727
-
#47 Ps2-őn játszottál már a Forbidden Sirennel? Brutális grafika, iszonyat félelmetes, és elég nehéz (leírás nélkül egy-egy pálya szinte lehetetlen). 10 szereplőt kell külön-külön irányítani. A szereplők találkoznak a történetben, minden-mindennel összefügg. Egy gomb lenyomásával pedig lehet látni, hogy mit látnak a zombik ---> frankó mikor a zombi szemszögéből látod magadat hátulról! Atompara játék! -
#46 jaja letoljuk ezt is mint a The Thing-et, én optimistán állok hozzá, minden előítélet nélkükl, nehéz de megpróbálom! -
#45 hát "nagy csoda" talán nem is kell! -
#44 silenthill sorozat mint consolon mint pcn király gamma legjobb a kategóriába -
#43 Már hányszor olvastam a fórumban ugyanezt a sort "bízzunk benne, hogy kijavították a hibákat". Én úgy vettem észre, eddig egyik játéknál sem lett kijavítva semmi. Egyszerre fejlesztették, egy időben adták ki, miért lenne gyökeresen másabb? Konzoljátékot nem nagyon tudtak eddig jobbá varázsolni pc-re (Driv3r, Spiderman 2, MGS sorozat, Silent Hill-sorzat, stb). Úgyhogy nagy csodát ezen a téren nem várhatunk. -
#42 hát bízzunk benne ,hogy javítottak a kissebb hibákon a pc-s átíratnál !!!!! -
#41 Konzolos fórumban azt írták, hogy unalmassá válik kb. 3 óra után. Viszont az egyik konzolos újság értékelése így szól:
Végig izgi és félelmetes, igazi horror, eszméletlen grafika, nagyszerű játékmenet. Negatívum: kisebb problémák a célzással. A fegyvert nem hátulról látjuk, hanem jobb válunk mögül. Azoknál a fegyvereknél, ahol nem lehet lézeresen célozni, ott meg kell becsülni, hogy milyen szögben célozzunk.
Ez utóbbi nem hangzik túl bíztatónak. -
Gabe18 #40 Pedig igazad lesz,Xboxon már lefutotta a maga körét,és egész tisztességes értékeléseket kapott.
Az irányitás kérdéses a billentyűzeten valóban,de bízzunk benne hogy megoldják. -
#39 Engemet meg a "The Thing"-re. -
#38 Engem leginkább a The Sufferingra emlékeztet, ami az egyik kedvencem. -
Kovász #37 Nekem is a The Thing ugrott be így első ránézésre!
De sztem ez vmi konzolos cucc lesz.. (szar irányítás, nem lehet mindenhol menteni, stbstb..) De ne legyen igazam -
#36 Fent van már az egyik magyar warezoldalon, le is tudnám tölteni, de olyan jól beindult torrenten az egyik ps2 játék, hogy nem akarom elrontani a asebességet. Valakinek (akivel Bp-en tudok találkozni még a héten) át tudnám adni a töltési lehetőséget (este 20:45-kor jár le az elérésem), cserébe, ha 1 dvd-t áldozna rám és megírná nekem. Szóval van jelentkező? -
#35 En is. -
#34 Már fent van FTP-n, este húzom ezerrel lefele. -
#33 Valaki dobhatna pár sotit! -
Alblink #32 Meg is jo seedelik.lehet tolteni. -
Alblink #31 Hude nagyon vartam ezt a gamet,vegre.Ha valaki ratalal egy seedelt torrent filra azt letszi linkelje be.elore is thx
Itt seed nelkul van:http://www.torrents.to/o.php?s=1&q=Cold%20Fear%20 -
#30 Végre!
Lássuk! -
#29 kigyűtt -
#28 BW! ██ ▀ █
█▀ ▄█ █
▀▀▀▀██▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀██████ ███ ▀▀▀▀████▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀
███ ██ ▀▀▀▀███ ▀▀███ ███ ▀▀███ ▀▀▀▀▀▀ ███ ███ ████ ▀███▀ ▀█ ▀▀███▀▀▀▀███▀▀▀▀███
███▄▄▄▄███ ███ ▓ ███ ███ ▓ ███ ███▀▀▀ ███ ███ ▄▄▄▄ ███ ▓ ███ ███ ▓▓ ███ ▓▓ ███
███ ███ ███ ▓ ███ ███ ▓ ███ ███ ▓▓ ███ ███ ███ ███ ▓ ███ ███ ▓▓ ███ ▓▓ ███
███ ▓▓ ███ ███ ▒ ███ ███ ▒ ███ ███ ▒▒ ███ ███ ▓ ███ ███ ▒ ███ ███ ▒▒ ███ ▒▒ ███
███ ▓▓ ███ ███ ▒ ███ ███ ▒ ███ ███ ▒▒ ███ ███ ▒ ███ ███ ▒ ███ ███ ▒▒ ███ ▒▒ ███
███ ▒▒ ███ ███ ░ ███ ███ ░ ███ ███ ░░ ███ ███ ░ ███ ███ ░ ███ ███ ░░ ███ ░░ ███
███ ▒▒ ███ ███ ░ ███ ███ ░ ███ ███ ░░ ███ ███ ░ ███ ███ ░ ███ ███ ░░ ███ ░░ ███
███ ░░ ███ ███▄▄▄███ ███▄▄▄███ ███▄▄▄▄███ ███▄▄▄███ ███▄▄▄███ ███ ███ ███
███ ███
███ ▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀ ███
█▀ S I N C E 1 9 9 3 ▀█
▄ ▓▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▓ ▄
Cold Fear (c) UBI Soft
.:.........................................................................:.
^ ^
Supplied by ....: HOODLUM Release Date ..: 03/2005
Cracked by .....: HOODLUM Protection ....: SafeDisc 4
Packaged by ....: HOODLUM CD/DVD Count ..: 1
^ ^
Game info:
In a ferocious Arctic storm, distress signals are sent from a mysterious
Russian whaler. As leading Coast Guard veteran Tom Hansen, you board to
investigate µ and discover unthinkable horrors lurking beneath the
shipås bloodstained decks.
Brave dangerous waters: Rocked by huge breakers, you must steady your
nerves µ and aim µ to evade a watery grave. Keep your bearings:
Battle against increasingly mutated enemies in treacherous, unstable
environments. Unleash a torrent of weapons: Create fatal traps and use
shotguns, flame throwers, or any object you can find to survive.
^ ^
Install:
5. Play!
^ ^
Greetings:
To all 'da old skool' elites everywhere
-
#27 márc 25 :( az még odébb van, pedig már várom :P
a The Thing-re emlékeztet, az tökjó volt [a film is! :D] -
#26 htx -
#25 2005 március 25.-én jön. -
#24 öö izé:Ð
mikor is jön ki?
ugyemléxem márciusba,de melyik nap? -
Gabe18 #23 Én csak jót hallottam róla,az Xboxos verzióról... -
bobo11 #22 szerintem elég gány a game,egy rohadt térkép sincs benne,nem lehet bármikor menteni,irányitasa is elég tre -
#21 kb most ubisoft fossa ki a következő hetek legjobb játékait
aszem nem kell sorolnom -
#20 szelektáció,szelektáció:) -
#19 Én öszintén szólva várom ,de hát annyi game jön most majd hogy jíhháá. :)
-
#18 ezt senki nem várja?vagy mi csöcs?:) -
#17 http://www.coldfeargame.com/
szerintem isteni gémnek nézünk elébe
így kell,bejelent,infót csepegtet,kiad nem úgy mint a stalker,amit megint halasztank
bár még ez sincs kint:) -
#16 Nekem tetszik a trailer,nem lesz rossz game legalábbis remélem. -
Trailer (21MB) -
#14 képek -
#13 2005 március 25.-én jön. -
#12 Akkor már nem kell sokat várni. -
#11 Cold Fear interjú
Birdy, 11:54 - PC - Játék: Akció - ADATLAP - (2 komment)
(Worthplaying) Barny: A Wothplaying billentyűzetvégre kapta Guillaume Gouraudot és Antoine Villette-et, a Cold Fear (CF) fejlesztésének vezetőit, a Darkworks alapítóit. Az uriemberek készségesen válaszoltak több, a játékukkal kapcsolatos kérdésekre:
Milyen stílusú játék a CF?
Talán legjobban a horror-akciójáték illik rá, változatos közeli és távoli tűzharcokkal tűzdelve.
Miért kezdtetek a játék fejlesztésébe? Milyen filmek/játékok inspiráltak titeket?
Egy forradalmi horrorjátékot akartunk csinálni, mely egy valós helyszínen játszódik, és szabad játékmenetet biztosít a játékos számára. A CF fejlesztésében többek között egy profi író is közreműködik.
Inspirációt pedig többnyire a Doom 3 és az Aliens filmek biztosítottak.
Az egész játék egy hajón fog játszódni?
Nem. A CIA lefoglal egy bálnavadász hajót, ugyanis azt gyanítják, hogy illegális tevékenységekre használták. A hajón lévő nyomok pedig egy tengeri olajfúró toronyhoz vezetnek.
Tenger kellős közepén sodródó hajó, viharos tenger... milyen kihatással van ez a játékmenetre?
A vihar hatására a hullámok miatt a hajó hánykolódik, a tárgyak össze-vissza mozognak. Ha nem vigyázol, akkor belezuhanhatsz a tengerbe, viszont ezt kihasználhatod az ellenfelekkel szemben, hogy muníciót spórolj.
Milyen platformokra érkezik a játék? Mikor kezdtétek a fejlesztést?
A célplatformok PS2/Xbox/PC. Az összes verzió jövő év márciusában érkezik, nagyjából egy időben. A játék fejlesztése pedig 2003 elején indult, az első prototype-ot 10 ember készítette el, 5 hónap alatt.
info: Hardwired -
#10 Képek:
-
#9 Akkor majd a plafonrol is jönni fog szörny?Eddig kevés játékba láttam ilyet. -
#8 Fentről a második képen meggyőző a létra mellett álló csávó :)