Hír topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ezt teljesen jó meglátás. Ha kicseréled a magyart zsidó/cigány/finn/norvégra, akkor is megállja a helyét. Olyanok, amilyenek...<#eljen>

&#8222;Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"

Szigorúan viki hívõknek! 😄

Orbán Vezér
Hogyan is mûködik a gazdaság/politika 1.1

...és egy igazán nekem tetszõ komment:
"Szerintem ma pont olyan a megítélése a magyaroknak, amilyenek a magyarok."

immovable
Ó látom nwo-t helyettesítendõ most épp betört a nagymagyar kultusz.
immovable
Simán megeszik.
szoci/gyuri "fanoknak" ugyanannyi joga van itt lenni, és észt osztani, mint a náci/jobbikos eszetleneknek...talán még több is!
Amint látom aktivizálódtak a szoci/gyuri fanatikusok a fórumon...

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Nem védeni akarom, de sok esetben többet ér a 10+ év tapasztalat/rutin, mint bármilyen diploma...

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Salgótarján MJV alpolgármestere, Fenyvesi Gábor annak idején dr. Fenyvesi Gáborként indult a választáson.
Bekerülése után egybõl elkezdte osztani az észt a régi önkormányzat hiányosságairól, beszólogatott a kormánynak, egészen addig, amíg valaki meg nem kérdezte, hogy hol a doktori diplomája, mert az a képzés, amelyet elvégzett, nem jogosítja fel doktori címre.
Válasz: "ja, azt nem tudtam, hogy nem vagyok doktor..."
Érdekes, hogy ezen kívül mindent, mindenkinél jobban tud, saját megmondómûsora van a helyi tévében.

Négy évnyi "mindenaferihibája" után még másfél évnyi "ezisaferihibája"-t olvasnál inkább?

mno.hu, Heti Válasz online, hír TV - Csintalan Sándor ex-SZDSZ-es betelefonálós mûsora... ott találod a többi ápoltat 😊

set36dyrf
már 100x leírtad, miért írod le még mindig?

http://allamadossag.net78.net/

Ezt havi több millió forintért teszik.
Annyiért, amennyiért Te másfél évig rohangálsz, mint pók a falon.

Ha a fene fenét eszik is, pártkatona kerül az NFM élére. Orbán megígérte neki még 2008-ban... Szerintem mától törvénybe legyen írva, hogy mától dr. Németh Lászlónénak szólíttatik, és igenis VAN diplomája.

Van.

Tényleg.

Melyik merészelt kételkedni? Üttessék a feje!

Meg lehet úgy is közelíteni, hogy Orbán és teljhatalmú kúúúúúrmánya semmirõl sem tehet, mindenki más "zsemét "szidó".

Hajrá, agyhalottak!

Videó
"éljen a gondolatszabadság! Mindenki szabadon gondolhatja ugyanazt, amit Õfelsége!"

Ezek a hitelminõsítõk szart se érnek.Pont az ilyenek miatt megyünk csõdbe

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

polluxware
<#nyes>

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

polluxware
ezzel nem tudok vitatkozni.. végülis az eu=nácik

és mi vagyunk a szuper béke szigete, amelyiket néha figyelmeztetik hogy túl sok demokrácia van

lehet..

ki tudja

kicst emlékeztet ez az álláspont a kedves vezetõ által vezetett országban fellelhetõ állásponttal.. vagy a vasfüggyõny beli idõkben tapasztalható náluk szar, és nálunk most azért nem jó gondolkodásmóddal

egy tuti

aminek mi a részese vagyunk, az szarrá megy

polluxware
"megválasztott diplomás hígagyúak"

szemüvegesek, diplomások -> tûzre velük😉

de emlékeztet ez engem egy másik forradalomra

szinte fülembe cseng az érthetetlen távolkeleti nõszemély harsány hablatyolása mej körbe zengte a rizsmezõket..

set36dyrf
szeverenitás - az elején az "e" az "u"... más fórumokon van hsz szerkesztés itt miért nincs azt nem nagyon értem...

set36dyrf
az eu is azon bukik, hogy szarul lett megtervezve, szándékosan. ezt a szándékosságot akarják most korrigálni egy egyesült államokhoz hasonló megoldással, a tagokat beletömörítik egy olyan rendszerbe ahol no szeverenitás, késöbb no nemzetiségek, no hagyományok, de majd biztos lesz state police / rendõrállam nuku szabadságjogokkal, egységes parlament és gazdaság.... és ez garantálni is fogja a no adósságot? há az USA ÚSZIK az adósságban, vagy rosszul látom 😄

set36dyrf
biztos...

de az is biztos hogy az általatok (átvitt értelemben) megválasztott diplomás hígagyúak se csinálják jobban, kivéve ha saját érdekrõl van szó, az meg ugye nem jó az aktuális országnak. na akko most mivan? kakukkfa v kapufa?

L Viper
Semmiképp nem vártam, hogy olyasmi mellett kiállj, amirõl kevés az ismereted.
Csak ne alkoss úgy véleményt, hogy még ezt hangoztatod is.

Engem perpill senki nem utál "jurópában", Vitya sleppjét legfeljebb.
polluxware
milyen muris ,hogy annnóóóó minden innen indult..

az eredet

most meg megtámadják az õsi eredet bölcsõjét

undorító nemtelen kutyák

polluxware
ha azt várod, hogy totál kiálljak valami mellett.. ennyire azért nem érdekel

max annyi zavar, amikor valki a tiszta magyar õsi vérvonalról beszél, meg a tökéletes múltról

tatárjárás azért megtörpént, ebben egyet érthetünk😉

perpill az van hogy jó ideje sehuunnn nem vagyunk, ehhez vitya is hozzátett (imádnak minket jurópiában) (szomszédban is)

szóóval azért büszke vagyok...😉

polluxware
leminõsítettek.. kit izgat

kisnyugdíjas pusztuljon..
orvosi ellátás minek..

közlekedés..

bullizzunk egyet a végére😉

egyáltalán a péééz minek?? sok hülye ott nyugaton egy színes papír miatt pánikol

viktor megment mindenkit!

emlõivel táplálja majd az éhes ajkakat.. keze erejével elektromosságot gerjeszt

L Viper
Ha értelmes ember vagy és végigolvasod, ilyet le sem írsz.

Amit te tudsz az csak egy (igaz) részlete a kirakósnak.
Inkább olvasd végig és normálisan válaszolj, szarozás nélkül.
polluxware
induljunk ki abból hogy mi már itt voltunk.. tehát a feszti körkép az gyújtós aztán kuka

vagyis a hátrafelenyilazás, meg minden más az is kuka

nekem jó

spec szarok rá.. csak azt látom hogy a story hamarosan véget ér...

polluxware
egy bajom..

ha tudom azt ,hogy ha ilyen "nyomtassunk péézt" jellegû manusoknak kéne filózni egy új világrenden amiben nincsenek zsidók meg cigók, és háborúk... -> mint alternatíva

hát öreg..

inkább a zsidók, marslakók, meg a bantu bujaférgek

polluxware
most leromboltál bennem egy világot..

Nem az eszük miatt lettek megválasztva, na.

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

set36dyrf
én arra utaltam, hogy nem vagyok biztos abban hogy a jelenlegi rendszer, és irányítása tökéletes. bár érdekelne mi jár egy olyan ember agyában, aki a jelenlegin kívül mást nem lát csak a júrtát, annak biztos kézenfekvõ ami van, alias jól él, és még annál is jobban. de mi van azokkal akiknek nem telik kenyérre? rá lehet fogni a válságot a kormányokra, a bankárokra etc, a válság attól még válság marad, ami jelzi a problémát a rendszerrel kapcsolatban.

Bocs, de ez nem a kuruc.info cikkhozzászólása, ahol mindenki szinte verseng, hogy rámutasson a judeo-roma világösszeesküvés egy újabb bizonyítékára.

polluxware
te tudsz pénzt nyomtatni?

kezdjünk máár bele😉

polluxware
mi az amit ezektõl nem vársz?

imf szóvívõ : nem folytatjuk a tárgyalást ezért meg ezért...

lázár : spárba akció van, ezé mennek haza

AGYRÉM BASZOD!

Veled nincs.

Aha.

Figyu, van értelme mindenféle álracionális hókuszpókusszal jönni eme kérdéskör kapcsán? Mert egy csomó izzadságszagú magyarázkodástól mentesülnénk.

polluxware
azt mucsácsót igen dúrván meggyilokkolták😉

vitya is ezt akarja a családjának?

nekem8

😛
polluxware
<#eplus2>huncut vagy😊)))

Ezt az ötletet remélhetõleg a csak a legvégsõ esetben, a jegybanki devizatartalék eltapsolása után veszik elõ.

polluxware
áááh.. én az ilyen i7-el feszítõ nagymagyarokra gondoltam, akik remélik hogy a pusztában a júrtában lesz 220..

Nem élõsködtünk.

HöfEE
Teljesen nyilván való, hogy éhendögölnénk az adósság vissza nem fizetése esetén... Ceaucescu-ról hallottál e már? Tudtommal a románok, pont azért éheztek mert mindenáron vissza akart fizettetni mindent, hiszen ha nincs adósság akkor az jó a gazdaságnak. (ez egyébként még igaz is, más kérdés hogy a módszer eléggé megkérdõjelezhetõ) Amúgy köszi, hogy kurvaokosnak tartasz.

Mitõl növekszik az államadósság, minden országban? Ja és KINEk tartozunk??? Bankoknak mi? Virtuális nem létezõ pénzekrõl beszélünk, amit lehetetlen visszafizetni..

Lelki szemeim elõtt látom, ahogy egy csomó ország miniszterelnökének a lakása elõtt, egy sötét, újholdas éjszakán megáll egy sötétített üvegû, fekete autó. Kiszáll belõle két öltönyös, aktatáskás alak. A miniszterelnöki testõrök éppen fel akarnák tartóztatni õket, mikor mindegyikük mellén megjelenik 5-7 piros pötty. A testõrük félreállnak, az öltönyösök továbbmennek, be a házba. Pár perccel késõbb emelt hangú vita zajai hallatszódnak ki az épületbõl. Egyre hangosabb, egyre kétségbeesettebb... "de nekünk semmi szükségünk az önök segítségére"... "a kivitelünk többszöröse a behozatalnak, virágzik a gazdaságunk" ... "szociális ellátások mindenkinek alanyi jogon járnak" ... "a tavalyi év volt az ötödik év, amikor a bevételek meghaladták a kiadásokat, így harmadik világbeli országok támogatására fordítottuk a pluszt"...

De minden próbálkozás hiábavaló. 30 perc múlva az öltönyösök kijönnek az épületbõl, beülnek az autójukba és elhajtanak. Az egyik emeleti ablaknál egy alak a függöny mögül nézi, ahogy eltûnnek az éjszakában. A testõrök is lassan összeszedik magukat, az egyikük mintha egy menórát látott volna a rendszámtábla helyén.

A következõ 2 hónapban a látogatással érintett országok sorra jelentik be a hitelfelvételek sorát, hogy megmentsék az úgymond romokban heverõ gazdaságukat.

U.i.: lehet, hogy beküldöm a kurucnak, zabálni fogják.

polluxware
ergó hazudnak..

támadjuk meg õket!

set36dyrf
dögöljünk éhen

remélem te is úgy látod, hogy amit leírtál akkor állna helyt, ha a közép és alsó réteg jelenleg sem az éhendöglés határán lenne, és nem a fedélért küzdene 😄 legalábbi is MO-on