, 11:54 - PC - Játék: Akció - ADATLAP - (2 komment)

(Worthplaying) Barny: A Wothplaying billentyűzetvégre kapta Guillaume Gouraudot és Antoine Villette-et, a Cold Fear (CF) fejlesztésének vezetőit, a Darkworks alapítóit. Az uriemberek készségesen válaszoltak több, a játékukkal kapcsolatos kérdésekre:

Milyen stílusú játék a CF?
    Talán legjobban a horror-akciójáték illik rá, változatos közeli és távoli tűzharcokkal tűzdelve.

Miért kezdtetek a játék fejlesztésébe? Milyen filmek/játékok inspiráltak titeket?
    Egy forradalmi horrorjátékot akartunk csinálni, mely egy valós helyszínen játszódik, és szabad játékmenetet biztosít a játékos számára. A CF fejlesztésében többek között egy profi író is közreműködik.
    Inspirációt pedig többnyire a Doom 3 és az Aliens filmek biztosítottak.

Az egész játék egy hajón fog játszódni?
    Nem. A CIA lefoglal egy bálnavadász hajót, ugyanis azt gyanítják, hogy illegális tevékenységekre használták. A hajón lévő nyomok pedig egy tengeri olajfúró toronyhoz vezetnek.

Tenger kellős közepén sodródó hajó, viharos tenger... milyen kihatással van ez a játékmenetre?
    A vihar hatására a hullámok miatt a hajó hánykolódik, a tárgyak össze-vissza mozognak. Ha nem vigyázol, akkor belezuhanhatsz a tengerbe, viszont ezt kihasználhatod az ellenfelekkel szemben, hogy muníciót spórolj.

Milyen platformokra érkezik a játék? Mikor kezdtétek a fejlesztést?
    A célplatformok PS2/Xbox/PC. Az összes verzió jövő év márciusában érkezik, nagyjából egy időben. A játék fejlesztése pedig 2003 elején indult, az első prototype-ot 10 ember készítette el, 5 hónap alatt.

info: Hardwired
  • Tom3 #10
    Képek:

• Tom3 #9
    Akkor majd a plafonrol is jönni fog szörny?Eddig kevés játékba láttam ilyet.
  • Taranov
    Fentről a második képen meggyőző a létra mellett álló csávó :)