Hír topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

arty
nem vettem fel - én barom - ezt a történelmi jelentõségû "filmet" 😞((

Forza.

képt 😄
én a nyíregyházi állatkerten vagyok kiakadva, hetente legalább 2x benne van a híradóban 😄

ha meghalok, azt szeretném, hogy charlie sheen élete peregjen le a szemem előtt!

Képet! 😄

„Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"

arty
végül azért leadtak egy egész korrekt spotot 😊

+ bennevoltam a tévébe' !!! végre van a topiknak celebje! 😄D

Forza.

NYUZGA
Akkor nekifutok még egyszer és érthetõbben. Termelés nélkül nem tudjuk az adósságunkat visszafizetni. Rosszul látnám? Világosíts fel, hogy te mibõl fizetnéd vissza, azt 21 ezer milliárd forintot?

"A Kisérlet az Kisérlet" A&B Sztrugackij:A kárhozott város

2006-ig bezárólag 60 milliárd euró mûködõtõke-befektetés érkezett hazánkba.

És ebbõl mi haszna van az országnak? Esetleg munkahelyek, ha nem olyan területen történt a befektetés, ahol amiatt magyar vállalkozások szûntek meg.

„Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"

Az a baj, hogy nem a gazdaságba fektették be, hanem az infrastruktúrába, és abból az elosztórendszernek nem sok haszna származik.

Ne haragudj de ez így értelmetlen.

NYUZGA
"Sajnos én csak az ortodox számokat ismerem. 2006-ig bezárólag 60 milliárd euró mûködõtõke-befektetés érkezett hazánkba."

Az a baj, hogy nem a gazdaságba fektették be, hanem az infrastruktúrába, és abból az elosztórendszernek nem sok haszna származik. Nem kellett volna termelõüzemeket is finanszírozni?

Ugyanazért, amiért Gyurcsány a köcsög a felesége nagyapjának tettei miatt.

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

Nem ismered igazi ellenségeinket: a Brandenburg csoport tagjait, az gaz Atlanti tõkehalakat és a pénztalicskázó szivarozó zsidó manókat.

Az nem számít, hogy a költségvetés több mint 90 százaléka más tételekre megy el.

GregSB
Lol, szponzorált...

Ha tudnád, hogy az utóbbi egy évben mennyi pénzt vontak ki a rendszerböl és még mennyit fognak, akkor nem mondanál ilyeneket.

Sajnos én csak az ortodox számokat ismerem. 2006-ig bezárólag 60 milliárd euró mûködõtõke-befektetés érkezett hazánkba.

OFF

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Miért mossák össze Dániel Pétert és Gyurcsányt?
immovable
Akit érdekel, hogy megy egy államcsõd, az nézze meg az atv videótárában Békesi Lászlóval készült interjút.

ITT
<#nevetes1>
Fellegi extévén kormányb*sztatásról tudósítás? Hány éves vagy, királyfi? <#kuss><#idiota>

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

NYUZGA
Ismerõs a dolog. 😊

Ezres tüntetés a parlament elõtt, képviselõk és ex-miniszterelnök a rendõrségen, megszakadó parlamenti munka. Retektévén eközben a karácsonyfavásárlás idegtépõ fejleményeit láthatjuk. <#levele>
Én speciel 100%-ban a fizetésembõl próbálok megélni, amelynek elég szép hányada pont az ellátórendszer finanszírozására megy el.

Lehet igazad van, de nagyon nem látok erre jelet. Bár az MSZP stagnálásból még lehet lejtmenet (meg is érdemlik), a DK viszont 5%-körül van és a GYF "lelép" akkor már nem fognak tõlük annyian sugárban hányni.
Ez egy jó ötletet adott nekem: legközelebb, amikor egy banyatankos mamóka megáll az ajtóban a buszon és én nem tudok leszállni, feljelentem személyi szabadság korlátozása miatt.

NYUZGA
"A mai Magyarországon a felnõtt lakosság több mint kétharmada közvetlenül az állami újraelosztásból él, méghozzá nem is rossz színvonalon."

Ha tudnád, hogy az utóbbi egy évben mennyi pénzt vontak ki a rendszerböl és még mennyit fognak, akkor nem mondanál ilyeneket. Lényegben halálra vagyunk ítélve.

arty
jönnek a koncepciós perek?

"Ellentmond a józan észnek, hogy személyi szabadság megsértése miatt eljárást indítottak az LMP-s tiltakozók ellen, hiszen helyváltoztatási szabadságától senkit nem fosztottak meg, és gyalogosan bárki bejuthatott az Országházba"

---

tsol: akkor az mszp hullik ki, kettõhöz nincs elég "szimpátia" 😊 mennek az mdf mögött a levesbe - megérdemelten

Forza.

Szerintem bejut.
NYUZGA
A neoliberalizmus és globalizmus világforradalomhoz vezet, mert a töke egy kézbe kerül és azt nem forgatja vissza.

Ha nagyon bele akarok menni akkor elkobozhatnák bár szerintem többe kerülne nekik elkobozni mint amennyi haszonnal járna 😊
Nekem igazából a két harmaddal van a bajom hogy hogyan lehet egy ilyen törvény (?) a demokráciában. Nem is értem valaki aki egy kicsit otthonosabban mozog felvilágosítana pár sorban.

arty
gy. úgykihullik 2014-ben, ahogy kell

Forza.

Egyébként tejesen egyértelmû, hogy nem Gyurcsányt akarják vissza. Töntõ többségük nem. Kár erõlködnöd.
arty
dehogyis 😊

---

neB: tehét aszondod a kétharmad azt is mondhatná, hogy akinek neB a nickje annak vagyonelkobzás? hivatkozva a demokráciára? 😉

Forza.

Ahhoz képest rendesen elküldték a pics*ba.
NYUZGA
persze hogy örülne, mert ö megjósolta a világforradalmat.

Õk Ferit akarják. Nem látod, itt a fórumon is, Feri megbánta bûneit, õ jó gyerek, õ kell nekünk, Orbán a hibás mindenért, MINDENÉRT!!!!!!

<#nezze>

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

set36dyrf
mivan te vmi képviselõ vagy személyesen?

http://allamadossag.net78.net/

A rendszerváltás óta óta, mindegyik kormány neoliberális politikát folytatott.

A mai Magyarországon a felnõtt lakosság több mint kétharmada közvetlenül az állami újraelosztásból él, méghozzá nem is rossz színvonalon. Ha Marx feltámadna és látná mi folyik itt, akkor örömében talán az egész magyar polelitet lesz*pná.

"A több mint ezer fõs tömeg demokráciát-demokráciát skandálásba kezdett, miközben felállt a rendõrsorfal"

Most ha a demokráciában benne van az hogy egy pártnak lehet kétharmados többsége így hatalmát szabadon használhatja akkor most miért is tüntetnek?

Narxis
Bankrendszer=aktuális kormány + bankok és vezetõik 😉

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

NYUZGA
"külföldön a bankrendszer ellen tüntetnek"

Mert õk tudják, hogy ki a fõnök A Fidesz is behúzta a körmeit és nem erõlteti a jegybanktörvényét.

Milyen vastag borítékot kaptál?
NYUZGA
A rendszerváltás óta óta, mindegyik kormány neoliberális politikát folytatott. A népek nem tudják, hogy bárki került is hatalomra kénytelen volt neolib. lenni. Ez azzal járt, hogy a pénzkivonás történt a gazdaságból Akárki kerül majd halomra, Neoliberális lesz.

set36dyrf
FERI GYERE VISSZA SZERETÜNK TÉÉGEEEED !!!!!

ORBÁN TAKAROOOODJ !!!!

de milyen ironikus hogy amíg külföldön a bankrendszer ellen tüntetnek, addig MO -n orbán takarodj van... MO én így szeretlek 😄 sry a képek minõségéért, megfázott a kütyü

http://allamadossag.net78.net/

NYUZGA
Ámen.

"Székely Tamás a Szolidaritás Mozgalom társelnöke arról beszélt, hogy elég volt az Orbán-Simicska korszakból, és azt mondta, hogy összehívják az ellenzéki kerekasztalt. Ide várnak minden demokratikus ellenzéki pártot, hogy egy adott pillanatban együtt váltsák le a kormányt"

Végre kimondták annak a patkánynak a nevét. Bár Puchal lenne egész a kép.
Még elõtte lesz.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Keresd meg az összes különbséget:

Szitu 1

Szitu 2

NYUZGA
Ha így folytatódnak a dolgok, akkor nem lesz 2014-ben választás.

A rendszerváltás óta hány alkalommal nyert azért választást egy amúgy ellenzékben levõ párt, mert olyan überhiperszuperatomfasza programja volt, és hány alkalommal azért, mert az aktuális kormánypárt lenullázta magát és az emberek valami mást akartak? Felesleges az összefogás, a FIDESZ le fogja nullázni magát 2014-re.

Visszaüt ez rá. Most Orbáné a rendõrállam. 😛
Az az igazán szép, hogy Orbánnak sikerült kihoznia a maximumot a szituból: ugyanazon a napon, amikor megszavaztatta a gombnyomogató droidjaival az EU által jó elõre kifogásolt törvényeket (berakni Szenteste elõttre, hátha nem veszik észre vagy mi?), bevitette az egyik ellenzéki frakció felét és az egyik volt miniszterelnököt.

Nem az eszéért választották meg, az biztos...

NYUZGA
"Márpedig összefogás nélkül nem fogják tudni elkergetni a Fideszt..."

Ugyanezt mondom én is.