Hír topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ha meghalok, azt szeretném, hogy charlie sheen élete peregjen le a szemem előtt!
„Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"
+ bennevoltam a tévébe' !!! végre van a topiknak celebje! 😄D
Forza.
"A Kisérlet az Kisérlet" A&B Sztrugackij:A kárhozott város
És ebbõl mi haszna van az országnak? Esetleg munkahelyek, ha nem olyan területen történt a befektetés, ahol amiatt magyar vállalkozások szûntek meg.
„Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"
Ne haragudj de ez így értelmetlen.
Az a baj, hogy nem a gazdaságba fektették be, hanem az infrastruktúrába, és abból az elosztórendszernek nem sok haszna származik. Nem kellett volna termelõüzemeket is finanszírozni?
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
Az nem számít, hogy a költségvetés több mint 90 százaléka más tételekre megy el.
Sajnos én csak az ortodox számokat ismerem. 2006-ig bezárólag 60 milliárd euró mûködõtõke-befektetés érkezett hazánkba.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
ITT
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
Ha tudnád, hogy az utóbbi egy évben mennyi pénzt vontak ki a rendszerböl és még mennyit fognak, akkor nem mondanál ilyeneket. Lényegben halálra vagyunk ítélve.
"Ellentmond a józan észnek, hogy személyi szabadság megsértése miatt eljárást indítottak az LMP-s tiltakozók ellen, hiszen helyváltoztatási szabadságától senkit nem fosztottak meg, és gyalogosan bárki bejuthatott az Országházba"
---
tsol: akkor az mszp hullik ki, kettõhöz nincs elég "szimpátia" 😊 mennek az mdf mögött a levesbe - megérdemelten
Forza.
Nekem igazából a két harmaddal van a bajom hogy hogyan lehet egy ilyen törvény (?) a demokráciában. Nem is értem valaki aki egy kicsit otthonosabban mozog felvilágosítana pár sorban.
---
neB: tehét aszondod a kétharmad azt is mondhatná, hogy akinek neB a nickje annak vagyonelkobzás? hivatkozva a demokráciára? 😉
Forza.
<#nezze>#nezze>
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
A mai Magyarországon a felnõtt lakosság több mint kétharmada közvetlenül az állami újraelosztásból él, méghozzá nem is rossz színvonalon. Ha Marx feltámadna és látná mi folyik itt, akkor örömében talán az egész magyar polelitet lesz*pná.
Most ha a demokráciában benne van az hogy egy pártnak lehet kétharmados többsége így hatalmát szabadon használhatja akkor most miért is tüntetnek?
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Mert õk tudják, hogy ki a fõnök A Fidesz is behúzta a körmeit és nem erõlteti a jegybanktörvényét.

de milyen ironikus hogy amíg külföldön a bankrendszer ellen tüntetnek, addig MO -n orbán takarodj van... MO én így szeretlek 😄 sry a képek minõségéért, megfázott a kütyü

http://allamadossag.net78.net/
Végre kimondták annak a patkánynak a nevét. Bár Puchal lenne egész a kép.
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Nem az eszéért választották meg, az biztos...