Hír topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

polluxware
mi annó nem élõsködtünk a szémszédainkon..

avarok, vagy mifenék..

vagy azok se voltak?

😊

Igazad van. Ezek szerint a vákuumot is bírják... Próbáljuk kiiii, lécccciiii! 😄

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

L Viper
Ebben a Stohl Buci narrátorkodik ?

A hitelminõsítõk...
Érdekes észjárás. Attól, hogy valami õsi, nem feltétlenül élõsködõ. Az életmódjuk meg a szokásaik, a többi nemzethez vett viszonyuk alapján azok.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

set36dyrf
#58244 -ben, Borg jól megfogalmazta hogy áll a szituáció, tévhit ha bárki azt hiszi hogy most is azon mennek az eu csúcsok hogy itt bárkinek is kisebb legyen az adósága, mert ha nem lenne adóság csõdbe mennének a bankok, ez így lett kitalálva értelemszerûen, mint egy céghez hasonlóan nekik is meg kell élni valamibõl. DE ennyire mint most azért ne <#nyes> esetleg azt eltudom képzelni hogy stabilizálják a jelenlegi szemetet annyira hogy ne dõljön össze, azt 2-3 év múlva megint. remélem ez nem csak bennem vet fel kérdéseket 😊

http://allamadossag.net78.net/

polluxware
pénzt ne nyomtassunk??

az tökjó ötlet..

azt is itt olvastam valmelyik hazafitól..

polluxware
ésakkor csodálkozik az embör hogy ekkora fasz a miniszterelnök..

mi van még alatta<#eplus2>

polluxware
kurva okos vagy😉

ne fizessünk!

dögöljünk éhen😉

Buliiii

HöfEE
Régen rossz ha olyan világban élünk ahol hitelminõsítõ cégek döntenek országok sorsairól, förtelem. Egyszerûen minden a Bankoktól függ és ez minden csak nem jó, mitõl jönnek létre válságok? Mitõl növekszik az államadósság, minden országban? Ja és KINEk tartozunk??? Bankoknak mi? Virtuális nem létezõ pénzekrõl beszélünk, amit lehetetlen visszafizetni..
Az én véleményem az, hogy az összes minõsítõ ott rohadhat meg ahol akar. Mit képzelnek egyáltalán magukról, vicc.

set36dyrf
hát ha úgy vesszük hogy 1000 éve államalapítás volt, elötte meg vhol ázsiában kóborultunk akkor elég méretes a múltunk. persze egy kínához viszonyítva....

Egyes hívõk szerint a magyar az egyik legõsibb nép, szóval a te logikád szerint akkor mi is élõsködõk lennénk.

Nem lehet, hogy a logikai levezetésed csöppet pontatlan?

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

DaemoonHunter
én mnb kamatemelést vártam tõlük indoknak, de ezek szerint azt már nem merik bevállalni<#eplus2>

set36dyrf
😄 én rájuk csak azt szoktam mondani hogy az egyik kutya, a másik eb - az egyik kirabol az utcán, a másik meg ennek a kulturált formáját üzi az államon v bankokon keresztül

polluxware
jaj

Aha. <#zavart2>

Szóval evolúció... Nézzük csak... Cigány, zsidó, túl él mindent... tipikus élõsködõ.

polluxware
borul a szar

nem látjátok?

azt várom hogy tarlós után kiugrik még ki

set36dyrf
<#eljen>

polluxware
totál nem vagy képben...

ne haragudj

Az alacsony hiányszint hozzájárul az államadósság fokozatos csökkenéséhez, ezért joggal lehet arra számítani, hogy az idei, egyszeri, nagy mértékû adósságcsökkentések után is folytatódik az adósságráta mérséklõdése - egy olyan európai környezetben, ahol sokkal inkább az adósságnövekedés a jellemzõ.

Nem tudom, mit szívnak, de én is kérek belõle.

Mondjuk kell pofa ahhoz, hogy adósságcsökkentésrõl beszéljenek egy 10-15 milliárd eurós IMF-hitelfelvétel elõtt...

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

polluxware
a zsidók nem megmentõk
a zsidók nem jóóságosak

csak éppenséggel túlélnek mindent..

cumi

most ezt vagy elfogadod, vagy utálod érte õket..

vagy

(bár ezt ne haragudj tõletek nem várom..)

tanulsz belõle, és megpróbálod felvenni a versenyt

evolúúció, ilyen egyszerû

Emós Hitler <#vigyor1>

Hja kérem, ha az ország maga kéri a dömpernyi ganét, mert a vezetõinek a nagyravágyása kurucos faszagyereknek akarja beállítani magát, és mit nekünk gané, azt rakunk reggelente a kávéba is?...

Amúgy a Lehman 2008 szeptemberében a bedõlés elõtt közvetlen AA besorolású volt...
Sok értelme van, vagy sokat segít az, ha az így is nyakig szarban lévõ országra hoznak még egy kamionnyi ganéjt...

Fikció, ennyi. Ha a zsidók világmegmentõ és jóságos tetteirõl írtak volna benne, azzal gondolom semmi bajotok nem lett volna. Átlátszó, átlátszó, átlátszó...

Leminõsítette Magyarországot a S&P

<#idiota><#idiota><#idiota>
Ugyan annyiba tartom Ormányt mint Kúrcsányt, okoskám.

Narxis
Tarlósról olvastam nyilatkozatokat a volt munkatársaitól. Nem egy pártkatona alkat, szeret a saját feje után menni úgyhogy meg fogy gyûlni a fidesznyikok baja vele.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Azért Tarlós is megéri a pénzét.

Tök mindegy ki lesz a város élén.Ha kell a lóvé a BKV-nak,akkor kell.Vagy hamarosan gyalogolhat egész Budapest

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

immovable
Tarlós dühös levélben kéri számon Matolcsyt

Ez a Tarlós gyerek se fogja sokáig élvezni kedves vezetõnk bizalmát, pont mint a volt köztársasági elnök. Túl önálló, vannak gondolatai, ez nem menõ a fideszben.
NYUZGA
A propaganda érdekes dolog.

"A Kisérlet az Kisérlet" A&B Sztrugackij:A kárhozott város

Konkrétan a király megrendelésére készült, de nem a köznépnek. Miért hazudna saját magának és a családjának? Olyan hülye volna hogy saját magát eteti baromságokkal?

&#8222;Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"

immovable
Szegény haza. Mindenki ellenünk.
Willenbrock
A kihagyott lehetõségeik közül fontos még hogy az ukránokat egészen maguk ellen hangolták és Hitler nem engedte a német szimpatizánsok regermanizációját-noha Himmlernek voltak ilyen tervei.

Willenbrock
Csak a harci gázról hallottam azt hogy nem vetették be a németek de volt nekik.A nõket sem engedték harcolni és 1940-ben átmenetileg jobban lecsökkentették a fegyverkezésük ütemét mint amire lehetõségük lett volna,de bevethetõ atombombájuk sosem volt.

polluxware
hazudjanak csak õk is mint viki?

logikus<#eljen>

A hitelminõsítõ cég, mint az a nevében is benne van, gazdaságilag MINÕSÍTI, besorolja az országokat. Ha egy ország befektetésre NEM AJÁNLOTT, akkor - mivel a hitelminõsítõnek ez a dolga - leminõsíti az adott országot.

Persze, lehet minden bajunkat rájuk fogni, de akkor sem Szûz Mária Rt. a nevük, hanem XY Hitelminõsítõ Intézet.
NYUZGA
Már ott is hazudtak. A krónikák mindig a hatalom megrendelésére készültek.

berlinboy6329
Bírom ezeket a minõsítgetõ embereket..Szarban van egy ország?Rúgjunk még bele!

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

NYUZGA
Megkérdezik a cigányt, kire szavazott a választáson.
- Gyurcsányra.
És miért?
- Mert Orbán munkahelyet ígért...

polluxware

visszajönnek a pénzükért, igaz fõõnök??

polluxware
nincs több😉

polluxware

gyertek jáááányok...

polluxware

polluxware