Hír topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
„Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"
...és egy igazán nekem tetszõ komment:
"Szerintem ma pont olyan a megítélése a magyaroknak, amilyenek a magyarok."
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Bekerülése után egybõl elkezdte osztani az észt a régi önkormányzat hiányosságairól, beszólogatott a kormánynak, egészen addig, amíg valaki meg nem kérdezte, hogy hol a doktori diplomája, mert az a képzés, amelyet elvégzett, nem jogosítja fel doktori címre.
Válasz: "ja, azt nem tudtam, hogy nem vagyok doktor..."
Érdekes, hogy ezen kívül mindent, mindenkinél jobban tud, saját megmondómûsora van a helyi tévében.
mno.hu, Heti Válasz online, hír TV - Csintalan Sándor ex-SZDSZ-es betelefonálós mûsora... ott találod a többi ápoltat 😊
Annyiért, amennyiért Te másfél évig rohangálsz, mint pók a falon.
Van.
Tényleg.
Melyik merészelt kételkedni? Üttessék a feje!
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
és mi vagyunk a szuper béke szigete, amelyiket néha figyelmeztetik hogy túl sok demokrácia van
lehet..
ki tudja
kicst emlékeztet ez az álláspont a kedves vezetõ által vezetett országban fellelhetõ állásponttal.. vagy a vasfüggyõny beli idõkben tapasztalható náluk szar, és nálunk most azért nem jó gondolkodásmóddal
egy tuti
aminek mi a részese vagyunk, az szarrá megy
szemüvegesek, diplomások -> tûzre velük😉
de emlékeztet ez engem egy másik forradalomra
szinte fülembe cseng az érthetetlen távolkeleti nõszemély harsány hablatyolása mej körbe zengte a rizsmezõket..
http://allamadossag.net78.net/
de az is biztos hogy az általatok (átvitt értelemben) megválasztott diplomás hígagyúak se csinálják jobban, kivéve ha saját érdekrõl van szó, az meg ugye nem jó az aktuális országnak. na akko most mivan? kakukkfa v kapufa?
Csak ne alkoss úgy véleményt, hogy még ezt hangoztatod is.
Engem perpill senki nem utál "jurópában", Vitya sleppjét legfeljebb.
az eredet
most meg megtámadják az õsi eredet bölcsõjét
undorító nemtelen kutyák
max annyi zavar, amikor valki a tiszta magyar õsi vérvonalról beszél, meg a tökéletes múltról
tatárjárás azért megtörpént, ebben egyet érthetünk😉
perpill az van hogy jó ideje sehuunnn nem vagyunk, ehhez vitya is hozzátett (imádnak minket jurópiában) (szomszédban is)
szóóval azért büszke vagyok...😉
kisnyugdíjas pusztuljon..
orvosi ellátás minek..
közlekedés..
bullizzunk egyet a végére😉
egyáltalán a péééz minek?? sok hülye ott nyugaton egy színes papír miatt pánikol
viktor megment mindenkit!
emlõivel táplálja majd az éhes ajkakat.. keze erejével elektromosságot gerjeszt
Amit te tudsz az csak egy (igaz) részlete a kirakósnak.
Inkább olvasd végig és normálisan válaszolj, szarozás nélkül.
vagyis a hátrafelenyilazás, meg minden más az is kuka
nekem jó
spec szarok rá.. csak azt látom hogy a story hamarosan véget ér...
ha tudom azt ,hogy ha ilyen "nyomtassunk péézt" jellegû manusoknak kéne filózni egy új világrenden amiben nincsenek zsidók meg cigók, és háborúk... -> mint alternatíva
hát öreg..
inkább a zsidók, marslakók, meg a bantu bujaférgek
A 2000-res Semino féle vizsgálat. (magyar kutató nem volt köztük)
De ez nem ez a topik.
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
imf szóvívõ : nem folytatjuk a tárgyalást ezért meg ezért...
lázár : spárba akció van, ezé mennek haza
AGYRÉM BASZOD!
Figyu, van értelme mindenféle álracionális hókuszpókusszal jönni eme kérdéskör kapcsán? Mert egy csomó izzadságszagú magyarázkodástól mentesülnénk.
Lelki szemeim elõtt látom, ahogy egy csomó ország miniszterelnökének a lakása elõtt, egy sötét, újholdas éjszakán megáll egy sötétített üvegû, fekete autó. Kiszáll belõle két öltönyös, aktatáskás alak. A miniszterelnöki testõrök éppen fel akarnák tartóztatni õket, mikor mindegyikük mellén megjelenik 5-7 piros pötty. A testõrük félreállnak, az öltönyösök továbbmennek, be a házba. Pár perccel késõbb emelt hangú vita zajai hallatszódnak ki az épületbõl. Egyre hangosabb, egyre kétségbeesettebb... "de nekünk semmi szükségünk az önök segítségére"... "a kivitelünk többszöröse a behozatalnak, virágzik a gazdaságunk" ... "szociális ellátások mindenkinek alanyi jogon járnak" ... "a tavalyi év volt az ötödik év, amikor a bevételek meghaladták a kiadásokat, így harmadik világbeli országok támogatására fordítottuk a pluszt"...
De minden próbálkozás hiábavaló. 30 perc múlva az öltönyösök kijönnek az épületbõl, beülnek az autójukba és elhajtanak. Az egyik emeleti ablaknál egy alak a függöny mögül nézi, ahogy eltûnnek az éjszakában. A testõrök is lassan összeszedik magukat, az egyikük mintha egy menórát látott volna a rendszámtábla helyén.
A következõ 2 hónapban a látogatással érintett országok sorra jelentik be a hitelfelvételek sorát, hogy megmentsék az úgymond romokban heverõ gazdaságukat.
U.i.: lehet, hogy beküldöm a kurucnak, zabálni fogják.